NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 14 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
😂 😛 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 681 — Seahawks fan
T-Jax meg hihetetlen, milyen tré. Az első félidőben (asszem egy 3. downnál) teljesen feleslegesen elindította Tate felé rohadt hosszan, míg Miller ott állt üresen középen. Az ilyeneket hihetetlen nem veszi észre... Meg a folyamatos tökölései...Duff
Ki kellene már próbálni végre, hogy mire menne ez a csapat egy normális irányítóval! T-Jax a bénaságát simán tudná kompenzálni rövid TE passzokkal, de meccsenként jó ha 1-2 van belőle. Millert elpocsékolni csak blokkolásra, luxus. Egyébként örülök a győzelemnek, különösen Lynch TD-jének, hogy nem szakadt meg a sorozata. Ő és Baldwin is nagyon megérdemelték. Na megyek a Lidl-be, akciós a Skittles 😀 !

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
játszogattam az espn PO machine-el, és úgy tűnik, csak úgy tudunk PO-ba menni, ha az összes hátralévő meccset hozzuk, a Lions pedig a @OAK, vs SD, @GB hármasból csak egyet nyer (ez még elő is fordulhat).
több mint 14 éve
T-Jax meg hihetetlen, milyen tré. Az első félidőben (asszem egy 3. downnál) teljesen feleslegesen elindította Tate felé rohadt hosszan, míg Miller ott állt üresen középen. Az ilyeneket hihetetlen nem veszi észre... Meg a folyamatos tökölései...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

kis gonoszakpetey
Azért ez hatalmas volt 😊 hihetetlen mikre nem készülnek ezek az amerikaiak 😊
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár

kis gonoszak

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Valaki egy kis Skittles-t ? 😊
http://thepigskindoctors.com/wp-content/uploads/2011/12/lynch-skittles.jpg

Grat a győzelemhez 😊
több mint 14 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 681 — Seahawks fan
egéybként az kemény, h lehúzták ricisék bradfordot. nem igazán értem őket, azért mert nem bradyt v rodgerst látják, még lehet jó tehetséges irányító vki...
egyébként a meccsről: earl tényleg úgy játszik mint polamalu, ugyanúgy sunnyog, úgy robban ki mint egy gyorsvonat, és iszonyatosan jó érzékei vannak. cancellara is egy állat, csak kapott volna el egyet a 2 labdából 😊 az egész védelem nagyon jó, bár kicsit sokat futott sámuel, de ne legyünk telhetetlenek. sherman is egy állat.
offense, hát látszik, h a falunk nem a kezdőkből áll, de azért dolgoztak ahogy tudtak, és annyira nem volt vészes. baldwin-tate páros meg nagyon jó. nagyon.

browner meg csak a pickjei miatt mehetne pro bowlra, de azért az nagyon kemény lenne 😀 (14 mostmár 15 szabálytalansággal vezeti a ligát. muhahaha)

összességében elégedett vagyok, kell egy franchise qb, meg egy pass rusher, és ricsiék szenvedhetnek majd éveken át seahawks meccs közvetítésének kötelességével 😊a.kacsa
Ricsi most azon imádkozik, hogy csak Chiefs meccset ne kelljen közvetítenie, legalább ne lássa a fél ország a szenvedésüket. Kovács Sanyi Bears-ével hasonló a helyzet, szerintem most el tudnánk őket kapni. Nem mondom, hogy az emberek a jelenlegi Seahawks meccsektől lesznek NFL rajongók, de egy normális QB-val, egy nem sérült és rutinosabb kezdő O fallal nagyon jók lehetnénk. A védelem nagyjából már összeállt, a secondary lassan ligaelit lesz (csak figyeljétek meg), ha tudnánk rendesen terrorizálni az ellenfél irányítóját, akkor el is lehetne felejteni ezeket a negatív mutatós időket. Az elkapó kérdés is megoldódhat a következő években, mert Baldwin nagyon jó, Tate végre kezd a draft helyének megfelelő teljesítményt nyújtani, ráadásul fiatalok, és reméljük Rice is ki tud végre egy komolyabb évet futni. Lynch mögé találni kell egy másik betonfejű vaddisznót (Lynch-et nyilván meg kell tartani, ez az elsődleges, a pehelysúlyú Forsett meg egyébként sem alternatívája), és végre tényleg el kellene kezdeni használni rendesen a TE-eket.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
egéybként az kemény, h lehúzták ricisék bradfordot. nem igazán értem őket, azért mert nem bradyt v rodgerst látják, még lehet jó tehetséges irányító vki...
egyébként a meccsről: earl tényleg úgy játszik mint polamalu, ugyanúgy sunnyog, úgy robban ki mint egy gyorsvonat, és iszonyatosan jó érzékei vannak. cancellara is egy állat, csak kapott volna el egyet a 2 labdából 😊 az egész védelem nagyon jó, bár kicsit sokat futott sámuel, de ne legyünk telhetetlenek. sherman is egy állat.
offense, hát látszik, h a falunk nem a kezdőkből áll, de azért dolgoztak ahogy tudtak, és annyira nem volt vészes. baldwin-tate páros meg nagyon jó. nagyon.

browner meg csak a pickjei miatt mehetne pro bowlra, de azért az nagyon kemény lenne 😀 (14 mostmár 15 szabálytalansággal vezeti a ligát. muhahaha)

összességében elégedett vagyok, kell egy franchise qb, meg egy pass rusher, és ricsiék szenvedhetnek majd éveken át seahawks meccs közvetítésének kötelességével 😊a.kacsa
Nem láttam a meccset, valószínűleg még pár napig nem is fogom, de azt azért valaki megválaszolhatná,hogy folytatódott-e a TE domináns O# játék 😊undisputedly
asszem volt 2 passz miller felé. haeven was today
több mint 14 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Kell ahhoz még más is. 😊szaba
ha 8-8 lesz a Hawks Cards is akkor jön be még 1000 tényező plusz a csillagok állása meg ilyenek.petey
8-8 nem elég WChez az tuti. 9-7 kell minimum az meg mindkét csapatnál kizárt.
több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014

Nem láttam a meccset, valószínűleg még pár napig nem is fogom, de azt azért valaki megválaszolhatná,hogy folytatódott-e a TE domináns O# játék 😊
több mint 14 éve

összességében elégedett vagyok, kell egy franchise qb, meg egy pass rusher, és ricsiék szenvedhetnek majd éveken át seahawks meccs közvetítésének kötelességével 😊
több mint 14 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Jó kis meccs volt, én élveztem.

több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
Kell ahhoz még más is. 😊szaba
ha 8-8 lesz a Hawks Cards is akkor jön be még 1000 tényező plusz a csillagok állása meg ilyenek.

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 892
Kell ahhoz még más is. 😊
több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Gratula! Az a punt blokk TD! Még 3 W és megvan a PO!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
Támadók: B, C, A, A, A, C, B, B, B, B, B, C
Védelem: B, B, B, A, B, B, B, A, B, C, C, B
több mint 14 éve
Támadók:

1. Mennyi Total Yardot szerez a támadósor?
B, 301-380
2. Pontjaink száma?
C, 21+

3. Mennyi 1st downt szerzünk?
B,18-22

4. Szerzünk-e TD-t?
A, Igen

5. 3rd downokat milyen százalékban oldjuk meg?
B, 31-39%

6. Futott yardok száma?
C, 101+

7. Futás kísérletek száma?
B,21-30

8. Passzolt yardok száma?
C, 226+

9. Passzkísérletek száma?
B,26-33

10. Elszenvedett sackek száma ?
B, 3-4

11. Turnovereink száma?
B, 1-2

12. Labdabirtoklás ideje?
B, 22:01- 30:00

Védelem:

1. Mennyi Total Yardot kapunk?
A, 0-290

2. Kapott pontok száma?
B, 8-14

3. Elszenvedett 1st downok száma?
C, 19+

4. Kapunk-e TD-t?
B, Nem

5. Milyen arányban csinálja meg a 3rd downokat a St.Louis?
B, 21-29%

6. Passzkísérlet száma?
B, 28-35

7, Passzolt yardok száma?
B, 151- 225

8, Futás kísérletek száma?
A, 0-20

9. Futott yardok száma?
B, 76-99

10. Sackek száma?
B, 2-3

11. Szerzett labdák száma?
B, 1-2

12. Labdabirtoklás ideje a St.Louisnál?
B, 20:01- 30 perc
több mint 14 éve
B, 301-380
2. Pontjaink száma?
C, 21+
B,18-22
4. Szerzünk-e TD-t?
A, Igen
B, 31-39%
6. Futott yardok száma?
C, 101+
B,21-30
C, 226+
B,26-33
B, 3-4
11. Turnovereink száma?
C, 3+
B, 22:01- 30:00
Védelem:
B, 291-350
2. Kapott pontok száma?
8-14
B, 13-19
4. Kapunk-e TD-t?
A, Igen
B, 21-29%
6. Passzkísérlet száma?
B, 28-35
B, 151- 225
B, 21-2
9. Futott yardok száma?
C, 101+
10. Sackek száma?
B, 2-3
C, 3+
B, 20:01- 30 perc
több mint 14 éve
1B 2C 3A 4a 5b 6c 7b 8b 9b 10b 11b 12b
1b 2b 3a 4b 5a 6b 7b 8a 9a 10b 11b 12b
több mint 14 éve
Hazai pálya, kötelező győzelem a Rams ellen !

Támadók:

A, 0-300 B, 301-380 C, 381+

2. Pontjaink száma?
A, 0-13 B, 14-20 C, 21+

A,0-17 B,18-22 C,23+

4. Szerzünk-e TD-t?
A, Igen B, Nem

A, 0-30% B, 31-39% C, 40+%

6. Futott yardok száma?
A, 0-75 B, 76-100 C, 101+

A,0-20 B,21-30 C,31+

A,0-170 B,171-225 C, 226+

A,0-25 B,26-33 C,34+

A, 0-2 B, 3-4 C,5+

11. Turnovereink száma?
A, 0 B, 1-2 C, 3+

A, 0-22:00 perc B, 22:01- 30:00 C, 30:01+

Védelem:

A, 0-290 B, 291-350 C, 351+

2. Kapott pontok száma?
A, 0-7 B, 8-14 C, 14+

A, 0-12 B, 13-19 C, 19+

4. Kapunk-e TD-t?
A, Igen B, Nem

A, 0-20% B, 21-29% C, 30+%

6. Passzkísérlet száma?
A, 0-27 B, 28-35 C, 36+

A, 0-150 B, 151- 225 C, 226+

A, 0-20 B, 21-28 C, 29+

9. Futott yardok száma?
A, 0-75 B, 76-99 C, 101+

10. Sackek száma?
A, 0-1 B, 2-3 C, 4+

A, 0 B, 1-2 C, 3+

A, 0- 20 perc B, 20:01- 30 perc C, 30:01+
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
én Tate-t megszerettem 😊
több mint 14 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
😀

http://seahawks.hu
több mint 14 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Okung IR. (Önmagához képest még sokat is bírt) Szerintem T-Jax egyre rosszabbul alszik, lassan kidől előle a teljes kezdő fal.garrett27
A kezdő O-line: LT Paul McQuistan, LG Robert Gallery, C Max Unger, RG Lemuel Jeanpierre, RT Breno Giacomini.

http://seahawks.hu
több mint 14 éve
Okung IR. (Önmagához képest még sokat is bírt) Szerintem T-Jax egyre rosszabbul alszik, lassan kidől előle a teljes kezdő fal.garrett27
azért HOF mert szereti az ilyen kihívásokat 😊