Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
Sebii
3 536
Az utóbbi években egyértelműen megvolt, hogy kit szeretnék 1. körben, de idén nem tudom igazán ki lenne a legjobb. Kuechly, Upshaw, Coples, de DeCastro sem elvetélt ötlet.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
letrade lenne a legjobb, mert én Upshawt akarom 😊 de letrade után vihető akár Kuechly is.Hightower 12-es piknél reach! sztem 2.körbe fog csúszni.
továbbra is Kirkaptricket árzem h őt választjuk, vagy DeCastro.
ami idegesít h Schneider és Carroll egyfolytában a QBkrol áradozik, nem kell már ide QB. Flynn!!!
több mint 12 éve
Ha már Chiefs és Kuechly. Akkor Kalil is szóba került a Chiefsbe, mint egy esetleges célpont, ha a Vikings 1/3ra nem viszi el, akkor 1/4 vagy 1/5, akármire felmennek, ahova tudnak. Nemhogy 1/11re bent hagynák. Persze ez csak "hír".Viszont ami fontosabb. A Top 10 után megváltozik az ötödik szezonra kötelezően vállalt fizetés mértéke számottevően. Így az 1/11 és aztán csökkenő érdeklődéssel az 1/12 stb. pickek igen kelendőek lehetnek akkor, ha valaki egy elit játékost meg akar szerezni hosszútávra olyan posztról (LOT ha már Kalil), ahol magas a TOP 10 játékosok átlagbére. Bővebben a KC topicnba írtam erről a minap.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Hát igen, Hightower későbbi pick elvileg, de mi van ha Kuechly hamarabb elkel? Mondjuk a Chiefs húzhatja épp előttünk...Szerintem Kalil esélytelen, hogy kicsússzon a Top 10-ből. Én nagyon szeretném Kuechlyt! 😊Akkor mi van, ha mondjuk Kalil nem kel el az első tízben? Bal T-ként behúznánk? Nyilván kevés az esély a dologra, de ki tudja.garrett27Rengeteg cikket olvastam a csapat draftjával kapcsolatban, és azt mondom, csalódott lennék picit, ha nem Kuechly v. Hightower lenne a befutónk 1.12-n. De melyikőjük lenne a jobb?MedvepapaUtóbbi inkább első kör vége felé fog elkelni.Asbee
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Akkor mi van, ha mondjuk Kalil nem kel el az első tízben? Bal T-ként behúznánk? Nyilván kevés az esély a dologra, de ki tudja.Rengeteg cikket olvastam a csapat draftjával kapcsolatban, és azt mondom, csalódott lennék picit, ha nem Kuechly v. Hightower lenne a befutónk 1.12-n. De melyikőjük lenne a jobb?MedvepapaUtóbbi inkább első kör vége felé fog elkelni.Asbee
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Rengeteg cikket olvastam a csapat draftjával kapcsolatban, és azt mondom, csalódott lennék picit, ha nem Kuechly v. Hightower lenne a befutónk 1.12-n. De melyikőjük lenne a jobb?MedvepapaUtóbbi inkább első kör vége felé fog elkelni.
több mint 12 éve
Rengeteg cikket olvastam a csapat draftjával kapcsolatban, és azt mondom, csalódott lennék picit, ha nem Kuechly v. Hightower lenne a befutónk 1.12-n. De melyikőjük lenne a jobb?
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Packers: Gyenge védelem, ráadásul Flynn ismeri is őket, szóval hazai pályán bőven benne van ,hogy megruházzuk őket.nem mondom van önbizalom 😀
Pats:Védelmi sémát váltanak, nincs talent a D#-ben,még mindig nincs legit #1 elkapó, próbálják balanszolni McDanielsszel a támadósort, akinek nem sok jó emléke van a Hawksról. Tavalyi három vereségük közül kettő idegenben volt, plusz ami a lényeg : Kancellár, Wright vigyázza majd a TE-eket, ami még Gronk ellen sem akkora csúszás.undisputedly
bár ilyen egyszerű lenne mindenhol 😊
több mint 12 éve
Panthers elleni idegenbelit L-re tippeltem, habár az is nagyon kétesélyes.A következő csapatok ellen számolok W-t:Ott van még a Panthers is. Pats/GB túl nagy tűzerővel rendelkezik, ballhawk sec ide vagy oda, a passrushnak kell dominálni, különben szétkapják a hátsó sort.
Arizona,Dallas,Rams,Pats(vagy GB),Minnesota,Jets
bye-week
Dolphins,Arizona,49ers,Rams
Az idegenbeli meccseket 3-5 mérleggel számoltam. Az Arizona-Rams-Dolphins hármast szerintem elverjük idegenben.
A Pats-GB meccs amiből egyet behúztam, lévén az én véleményem szerint egy ilyen ballhawk sec valamelyik támadósort megeszi majd.undisputedly
én nem tippelnék mivel Flynn miatt abszolút lutri az egész. neki még ki kell ütnie TJ-t a kezdő poziból.petey
Tippelni nehéz, de szinte biztosra vehető,hogy Flynn fog kezdeni. Egy esetet látok arra,hogy T-Jax maradjon a starter, ha Flynn katasztrofálisan teljesít. Most nem arról van szó,hogy pontozással kell megverni a regnáló nehézsúlyú bajnokot 😊 Enyhe upgrade amivel számoltam Qb poszton.
Packers: Gyenge védelem, ráadásul Flynn ismeri is őket, szóval hazai pályán bőven benne van ,hogy megruházzuk őket.
Pats:Védelmi sémát váltanak, nincs talent a D#-ben,még mindig nincs legit #1 elkapó, próbálják balanszolni McDanielsszel a támadósort, akinek nem sok jó emléke van a Hawksról. Tavalyi három vereségük közül kettő idegenben volt, plusz ami a lényeg : Kancellár, Wright vigyázza majd a TE-eket, ami még Gronk ellen sem akkora csúszás.
több mint 12 éve
A következő csapatok ellen számolok W-t:Ott van még a Panthers is. Pats/GB túl nagy tűzerővel rendelkezik, ballhawk sec ide vagy oda, a passrushnak kell dominálni, különben szétkapják a hátsó sort.
bye-week
Az idegenbeli meccseket 3-5 mérleggel számoltam. Az Arizona-Rams-Dolphins hármast szerintem elverjük idegenben.
A Pats-GB meccs amiből egyet behúztam, lévén az én véleményem szerint egy ilyen ballhawk sec valamelyik támadósort megeszi majd.undisputedly
én nem tippelnék mivel Flynn miatt abszolút lutri az egész. neki még ki kell ütnie TJ-t a kezdő poziból.
több mint 12 éve
A következő csapatok ellen számolok W-t:így legyen ötösömpeteyés kik ellen?peteyfrisco ellen 2-0, a többi nem lényegbraxa88
bye-week
A Pats-GB meccs amiből egyet behúztam, lévén az én véleményem szerint egy ilyen ballhawk sec valamelyik támadósort megeszi majd.
több mint 12 éve
így legyen ötösömfrisco ellen 2-0, a többi nem lényegbraxa88Szerintem is 😊és kik ellen?petey
6-4 a bye-weekig, majd 4-2 utána.undisputedly
több mint 12 éve
braxa88
12 534
frisco ellen 2-0, a többi nem lényegés kik ellen?petey10-6braxa88Szerintem is 😊
több mint 12 éve
és kik ellen?Szerintem is 😊10-6braxa88
Az elején igencsak bekezdünk. A Pats után 4 napunk lesz ,hogy főműsoridőben megmérkőzzünk a 49ersszel,viszont a végén otthon játszunk a csoportellenfelek ellen.
Így másodszor megnézve, a bye week után csinálhatunk egy erős hajrát. Bills és a Miami remélhetőleg már nem lesz versenyben a PO-ért, a hazai meccseket pedig hozni kell a csoport riválisok ellen. Viszont az első "fele" a sorsolásnak nem kecsegtet sok jóval.undisputedly
több mint 12 éve
Szerintem is 😊10-6braxa88
Az elején igencsak bekezdünk. A Pats után 4 napunk lesz ,hogy főműsoridőben megmérkőzzünk a 49ersszel,viszont a végén otthon játszunk a csoportellenfelek ellen.
Így másodszor megnézve, a bye week után csinálhatunk egy erős hajrát. Bills és a Miami remélhetőleg már nem lesz versenyben a PO-ért, a hazai meccseket pedig hozni kell a csoport riválisok ellen. Viszont az első "fele" a sorsolásnak nem kecsegtet sok jóval.undisputedly
6-4 a bye-weekig, majd 4-2 utána.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
10-6
több mint 12 éve
85
363
Majusban megyek haza Budapestre Amerikabol, ha akartok valamit rendelni irjatok nyugodtan PM-benha valaki rendelne az nflshop.com-ról szóljon!krankovicsTudsz egy kerülő utat, mert eddig úgy volt, hogy nem szállítanak Európába. Egyébként érdekelne a dolog.garrett27
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 12 éve
krankovics
407
Már a blogon is kint van: http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/18/Ket_meccs_biztosan_a_TV-ben/😊
több mint 12 éve
Így másodszor megnézve, a bye week után csinálhatunk egy erős hajrát. Bills és a Miami remélhetőleg már nem lesz versenyben a PO-ért, a hazai meccseket pedig hozni kell a csoport riválisok ellen. Viszont az első "fele" a sorsolásnak nem kecsegtet sok jóval.
több mint 12 éve
krankovics
407
Na ja! Amikor megvettem anno a Tatupu mezt, az életben nem gondoltam volna, hogy egy alapembertől ilyen gyorsan megválnak. Itt sajnos nincs életbiztosítás, a fehér Earl Thomas mez mellé meg nem akarnék egy kéket is. Akkor Lynch, vagy Bryant pl.garrett27Kár, hogy nincs Paul Allen mez. 😀
több mint 12 éve
Na ja! Amikor megvettem anno a Tatupu mezt, az életben nem gondoltam volna, hogy egy alapembertől ilyen gyorsan megválnak. Itt sajnos nincs életbiztosítás, a fehér Earl Thomas mez mellé meg nem akarnék egy kéket is. Akkor Lynch, vagy Bryant pl.Ha jól olvasom, akkor 04. 27-től lesznek a Footballfanaticson az új Nike mezek. Szerintem érdemes kicsit várni, egyrészt az ára legyen ésszerű (az elején biztos nem lesz az), másrészt hátha megéri egy hazai Flynn mez. Na ez meg a lutri az évadban.garrett27szabály: soha ne vegyél rookie QB mezt 😀petey
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Sebii
3 536
Earl Thomas mezt a népnek!
több mint 12 éve
Ha jól olvasom, akkor 04. 27-től lesznek a Footballfanaticson az új Nike mezek. Szerintem érdemes kicsit várni, egyrészt az ára legyen ésszerű (az elején biztos nem lesz az), másrészt hátha megéri egy hazai Flynn mez. Na ez meg a lutri az évadban.garrett27szabály: soha ne vegyél rookie QB mezt 😀
több mint 12 éve
Ha jól olvasom, akkor 04. 27-től lesznek a Footballfanaticson az új Nike mezek. Szerintem érdemes kicsit várni, egyrészt az ára legyen ésszerű (az elején biztos nem lesz az), másrészt hátha megéri egy hazai Flynn mez. Na ez meg a lutri az évadban.