Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 4 éve
Kap még egy esélyt ....ööööö....magától?Lesérült RW, így egy csomó nyerhető meccs kiesett. Lesérült Adams, a védelem vezére. 6 ember CovidIR-en, amikor jön az a meccs a Rams ellen, amit amúgy BIZTOSAN megnyernénk. Ilyen nehezített körülmények között mit vártok? Ezek a dolgok nem PC-n múltak. Szerintem kap még egy esélyt...Hát nem tudom, én az idei RW-ben sérülés előtt sem láttam azt az átütő erőt, amit korábban. Lehet ez edzői hiba, nem tudom, majd akik jobban értenek hozzá, megmondják.
peet_24
Adams a védelem vezére? Akkor baj van.
A sérülések nem PC-n múltak az igaz, de az igen, hogy Adams miatt kidobtunk előre a kukába 2 év draftot. Adams hozzáadott értéke meg erősen kérdőjeles.
Amúgy biztos kap még egy esélyt, de annyi hiba van a rendszerben, hogy azt jövőre sem fogja megoldani.
funkyparduc
több mint 4 éve
Lesérült RW, így egy csomó nyerhető meccs kiesett. Lesérült Adams, a védelem vezére. 6 ember CovidIR-en, amikor jön az a meccs a Rams ellen, amit amúgy BIZTOSAN megnyernénk. Ilyen nehezített körülmények között mit vártok? Ezek a dolgok nem PC-n múltak. Szerintem kap még egy esélyt...
peet_24

Boldog Karácsonyt mindenkinek! <3 😊
több mint 4 éve
Én amúgy elcserélném RW-t annyi pickért amennyit lehet, idehoznám Minshew-t, és elkezdeném a rebuildet. Legyünk egy brusztolós kiscsapat, aki évente összehoz pár W-t és fejlődik, de még az is jobb mint ez a kilátástalan kínlódás.
RW meg nyerjen egy gyűrűt még valahol, megérdemli.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
gedam
6 512
Lesérült RW, így egy csomó nyerhető meccs kiesett. Lesérült Adams, a védelem vezére. 6 ember CovidIR-en, amikor jön az a meccs a Rams ellen, amit amúgy BIZTOSAN megnyernénk. Ilyen nehezített körülmények között mit vártok? Ezek a dolgok nem PC-n múltak. Szerintem kap még egy esélyt...azért mi kb. 3* ennyi sérülttel 8-6-al állunk. pont ez mutatja, hogy szar a rendszer és csak az egyéni villanások mentik meg pc-t évek óta. pont ezért kéne kirúgni, mert kiesik 2skillplaya és nem marad semmi.
peet_24
több mint 4 éve
Pár éve még felkeltem hajnalban a csapat miatt, aztán múlt az idő, de még azzal kezdtem a napot, hogy gyorsan megnéztem mit játszottunk az éjjel, ma meg odáig jutottam, hogy elfelejtettem megnézni az eredményt. Szomorú egy szezon, de még szomorúbb, hogy a következőkből sem nézek ki semmi jót. RW szerintem már nem lesz, de most már én sem ragaszkodom hozzá, pickünk meg olyan nincs amivel lehetne normális QB-t húzmi. Mondjuk semmire sincs garancia, látjuk a Jags number 1 QB-ja hogy kínlódik a szeren. Az meg hogy sokadik körben kifogunk egy RW szintű mázlit, hát sokévente egyszer max.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Lesérült RW, így egy csomó nyerhető meccs kiesett. Lesérült Adams, a védelem vezére. 6 ember CovidIR-en, amikor jön az a meccs a Rams ellen, amit amúgy BIZTOSAN megnyernénk. Ilyen nehezített körülmények között mit vártok? Ezek a dolgok nem PC-n múltak. Szerintem kap még egy esélyt...Hát nem tudom, én az idei RW-ben sérülés előtt sem láttam azt az átütő erőt, amit korábban. Lehet ez edzői hiba, nem tudom, majd akik jobban értenek hozzá, megmondják.
peet_24
Adams a védelem vezére? Akkor baj van.
A sérülések nem PC-n múltak az igaz, de az igen, hogy Adams miatt kidobtunk előre a kukába 2 év draftot. Adams hozzáadott értéke meg erősen kérdőjeles.
Amúgy biztos kap még egy esélyt, de annyi hiba van a rendszerben, hogy azt jövőre sem fogja megoldani.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
Lesérült RW, így egy csomó nyerhető meccs kiesett. Lesérült Adams, a védelem vezére. 6 ember CovidIR-en, amikor jön az a meccs a Rams ellen, amit amúgy BIZTOSAN megnyernénk. Ilyen nehezített körülmények között mit vártok? Ezek a dolgok nem PC-n múltak. Szerintem kap még egy esélyt...
több mint 4 éve
Nálunk hatan covidIRen, ramsnél visszatért szerencsére (kb)mindenki. Így mehet a meccs.
több mint 4 éve
Nem akarok még nagyobb troll lenni, de részemről már csak arról szól a szezon, hogy játszunk tisztességesen és senki ne szedjen össze súlyos sérülést. Remélem jövőre Carroll nélkül indulunk neki a szezonnak.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 4 éve
Annyira tudtam bazdmeg, hogy ez lesz.Meglátod b@zdmeg, le fogunk maradni a rájátszásról.
akdestroyer
Nézzük a jó oldalát, legalább jó helyen húzhatunk az első körben. Oh wait...
Szerkesztette: BigBaltazar
több mint 4 éve
Újak a covid-listán: D.J. Reed, Brandon Shell, Travis Homer, Kerry Hyder Jr.Practice squad-ból Pier-Olivier Lestage guard, Mike Jackson cornerback.
több mint 4 éve
Egyre többen a covid listán, de gondolom miattunk nem lesz halasztva a meccs.Nem baj a ramsnél keddre visszatér mindenki az a fontos a ligának
több mint 4 éve
Mi sem ússzuk meg Lockett és Collins covidIRen, gondolom lesznek még
több mint 4 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Ez a hétvégi meccs nem nagyon ütötte meg az ingerküszöböt, hol vannak a Rashaed Penny rajongók?!IR-en
Sebii
több mint 4 éve
Ez a hétvégi meccs nem nagyon ütötte meg az ingerküszöböt, hol vannak a Rashaed Penny rajongók?!És tényleg, a negyedik évében volt egy elfogatható meccse egy olyan csapat ellen, ami hírből sem ismeri a DL fogalmát. Csempiöncsip
Sebii
több mint 4 éve
Ez a hétvégi meccs nem nagyon ütötte meg az ingerküszöböt, hol vannak a Rashaed Penny rajongók?!
több mint 4 éve
Nem akartalak titeket kiírtani a majonézzel 😀
több mint 4 éve
Na hát az öltöző legfontosabb kérdése most, hogy "agyonvertük" a 9erst.strawpoll.com/5hg2f7ysa
több mint 4 éve
jobb igazolás Everett mint Mayowa, Hyder vagy Dunlap akiknek jövőre is van szerződésük.Összesen 3 sack tőlük...
Mondjuk Hydert nem ott játszatjuk ahol kéne (ahol a friscoban volt tavaly(LEO))
2020: 9sack, 10hit, 36hurry
2021 1sack, 8hit, 12hurry
Szerkesztette: braxa88
több mint 4 éve
Szerintetek Everett jo igazolas volt? 1 ev 7 millio dollar volt a szerzodese, ha jol remlik. Waldron hozta magaval a Ramsbol, ismerte, de szerintem abszolut nem sikerult integralni a jatekba. A 9ers ellen pedig majdnem elveszitette a meccset. 5 labdaerintesbol 3 eladott labda? Kriminalis.Szar meccse volt. Nagyon szar. Kritikán aluli.
undisputedly
de ő egy jó játékos. Atletikus, gyors, jó a keze. Olyan matchupokat lehente kihozni vele hogy ihaj.
Csak Wilson nem tudja használni a TEeket. Középső zónákba hány passz megy a TE-knek .
Nem úgy kéne használni hogy 3.és sokra dobunk neki bokához egy screent előtte meg Lockett és Swain elbassza a blokkot. Minimum 40-50yardokat kéne hozatni vele meccsenként. De Waldronnál annyit jelent hogy adjuk a playmakerek kezébe a labdát h screeneket dobál neki Wilson (pontatlanul)
Én szeretném ha maradna jövőre is. De mivel:
Texans, Lions, Bears 3W és Cards-Rams duóból elkapunk egyet, így PC, Norton, Waldron marad.
így ne költsünk olyan TEre akit nem tudunk használni. Menjen az a lóvé CBre, EDGEre, OLre.
Szerkesztette: braxa88
több mint 4 éve
Legyek Helmut? Ehhez mit szólunk?dailysnark.com/2021/12/08/report-russell-wilson-is-now-open-to-waiving-his-no-trade-clause-for-these-three-teams/