Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
DK jobb volt Genoval mint RWvel...
braxa88
Jaja!

mondjuk....annál akkor úgy nem volt annyira nehéz, de mitagadás....rosszabb semmiképpen sem volt, sőt meglepően, üdítően "más" volt. Megtanultuk,, hogy DK más route-t is tud futni.
Nyerni így sem nagyon nyertünk.
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
braxa88
Minden jobb volt vele,most,hogy készül is, ... parádézni fog 🙂 Bár logikus lépés lenne (száradjon le az ujjam,hogy ezt írom ) elengedni DK-t.
Zman77
az, rohadt logikus lenne....
több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 531
braxa88
Minden jobb volt vele,most,hogy készül is, ... parádézni fog 🙂 Bár logikus lépés lenne (száradjon le az ujjam,hogy ezt írom ) elengedni DK-t.
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Szurkolóként nyilván nem szimpatikus. Ugyanakkor, jössz potenciálisan top 10-es játékosként, elvisznek a 2. kör legvégén, majd megmutatod három év alatt 3170 yarddal és 29 TD-vel (valamint három playoffmeccsen 315 yarddal és 3 TD-vel), hogy valóban top 10-es fizut érdemeltél volna a draftról, de cserébe mindezt nem egészen 3,5 millió dollárért tetted. És ott vagy, hogy contract year, de elvitték az elit irányítódat, jött helyette egy khm kategóriás, akivel ki garantálja, hogy nem áll földbe a csapat teljesen (és nem lesz az összes elkapó száma pocsék). Metcalf nem csak egy speedster, de kétséges, hogy egy gyenge irányítóval is kijönnek annyira az erősségei, mint Wilsonnal. Most gond nélkül megkaphatna 20-22 millát (talán többet is) a piacon, most jó pozícióban van alkudozás terén, egy 600 yardos idénnyel lehet, hogy 10 millás prove it yearnek is örülhetne. Mindezt úgy, hogy a játéka alapján kereshetett volna már bőven 15-20 millát eddig. Neki pocsékul jött ki ez a holt szezon, neki most van a lehetősége egy nagy szerződésre, és ez az egyetlen módja, hogy tegyen érte.

Nem fogom a játékosokat sajnálni, többször is kifejtettem már, hogy miért nem. De az is tény, hogy egy csapat gond nélkül vághat ki bárkit, és max a DM-et nyeli be utána, egy szót nem kell szólnia. Vagy kérheti paycutra egy gyengébb idény után. Egy játékos pedig ezt tudja csinálni, ha ennyire túljátszotta a szerződését.

Igazából a Seahawks gond nélkül elcserélhette volna 1. kör + apróért a holt szezonban, ha nem vele tervezik a jövőt, vagy adhatott volna egy 100 millió/4 éves szerződést. Metcalfnek is jól mutatott volna, hogy na, 25 millió/év, a csapatnak is, hogy na, 104 millióért itt van még öt évre, 21 millás átlag sincs, és van egy elégedett játékos, lehet menni előre.

Nekem sem tetszene a csapat szurkolójaként, ami vele van, viszont az ő helyzetében eléggé logikusnak tűnik ez a forgatókönyv, mert simán eleshet az igazán nagy pénztől, amire azért eddig meg rászolgált a játékával.
Wyatt
Plusz vegyuk figyelembe, hogy Lockett is itt van WR poszton, a csapaton beluli top fizuval. Esszeru lett volna elcserelni iden, mert ha most nem fizeted ki, jovore dobbant es 1. kor plusz meg valami helyett max 3. vegerol kapsz kompenzaciot.

Seahawks sajat magat navigalta ilyen sz@r helyzetbe. Metcalf egy diva, aki RW-vel es PO “remenyekkel” teli csapatban is hisztizett. Vajon hogyan fog neki tetszeni a 4-7 gyozelmes szezon ahol Geno vagy az uj gyerek dobalgat neki?

Azt nem hiszem, hogy egy gyengebb szamokat hozo szezon levonna barmit az ertekebol. 3 teljes szezon utan nem kell neki “prove it” dealt elfogadnia akkor sem, ha hoz iden 500 yardot, mert egeszen egyszeruen az ilyen dominans jatekosokra mindig lesz kereslet.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
 www.cbssports.com/nfl/news/seahawks-pete-carroll-hints-chris-carson-may-be-forced-to-retire-due-to-neck-injury-hes-battling/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szurkolóként nyilván nem szimpatikus. Ugyanakkor, jössz potenciálisan top 10-es játékosként, elvisznek a 2. kör legvégén, majd megmutatod három év alatt 3170 yarddal és 29 TD-vel (valamint három playoffmeccsen 315 yarddal és 3 TD-vel), hogy valóban top 10-es fizut érdemeltél volna a draftról, de cserébe mindezt nem egészen 3,5 millió dollárért tetted. És ott vagy, hogy contract year, de elvitték az elit irányítódat, jött helyette egy khm kategóriás, akivel ki garantálja, hogy nem áll földbe a csapat teljesen (és nem lesz az összes elkapó száma pocsék). Metcalf nem csak egy speedster, de kétséges, hogy egy gyenge irányítóval is kijönnek annyira az erősségei, mint Wilsonnal. Most gond nélkül megkaphatna 20-22 millát (talán többet is) a piacon, most jó pozícióban van alkudozás terén, egy 600 yardos idénnyel lehet, hogy 10 millás prove it yearnek is örülhetne. Mindezt úgy, hogy a játéka alapján kereshetett volna már bőven 15-20 millát eddig. Neki pocsékul jött ki ez a holt szezon, neki most van a lehetősége egy nagy szerződésre, és ez az egyetlen módja, hogy tegyen érte.

Nem fogom a játékosokat sajnálni, többször is kifejtettem már, hogy miért nem. De az is tény, hogy egy csapat gond nélkül vághat ki bárkit, és max a DM-et nyeli be utána, egy szót nem kell szólnia. Vagy kérheti paycutra egy gyengébb idény után. Egy játékos pedig ezt tudja csinálni, ha ennyire túljátszotta a szerződését.

Igazából a Seahawks gond nélkül elcserélhette volna 1. kör + apróért a holt szezonban, ha nem vele tervezik a jövőt, vagy adhatott volna egy 100 millió/4 éves szerződést. Metcalfnek is jól mutatott volna, hogy na, 25 millió/év, a csapatnak is, hogy na, 104 millióért itt van még öt évre, 21 millás átlag sincs, és van egy elégedett játékos, lehet menni előre.

Nekem sem tetszene a csapat szurkolójaként, ami vele van, viszont az ő helyzetében eléggé logikusnak tűnik ez a forgatókönyv, mert simán eleshet az igazán nagy pénztől, amire azért eddig meg rászolgált a játékával.

több mint 2 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 814 — Fantomas0429
Mit gondoltok DK holdout-jarol?

Ertheto amit csinal, nincs ez rossz hatassal az oltozore? es csak ugy sajat velemenyek is johetnek.

Ertem h nagy penzt szeretne es hat nem jogtalanul de nekem szemely szerint sajnos egyre unszimpatikusabb a tavalyi balhek a palyan most a holdout ,persze nem lehet mindenki olyan mint Lockett.
több mint 2 éve
Trollkodásnak számított volna az, ha Jody Allen veszi meg a Broncost - és viszi maga alá Pete Carrollt edző-mindenesnek?

(És mondjuk első lépésben elcserélik Jerry Jeudyt, valami kiöregedő középszar OLB-ért?)
😀
akdestroyer
...vagy megvenné a Broncost, és visszatradeltetné Wilsont 😊

Jo Lynnek nincs vagyona, amivel megtehetné. 😊
több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Trollkodásnak számított volna az, ha Jody Allen veszi meg a Broncost - és viszi maga alá Pete Carrollt edző-mindenesnek?

(És mondjuk első lépésben elcserélik Jerry Jeudyt, valami kiöregedő középszar OLB-ért?)
😀

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 2 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 123 — Erin Elite Andrews
A müncheni jegyek ügyében melyik oldalt érdemes figyelni, nem tudjátok? Jó lenne azért fogni egy jobb helyet, és kimenni 😊

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 123 — Erin Elite Andrews
DK Holding out, legalábbis a minicampben nem jelent meg.
Helmut the Dystopian Ride
Nem arról tweetelt még nemrég, hogy ő lesz az új vezér RW után?

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
DK Holding out, legalábbis a minicampben nem jelent meg.
több mint 2 éve
Majdnem kimaradt...
A nemzetközi Mel Kiper day névadója B+ t adott a draftunkra. A legrosszabb értékelés a New Englandé volt C+
több mint 2 éve
Július 19-től !
 kepkuldes.com/images/1fa3ee77880b503f127f0e86fbcafab0.jpg

Szerkesztette: Zman77
több mint 2 éve
Inkább 20 évente egy ember játszhatja ezt el (előtte Elway), itt azért valami borzasztóan nyomós dolgok kell, hogy valaki ilyet be tudjon játszani, és legalább olyan szintű tehetség, hogy ez egyáltalán szóba jöhessen. Drámainak nem tudom, mennyire drámai, ha valakit nem érnek el telefonon, volt olyan, aki elment inkább horgászni közben, másik csóka meg átaludta, mondván, az első körben úgysem választják ki 😀
Wyatt
Meggyozodesem, hogy a szinfalak mogott surubben elofordul, hogy valaki megvetoz egy csapatot, csak ugye mindket felnek kinos, ezert nem derul ki, maximum, ha altalanos a fenyegetes, mint nemreg valamelyik falember, akit nem vittek ki az elso (talan) 2 korben, erre az ugynokevel kozoltek, hogy senki se draftolja, mert nem fog nekik jatszani, ezaltal kizsarolta az UFA statuszt es a jobb penzt.
undisputedly
Mondjuk azért az ő esetében megjegyzendő, hogy egy emberölésnél jött elő a neve, és gyorsan kiderült, hogy nincs köze hozzá, csak korábbi kapcsolata volt, ezért kellett beszélnie a rendőrséggel, csak pont a draft előtt jött elő, így meg elesett egy top 10-es fizutól teljesen önhibáján kívül, szóval a jobb pénz kizsarolása itt azért minimum költői túlzás, de igen, nála volt egy ilyen (az eset azért teljesen egyedi, szóval ezt azért sem vettem bele).

Itt azért mindenkinek az a célja, hogy minél előbb keljen el, mert annál jobb pénzt kap, és ezek a srácok úgy nőnek fel, hogy én vagyok a legjobb, mindegy, milyen vacakba kerülök, majd én felhúzom. Ezek miatt pedig nagyon nyomós érvnek kell lennie, hogy valaki ne akarjon valahova menni. Igazából semmit nem tud nyerni vele, 3-4 év után meg úgyis mehet már a nagyobb pénzért/jobb helyért bárhova, szóval addig még a gyengébb csapatoknál is elvan egy-két ember, aki csak a dobbantást várja (ott még az sem para, ha nem kiemelkedően jó, mert lehet jönni azzal, hogy az egész franchise volt vacak)
Wyatt
Ritka, ha a jatekosok %-aban mered, de biztos vagyok benne, hogy minden evben van ilyen. 100%, hogy van aki azt mondja, nem megyek a "Jax-be", "detroit-ba" stb., mert sz@r a stab, meg fogok bukni es hosszutavon ez rengeteg penzembe fog kerulni stb. Csak nem derul ki, a fenti okok miatt. Azt tudjuk, hogy megesik neha a nyilvanossag elott is. Sajat velemenyem, hogy szinte biztosan van tobb olyan eset is amirol nem tudunk. Emlitett okok miatt foleg a QB-knal talan.
több mint 2 éve
Inkább 20 évente egy ember játszhatja ezt el (előtte Elway), itt azért valami borzasztóan nyomós dolgok kell, hogy valaki ilyet be tudjon játszani, és legalább olyan szintű tehetség, hogy ez egyáltalán szóba jöhessen. Drámainak nem tudom, mennyire drámai, ha valakit nem érnek el telefonon, volt olyan, aki elment inkább horgászni közben, másik csóka meg átaludta, mondván, az első körben úgysem választják ki 😀
Wyatt
Meggyozodesem, hogy a szinfalak mogott surubben elofordul, hogy valaki megvetoz egy csapatot, csak ugye mindket felnek kinos, ezert nem derul ki, maximum, ha altalanos a fenyegetes, mint nemreg valamelyik falember, akit nem vittek ki az elso (talan) 2 korben, erre az ugynokevel kozoltek, hogy senki se draftolja, mert nem fog nekik jatszani, ezaltal kizsarolta az UFA statuszt es a jobb penzt.
undisputedly
Mondjuk azért az ő esetében megjegyzendő, hogy egy emberölésnél jött elő a neve, és gyorsan kiderült, hogy nincs köze hozzá, csak korábbi kapcsolata volt, ezért kellett beszélnie a rendőrséggel, csak pont a draft előtt jött elő, így meg elesett egy top 10-es fizutól teljesen önhibáján kívül, szóval a jobb pénz kizsarolása itt azért minimum költői túlzás, de igen, nála volt egy ilyen (az eset azért teljesen egyedi, szóval ezt azért sem vettem bele).

Itt azért mindenkinek az a célja, hogy minél előbb keljen el, mert annál jobb pénzt kap, és ezek a srácok úgy nőnek fel, hogy én vagyok a legjobb, mindegy, milyen vacakba kerülök, majd én felhúzom. Ezek miatt pedig nagyon nyomós érvnek kell lennie, hogy valaki ne akarjon valahova menni. Igazából semmit nem tud nyerni vele, 3-4 év után meg úgyis mehet már a nagyobb pénzért/jobb helyért bárhova, szóval addig még a gyengébb csapatoknál is elvan egy-két ember, aki csak a dobbantást várja (ott még az sem para, ha nem kiemelkedően jó, mert lehet jönni azzal, hogy az egész franchise volt vacak)

több mint 2 éve
Wyatt
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Olyankor mi van ha a játékos ( Kenneth Walker ),nem veszi fel a telefont? A csapat bukja a picket,a játékos meg kiválasztást (ha később nem viszik el ) ?
Zman77
Mire gondolsz? A draftnál a csapatnak abszolut döntési joga van egy adott játékost illetően. Ezt vele nem kell egyeztetni. Kiválasztja és kész. Onnantól a játékjoga az adott csapaté. A prospect max azt mondhatja " én nem játszom a ligában ", de hogy én az "A" csapatban nem játszom inkább elmegyek a "B" csapathoz, olyat nem. Tehát irreleváns, hogy a játékos felveszi-e a telefont vagy sem. Akár átaludhatja az egész draftot is, és csak a reggeli netes szörfözéskor vesz észre, hogy kiválasztották valamelyik körben.
BigBaltazar
Eli Manning says hi 😀

Technikailag nem teheti meg, de megteszik tobben is. Nyilvan ez csak a top 5-6 prospect korul merulhet fel, hiszen a maradek 200 orul, ha adott evben lehetoseget kap akar csak az OTA-kon, de nem 1, nem 2 pelda volt mar ra, hogy valaki nem akart az ot kivalaszto csapatban jatszani es kizsarolt egy cseret, vagy mar draft elott kozli a csapattal az ugynok, hogy ne valasszak ki, mert nem fog oda menni.

En amugy T-Law helyeben is kozoltem volna a Jax-szel, hogy ne huzzanak ki 😀
több mint 2 éve
Olyankor mi van ha a játékos ( Kenneth Walker ),nem veszi fel a telefont? A csapat bukja a picket,a játékos meg kiválasztást (ha később nem viszik el ) ?
Zman77
Mire gondolsz? A draftnál a csapatnak abszolut döntési joga van egy adott játékost illetően. Ezt vele nem kell egyeztetni. Kiválasztja és kész. Onnantól a játékjoga az adott csapaté. A prospect max azt mondhatja " én nem játszom a ligában ", de hogy én az "A" csapatban nem játszom inkább elmegyek a "B" csapathoz, olyat nem. Tehát irreleváns, hogy a játékos felveszi-e a telefont vagy sem. Akár átaludhatja az egész draftot is, és csak a reggeli netes szörfözéskor vesz észre, hogy kiválasztották valamelyik körben.
BigBaltazar
Értem. Akkor csak a drámaiság miatt volt fontos,hogy felveszi-e a telefont. Köszönöm!
több mint 2 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Zman77

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 2 éve
több mint 2 éve

Barnaby
Ez az egesz egy darab forrasbol van, aki aztan sajat magara hivatkozik.

Hiteles forrasbol eddig nem lattam ilyet, hogy PA vegrendelkezese az lenne, likvidaljak a vagyonat. Ez csak spekulacio.
undisputedly
Tök igazad van itt nincs még eladási szándék.
És igen Russ és Bobby is innen fognak visszavonulni, csak közben játszanak még pár évet még máshol.
És, ha azt mondod, hogy ez most más, abban is igazad van.

Az egy madár tök alkalmas arra, hogy elinduljon a kicsi manó befektetők fejében, de cáfolható, pletykának minősíthető, de lehet találkozgatni, beszélgetni kicsit, puhatolózni.
A két madár majd akkor jön, amikor megvan a szándék, és azzal már foglalkoznia kell az NFLnek is.
több mint 2 éve

Barnaby
Ez az egesz egy darab forrasbol van, aki aztan sajat magara hivatkozik.

Hiteles forrasbol eddig nem lattam ilyet, hogy PA vegrendelkezese az lenne, likvidaljak a vagyonat. Ez csak spekulacio.