NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
6
3
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
Igen, róla sokan leírták, hogy egy zseni a kérdés az a meg nem értett vagy a csodált kategória 😊
több mint 13 éve
Azt még nem igazoltuk le 😊T-Jax, Leinart, nem találok szavakat. Mekkora üzlet volt Csárli! Csórikám most megint beállhat 3. QB-nak.Az még oké,de ki lesz az első számú?Delonso_
Azt meg még most próbálom feldolgozni, hogy Hassie elmegy. Sajnálom. Nehéz lesz látni Titans, vagy mondjuk Cards mezben.garrett27
Rámentünk az 1/1-re - viszonylag korán, úgy a draft környékén!
Komolyan, ha ebből épít valamit Big Pít, akkor elmegyek Passadenaba és örömkönnyekkel telesírom a 20*10 es medencéjét.
több mint 13 éve
T-Jax, Leinart, nem találok szavakat. Mekkora üzlet volt Csárli! Csórikám most megint beállhat 3. QB-nak.Az még oké,de ki lesz az első számú?
Azt meg még most próbálom feldolgozni, hogy Hassie elmegy. Sajnálom. Nehéz lesz látni Titans, vagy mondjuk Cards mezben.garrett27
több mint 13 éve
T-Jax, Leinart, nem találok szavakat. Mekkora üzlet volt Csárli! Csórikám most megint beállhat 3. QB-nak.Azt meg még most próbálom feldolgozni, hogy Hassie elmegy. Sajnálom. Nehéz lesz látni Titans, vagy mondjuk Cards mezben.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Bevell kedveli T-Jacket bár komoly lehetőséget eddig nem tudok kicsikarni neki. Nálunk nem volt maradása remélem itt játszani is fog. Mondjuk Bevellt nem sajnálom hogy kirugdostuk. 😀
több mint 13 éve
Na akkor jön tjax (akiről pár éve azt írtam, hogy egy elefántot nem talál el 10méterről). Igen lelkes vagyok, depláne, ha majd megjön leinart is 😂
több mint 13 éve
Orton egy új opció, de nem akkora hülyeség. Ha a Titans lecsap rá, akkor Hassie féláron is visszaugrik hozzánk az ablakon, mert a Cardinalsnak szerintem nem ő kell.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
És az első Seattle meccset az ESPN Americán láthatjuk is! 😊AttilahawksDe jó hogy van ESPN-em 😀
több mint 13 éve
És az első Seattle meccset az ESPN Americán láthatjuk is! 😊Mármint az előszezonban!
több mint 13 éve
én már rég óta mondom, h palmer mellett ő lenne az akinek örülnék. ilyen young kolbász nem kell
több mint 13 éve
braxa88
12 534
ortonnak én örülnék
több mint 13 éve
ortonra mostmár mint megváltóként számítók 😊
több mint 13 éve
tessék: Filed to The Seattle Times: Matt Hasselbeck will not re-sign with the Seattle #Seahawks.Megelőzve a bajt, hoztak gyorsan 2 UDFA QB-t is: Zach Lee (Nebraska) és Josh Portis (California).
Kolbra (Ortonra) fel 😊Fucu
Amúgy Kolb mindenhol future Hall of Famer
több mint 13 éve
tessék: Filed to The Seattle Times: Matt Hasselbeck will not re-sign with the Seattle #Seahawks.Kolbra (Ortonra) fel 😊
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Azért én DRC-nek jobban örülnék mint egy első körös picknek. Rosemanék meg ha nem hülyék nem okoskodnak majd plusz pickekkel, ha nem muszáj.nem olyan biztos az. túl sokat kérne az Eagles (olyat is hallottam, hogy DRC+kondíciós 3. kör)A Seattle-i híradások miket mondanak Kolb trade ügyben? Mifelénk az a hír járja, hogy első kört kaphatnánk érte tőletek.Shawn84szinte biztos,h Arizonaba megy.
nekünk marad Csárli vagy Tarvarisbraxa88
megvan az esély, hogy Seattle-ben köt ki, nagyobb mint hinnétekFucu
több mint 13 éve
nem olyan biztos az. túl sokat kérne az Eagles (olyat is hallottam, hogy DRC+kondíciós 3. kör)A Seattle-i híradások miket mondanak Kolb trade ügyben? Mifelénk az a hír járja, hogy első kört kaphatnánk érte tőletek.Shawn84szinte biztos,h Arizonaba megy.
nekünk marad Csárli vagy Tarvarisbraxa88
megvan az esély, hogy Seattle-ben köt ki, nagyobb mint hinnétek
több mint 13 éve
braxa88
12 534
A Seattle-i híradások miket mondanak Kolb trade ügyben? Mifelénk az a hír járja, hogy első kört kaphatnánk érte tőletek.Shawn84szinte biztos,h Arizonaba megy.
nekünk marad Csárli vagy Tarvaris
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
A Seattle-i híradások miket mondanak Kolb trade ügyben? Mifelénk az a hír járja, hogy első kört kaphatnánk érte tőletek.
több mint 13 éve
Sziasztok!mekkora az esélye annak, hogy Hassie elmegy Seattle-ből?aztecnagyStez
mindenek előtt, jó látni Titeket újra. 😊
Nem tudom, hogy Hass visszajön-e hozzánk? Szerintem nem!
Bevell rendszere hasonló tőről fakad, mint Batesé, de a hangsúlyok nagyon máshol vannak. Nem hiszem, hogy Matt igatán élvezné, és bírná azt a mennyiségű mélységi játékot, amelyet Bevell preferál.
több mint 13 éve
mekkora az esélye annak, hogy Hassie elmegy Seattle-ből?aztecnagy
több mint 13 éve
aztec
1 360
mekkora az esélye annak, hogy Hassie elmegy Seattle-ből?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Jaja főleg úgyh 1re ink erősödnek a Hassie Titans rumourök
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
braxa88
12 534
új UDFA,Josh Portis a fedélzeten,dual-threat QBsohanem látott izgi qb battle lesz a pre seasonban
4.59-es 40 yardot tolt a combineonNewman
több mint 13 éve
új UDFA,Josh Portis a fedélzeten,dual-threat QB4.59-es 40 yardot tolt a combineon
több mint 13 éve
Sőt... Marino még él?Azt hiszem errre mondják worst case scenario...A jó Isten mentsen meg tőle.....MadKivéve, ha akarunk magunknak megint egy "izgalmas" szezont!garrett27
ezek után bízom abban, hogy Favre visszatér még egy kicsit ... hozzánk... 😛Helmut Zimmer