NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
rice mostmár aláírt, irányítót leszámítva kurva jól áll az offense. ray edward még kell, és fasza lesz
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Szerintem Carpenteren meg fogtok lepődni. Immár két éve követem a pályafutását, és nekem nagyon tetszik a játéka. Majd meglátjuk a profik között meddig jut.
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Akkor úgy néz ki, hogy Leinartot kipipálhatjuk (Csárli hallhatóan fellélegzett). Mare-t nagyon sajnálom, lehet, hogy a kora miatt a pénze már nem fér a sapka alá.
Ahogy elnézem Stokley is másfelé vadászgat. Nekem szimpatikus volt az "Öreg", kár lenne érte.
Mi kavarás lesz még itt!
A fal kezd nekem is tetszeni, ha Unger, meg Okung is megúszná végre sérülés nélkül, no meg az ifi tandem (Carpenter-Moffitt) beválna, akkor T-Jax (vagy Csárli) nyugodtabban dobálhatna. Reménykedik az ember, de egyenlőre Hassie miatt nem tudok igazán örülni. Ja és Gallery is tetszik. Cable faragja az állat falat, ránk is fér.garrett27
Szerintem ez a fal még nemaz, amit 1.meccsen látunk majd, még valaki jön a jobb oldalra. Carpenter közel sem Okung szinten nfk kész
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Akkor úgy néz ki, hogy Leinartot kipipálhatjuk (Csárli hallhatóan fellélegzett). Mare-t nagyon sajnálom, lehet, hogy a kora miatt a pénze már nem fér a sapka alá.
Ahogy elnézem Stokley is másfelé vadászgat. Nekem szimpatikus volt az "Öreg", kár lenne érte.
Mi kavarás lesz még itt!
A fal kezd nekem is tetszeni, ha Unger, meg Okung is megúszná végre sérülés nélkül, no meg az ifi tandem (Carpenter-Moffitt) beválna, akkor T-Jax (vagy Csárli) nyugodtabban dobálhatna. Reménykedik az ember, de egyenlőre Hassie miatt nem tudok igazán örülni. Ja és Gallery is tetszik. Cable faragja az állat falat, ránk is fér.garrett27
Stokley már hivatalosan redskin.
Sztem most a legfontosabb a hosszabítás Meban-nel. aztán hozni DE-t/CB-t
több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Mi kavarás lesz még itt!
A fal kezd nekem is tetszeni, ha Unger, meg Okung is megúszná végre sérülés nélkül, no meg az ifi tandem (Carpenter-Moffitt) beválna, akkor T-Jax (vagy Csárli) nyugodtabban dobálhatna. Reménykedik az ember, de egyenlőre Hassie miatt nem tudok igazán örülni. Ja és Gallery is tetszik. Cable faragja az állat falat, ránk is fér.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 678 — Raiders fan
Okung-Gallery-Unger-Moffitt-Carpenter.braxa88
az igen! de azért várjuk meg, h teljesít a Mof-Car páros, valamint Okung ne törje le a körmét a preseason első meccsén és essen ki a szezonraDuff
Igen az a jobb oldal igen fiatalka lesz...de idővel frankó fal lehet ha a bal oldal meg nem dől ki 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Okung-Gallery-Unger-Moffitt-Carpenter.braxa88
az igen! de azért várjuk meg, h teljesít a Mof-Car páros, valamint Okung ne törje le a körmét a preseason első meccsén és essen ki a szezonra
több mint 13 éve
my bad

ott is a franchise kicker, Wes Bynum személyébenFucu
auburni kicker bajnok kicker 😊
majd kiderül milyen lesz
több mint 13 éve
Ron Edwards?! Az nem valami KKK-s csávó? 😂
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
my bad

ott is a franchise kicker, Wes Bynum személyében

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Rayre gondolt.
érdeklődik iránta: Eagles, Falcons, Broncos, Seahawks
több mint 13 éve
Josephre rettenetesen nagy szükség lenne!
Ray Edwardssal mi a helyzet???Helmut Zimmer
nem Ron?
Ron Edwards, DT, Chiefs -> Panthers (3év, 8.25 millió $)

több mint 13 éve
Josephre rettenetesen nagy szükség lenne!
Ray Edwardssal mi a helyzet???
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
mare viszont alírt a Panthershez :/braxa88
Én ezen kb mindjárt sírva fakadok. Az egyik kedvencem volt 😕
több mint 13 éve
Herring a Saintsbe került. szurkolok neki h kezdő legyen
több mint 13 éve
Legyen így!
több mint 13 éve
FALON KÍVÜL AKARUNK BÁRMI MÁST IS ÉPÍTENI??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!Helmut Zimmer
nyugi Helmut jön még Rice és Joseph 😉
több mint 13 éve
FALON KÍVÜL AKARUNK BÁRMI MÁST IS ÉPÍTENI??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
Okung-Gallery-Unger-Moffitt-Carpenter. de jol hangzik 😊

mare viszont alírt a Panthershez :/
több mint 13 éve
Robert Gallery érkezett!
jeee 😀 van falunk!

több mint 13 éve
Helmet: én is emlékszek egy Cards-Vikes meccsre amin T-Jax kezdett. Mit ne mondjak szarrá dobálta a védelmet. AP-t kb 70 yardon tartottuk, de Travaris haverunk dobott vagy 3 TD-t azt hittem akkor hgy felrobbanok. tud ő ügyes lenne (csak kell egy szar védelem elé 😀)Fucu
Arra a meccsre én is emléxem, de ilyen meccse Karesz kivételével, mindenkinek volt.
Ok legyen igazad.

Ami Hasst illeti,... Vicces anyázás alakult ki az egyik baráti társaságban, amikor seahawks fan Matt aláírását a következőképpen kommentelte: Ahogy az ember egyre idősebb lesz, egyre jobban vágyik arra, hogy vidékre költözzön...
több mint 13 éve
Helmet: én is emlékszek egy Cards-Vikes meccsre amin T-Jax kezdett. Mit ne mondjak szarrá dobálta a védelmet. AP-t kb 70 yardon tartottuk, de Travaris haverunk dobott vagy 3 TD-t azt hittem akkor hgy felrobbanok. tud ő ügyes lenne (csak kell egy szar védelem elé 😀)

több mint 13 éve
Attilahawks 284 — Seahawks fan
Azt hiszem most meg kell köszönnünk azokat az örömteli dolgokat, amelyek Hassie miatt érték a rajongókat. Ő szerintem a seattle-i szurkolók lelkében Seahawk marad. További sok sikert Neki !!! Remélem még sikeres lesz a további pályafutása, csak a Seahawks ellen nem fog annyira menni, mert a defence elég jól ismeri. 😊 Igaz erre csak a Superbowl-on kerülhetne sor.

Ha már nincs Hassie én Ortonnak örültem volna, de remélem T- Jax kellemes meglepetést fog okozni.
több mint 13 éve
állítólag érdeklődünk Willie Colon iránt is. hát öhm...
amugy OG lenne itt
több mint 13 éve
Na hali srácok!

Újra itt, új évad, új remények... :/

Hassie akkor elment.... nem tudom, hogy örüljek-e neki vagy ne.
Tarvaris J talán nem lesz rossz, Leinart szerintem Károly szintjén van. Jó ha van de jobb ha .... 😊

Nekem Orton lett volna a legszimpatikusabb QB.

Na kiváncsian várom a további híreket a csapat háza tájáról.Sonics
Az a baj, hogy Szabának igaza van!

Emléxem T Jax Bills elleni meccsére. Nyert a Vikes de akkor is eladott simán 3 lasztit, úgy hogy annyit futottak rajtunk, amennyit akartak. Azt hiszem utána a Giants átgázolt rajtuk és kifuggázták TJ vel a gyepet.
Ez a srác egyáltalán nem produktív! Szopni fogunk!