NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
braxa88
12 534
először az UDFA-k:Pierre Allen még kezdő is lehet 😀
Brett Osborne (OT, Harvard)
Jeron Johnson (S, Boise State)
Ricardo Lockette (WR, Fort Valley State)
Ricky Thenarse (S, Nebraska)
Ladi Ajiboye (DT, South Carolina)
Michael Morgan (LB, USC)
Doug Baldwin (WR, Stanford)
Pierre Allen (DE, Nebraska)
plusz Scott Tolzien (QB, Wisconsin) is ide tart
valamint Stacy Andrews el lesz küldveFucu
Johnson és Lockette is simán rosterre kerülhet
több mint 13 éve
sidney rice lacanfora sztem 😊
több mint 13 éve
Amugy ujabb pletykak QB ugyben (mondjuk annyi van ilyen talalgatasbol mint a szemet) : NFL Trade Rumors: Kevin Kolb, Carson Palmer Could Be Seattle Seahawks Quarterback Targets
http://seattle.sbnation.com/seattle-seahawks/2011/7/25/2293270/nfl-trade-rumors-2011-kevin-kolb-carson-palmer-seattle-seahawks-quarterback
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
lassan indul a szezon, állítólag hétvégén indul a TC is.Tooo easy 😊 Steve LArgent es Jim Zorn! Oriasi amugy! 😀
egy vidám képpel kezdjük:
na kik láthatóak a képen?braxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
először az UDFA-k:Brett Osborne (OT, Harvard)
Jeron Johnson (S, Boise State)
Ricardo Lockette (WR, Fort Valley State)
Ricky Thenarse (S, Nebraska)
Ladi Ajiboye (DT, South Carolina)
Michael Morgan (LB, USC)
Doug Baldwin (WR, Stanford)
Pierre Allen (DE, Nebraska)
plusz Scott Tolzien (QB, Wisconsin) is ide tart
valamint Stacy Andrews el lesz küldve
több mint 13 éve
braxa88
12 534
forgalmas egy hét elé nézünk hála Istennek 😊a.kacsaaz elmult félév eseménytelensége után megérdemeltük már 😊
több mint 13 éve
forgalmas egy hét elé nézünk hála Istennek 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
állítólag szerdán kezdődik a seahawksnak a TC 😀
több mint 13 éve
Remélem Hassie nem ment messzire nyaralni! Ja meg hogy Mebane telefonja is be van kapcsolva!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
lassan indul a szezon, állítólag hétvégén indul a TC is.egy vidám képpel kezdjük:
na kik láthatóak a képen?
több mint 13 éve
Azt hiszem errre mondják worst case scenario...Kivéve, ha akarunk magunknak megint egy "izgalmas" szezont!garrett27Hát én azért szomorú lennék a Seahawks-fanok helyében, ha egy T-Jax-Charlie QB-battle-ben kéne izgulnom a nyertesért...WyattA jó Isten mentsen meg tőle.....Mad
ezek után bízom abban, hogy Favre visszatér még egy kicsit ... hozzánk... 😛
több mint 13 éve
Kivéve, ha akarunk magunknak megint egy "izgalmas" szezont!Hát én azért szomorú lennék a Seahawks-fanok helyében, ha egy T-Jax-Charlie QB-battle-ben kéne izgulnom a nyertesért...WyattA jó Isten mentsen meg tőle.....Mad
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Hát én azért szomorú lennék a Seahawks-fanok helyében, ha egy T-Jax-Charlie QB-battle-ben kéne izgulnom a nyertesért...WyattA jó Isten mentsen meg tőle.....
@KJuraszik
több mint 13 éve
Duff
3 133
Hát én azért szomorú lennék a Seahawks-fanok helyében, ha egy T-Jax-Charlie QB-battle-ben kéne izgulnom a nyertesért...WyattAZ is vagyok 😕 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Hát én azért szomorú lennék a Seahawks-fanok helyében, ha egy T-Jax-Charlie QB-battle-ben kéne izgulnom a nyertesért...
több mint 13 éve
Emberunk elmondasa szerint azert nagyjabol kepben van a Seahawks stilusval igy konnyebben tudna integralodni. Nem tudom, hogy mennyit kernek erte, de ha Charlieval nekilatnak versenyezni, akkor az jot tehet a teljesitmenyuknek. Hassie persze, jojjon vissza, legyen olyan formaban, mint az utolso meccseken, ne seruljon le es nyerjunk vele SB-t! 😊 Sajnos kevesbe bizok ebben a verzioban.Na erre varjatok gombot mar megint:Továbbra sem akarom! De Csárlit sem! Rövid az idő, vissza Hassiet! Más ennyi idő alatt már végig se tudja olvasni a playbook-ot, nemhogy megtanulná!garrett27
Tarvaris Jackson on possibly joining the Hawks: ‘A good opportunity’
http://blog.thenewstribune.com/seahawks/2011/07/22/tarvaris-jackson-on-possibly-joining-the-hawks-a-good-opportunity/
endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Na erre varjatok gombot mar megint:Továbbra sem akarom! De Csárlit sem! Rövid az idő, vissza Hassiet! Más ennyi idő alatt már végig se tudja olvasni a playbook-ot, nemhogy megtanulná!
Tarvaris Jackson on possibly joining the Hawks: ‘A good opportunity’
http://blog.thenewstribune.com/seahawks/2011/07/22/tarvaris-jackson-on-possibly-joining-the-hawks-a-good-opportunity/
endorphyn
több mint 13 éve
Na erre varjatok gombot mar megint:Tarvaris Jackson on possibly joining the Hawks: ‘A good opportunity’
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Shermann http://blog.thenewstribune.com/seahawks/2011/07/20/a-closer-look-at-richard-sherman/
több mint 13 éve
Ki engedte be a United-et? Indokolás nélkül felmondani neki, azonnal! Hajrá Liverpool!
több mint 13 éve
Fú de csúúúúf inkább úgy mondanám 😀
több mint 13 éve
sehogy se helytálló ez a kép 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
na szép... a MU a 12es zászló alatt a Washington-tó partján, nem egy szép látványa bal oldal legszélén ülő Amdersonra először azt hittem Earl Thomas 😀
több mint 13 éve
A Saints elleni meccs óta elbizonytalanodtam Ricsivel kapcsolatosan, lehet, hogy nem is utálja annyira a csapatot.És mit szólnátok Brett Favre-hoz?Legalább Faragó Ricsi megkedvelné a csapatot 😂Duff
http://blogs.nfl.com/2011/07/06/brandt-on-favre-qbs-never-want-to-retire/?module=HP_headlinesAttilahawks
Brett apót meg hagyjuk, sokat bír, az igaz, de a mi épülgető falunk mögött jelenleg még neki is tuti a baleseti sebészet.