NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 13 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Na hali srácok!

Újra itt, új évad, új remények... :/

Hassie akkor elment.... nem tudom, hogy örüljek-e neki vagy ne.
Tarvaris J talán nem lesz rossz, Leinart szerintem Károly szintjén van. Jó ha van de jobb ha .... 😊

Nekem Orton lett volna a legszimpatikusabb QB.

Na kiváncsian várom a további híreket a csapat háza tájáról.

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Honnan veszitek,hogy Csárli nem kezdhet?ne is álmodjatok 😀
Több embertől is azt olvastam,hogy ez egy hármas csata lesz Csárli-Tarvaris és Leinart között,a legjobb helyzetben Jackson van,a legrosszabban meg Leinart.Nincs ez még lefutva... 😛Newman
Inkább gyere a Bills fórumba, ahelyett, hogy itt fested az ördögöt a falra! 😛
Nem is értem, hogy a Spiller cserét hogyhogy nem kommentelted 😀Helmut Zimmer
figyelek a Billsre is 😊 Spillert meg senki sem lenne képes elcserélni... 😀

több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Több embertől is azt olvastam,hogy ez egy hármas csata lesz Csárli-Tarvaris és Leinart között,a legjobb helyzetben Jackson van,a legrosszabban meg Leinart.Nincs ez még lefutva... 😛Newman
Inkább gyere a Bills fórumba, ahelyett, hogy itt fested az ördögöt a falra! 😛
Nem is értem, hogy a Spiller cserét hogyhogy nem kommentelted
Úgy néz ki Rice felépült, és nagyon akarjuk, ő pedig jönne. Célpontok igencsal lennének, fal lesz. Hozzuk már ide Palmert, mert az egyetlen esélyünk, hogy nem engedjük fel az ellenfelek támadósorát (DB sorunk még annyira sincs, mint irányítónk ) 😂
több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Titans agreed to terms with Matt Hasselbeck on a multi-year deal.

Hát ennyi volt, viszlát Matt. A 2005-ös offenseből senki se maradt.CSabi37
Tényleg hiányozni fog, de mondjuk a multi-year deal-t az ő esetében már kissé kockázatosnak érzem. A Titánok biztos tudják mit csinálnak.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Több embertől is azt olvastam,hogy ez egy hármas csata lesz Csárli-Tarvaris és Leinart között,a legjobb helyzetben Jackson van,a legrosszabban meg Leinart.Nincs ez még lefutva... 😛

több mint 13 éve
CSabi37 21 — Seahawks fan
Titans agreed to terms with Matt Hasselbeck on a multi-year deal.

Hát ennyi volt, viszlát Matt. A 2005-ös offenseből senki se maradt.

több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
orton jajo rice ray edwards. számomra ilyen sorrendben vannak a nagy szabadügynökök. persze aso elől, de ugyse jön ide
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
sok mindenre rá kell feküdni, nem csak jajora 😊
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
tarvaris pro bowler évet fog hozni csak szólok 😛braxa88
Mint special teamer?empty taxi
Félreérted. Pro bowler évet hoz majd legalább 2 CB-nek a divizoban.
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
nem gondoljátok h durván rá kéne a csapatnak feküdni a Joseph projektre?braxa88
Jonathan Josephre utalsz? De.szaba
nyílván.
nagyon kéne Joseph
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Mint special teamer?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
nem gondoljátok h durván rá kéne a csapatnak feküdni a Joseph projektre?braxa88
Jonathan Josephre utalsz? De.
több mint 13 éve
nem gondoljátok h durván rá kéne a csapatnak feküdni a Joseph projektre?
több mint 13 éve
hivatalos: Hasselbeck Tennesseeben.
Hiányozni fog 😕
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Legyen igazad 😀

több mint 13 éve
tarvaris pro bowler évet fog hozni csak szólok 😛
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Hát nem érzem én ezt egy egetrengető QB sornak, de majd meglátjuk. Legalább nem Csárli kezd, benne nem láttam semmit, bár Jacksonba se sokat, Leinartot meg nem ismerem annyira. Én Palmert vagy Youngot szerettem volna 😛 Hassiet sajnálom, nagyon kedvelem, de sajnos ő sem lesz fiatalabb. Sok sikert neki, találkozzunk vele egy Hawks-Titans SB-ben 😀
Rice viszont jöhet, a WR sorunk, akkor kifejezetten jó lenne.Duff
Kell a hely jövőre Lucknak, de lehet Barkley lesz beőle. 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Hát nem érzem én ezt egy egetrengető QB sornak, de majd meglátjuk. Legalább nem Csárli kezd, benne nem láttam semmit, bár Jacksonba se sokat, Leinartot meg nem ismerem annyira. Én Palmert vagy Youngot szerettem volna 😛 Hassiet sajnálom, nagyon kedvelem, de sajnos ő sem lesz fiatalabb. Sok sikert neki, találkozzunk vele egy Hawks-Titans SB-ben 😀
Rice viszont jöhet, a WR sorunk, akkor kifejezetten jó lenne.
több mint 13 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Na pont ez a kerdes, hogy mennyire van bajban azzal a serulessel! Ahol irtak rola, mindenhol kiemeltek azt, hogy ez boven olyan dolog lehet, ami visszater es akkor mar nem olyan egyertelmu a helyzet sajna. Amugy egyertelmuen meg nem teljesen egeszsegeskent definialtak. Nekem tetszene ha jonne, de csak egeszsegesen. Ez az en olvasatomban egy lutri jelen pillanatban.

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Folyamatosan mennek ezek a vikinges Sidney Rice pletykak elkaponak hozzank. Nem volt rendes szezonja harom ev ota.endorphyn
Te mit vagy hol néztél ? Tavaly sérült volt előtte viszont 1300 yardos szezonja volt és állatkodott végig.Toca
2009-es ota nem volt teljes szezonja. A harom ev valoban tulzas volt. Rosszul szamolom a szezonokat. 😊 Nagyon jo elkapo, de serult. Tavaly csak par meccsen volt ott, de a lenyeg, hogy meg mindig nincs rendben sajna. Legalabbis sehol nem irtak, hogy felepult volna.endorphyn
2009 óta egy szezon volt akkro sérült volt igen.Felépült ő rendesen év végére playoffban már teljes értékü lett volna,direkt húzták a felépülését. Nem a pillanatnyi formája a kérdéses hanem hogy a csipősérülése mennyire kiujjuló ,vagy felgyógyult és semmi gondja nem lesz. De örülnék ha nektek nem kéne, Harvin - Rice duóval Pondernek könyebb lenne. 😀
több mint 13 éve
Folyamatosan mennek ezek a vikinges Sidney Rice pletykak elkaponak hozzank. Nem volt rendes szezonja harom ev ota.endorphyn
Te mit vagy hol néztél ? Tavaly sérült volt előtte viszont 1300 yardos szezonja volt és állatkodott végig.Toca
2009-es ota nem volt teljes szezonja. A harom ev valoban tulzas volt. Rosszul szamolom a szezonokat. 😊 Nagyon jo elkapo, de serult. Tavaly csak par meccsen volt ott, de a lenyeg, hogy meg mindig nincs rendben sajna. Legalabbis sehol nem irtak, hogy felepult volna.

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Igazad van, egy egészséges Rice óriási kincs, egy sérült viszont....
Ha egészséges. és ha jön, akkor döbbenetes elkapógárda les Seattleben.

Leinart kérdés. Leinart egy arrogáns srác, DE ha ezt sikerül lefaragnia PC-nek (láttunk már ilyen csodát tőle), akkor hasznára lehet a csapatnak.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Te mit vagy hol néztél ? Tavaly sérült volt előtte viszont 1300 yardos szezonja volt és állatkodott végig.
több mint 13 éve
Folyamatosan mennek ezek a vikinges Sidney Rice pletykak elkaponak hozzank. Nem volt rendes szezonja harom ev ota.

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Hat nagyon sajnalom, hogy eljott
ez a nap is amikor Hassie elmegy. Vele lettem Seahawks szurkolo, de hat ilyen az elet. A nagy gond, hogy elso blikkre se Jackson se Leinart nem az igazi utod.

-- TIME I'AM! --