NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Figyi Brax itt a valami nagyon készül 😊Helmut Zimmernyitott vagyok az új dolgokra 😊
több mint 13 éve
Figyi Brax itt a valami nagyon készül 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Volt már, h Caroll T-Jax-et mondta kezdő QBnak??lesz is. csak a campet Jackson kezdi kezdőként
Azt hittem lesz battle v. vmi...Rolni
amugy meg 2(Kettő!) hasz-el feljebb...
több mint 13 éve
Volt már, h Caroll T-Jax-et mondta kezdő QBnak??Azt hittem lesz battle v. vmi...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Omar Epps 😊Lofa ! Évek óta nem jó, sajnos... 😕
több mint 13 éve
braxa88
12 534
2 érdekes info:-Tatupu szerződését próbálják átskruktúrálni, ha nem sikerül akkor még cut is lehet belőle. és akkor Hawthoren MLB, a két OLB meg Curry és Hill/Wright.
Én azt mondom, h ha már meg kell válni a vezértől, akkör köldjük el Samuelért Phillybe.
-Ő kezdi a campet kezdőként:
több mint 13 éve
braxa88
12 534
big mike williams: In Hawks news.. What a practice from the young fella Kris Durham tday. Catching everything and lookin smooth!namiafene
több mint 13 éve
Asante Samuellel azért kibékülnék, ha már úgyis ki akarják rakni :cool:
több mint 13 éve
Jó hír, hogy Mebane maradt. A függőjátszmák is aláírtak, így most már nyugodtabban lehet horgászni a szabad piacon.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
TC day 2 (videjó):http://blog.thenewstribune.com/seahawks/2011/07/30/seahawks-camp-notes-day-2/
több mint 13 éve
hol lehet aláírni? 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Mi lesz samuel az eaglesben? nickel, vagy drc-nek szánják ezt aszerepet? Gondolom aranyárban próbálják samuelt eladni, annyit meg nem ér, mi meg nem vagyunk cards.Helmut Zimmernemtom, ha marad sztem DRC a nickel.
az eagles topicba is írtam h egy Curry-Samuel tradet szivesen látnék. sztem nyerne vele mind2 csapat. na jó főleg mi 😀
több mint 13 éve
Mi lesz samuel az eaglesben? nickel, vagy drc-nek szánják ezt aszerepet? Gondolom aranyárban próbálják samuelt eladni, annyit meg nem ér, mi meg nem vagyunk cards.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Na most kéne még egy corner, most éppen megint lenne valakiHelmut Zimmercsak nem Samuelre gondolsz? 😊
nemtudom, sztem nem jön DB, namnagyon olvasni arrol h Carrollék érdeklődnek vki iránt. Se Nnamdi, se Joseph iránt nem érdeklődtek. Trufant-Thurmond kettőssel menni neki a szezonnak...
több mint 13 éve
Na most kéne még egy corner, most éppen megint lenne valaki
több mint 13 éve
braxa88
12 534
nesztek tweet:Mebane92 : Seattle I'm back let go
+Moffitt is aláírt. fedélzeten minden rookie. indul a mandula
több mint 13 éve
Bryant kezelésbe is vette Carpentert 😀Erről a képről valahogy nem az jut eszembe, hogy "Hej ha én is köztetek lehetnék"!
braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
aztakurva mekkora disznóállat 😀
több mint 13 éve
Leroy Hill re-signs with the Seahawks. Sort of surprising. - Caplan
több mint 13 éve
😀 😀 😀láttam én már 5-3-5 öt is úgy hogy a lonesideon mentát a blitz. Helmut Zimmerja én is, legutóbb a Volunteers gólvonalán 😀Höri
több mint 13 éve
láttam én már 5-3-5 öt is úgy hogy a lonesideon mentát a blitz. Helmut Zimmerja én is, legutóbb a Volunteers gólvonalán 😀
több mint 13 éve
Branch 4-3-ban. Na erre kíváncsi leszek. Megcsípett egy jó fizut, mert tavaly elkezdett megbízhatóan játszani. Futás ellen faja, eltolja simán az emberét ha olyan napja van. pass rush. hát edig csak 3 emberes DL-ben láttam, a gyengébb OL-t megveri de nem a gyorsaságával 😊FucuAzért ő tavaly bevált nálatok szerintem!
Szerintem egyre több olyan felállást fogsz látni, hogy a a DL voltaképpen 2 emberből áll, akik nagyjából a 34 DE helyeire térdelnek be mögöttük meg ott zsezseg 3 LB+ 2S (vagy bármi más) és voltaképpen lehet találgatni, hogy melyik résen fog beömleni 5 ember. De ma már semmi sem szokatlan, láttam én már 5-3-5 öt is úgy hogy a lonesideon mentát a blitz. Mi sűrűn állunk fel hiányos DL el.
Ezt nézd meg, ez pl. klassz
http://www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=447466