Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
Na igen, Kancellárból ki nem nézné az ember, hogy milyen brutálisan tud szerelni. Thomas-al együtt nagyon jó párost alkotnak. Ha már itt tartunk, meg kell említeni Branch játékát is, nagyon kemény, az egyik alapember lett. No meg persze Bryant, akit a múlt heti Game Day-ben külön kiemeltek. Nagyon bírom a fickót. Iszonyatosan pörög egy-egy akciónál. Igaz, hogy utána 2 percig próbál némi oxigénhez jutni, de nekem rendkívül szimpatikus az akarása.Szerintem a WC-nak semmi realitása, de abszolút megfelel az igazi szurkolói hozzáállásnak. Az más kérdés, hogy van-e értelme. Az O falunk gyakorlatilag elfogyott, itt már Kőmíves Kelemen neje sem segítene, T-Jax az idén a saját anyját sem győzte volna meg, hogy kezdő szintű NFL QB. Egyedül a defense dícsérhető, az a következő években nagyon ütős lesz, ráadásul fiatalok. Nálam az év csalódása eddig Mike Williams, a kellemes meglepetés pedig Baldwin és Haw. Akit pedig egyszerűen nem lehet reálisan értékelni, az Browner.garrett27nálam Chancellor is hatalmas meglepetés, nem vártam tőle ennyire jó játékot, konkrétan top5 SS lett.braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
😀 😀 😀szampi#33Nagyon jó el is mentettem, jól fog még jönni 😀😀😀
több mint 12 éve
szampi#33
1 357
U.I. Valaki csináljon Skittlest evő Lynches siget!!!! xDDDHanni😀 😀 😀
több mint 12 éve
Ki tudja? Ez mondjuk nem tűnik egy dedikált helynek..Teljesen foci OFF, elnezest ha valaki rosszul lenne tole, de Seattle fanoknak erdekes lehet:Az egyik lakás biztosan Hakws szentély 😊undisputedly
Van egy cikk annak a toronyepuletnek (Smith Tower) a tetoteri lakasarol, amit kozvetitesekkor rendszeresen lathatunk a Century Link Field hattereben. Meg a Maddenbe is belepakoltak, annyira jellemzi a varost. Ha valakit erdekel az epiteszet, plane Seattle egyik meghatarozo teren (Pioneer) allo objektum, akkor erdemes megnezni. Eleg kiraly egy hely!
http://agyasztaltv.blog.hu/2011/12/03/toronylakas
Amugy itt latszik, hogy pontosan mennyire is van kozel:
endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
leht rá felvenni CHF hitelt?peteyott nem hallottak erről a devizáról 😊
több mint 12 éve
leht rá felvenni CHF hitelt?peteyott nem hallottak erről a devizáról 😊
több mint 12 éve
leht rá felvenni CHF hitelt?peteyCsak Frisco drukkereknek
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Teljesen foci OFF, elnezest ha valaki rosszul lenne tole, de Seattle fanoknak erdekes lehet:Az egyik lakás biztosan Hakws szentély 😊
Van egy cikk annak a toronyepuletnek (Smith Tower) a tetoteri lakasarol, amit kozvetitesekkor rendszeresen lathatunk a Century Link Field hattereben. Meg a Maddenbe is belepakoltak, annyira jellemzi a varost. Ha valakit erdekel az epiteszet, plane Seattle egyik meghatarozo teren (Pioneer) allo objektum, akkor erdemes megnezni. Eleg kiraly egy hely!
endorphyn
több mint 12 éve
Teljesen foci OFF, elnezest ha valaki rosszul lenne tole, de Seattle fanoknak erdekes lehet: Van egy cikk annak a toronyepuletnek (Smith Tower) a tetoteri lakasarol, amit kozvetitesekkor rendszeresen lathatunk a Century Link Field hattereben. Meg a Maddenbe is belepakoltak, annyira jellemzi a varost. Ha valakit erdekel az epiteszet, plane Seattle egyik meghatarozo teren (Pioneer) allo objektum, akkor erdemes megnezni. Eleg kiraly egy hely!
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Megoldodni látszik a Marshawn "Candyman" Lynch fele Skittles rejtély. Golden Tate szerint minden TD után nyom egy kis cukor. Valszeg ez ilyen babona vagy mi lehet. Mindenesetre most, hogy kiderult a cukorkagyar allitolag felajánlott neki egy ket eves támogatást, tobbek kozott az öltözőben egy teli cukiadagolos dobozt a falra 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Mondjuk nekem Breno Giacomini is meglepi egy kicsit. Jo, mondjuk tole tul sok jot nem vartam, de ehhez kepest volt par jo pillanata.
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Szerintem a WC-nak semmi realitása, de abszolút megfelel az igazi szurkolói hozzáállásnak. Az más kérdés, hogy van-e értelme. Az O falunk gyakorlatilag elfogyott, itt már Kőmíves Kelemen neje sem segítene, T-Jax az idén a saját anyját sem győzte volna meg, hogy kezdő szintű NFL QB. Egyedül a defense dícsérhető, az a következő években nagyon ütős lesz, ráadásul fiatalok. Nálam az év csalódása eddig Mike Williams, a kellemes meglepetés pedig Baldwin és Haw. Akit pedig egyszerűen nem lehet reálisan értékelni, az Browner.garrett27nálam Chancellor is hatalmas meglepetés, nem vártam tőle ennyire jó játékot, konkrétan top5 SS lett.
több mint 12 éve
Szerintem a WC-nak semmi realitása, de abszolút megfelel az igazi szurkolói hozzáállásnak. Az más kérdés, hogy van-e értelme. Az O falunk gyakorlatilag elfogyott, itt már Kőmíves Kelemen neje sem segítene, T-Jax az idén a saját anyját sem győzte volna meg, hogy kezdő szintű NFL QB. Egyedül a defense dícsérhető, az a következő években nagyon ütős lesz, ráadásul fiatalok. Nálam az év csalódása eddig Mike Williams, a kellemes meglepetés pedig Baldwin és Haw. Akit pedig egyszerűen nem lehet reálisan értékelni, az Browner.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Duff
3 133
Áh, biztos, hogy nem (szerintem). Ha jól emlékszem tavaly pl. a Tampa 10-6al nem jutott be (?)9el már sztem a véégn oda lehet majd érni. de jövőhétre kihúzom a kezem a biliből 😊a.kacsaNem azért mondom,de a maradék schedulenk alapján lehet bármi.csak zárójelben jegyzem meg 😊a.kacsaWC? sajnos nem innen fog kikerülni.petey
több mint 12 éve
nem árt már most kihúzni. a Giants, akinek szerintem már most nem maradt sok esélye, nekik két vereséggel kevesebb van.9el már sztem a véégn oda lehet majd érni. de jövőhétre kihúzom a kezem a biliből 😊a.kacsaNem azért mondom,de a maradék schedulenk alapján lehet bármi.csak zárójelben jegyzem meg 😊a.kacsaWC? sajnos nem innen fog kikerülni.petey
mindenesetre grat ahhoz, amit csináltok. Linch nem kis király.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
http://blog.seahawks.com/no ki lesz az LT?azt hittem követem a lényeges seahawks oldalakat, úgy néz ki nem. ezt még nem olvastam 😀Fucu
Paul McQuistan. szuper.zsír.braxa88
Carroll stopped short of discussing what the team will do is Okung is sidelined for an extended period, but during the game, right guard Paul McQuistan moved to left tackle for Okung, with Lemuel Jeanpierre taking over for McQuistan – who is starting because rookie John Moffitt sustained a season-ending knee injury in the Week 10 win over the Ravens. Breno Giacomini has started the past three games at right tackle for first-round draft choice James Carpenter, who got a season-ending knee in practice.
több mint 12 éve
no ki lesz az LT?azt hittem követem a lényeges seahawks oldalakat, úgy néz ki nem. ezt még nem olvastam 😀
Paul McQuistan. szuper.zsír.braxa88
több mint 12 éve
9el már sztem a véégn oda lehet majd érni. de jövőhétre kihúzom a kezem a biliből 😊Nem azért mondom,de a maradék schedulenk alapján lehet bármi.csak zárójelben jegyzem meg 😊a.kacsaWC? sajnos nem innen fog kikerülni.petey
több mint 12 éve
Sebii
3 536
Megint csak megjegyezném, hogy milyen okos dolog volt elküldeni Polombust...
több mint 12 éve
Ha Okung is kiszáll a támadó falból, akkor már tényleg rá kell gyúrnia a futópadra T-Jax-nek, mert lesz menekülés bőven! Még jó, hogy kicsit többet rá lehet pihenni a Rams meccsre.
több mint 12 éve
Nem azért mondom,de a maradék schedulenk alapján lehet bármi.csak zárójelben jegyzem meg 😊a.kacsaWC? sajnos nem innen fog kikerülni.
több mint 12 éve
Hazai pályán a Ramset így is simán ütni kell.Okung 6 hónap rehabHörielszakadt mellizom sérüléssel
éljen a felforgatott O-Line a MNF-reFucu
több mint 12 éve
Okung 6 hónap rehabHörielszakadt mellizom sérüléssel
éljen a felforgatott O-Line a MNF-re