Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429

iktriad
Ennyi. B@ssza meg, megpalyazom.
undisputedly
...mekkora trollkodás lenne! 😀
Helmut Zimmer
Muszaj! Majd en helyre teszem a csapatot. DK-bol MVP-t csinalok.
undisputedly
😂😂Szerintem az jobban fajna Wilsonnak mintha Ciarat vinne DK !
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

iktriad
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
😀 Ja! PCt eltolod az útból..."OK Pete majd én tudom"...
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 834 — SuperBowl Champions 2013/2014

iktriad
undisputedly
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
😊
De én akkor is akarom! 😀 😀
Tudom ezert megfogtok kovezni es lehet is, de en vagyok az egyetlen akinek nem a filozofiaval van a gondja?
Szerintem.semmi gond nincs azzal ha tobbet futunk es mielott barki agyverzest kap felhaborodasaban kifejtem.

2012-2013-2014
Amikor Lynch futott es az a fal volt elotte brutalis volt es van ra 100 eurom hogy Wilson olyan szinten jatszana ha olyan futo egysege lenne hogy Top 3 as csapat lennenk

Mindig azon szorakozunk h 1run2run3 rovid passz es out de ha jo futo es jo fal lenne ez nem.igy lenne es DK meg Lockett vilagvero paros lenne.

Ez kivitelezhetetlen , tudom, de en nem azon vagyok kiakadva h tobbet akar futni hanem hogy nem.tudjak es nem.is akarjak ehez megteremteni a kello roostert.
Fantomas0429
Búúúú!
Én azt akarom, hogy Wilson végre MVP legyen! 😀
Helmut Zimmer
Hahahaha szerintem.ez lehetetlen akkor jatszik tokeletesen ha futtatjuk a labdat viszont akkor nincs meg a yard/Td arany hozza ha meg nem futtatjuk akkor ha nem.is ezt az evet nezzuk de minden evbe van egy 3 meccses hullamvolgy sajnos ami elveszi ezt tole , de en is orulnek neki , de egy 2013 as Offensenek es SB nek.jobban
Fantomas0429
több mint 5 éve
Tudom ezert megfogtok kovezni es lehet is, de en vagyok az egyetlen akinek nem a filozofiaval van a gondja?
Szerintem.semmi gond nincs azzal ha tobbet futunk es mielott barki agyverzest kap felhaborodasaban kifejtem.

2012-2013-2014
Amikor Lynch futott es az a fal volt elotte brutalis volt es van ra 100 eurom hogy Wilson olyan szinten jatszana ha olyan futo egysege lenne hogy Top 3 as csapat lennenk

Mindig azon szorakozunk h 1run2run3 rovid passz es out de ha jo futo es jo fal lenne ez nem.igy lenne es DK meg Lockett vilagvero paros lenne.

Ez kivitelezhetetlen , tudom, de en nem azon vagyok kiakadva h tobbet akar futni hanem hogy nem.tudjak es nem.is akarjak ehez megteremteni a kello roostert.
Fantomas0429
Búúúú!
Helmut Zimmer
Hahahaha szerintem.ez lehetetlen akkor jatszik tokeletesen ha futtatjuk a labdat viszont akkor nincs meg a yard/Td arany hozza ha meg nem futtatjuk akkor ha nem.is ezt az evet nezzuk de minden evbe van egy 3 meccses hullamvolgy sajnos ami elveszi ezt tole , de en is orulnek neki , de egy 2013 as Offensenek es SB nek.jobban
több mint 5 éve

2012-2013-2014

Fantomas0429
Búúúú!
több mint 5 éve

2012-2013-2014

több mint 5 éve

iktriad
undisputedly
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 834 — SuperBowl Champions 2013/2014

iktriad
több mint 5 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 474 — Erin Elite Andrews
Darell Bevellnek biztos már a HC allas a Lionsnal? 😉😀

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=pi06BRTBc7Y
több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 339
Én nem dőltem a kardomba Schotty menesztésétől. Most kellene egy karakteres figura, aki képes PC lemezjátszóján kicsit arrébb lökni a tűt.
garrett27

Jó hangzik, de ki fogja választani? Ha PC, akkor megint lesz egy báb. Kívülről kezd úgy kinézni nekem, hogy ezt Schotty nem akarta. Jöhet egy újabb Cable teszt. Szerintem lesz piaca, az a tippem, hogy mások is tudják, hogy szigorú keretek között dolgozott...
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
Én nem dőltem a kardomba Schotty menesztésétől. Most kellene egy karakteres figura, aki képes PC lemezjátszóján kicsit arrébb lökni a tűt.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Akkor lesz megint rb draftunk 😀
több mint 5 éve
Ennyit Pete Carroll szavának a súlyáról.
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 822 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

mótvá?
petey
Amúgy volt már pár napja, a te linked azonban a halál csókját jelentette 😊

Seattle szempontjából nyilván pozitívum, hogy megy az OC, viszont mint a philly-nél, szerintem azért az sem járja, hogy szó szerint kijelentik, nem lesz váltás, majd nem sokkal később kirúgják az illetőt. De hát ilyen a korszellem, posztmodern világ vagy micsoda.
r.baggio
Kérdés a vélemény különbözőség abból fakadt, hogy Carroll jövőre minenáron többet akarja futtatni a csapatot (ahogy arról volt ugye nyilatkozat), és Brian ezt ellenezte. Ha ez a helyzet akkor nem biztos, hogy jó ez a távozás.
Ha pont fordítva és Schotty akarta nyomni a futójátékot és Carrollal azon vesztek össze, hogy az öreg mindenáron passzolni akarna inkább akkor üdvözítő a leváltás.

A kérdés ki melyik lehetőségre lát nagyobb sanszot? Tartok tőle, hogy az első a helyes megfejetés.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 754 — no es importante

mótvá?
petey
Amúgy volt már pár napja, a te linked azonban a halál csókját jelentette 😊

Seattle szempontjából nyilván pozitívum, hogy megy az OC, viszont mint a philly-nél, szerintem azért az sem járja, hogy szó szerint kijelentik, nem lesz váltás, majd nem sokkal később kirúgják az illetőt. De hát ilyen a korszellem, posztmodern világ vagy micsoda.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
Mi folyik itt, csak kapkodom a fejem.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 626 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 095 — Csodabogár

több mint 5 éve
Új OC lesz 2021-ben.

iktriad
LMAO

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 626 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Új OC lesz 2021-ben.
több mint 5 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
De mik ezek az 5-6 éves szerződéshosszabbítások? Nem is értem, ez nem az NCAA, ahol a toborzásnál kifejezetten hátrány, ha nincs az edzői stáb hosszabb időre lekötve, itt meg mintha zsarolnák valamivel a tulajdonost...
r.baggio
v0.) Elégedettség van- ezt röhögés nélkül.
v1.) el fogják adni a csapatot, és bebetonozzák a srácokat. Jeff szerintetek hány perc alatt rúgja picsán a srácokat? Na ugyanannyi perc alatt tűnök el mint Hawks szurkoló, ha Jeff megjelenik.
v2.) mr Carroll készül nyugállományba, és Schottenheimer átveszi a csapatot pár év múlva.
v3.....akármi más
Helmut Zimmer
V1.) nem sok infot olvasni erről mostanság, de tény hogy Jody Allen-ről sem😊
több mint 5 éve
De mik ezek az 5-6 éves szerződéshosszabbítások? Nem is értem, ez nem az NCAA, ahol a toborzásnál kifejezetten hátrány, ha nincs az edzői stáb hosszabb időre lekötve, itt meg mintha zsarolnák valamivel a tulajdonost...
r.baggio
v0.) Elégedettség van- ezt röhögés nélkül.
v1.) el fogják adni a csapatot, és bebetonozzák a srácokat. Jeff szerintetek hány perc alatt rúgja picsán a srácokat? Na ugyanannyi perc alatt tűnök el mint Hawks szurkoló, ha Jeff megjelenik.
v2.) mr Carroll készül nyugállományba, és Schottenheimer átveszi a csapatot pár év múlva.
v3.....akármi más
több mint 5 éve

mótvá?

Szerkesztette: petey