NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
Duff
3 133
És mit szólnátok Brett Favre-hoz?Legalább Faragó Ricsi megkedvelné a csapatot 😂
http://blogs.nfl.com/2011/07/06/brandt-on-favre-qbs-never-want-to-retire/?module=HP_headlinesAttilahawks
több mint 13 éve
És mit szólnátok Brett Favre-hoz?http://blogs.nfl.com/2011/07/06/brandt-on-favre-qbs-never-want-to-retire/?module=HP_headlines
több mint 13 éve
Duff
3 133
Be vagyunk oltva életképes irányító ellen :rolleyes:
több mint 13 éve
Ahogy elnézem, kivéve Hassiet, neki már nincs!Szóval tényleg kíváncsi vagyok mire menne #6 egy teljes szezonnal?!12Kihullana a maradék hajunk is.Hanni
De nehogy azt mondjátok, hogy Tarvaris Jackson a megoldás! Ő is fodrász kategória!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Szóval tényleg kíváncsi vagyok mire menne #6 egy teljes szezonnal?!12Kihullana a maradék hajunk is.
több mint 13 éve
tudtam h kire gondol, csak idegesít h nem tudják kiirni a nevet...De igenis tudom: c C Ccc ... most már engem is idegesít! #6 - na, de legalább a száma megy.
c...braxa88
Szóval tényleg kíváncsi vagyok mire menne #6 egy teljes szezonnal?!
több mint 13 éve
nagyjabol nem tokmindegy? mindenki ertette, hogy kirol van szo.
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
ebben egyetértek. mondjuk a DRC vagy LSH belefér, de még egy Houshamandzadeh-t is ki lehet írniFucuEz utóbbi már mazochizmus.
több mint 13 éve
ebben egyetértek. mondjuk a DRC vagy LSH belefér, de még egy Houshamandzadeh-t is ki lehet írni
több mint 13 éve
braxa88
12 534
tudtam h kire gondol, csak idegesít h nem tudják kiirni a nevet...c...
több mint 13 éve
hát ezt nagyon nehéz elrontani és kitalálni,ja nem 😀 a témához kapcsolódva,állítólag erősen érdeklődtök Tarvaris Jackson iránt,a kapcsolat pedig Darrell Bevell,az OC-tek,aki nem rég még a Minnesotanal töltötte be ezt a szerepkört,tehát Tarvarist is jól ismeri....elvileg a kezdő helyért harcolna Karesszal 😀
több mint 13 éve
a gyengébbek kedvéért: Charlie Whitehurst-re gondolt 😊 (jöhet a flame ha elrontottam a nevét 😊)
több mint 13 éve
ez egy anagramma 😛CW gondolom 😀Wyattcw?braxa88
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
braxa88
12 534
c?Valami csak készül, mert aligha hiszem, hogy Csárlira bízzák a csapatot. A végén még majd az öreg sas McNabb köt ki nálunk!MH emelt fővel mehet(ne) nyugdíjba. Az eredmény önmagáért beszél.
Nem gondoltam volna, hogy egyszer még visszavárom Hassiet egy ilyen alapszakasz után.garrett27
Tényleg kíváncsi vagyok mit nyújtana C egy teljes szezonban...12
több mint 13 éve
Valami csak készül, mert aligha hiszem, hogy Csárlira bízzák a csapatot. A végén még majd az öreg sas McNabb köt ki nálunk!MH emelt fővel mehet(ne) nyugdíjba. Az eredmény önmagáért beszél.
Nem gondoltam volna, hogy egyszer még visszavárom Hassiet egy ilyen alapszakasz után.garrett27
Tényleg kíváncsi vagyok mit nyújtana C egy teljes szezonban...
több mint 13 éve
Valami csak készül, mert aligha hiszem, hogy Csárlira bízzák a csapatot. A végén még majd az öreg sas McNabb köt ki nálunk!Nem gondoltam volna, hogy egyszer még visszavárom Hassiet egy ilyen alapszakasz után.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Szerintem Malher csak szorakozik es kulso medianyomast probal gyakorolni a stabra, hogy okozzanak mar valamit.
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
És Hasselback maradna így is a kezdő természetesen 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Parádés csapatépítés lenne ám 😀 Előbb Whitehurstért fizetni túl sokat, majd Kolbért 😀
több mint 13 éve
egyértelmű, hogy kamu, de az érdekes az benne, hogy nem Eagles insider írta, hanem seattlei rádióban hangzott el, meg hogy már a Seahawks is pletykák szerint érdeklődne a Cards mellettAccording to a report by Dave Mahler of 950 KJR Seattle, the Seattle Seahawks have offered a first and a third round draft pick for Philadelphia Eagles quarterback Kevin Kolb.Denymeg a fél franchise is megy még kolbért.
perszeperszebraxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
According to a report by Dave Mahler of 950 KJR Seattle, the Seattle Seahawks have offered a first and a third round draft pick for Philadelphia Eagles quarterback Kevin Kolb.Denymeg a fél franchise is megy még kolbért.
perszepersze
több mint 13 éve
According to a report by Dave Mahler of 950 KJR Seattle, the Seattle Seahawks have offered a first and a third round draft pick for Philadelphia Eagles quarterback Kevin Kolb.
több mint 13 éve
😀 Nem tudod véletlenül, hogy ki írta a cikket?Mate96Martin Scharenborg & Ramon Wenink
Többiek meg majdnem eltalálták 😛