Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
Nyílván uri huncutság, hogy az NFLben kedvelik a magasabb legényeket irányító poszton!Fő probléma, hogy NFL-ben nincsenek 180 centis irányítók, tehát 7. körben is tök felesleges húzás lett volna!Helmut ZimmerIgaz, Brees Vick és Seneca nem NFL játékosok. Lehet, hogy nem lesz jó játékos, lehet, hogy azért mert alacsony, de attól még vannak ilyen alacsony QB-k akik jók az NFL-ben.fetomy
Szerintem Vick és Brees, nem 5'10, illetve 11 között billegnek!
Légy oly jó nézd meg, hogy Brees hány alkalommal tud 3 lépésből beleállni a passzba, illetve úgy általában mennyi idő alatt, és hogyan veszi fel a dobási pozíciót, ja és ehhez mekkorát kell dolgozni a falnak, illetve a célpontoknak. És ez Drew Brees 1 az 10huszon hetedikenből!
Nyílván zseniális játékosról van szó, felesleges lenne is ennek a cáfolatára akár csak egy percet is fordítani, de zseniális a rendszer is, és a játszótársak is!
Seneca! Jó, remek srác volt, nyert meccset is, de nem váltott világot!
Amúgy morálisan igazad van, nem szép általánosítani, elnézést ezért, nyílván én lennék a legboldogabb, ha ez a fiatalember nálunk világot váltana!
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Lane, Jeremy CB 6'0" 184 Northwestern St. (LA) egyebet nemtudok, kérem kapcsolja ki
több mint 12 éve
Egy kis infó az új pickről:Representatives from 20 NFL teams were at Idaho’s pro day on March 20 to watch LB prospect Korey Toomer work out.
Toomer (6-2 1/4, 234) ran the 40-yard dash in 4.53 and 4.55 seconds. Toomer recorded a 42-inch vertical, a 10-foot-10 broad jump, a 4.00-second short shuttle and a 6.87-second three-cone. He also threw the bar up 20 times. Toomer looked very good in his position drills, which were run indoors on brand-new FieldTurf.
Since this workout, Toomer has had visits with 12 NFL teams, four of which (the Dolphins, Cowboys, Giants and Seahawks) worked him out on campus.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
braxa88
12 534
safety...olyan ez a class h inkább vmi veteránt kéne halászni a keretszűkítéseknél
több mint 12 éve
Howard nem rossz pick, kell a DL-be a depth. De még mindig várok egy safetyt és egy guardot.SebiiAz eddigi PC érában hozott backekre nem lehet panasz. Várok egy safety/cb picket én is, Közben a "futód" is megjött 😊
A D-Line így már rendben kellene,hogy legyen.
több mint 12 éve
Sebii
3 537
Howard nem rossz pick, kell a DL-be a depth. De még mindig várok egy safetyt és egy guardot.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Robert Turbin RB: szegény ember Lynche.Jaye Howard DL: Gatorsban felállt 4emberes falban DTként és DEként is. Sztem így Bryant backupja lehet
több mint 12 éve
Fő probléma, hogy NFL-ben nincsenek 180 centis irányítók, tehát 7. körben is tök felesleges húzás lett volna!Helmut ZimmerIgaz, Brees Vick és Seneca nem NFL játékosok. Lehet, hogy nem lesz jó játékos, lehet, hogy azért mert alacsony, de attól még vannak ilyen alacsony QB-k akik jók az NFL-ben.
több mint 12 éve
Fő probléma, hogy NFL-ben nincsenek 180 centis irányítók, tehát 7. körben is tök felesleges húzás lett volna!Én Cousinsban sokkal kevésbé hiszek (ahogyan ezek szerint az IRL GM-ek is), Moore-t én nagyon bírom, nem is gondolom, hogy süllyesztő várna rá, de szerintem semmivel nem jobb prospect Wilsonnál, sőt. De nyilván az idő dönti el, csak szerintem egyértelműen jobbat nem tudtak volna itt húzni. 😊fetomyA fő probléma azzal van,hogy itt. Cousins és Moore közül valaki még biztosan bent lesz 5.körben szvsz. Várható volt a project Qb, éppen ezért számoltunk is vele, de hátrébb. Még bőven volt bent olyan prospect akit használhattunk volna. Pl #O-fal ahová mindig elfér a pick, főleg nálunk. DE v DT , de LB-ből is elfért volna.undisputedly
Mindegy is! Nem tudunk draftolni!
2. körünknek látom az értelmét (nagyon is, horrorok horrorja, behúztunk egy jó srácot, egy jó egyetemről, még a végén fegyelmezett lesz),1. körnek is láttam volna, mondjuk a 2. körben!
Kezdő Guardunk nincs gyenge oldalon!
Vicces lesz!
több mint 12 éve
Sebii
3 537
Nekem egy Polk, Iloka lenne a legszimpibb 4. körben, aztán 5. körben egy G.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
7 pickünk van mára4,6,7.kör-2db
5.kör-1dv
4/11ra szeretném v Lamar Millert v Chris Polkot
4/19re meg ha még benn van akkor jöhet Bobby Massie, Senio Kelemete, Brandon Washington, Brandon Boykin, Chase Minnifield és George Iloka közül vki
több mint 12 éve
Későbbre vártam a QB-t, de nagyon nem lepett meg. Máris kikiáltották a második Seneca Wallace-nak. Remélem mostanában nem lesz rá szükség, mert Flynn beválik. A következő körökre most leginkább CB-re számítok, vagy esetleg egy RB jöhet. Meg talán egy safety depth. Utána pedig kicsit még foltozgatjuk az O falat. A 4-5 kör általában jól szokott sikerülni, hátha most is húzunk valami Kancellár-Thurmond szerű tálentet. A legvégén meg a WR kórházszekció (Rice, Williams) mögé egy tarcsit, és kész.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Én Cousinsban sokkal kevésbé hiszek (ahogyan ezek szerint az IRL GM-ek is), Moore-t én nagyon bírom, nem is gondolom, hogy süllyesztő várna rá, de szerintem semmivel nem jobb prospect Wilsonnál, sőt. De nyilván az idő dönti el, csak szerintem egyértelműen jobbat nem tudtak volna itt húzni. 😊fetomyA fő probléma azzal van,hogy itt. Cousins és Moore közül valaki még biztosan bent lesz 5.körben szvsz. Várható volt a project Qb, éppen ezért számoltunk is vele, de hátrébb. Még bőven volt bent olyan prospect akit használhattunk volna. Pl #O-fal ahová mindig elfér a pick, főleg nálunk. DE v DT , de LB-ből is elfért volna.
több mint 12 éve
Én Cousinsban sokkal kevésbé hiszek (ahogyan ezek szerint az IRL GM-ek is), Moore-t én nagyon bírom, nem is gondolom, hogy süllyesztő várna rá, de szerintem semmivel nem jobb prospect Wilsonnál, sőt. De nyilván az idő dönti el, csak szerintem egyértelműen jobbat nem tudtak volna itt húzni. 😊
több mint 12 éve
Sztem Cousins jobb pick lett volna, ha meg alacsony "kell" akkor Moore.A Wilson pick nagyon felhúzott. Egyszerűen nem értem mit akarnak tőle. Ennyire félnek, hogy Flynn felsül? Nagyon rossz pick.SebiiJobb félni mint megijedni 😊 Ha Flynn lesérül, jobb ha egy 3. körös QB van ott, mintha egy late rounder vagy udfa vagy tarvaris. Reach persze, de maximum 4-et akkoris kellett volna adni egy QB-ra, és mint tudjuk Seattle-ben nem igen problémáznak a rícselésen 😊
Wilson meg ha nem 5-11 lenne, bőven előbb elment volna. Viszont mivel Tarvaris és Flynn is undersized, várható volt, hogy ilyen is jön. Nem feltétlen lesz ez akkora probléma szerintem.
"Holds NCAA record for most consecutive pass attempts without an interception (379)"fetomy
több mint 12 éve
A Wilson pick nagyon felhúzott. Egyszerűen nem értem mit akarnak tőle. Ennyire félnek, hogy Flynn felsül? Nagyon rossz pick.SebiiJobb félni mint megijedni 😊 Ha Flynn lesérül, jobb ha egy 3. körös QB van ott, mintha egy late rounder vagy udfa vagy tarvaris. Reach persze, de maximum 4-et akkoris kellett volna adni egy QB-ra, és mint tudjuk Seattle-ben nem igen problémáznak a rícselésen 😊
Wilson meg ha nem 5-11 lenne, bőven előbb elment volna. Viszont mivel Tarvaris és Flynn is undersized, várható volt, hogy ilyen is jön. Nem feltétlen lesz ez akkora probléma szerintem.
"Holds NCAA record for most consecutive pass attempts without an interception (379)"
több mint 12 éve
Sebii
3 537
Szeirntem jövőre tradeljünk ki az első 3 körből, mert ez nem megy nekünk. A 3. nap viszont a mi világunk.
több mint 12 éve
Qb-t mindenképpen akartak húzni PC-ék, és pedig egy okból.PC négy éves tervet futtat. Ebből kettő már mögötte van. Most jön a harmadik. Ha felsül Flynn akkor is benne van a csapatban 6 győzelem, ami megint nem lesz elég egy frencsájz Qb-ra, így kell a biztosíték a negyedik évre. Azt viszont nem értem,hogy miért Russelt húztuk. Egyáltalán nem látom NFL szintű irányítónak, de a fő probléma,hogy magasan húztuk. Sokkal hátrébb is vannak ilyen QB-k (Cousins, Moore).
A Bruce Irvin húzásról meg kiderült,hogy JC húzta meg a ravaszt, mert olyan pletykákat hallott,hogy más is vinné. Egyértelműen "megette" őt a többi GM most, elég könnyen sikerült kiugrasztani.
több mint 12 éve
A Wilson pick nagyon felhúzott. Egyszerűen nem értem mit akarnak tőle. Ennyire félnek, hogy Flynn felsül? Nagyon rossz pick.SebiiMódosítom a C- t, D-re.
Ettől még nem rossz a csapat, és biztos, hogy megint kaparnak játékosokat a 4-7 körig, de ez így gáz!
több mint 12 éve
Sebii
3 537
A Wilson pick nagyon felhúzott. Egyszerűen nem értem mit akarnak tőle. Ennyire félnek, hogy Flynn felsül? Nagyon rossz pick.
több mint 12 éve
Wagner jó húzás, minden tiszteletem Ruudié, de pont egy ilyen MLB kellett Haw helyére! 😊 Hát Wilson...potenciál van benne, néhány év múlva kiderül, hogy mennyi... 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Sebii
3 537
Őszintén szólva a Lumpkin, Washington duótól nem vagyok elragadtatva.Lynchnek már van cseréje, de igazad van egy RB is elfér.undisputedlySzerintem is jó a pick. Még egy project Qb a nagyon hátsó körben, plusz egy LB és egy O-line elférne.undisputedlyÉn még safety posztra várok depthet mindenképpen, meg Lynchnek cserét.Sebii
több mint 12 éve
braxa88
12 534
nagyon jó lesz a defense!
több mint 12 éve
Lynchnek már van cseréje, de igazad van egy RB is elfér.Én még safety posztra várok depthet mindenképpen, meg Lynchnek cserét.SebiiWager szerintem jó pick. Jobban tetszik mint Irvin az biztos.SebiiSzerintem is jó a pick. Még egy project Qb a nagyon hátsó körben, plusz egy LB és egy O-line elférne.undisputedly