NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
hill el lesz küldve vagy mifene?
több mint 13 éve
Ez a draft közvetítésben volt. Béna húzásért járt.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Kurva égő vagyok tudom, de ennek a poénnak mi is a lényege, mert egyik topicban sem értem 😕Hannisemmi
több mint 13 éve
Kurva égő vagyok tudom, de ennek a poénnak mi is a lényege, mert egyik topicban sem értem 😕
több mint 13 éve
Az Indyből át.Nem bántalak én titeket, a fél GM csapatom itt játszik, beleértve Ricet is.
De a Hox sapka Hox sapka, nem véletlenül került kibocsátásra.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
FB hiány megoldva: Robinson marad
több mint 13 éve
braxa88
12 534
aláírt Byron Maxwell is 4 évre
több mint 13 éve
A defense körül tényleg nagy a csend. Ha megint kiesik pl. Bryant, vagy Tatupu, vagy ha nem tudjuk megtartani Mebane-t, akkor sz@rban leszünk.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Hát igen csak az O-t néztem. De ha rendbe raknánk a D-t még akkor is itt maradna a retardált D-cordinator aki tavaly is olyan remek produkciót nyújtott, h csak vertem a fejemet a falba.D# nagyon nem okbraxa88Oké, nekem van egy olyan érzésem, hogy Youngot behúzzátok ma.Adná az Isten.
Nem hiszem el hogy Caroll ennyire ebben a QB duóban bízik.
Se Kolbra, se Ortonra nem mentetek rá.Delonso_
WR ok
TE ok
OL ok
RB ok (most kiderül mit tud Lynch, h van előtte fal)
QB - ???Duff
több mint 13 éve
braxa88
12 534
D# nagyon nem okOké, nekem van egy olyan érzésem, hogy Youngot behúzzátok ma.Adná az Isten.
WR ok
TE ok
OL ok
QB - ???Duff
több mint 13 éve
Duff
3 133
Oké, nekem van egy olyan érzésem, hogy Youngot behúzzátok ma.Adná az Isten.
WR ok
TE ok
OL ok
QB - ???
több mint 13 éve
Sidney Rice, Mike Williams, Ben Obomanu, Golden Tate, Deon Butler- ezek fasza célpontok, kár h a rosteren nincs QB aki eltalálja őketbraxa88Az biztos, hogy T-Jax, meg Csárli a célpontok hiányára nem hivatkozhat. Ha beindul köztük egy igazi verseny (valljuk meg, őszintén, hogy eddig Csárlinak eszébe nem jutott, hogy esélye lenne Hassie-vel szemben), akkor lehet, hogy még a végén jól sül el a dolog.
Azért a VY projekt még mindig ott lóg a levegőben. A Titán fanok meg aggódnak Hassie miatt. Most már az ő dolguk.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Sidney Rice, Mike Williams, Ben Obomanu, Golden Tate, Deon Butler- ezek fasza célpontok, kár h a rosteren nincs QB aki eltalálja őketbraxa88Jó kis elkapó sorunk van, remélem QB ügybe is lesz valami pozitivitás 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
amugy aláírt Levingston és LeGree is 4évre.matt McCoy pedig hosszabított. ő jó special teamer
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Sidney Rice, Mike Williams, Ben Obomanu, Golden Tate, Deon Butler- ezek fasza célpontok, kár h a rosteren nincs QB aki eltalálja őket
több mint 13 éve
Ráadásul pont 2007, amikor mind ketten Pro Bowlosak voltakhöhöHoushmandzadeh who?empty taxi
Fun Seahawks fact: In his entire career, Matt Hasselbeck never threw to a Pro Bowl WR. The day after letting him go, Seattle added oneHöri
több mint 13 éve
Szerintem ezt a két videót egymás után kell megnézni 😊 együttes hatása nagyon durva.http://www.youtube.com/watch?v=mpNO7bfxpqg
http://www.youtube.com/watch?v=mNH2SwDtmII
több mint 13 éve
höhöHoushmandzadeh who?
Fun Seahawks fact: In his entire career, Matt Hasselbeck never threw to a Pro Bowl WR. The day after letting him go, Seattle added oneHöri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Oké, nekem van egy olyan érzésem, hogy Youngot behúzzátok ma.Nem hiszem el hogy Caroll ennyire ebben a QB duóban bízik.
Se Kolbra, se Ortonra nem mentetek rá.
több mint 13 éve
A GM-ben nálam játszik Rice, hogy őszinte legyek jobb opciót is el tudtam volna képzelni neki.Hát ez az! Először is ki fog dobálni, másodszor pedig bevállalja-e végre a management is a hosszú labdás játékokat is. Ha Williams is hozza a formáját, meg Butler is visszatér, akkor Ricsével együtt lesz már megbízható célpont. A rövid passzoknál meg elő lehet újra szedni Carlsont, akit tavaly a PO-ig eléggé jegeltek Carrollék (igaz, hogy a Bears meccs után szegényt szó szerint is jegelték), mivel ugye Stokley már nincs. Na és akkor megint ott vagyunk a QB lottónál. 50-50%. Vagy bejön, vagy nem. Bevell mindenesetre nem panaszkodhat, már minnesotai exodusként aposztrofálják a történéseket.
A fal már rendben lehet, h a a porcelánbabák végre egészségesek maradnak, nade ki dobál neki mélységi labdákat ?
A jó hír azonban az lehet, hogy ezek szerint orvosilag rendben van.Delonso_
több mint 13 éve
A GM-ben nálam játszik Rice, hogy őszinte legyek jobb opciót is el tudtam volna képzelni neki.A fal már rendben lehet, h a a porcelánbabák végre egészségesek maradnak, nade ki dobál neki mélységi labdákat ?
A jó hír azonban az lehet, hogy ezek szerint orvosilag rendben van.
több mint 13 éve
Remelem Ray Edwards is ide jön jól tularazva. Championshiphez meg nem árt egy qb , 3 fél qb nem ér 😊
több mint 13 éve
höhöFun Seahawks fact: In his entire career, Matt Hasselbeck never threw to a Pro Bowl WR. The day after letting him go, Seattle added one