Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Már több napja érdekel,hogy ugye Haw-t és Hill-t sem akarjátok megtartani akkor honnan lesz LB?Draft mockokban elvétve látni hozzátok LB-t...JanekElvileg Malcolm Smith foglalja el a kezdő Will posztot ( Hill maradása is esélyes, ebben az esetben ketten oldják meg ).
Wright lesz a Mike, így csak egy kezdő LB-t kell találni Samnek. Amúgy Haw maradására is egyre nagyobb az esély a napok múlásával.
Fogyóban a piac alatta, és azt rebesgetik a madarak,hogy egy 1 éves szerződés kinéz neki. Ha ez így van, akkor érdekes a történet, mert backupnak nem hiszem,hogy visszajönne, lévén nagyban csökkenne az értéke, viszont ha kezdő lesz, PC lemond a legfontosabbnak kikiáltott lyuk befoltozásáról ( sebesség a Mike poszton,hogy coverben fel tudja venni a két safety közötti területet, amit Haw nem fog tudni megoldani ).
több mint 14 éve
Már több napja érdekel,hogy ugye Haw-t és Hill-t sem akarjátok megtartani akkor honnan lesz LB?Draft mockokban elvétve látni hozzátok LB-t...
több mint 14 éve
Itt van egy durvan alapos elemzes Flynn jatekarol a GB-Detroit meccsen:@endo: Ijesztően sokáig van a levegőben pár labdája.
http://www.fieldgulls.com/2012/3/26/2904987/a-fan-analysis-of-new-seahawks-quarterback-matt-flynn-a-perfect-role
endorphyn
Itt az új logó?
több mint 14 éve
Itt van egy durvan alapos elemzes Flynn jatekarol a GB-Detroit meccsen:http://www.fieldgulls.com/2012/3/26/2904987/a-fan-analysis-of-new-seahawks-quarterback-matt-flynn-a-perfect-role
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Köszi a gyors választ.Megtudja valaki mondani milyen kompenzációs pickeket kaptunk?Elvileg nem kaptatok.Beki
Most nincs időm megkeresni...bocs és köszi. :/BigBaltazar
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megtudja valaki mondani milyen kompenzációs pickeket kaptunk?Elvileg nem kaptatok.
Most nincs időm megkeresni...bocs és köszi. :/BigBaltazar
több mint 14 éve
Megtudja valaki mondani milyen kompenzációs pickeket kaptunk? Most nincs időm megkeresni...bocs és köszi. :/
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 14 éve
Nagyon nagy a csend LB ügyben. Remélem tartogatnak nekünk valami nagy dobást, mondjuk, hogy elhozzuk Willist egy 7. körösért. 😛
több mint 14 éve
Hargrove megy a Sajtfejuekhez. Nem kar erte. Lehet h amugy is fel lesz fuggesztve.
több mint 14 éve
Loftonról is lecsúsztunk. Kár érte!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
vajon stewartnak mennyi lehet az ára? ha valóban trade blockon van. lynch stewart páros. jesszusom de jó lenne
több mint 14 éve
A hivatalos oldal nem jelent semmit. Nemrég úgy próbáltak meg season ticketet eladni,hogy Lynch mellé betették a promóba Flynnt, a probléma viszont az volt,hogy még GB mezben szerepelt 😀 😀Kregg Lumpkin érkezett backup Rbnek. hát Lynch mögé jobb cserét képzeltem el :/A hivatalos FB oldalról idézve: "who?" "why?" 😊krankovics
legalább passzjátékban használhatóbraxa88
Komoly 15 perces munka lett volna photoshoppal egy Hawks jerseyt rámásolni 😀
több mint 14 éve
Kregg Lumpkin érkezett backup Rbnek. hát Lynch mögé jobb cserét képzeltem el :/A hivatalos FB oldalról idézve: "who?" "why?" 😊
legalább passzjátékban használhatóbraxa88
több mint 14 éve
Kregg Lumpkin érkezett backup Rbnek. hát Lynch mögé jobb cserét képzeltem el :/legalább passzjátékban használható
több mint 14 éve
jut eszembe. a saints bounty programjának nem a legnagyobb büszkesége a lynch féle futás 😀a.kacsaPedig mennyit kaphatott volna, aki még az end zone előtt szívlapáttal agyonveri! 😛
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
jut eszembe. a saints bounty programjának nem a legnagyobb büszkesége a lynch féle futás 😀
több mint 14 éve
készítettem egy grafikát az új érkezőkről: http://visual.ly/seahawks-new-arrivals-2012krankovicsNagyon jó, csak még sok benne az üres hely. Kicsit mozgatnunk kellene még magunkat a piacon.
több mint 14 éve
készítettem egy grafikát az új érkezőkről: http://visual.ly/seahawks-new-arrivals-2012
több mint 14 éve
Bushról lemaradtunk, aláírt a macikhoz.
több mint 14 éve
"The Seahawks -- as an organization -- are first class," Carlson said.Hát igem. Az off field hozzáállása 5/5.
Nagyon jól jért vele a Vikings. Ha egészséges tud maradni, az O# egyik legértékesebb játékosa lesz.
több mint 14 éve
Omiyale nem lesz rossz, bár én Galleryt nem engedtem volna el. Most még ráhajtunk Tollefsonra, meg Bushra + még valamelyik TE (Shiancoe v Tamme), ha ők meg lennének, akkor már csak egy LB kellene a piacról és aztán nyugodtan lehetne draftolni a jövőre is koncentrálva.
több mint 14 éve
Omiyale sztem csak starternek szar, backupnak megteszi (főleg az említett rugalmasságaa miatt) 😊
több mint 14 éve
Frank Omiyale jött az O# falba. Centeren kívül mindent tud játszani, így okos igazolásnak tűnik.A vélemények megoszlanak róla, az biztos,hogy Chicagoban nem jött ki neki a lépés, de ez lehet részben a rendszer hibája volt. Cable ismeri, így bízzunk benne,hogy jó depth lesz.
több mint 14 éve
Ha valaki veszi a faradtsagot es vissza lapoz, lathatja,hogy sokszor el lett mondva, PC a verseny szituacio hive. Kijelentettte tobbszor is,hogy iden versenyt szeretne a Qb poszton, mert upgrade kell. Flynn nem veletlenul lett ide hozva. TJax nem kezdo szint, de jo backupnak, es a rendszer ismerete miatt hasznos tagja lehet a rosternek. Flynn csak abban az esetben nem lesz kezdo,ha egyertelmuen alulmarad, amire igen csekely az esely.Es igen tudjuk,hogy nincs garancia Flynnre, de ne kelljen mar minden masodik hozzaszolasban elmondani ugyanazt. 😊undisputedlysorry 😀