Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
kisvasúttal! 😀Vonattal Seahawks meccsre! Az mekkora lenne. Csak hát a MÁV meg a vágányzár....... A Geno-Lock duóért felülni a k..va drága honi vasútra 40 fokban. Na oda kellene elhivatottság.Bánja a f...om,legalább sok hazai mérkőzésre lehetne járni 😄Felcsút Turuls 😂A fuzovel kifele cikkben az allt hogyha 2023 majus elott adnak tul a csapaton ugy 10% ot kell washington allamnak fizetni a stadion miatt ugyhogy valoszinuleg (szerintem) ahogy ez az idoszak lejar tovabb adnak a csapaton.
Fantomas0429
Nemzetes és Méltóságos petey
empty taxi
Zman77
garrett27
több mint 2 éve
Ja az király, idén én is gyalog megyek a müncheni meccsre 😀 😀 😀Gyalog ha kell ! Ez nem lenne távolság 😀Vonattal Seahawks meccsre! Az mekkora lenne. Csak hát a MÁV meg a vágányzár....... A Geno-Lock duóért felülni a k..va drága honi vasútra 40 fokban. Na oda kellene elhivatottság.Bánja a f...om,legalább sok hazai mérkőzésre lehetne járni 😄Felcsút Turuls 😂A fuzovel kifele cikkben az allt hogyha 2023 majus elott adnak tul a csapaton ugy 10% ot kell washington allamnak fizetni a stadion miatt ugyhogy valoszinuleg (szerintem) ahogy ez az idoszak lejar tovabb adnak a csapaton.
Fantomas0429
empty taxi
Zman77
garrett27
Zman77
több mint 2 éve
Zman77
531
Gyalog ha kell ! Ez nem lenne távolság 😀Vonattal Seahawks meccsre! Az mekkora lenne. Csak hát a MÁV meg a vágányzár....... A Geno-Lock duóért felülni a k..va drága honi vasútra 40 fokban. Na oda kellene elhivatottság.Bánja a f...om,legalább sok hazai mérkőzésre lehetne járni 😄Felcsút Turuls 😂A fuzovel kifele cikkben az allt hogyha 2023 majus elott adnak tul a csapaton ugy 10% ot kell washington allamnak fizetni a stadion miatt ugyhogy valoszinuleg (szerintem) ahogy ez az idoszak lejar tovabb adnak a csapaton.
Fantomas0429
empty taxi
Zman77
garrett27
több mint 2 éve
Vonattal Seahawks meccsre! Az mekkora lenne. Csak hát a MÁV meg a vágányzár....... A Geno-Lock duóért felülni a k..va drága honi vasútra 40 fokban. Na oda kellene elhivatottság.Bánja a f...om,legalább sok hazai mérkőzésre lehetne járni 😄Felcsút Turuls 😂A fuzovel kifele cikkben az allt hogyha 2023 majus elott adnak tul a csapaton ugy 10% ot kell washington allamnak fizetni a stadion miatt ugyhogy valoszinuleg (szerintem) ahogy ez az idoszak lejar tovabb adnak a csapaton.
Fantomas0429
empty taxi
Zman77
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
Zman77
531
Bánja a f...om,legalább sok hazai mérkőzésre lehetne járni 😄Felcsút Turuls 😂A fuzovel kifele cikkben az allt hogyha 2023 majus elott adnak tul a csapaton ugy 10% ot kell washington allamnak fizetni a stadion miatt ugyhogy valoszinuleg (szerintem) ahogy ez az idoszak lejar tovabb adnak a csapaton.
Fantomas0429
empty taxi
több mint 2 éve
Felcsút Turuls 😂A fuzovel kifele cikkben az allt hogyha 2023 majus elott adnak tul a csapaton ugy 10% ot kell washington allamnak fizetni a stadion miatt ugyhogy valoszinuleg (szerintem) ahogy ez az idoszak lejar tovabb adnak a csapaton.
Fantomas0429
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
A fuzovel kifele cikkben az allt hogyha 2023 majus elott adnak tul a csapaton ugy 10% ot kell washington allamnak fizetni a stadion miatt ugyhogy valoszinuleg (szerintem) ahogy ez az idoszak lejar tovabb adnak a csapaton.
Fantomas0429
több mint 2 éve
A fuzovel kifele cikkben az allt hogyha 2023 majus elott adnak tul a csapaton ugy 10% ot kell washington allamnak fizetni a stadion miatt ugyhogy valoszinuleg (szerintem) ahogy ez az idoszak lejar tovabb adnak a csapaton.
több mint 2 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/34197912/jody-allen-seattle-seahawks-portland-trail-blazers-not-sale-yet-eventually-beValoszinuleg oszinte nyilatkzoat volt. El akarjak majd adni, hogy jotekony celokra forditsak PA vagyonat, ahogyan azt meghagyta, de jelenleg nem targyalnak senkivel es valoban egy frencsajz eladasa idoigenyes folyamat (habar kozel sem 10-20 ev, mint ahogyan irja).
vajon mi lehet a mesterterv??!
Helmut the Dystopian Ride
Szerintem 2-3 ev es uj tulaj johet.
több mint 2 éve
De az allegória gyrosost említ. 😛Pedig az elmúlt évek ehetetlen rágós-szara után egy jó gyros... hmmm de jó is lenne! 😊Gyros? Hazaarulo! Egy jo porkolt lenne jo! 😀
ulpianus
több mint 2 éve
Pedig az elmúlt évek ehetetlen rágós-szara után egy jó gyros... hmmm de jó is lenne! 😊Gyros? Hazaarulo! Egy jo porkolt lenne jo! 😀
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Idegbeteg??? Az vajon ki lehet?!Vendégként már nagyon kellemetlen volt hallgatni, hogy - bár mosolyogva hozták a levest - a konyhában a szakács, meg az étteremvezető üvöltözik. Elromlott miatta a hely hangulata. Engem nem érdekel a Michelin csillag, vagy ha koszos a tányér, csak más legyen a menü, mint eddig.Ez olyan szép volt hogy megkönnyeztem.
peet_24
Talán csak 2 negatívum maradt, az egyik az, hogy az idegbeteg es dilettáns étteremvezető bizony maradt, a másik meg az hogy a nem elég csillaggal rendelkező Michelin séfet, a sarki gyrosossal sikerült pótolni, ami hát, majd kiderül jó lesz-e.
Megnyugtatásul: a menü egészen biztosan más lesz.
akdestroyer
Pedig az elmúlt évek ehetetlen rágós-szara után egy jó gyros... hmmm de jó is lenne! 😊
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Kidobótok sincs<3 távozása után pont úgy kell visszavonultatni a főzéssel kapcsolatos poénkodást, ahogy a mezszámokat szokták.Ez igaz, mivel le is égett a konyha a francba. A festésen túl vagyunk, a bútorok már mrgjöttek, de a konyhagépészet még nem teljes.
Az a főzés egyszeri volt és m3gism3t3lh3t3tl3n...
akdestroyer
Itt most legfeljebb szendvicset.
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Vendégként már nagyon kellemetlen volt hallgatni, hogy - bár mosolyogva hozták a levest - a konyhában a szakács, meg az étteremvezető üvöltözik. Elromlott miatta a hely hangulata. Engem nem érdekel a Michelin csillag, vagy ha koszos a tányér, csak más legyen a menü, mint eddig.Ez olyan szép volt hogy megkönnyeztem.
peet_24
Talán csak 2 negatívum maradt, az egyik az, hogy az idegbeteg es dilettáns étteremvezető bizony maradt, a másik meg az hogy a nem elég csillaggal rendelkező Michelin séfet, a sarki gyrosossal sikerült pótolni, ami hát, majd kiderül jó lesz-e.
Megnyugtatásul: a menü egészen biztosan más lesz.
több mint 2 éve
peet_24
275
Vendégként már nagyon kellemetlen volt hallgatni, hogy - bár mosolyogva hozták a levest - a konyhában a szakács, meg az étteremvezető üvöltözik. Elromlott miatta a hely hangulata. Engem nem érdekel a Michelin csillag, vagy ha koszos a tányér, csak más legyen a menü, mint eddig.
több mint 2 éve
<3 távozása után pont úgy kell visszavonultatni a főzéssel kapcsolatos poénkodást, ahogy a mezszámokat szokták.Ez igaz, mivel le is égett a konyha a francba. A festésen túl vagyunk, a bútorok már mrgjöttek, de a konyhagépészet még nem teljes.
Az a főzés egyszeri volt és m3gism3t3lh3t3tl3n...
akdestroyer
Itt most legfeljebb szendvicset.
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
<3 távozása után pont úgy kell visszavonultatni a főzéssel kapcsolatos poénkodást, ahogy a mezszámokat szokták.Az a főzés egyszeri volt és m3gism3t3lh3t3tl3n...
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Na, akkor majd jöhet a "Let Baker bake!"
több mint 2 éve
braxa88
12 534
???nyílván rögtön adják neki Diggs mezét...
kepkuldes.com/images/6f64372d754c0e1096d2981774ac82d4.png
Zman77
több mint 2 éve
Mehet érte a fél frencsájz!...
több mint 2 éve
Zman77
531
???kepkuldes.com/images/6f64372d754c0e1096d2981774ac82d4.png
Szerkesztette: Zman77
több mint 2 éve
Mindenkinek ajánlom a 4 & Long utolsó adását.Melyik irányítóval mennél el sörözni.
Braxának, AK-nak különösen ajánlott. 😊
több mint 2 éve
Barnaby
28
I’m told the #Seahawks still have a high-level of interest in acquiring QB Baker Mayfield and behind-the-scenes are open to contractually extending him, per league source. I also know that the process of collecting information and insights into Mayfield is still ongoing.
— IG: JosinaAnderson (@JosinaAnderson) June 22, 2022
több mint 2 éve
youtu.be/SdqW_uXxt2AÚgy érzem tudom tovább sivatagosítani a témát. Csak hard-coreoknak. 😊
Nem egy ismetlodo vita inditonak szanom, remelem ezen mar tul vagyunk csak erdekessegkent .
Fantomas0429
Eszembe jutott Wilson játékával kapcsolatban egy analógia a zenei életből ez pedig a Purdie shuffle esete.
Hogy pontosan mi technikailag a Purdie shuffle az most nem érdekes annyira. Youtubról a half time shuffle, Purdie shuffle címszavak alatt megtalálható minden.
Most elég annyit tudni róla, hogy a soul - funky -pop egyik mitikus kreatúrája, jelentős rajongótáborral, folyamatos hivatkozással.
Legendás lemezeknek adja az alaphangulatát Aretha Franklintől, BB Kingen át, a Steeley Danig. Nagyon speciális" vibe", nagyon nyugis, de izgalmas.
Én amikor tényleg hátra akarok dőlni (évente 2x), akkor a Home at last című dalnál ugrik be, hogy na milyen pia van itthon.
Szóval egy mágikus lény, és tényleg már a nyitó dalnál érzed, hogy jó lesz. A baj csak az, hogy ugyan megadja a "vibeot", de igazából kevés igazi nagy sláger alatt pörög a Purdie Shuffle.
Szó se róla óriási dalok groovejának a magja, pl. az említett Home at last, vagy a Babylon Sisters, és ezeket adják az amerikai rádiók, de közel sem akkora gigamega naponta 10000 x játszott slágerek, mint a Whole Latte's love, Was made for loving You, Hold the line, Africa, More than a feeling, Jump, Rikki don't lose that number....stb.
A Purdie shufflet inkább a szakma, meg az "értő" közönség méltatja. A sors iróniája, hogy a Steeley Dan egyik másik sokat szereplő sztár-kisegítő dobosa az ugyancsak korszakos Jeff Porcaro tekert egyet a Purdie Shuffle-n.
Megbolondította Bonham "Fool in the rain"-ben akalmazott talán megoldásával, majd hozzátette Bo Diddley egyik kedvelt motívumát, és megszületett a....
Rosanna, ami viszont minden idők egyik gigamega slágere. Azt viszont már Rosanna shufflenek hívják, és nem Purdie shufflenek.
Na hát ennyi lenne a történet.