Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Ha nem tudod legyőzni, csábítsd el az embereit! A Ramsből jön az új OC.Who the fuck is Brandon Staley?! 😀
Seattle is planning to hire Rams’ passing game coordinator Shane Waldron for its offensive coordinator job, per source. Waldron will take over for Brian Schottenheimer.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 27, 2021
Rams losing Waldron, Brad Holmes, Ray Agnew, Joe Barry and Aubrey Pleasant.
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ha nem tudod legyőzni, csábítsd el az embereit! A Ramsből jön az új OC. Seattle is planning to hire Rams’ passing game coordinator Shane Waldron for its offensive coordinator job, per source. Waldron will take over for Brian Schottenheimer.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 27, 2021
Rams losing Waldron, Brad Holmes, Ray Agnew, Joe Barry and Aubrey Pleasant.
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Éppen most hallgattam Brandon Staleyt, Pat McAffenél, pont erről beszél érdekes.Kikaphatsz egy meccsen, megesik. 32 csapat 96 foedzojebol (HC, OC, DC) csak 3 orul a vegen. Attol minden kiesett szar lenne? Dabbolrol pl te zengtel odakat korabban.Szerintem meg tök értelmetlen Schottyra mutogatni, mert ez amit a pályára raktunk, nem (csak) ő volt.
Schotty 8 meccsen at keptelen volt kitalalni valamit, nem csak a PO vereseg volt az o hibaja. Ez menthetetlen.
undisputedly
Ugyanezen okból nem vet szét a kíváncsiság az új OC keresése nyomán se: Igazából kurvára mindegy ki jön, a jövő évi O# fazonja MÁR MOST adott, mind tudjuk mi következik...
Csak még keresünk egy OC-t aki ennek a víziónak sallagmentesen fekszik alá.
akdestroyer
www.youtube.com/watch?v=T9F_0NXCdSY
több mint 3 éve
Szerintem is ez van kb..Kikaphatsz egy meccsen, megesik. 32 csapat 96 foedzojebol (HC, OC, DC) csak 3 orul a vegen. Attol minden kiesett szar lenne? Dabbolrol pl te zengtel odakat korabban.Szerintem meg tök értelmetlen Schottyra mutogatni, mert ez amit a pályára raktunk, nem (csak) ő volt.
Schotty 8 meccsen at keptelen volt kitalalni valamit, nem csak a PO vereseg volt az o hibaja. Ez menthetetlen.
undisputedly
Ugyanezen okból nem vet szét a kíváncsiság az új OC keresése nyomán se: Igazából kurvára mindegy ki jön, a jövő évi O# fazonja MÁR MOST adott, mind tudjuk mi következik...
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Kikaphatsz egy meccsen, megesik. 32 csapat 96 foedzojebol (HC, OC, DC) csak 3 orul a vegen. Attol minden kiesett szar lenne? Dabbolrol pl te zengtel odakat korabban.Szerintem meg tök értelmetlen Schottyra mutogatni, mert ez amit a pályára raktunk, nem (csak) ő volt.
undisputedly
több mint 3 éve
Ja persze ezért hangzik el ez az interjúban:Kikaphatsz egy meccsen, megesik. 32 csapat 96 foedzojebol (HC, OC, DC) csak 3 orul a vegen. Attol minden kiesett szar lenne? Dabbolrol pl te zengtel odakat korabban.attól, hogy mások faszok neked nem kell - már a droppokra gondolok.DK megmondja:Godwin, Mike Evans, Adams stb, mind dropolt most a PO-ban, attol meg mind rendkivuli.
bleacherreport.com/articles/2928414-dk-metcalf-on-seahawks-offense-teams-just-started-to-figure-us-out
Azért jó, hogy ilyen tisztán látja, mert akkor lapozhatunk, és rátérhetünk a droppokra, arra a 8-ra!
Helmut Zimmer
Es igaza van, egyertelmuen kiismertek az O-t a szezon feleben es Schottynak 8 merkezos nem volt eleg ahhoz, hogy megujuljon. Ha annyit nem tudsz megoldnai, hogy a ligaelit elkapod kezebe tedd a labdat egy fel szezonon keresztul, akkor tenyleg te vagy a hibas.
undisputedly
értem, hogy szereted ezt a narratívát, de DK nem ezt a nevet mondja, hanem másikat.
Tényleg akartam kérdezni mit szólsz
LaFleur, meg Daboll milyen remekül reagálták le a pályán a történtrket. 😊
Helmut Zimmer
undisputedly
"We've been running deep pass ever since [coach] Pete [Carroll] got there. Play action. Run the ball, run the ball, run the ball, go deep. Teams just said, 'We're just not gonna let you all go deep"
😀
több mint 3 éve
Kikaphatsz egy meccsen, megesik. 32 csapat 96 foedzojebol (HC, OC, DC) csak 3 orul a vegen. Attol minden kiesett szar lenne? Dabbolrol pl te zengtel odakat korabban.attól, hogy mások faszok neked nem kell - már a droppokra gondolok.DK megmondja:Godwin, Mike Evans, Adams stb, mind dropolt most a PO-ban, attol meg mind rendkivuli.
bleacherreport.com/articles/2928414-dk-metcalf-on-seahawks-offense-teams-just-started-to-figure-us-out
Azért jó, hogy ilyen tisztán látja, mert akkor lapozhatunk, és rátérhetünk a droppokra, arra a 8-ra!
Helmut Zimmer
Es igaza van, egyertelmuen kiismertek az O-t a szezon feleben es Schottynak 8 merkezos nem volt eleg ahhoz, hogy megujuljon. Ha annyit nem tudsz megoldnai, hogy a ligaelit elkapod kezebe tedd a labdat egy fel szezonon keresztul, akkor tenyleg te vagy a hibas.
undisputedly
értem, hogy szereted ezt a narratívát, de DK nem ezt a nevet mondja, hanem másikat.
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
attól, hogy mások faszok neked nem kell - már a droppokra gondolok.DK megmondja:Godwin, Mike Evans, Adams stb, mind dropolt most a PO-ban, attol meg mind rendkivuli.
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 3 éve
DK megmondja:Godwin, Mike Evans, Adams stb, mind dropolt most a PO-ban, attol meg mind rendkivuli.
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
DK megmondja:bleacherreport.com/articles/2928414-dk-metcalf-on-seahawks-offense-teams-just-started-to-figure-us-out
több mint 3 éve
Akár úgy is, hogy bézbóz ütővel kikergetné Seattleből. 😊Mondjuk azt nem tudom, hogy Goffal mit csinál a Rams. Tôle olcsón nem lehet szabadulni, és kinek kéne a szerzôdésével.Rodgerst nem irtam, az ritka szerencsetlen dolog lenne, ha kerne, hogy engedjek el es vegul a csoportban kotni ki. Mondjuk, lehet, hogy PC eluzeseben segithetne 😀
Nálam Stafford nem annyira elit, mert nem igazán pontos, ott van baj, pedig csípem amúgy.
De mondjuk nem esne jól a ninersben.
Boys elengedi Daket, akkor megérdemlik.
Daket szeretem, de azért a Boyd infrastruktúra jó Gallupékkal.
Nekem Watsonból mindig hiányzott az átütôerô, de ô sem esne jól a ninersben.
Attól viszont kuláznék, hogy Arod negjelenik. Erre nem látok esélyt,de az ördög nem alszik.
Amugy nem kapcsolodik kozvetlenul hozzank, de jelenleg 2 csoportrivalis is QB-t keres, es en meg nem emlekszem arra, hogy az elozo 20 evben ilyen eros lett volna az FA vagy veteran QB piac.Helmut Zimmer
Stafford top10 QB nalam boven, Watson szamokat tekintve top 5 kozeli, Prescott is veszelyes fegyver. LEhet, hogy a szinten top10-es Ryan is mozdithato.
Es akkor Dalton, Wentz vagy Darnold akik bustok vagy game managerek, de egy rendszerben akar mukodhetnek is.
Akar a Rams es a 9ers is szerezhet kompetens QB-t ebbol a meritesbol.
undisputedly
undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
Az más!Aaron gyere! 😊
Mondjuk azt nem tudom, hogy Goffal mit csinál a Rams. Tôle olcsón nem lehet szabadulni, és kinek kéne a szerzôdésével.Rodgerst nem irtam, az ritka szerencsetlen dolog lenne, ha kerne, hogy engedjek el es vegul a csoportban kotni ki. Mondjuk, lehet, hogy PC eluzeseben segithetne 😀
Nálam Stafford nem annyira elit, mert nem igazán pontos, ott van baj, pedig csípem amúgy.
Attól viszont kuláznék, hogy Arod negjelenik. Erre nem látok esélyt,de az ördög nem alszik.
Amugy nem kapcsolodik kozvetlenul hozzank, de jelenleg 2 csoportrivalis is QB-t keres, es en meg nem emlekszem arra, hogy az elozo 20 evben ilyen eros lett volna az FA vagy veteran QB piac.Helmut Zimmer
Stafford top10 QB nalam boven, Watson szamokat tekintve top 5 kozeli, Prescott is veszelyes fegyver. LEhet, hogy a szinten top10-es Ryan is mozdithato.
Es akkor Dalton, Wentz vagy Darnold akik bustok vagy game managerek, de egy rendszerben akar mukodhetnek is.
undisputedly
undisputedly
több mint 3 éve
Mondjuk azt nem tudom, hogy Goffal mit csinál a Rams. Tôle olcsón nem lehet szabadulni, és kinek kéne a szerzôdésével.Rodgerst nem irtam, az ritka szerencsetlen dolog lenne, ha kerne, hogy engedjek el es vegul a csoportban kotni ki. Mondjuk, lehet, hogy PC eluzeseben segithetne 😀
undisputedly
több mint 3 éve
Mondjuk azt nem tudom, hogy Goffal mit csinál a Rams. Tôle olcsón nem lehet szabadulni, és kinek kéne a szerzôdésével. Nálam Stafford nem annyira elit, mert nem igazán pontos, ott van baj, pedig csípem amúgy.
Amugy nem kapcsolodik kozvetlenul hozzank, de jelenleg 2 csoportrivalis is QB-t keres, es en meg nem emlekszem arra, hogy az elozo 20 evben ilyen eros lett volna az FA vagy veteran QB piac.
undisputedly
több mint 3 éve
Amugy nem kapcsolodik kozvetlenul hozzank, de jelenleg 2 csoportrivalis is QB-t keres, es en meg nem emlekszem arra, hogy az elozo 20 evben ilyen eros lett volna az FA vagy veteran QB piac.Stafford top10 QB nalam boven, Watson szamokat tekintve top 5 kozeli, Prescott is veszelyes fegyver. LEhet, hogy a szinten top10-es Ryan is mozdithato.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
FA:B@sszus ak..., Geno Smith kihagytad. A cointoss király óta ilyen jó backup QB nem volt. Ejnye-ejnye...
Akiket mindenáron meg kell tartani:
Griffin és Ford nagyon fog fájni.
Nem érdekel a hogyan. Oldják meg bazdmeg, ezért kapják a FO-ban a fizetésüket.
akdestroyer
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
peet_24
275
láttuk, hogy egy keményen bekészült Tampa DL mit csinált az amúgy veretes GB OL-elakartam is írni, hogy a PC filozófiáját tökre megértem, a pass rush túlértékelt... Basszus, szinte félelmetes volt...(tudom, a körülmények, de nah...)
Helmut Zimmer
Center&/Guard draftot érzem jönnihogy erről nem bírunk leszokni... 😀 álmodozunk, meg matekozunk, hogy mi kéne, meg mi a hiány, aztán pislogunk a RB/LB húzásokon, jönni fog TE is tuti
Helmut Zimmer
Szerkesztette: peet_24
több mint 3 éve
FA:A lista elso 11 hjatekosat el kell engedni. Jovore kisebb lesz a fizetesi keret, szoval erdekes offseason lesz, habar farnehez szerzodesekkel siman meg lehet oldani, csak ugye a jatekosok meg azt szeretik, ha az elso 1-2 evben megkapjak a nagy lovet, de a jelenlegi helyzet miatt jovore egyszeruen nem lesz penze a csapatoknak, igy jol jarhatnak a nagy capspace-es francsajzok.
Akiket mindenáron meg kell tartani:
akdestroyer
Wright a liga egyik legjobbja volt tavaly, PC imadja, nem fogja elengedni, habar offball LB szerintem nem lenne szabad, hogy prioritas legyen. Van elit LB-nk (Wright), elit SS (Adams), jo FS (Diggs), jo DT paros (Reed es Poona), jo edge (Dunlap), 2 development projektunk DE-ben (Robinson amugy Chase Young mogott masodik lett a rookie sack listan).
El kell donteni, hogy hova akarunk allokalni, mert ujonc szerzodes alatt jatszo elit talent nelkul ez a "tegyunk kicsit mindenhova" dolog nem legy. Persze ezt PC nem latja.
több mint 3 éve
KJ innen vonuljon vissza, Griffin, Carson kell, Ford az egyik kedvencem, így nem vitás, hogy ő is kell. Pocic határeset, de annyit kínlódtunk már centerposzton Unger óta, hogy inkább maradjon. Neal jó évet futott, meg kell tartani. A többi nem biztos hogy hiányozna.Szerintem KJ megy a lecsóba, hozzáteszem, bárhova megy szurkolni fogok onnantól annak a csapatnak. Szerintem nem fogjuk tudni megtartani.
garrett27
Griffintől én sem dőltem hanyat idén...sem, de szerintem nem lesz pickünk őt pótolni. Vagy, ha őt pótoljuk, akkor az OL kiigazítás hátulról történik, ami nem feltétlenül baj, de azért láttuk, hogy egy keményen bekészült Tampa DL mit csinált az amúgy veretes GB OL-el- hozzáteszem, hogy utóbbi a legjobbja nélkül állt fel. De akkor is.
Az OL -ről azt érzem, hogy az idei offseason főszereplője lesz, mert egyrészt Carroll futni akar, másrészt hát lesz kit pótolni.
Pocic a jobb draftjaink egyike a frontban, de kell mellé egy domináns Guard- Lewis tök jó, de kell még valaki. Simmonssal/Iupatival nem tudom mi lesz. Center&/Guard draftot érzem jönni - ezért sem nagyon hiszek a korai Cornerbackben. Annyi potenciális kieső van az OL-ben, amit nehéz lesz megoldani piacról ocsóért.
Neal szerintem marad.
Mayowa? hát...
több mint 3 éve
KJ innen vonuljon vissza, Griffin, Carson kell, Ford az egyik kedvencem, így nem vitás, hogy ő is kell. Pocic határeset, de annyit kínlódtunk már centerposzton Unger óta, hogy inkább maradjon. Neal jó évet futott, meg kell tartani. A többi nem biztos hogy hiányozna.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
FA:Akiket mindenáron meg kell tartani:
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Nekem mindenáron nem kéne még 1 Lombardi, főleg nem ilyen áron.Inkább szopjunk, de legyen meg a csapat magja akikért lelkesedni lehet (mint RW, Metcalf, Lockett, Carson, Bobby, KJ, Diggs, Griffin, Dickson), mintsem hogy dobáljuk ki az értékeinket egy szar trófeáért.
Tudom ezzel egyedül leszek.
Értem én, hogy a RW-ért kipengetett 35M minden rossz dolgok okozója, a SB-run, meg az OL építés gátja, de akkor az hogy a picsába van, hogy a Chiefsben, egy felfoghatatlanul nagy szerződéssel játszó (45m/y, 450m total) QB mellett is van pénz csapatra? Csalnak?
Ja, és akkora QB hiány van, hogy Brissett/Goff/Cousins/Wentz/Ryan/Tannehill kaliberekhez vágnak hozzá 27-33 milliókat, ezt meg azért tegyük már bele a relációba.
Hogy miért? Azért mert az utóbbi 5 évben, az első körös top QB prospectek soha nem látott arányban bustolnak be.
2014-2019 top 3 QB pickjei:
Bortles, Winston, Mariota, Goff, Wentz, Trubisky, Mayfield, Darnold, Murray.
Na ebből a kilenc névből talán kettőre mondom azt, hogy nem bust (Mayfield, Murray), és ebből egyikre se cserélném RW-t.
Értem, hogy Lawrence az más, meg hogy mindig az nfl pályát még nem látott prospect a legszexibb, de tavaly Tuára is azt mondták, hogy Luck óta nem látott tehetség (és senki nem vitatta azt se, hogy akár tankolni is érdemes érte), aztán éppen mégis úgy néz ki hogy bust.
Azt meg sem merem említeni, hogy úgy adnánk el Wilsont, hogy PC még 5 évig marad? WTF?
Mire számítunk, de tényleg?
Ez pont olyan, mint egy lángoló szerelvényből kidobni az összes poroltót, és abban bízni, hogy az így felszabadult súly nyomán majd megindul lefelé a lejtőn, és a menetszél majd eloltja a tüzet...
több mint 3 éve
Tessék...most jól kinyírtad a topicot.... ! 😀Chargers OC lett a manus, jobban örültem volna ha nem így alakul...< QB coach Joe LombardiSzerintem jöjjön ő. Így garantáltan lesz egy Lombardi-nk 2021-22- ben.
empty taxi
tomz
empty taxi
Helmut Zimmer
Madden hates me.
több mint 3 éve
Tessék...most jól kinyírtad a topicot.... ! 😀Chargers OC lett a manus, jobban örültem volna ha nem így alakul...< QB coach Joe LombardiSzerintem jöjjön ő. Így garantáltan lesz egy Lombardi-nk 2021-22- ben.
empty taxi
tomz
empty taxi
több mint 3 éve
Chargers OC lett a manus, jobban örültem volna ha nem így alakul...< QB coach Joe LombardiSzerintem jöjjön ő. Így garantáltan lesz egy Lombardi-nk 2021-22- ben.
empty taxi
tomz
Madden hates me.