Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Durva, hogy valaki pár hét alatt, hogy lesz istenből "leszarja már a focit, csak a brandépítés számít" karakter.Elszomorító ez.
Wilson nem felejtett el játszani, nem koptak meg a képességei. Sok játékosnak követem a social media megnyilvánulásait, és Wilson offseason munkája ott is példaértékű. Folyamatosan készül a legkülönbözőbb rehabilitációs és fejlesztő edzésmódszerekkel. Aki leszarja a focit, nem tol ennyit bele a szabadidejéből.
Gyanítom annyi történt, hogy simán a teher miatt szétesett fejben. Ezt természetesen fel lehet róni neki, de gondoljatok bele, hogy ti a legbecsületesebb hozzáállással is, egy idő után hogyan teljesítenétek a munkahelyeteken, hogyha a főnököd aki a feladatot osztja, egy fasz. Ha a pedig azok a dolgozók/társosztályok akiktől a te munkád minősége függ, évek óta szánalmasan szarok lennének, de te annyira kiemelkedsz még így is, hogy folyamatosan viszed a céget előre.
Lehet itt mondani persze, hogy egy profi sportoló nem engedheti meg magának, hogy ne legyen folyamatosan 100%-os a teljesítménye a pályán, de Ő is csak ember. Vannak rossz napjai/hetei, rossz döntései, lehet motiválatlan, bármi. Családapa egy majdnem újszülöttel, sikeresnek tűnő vállalkozó, egy top franchise motorja/esze/sztárja, az NFL egyik kirakatembere. Kit nem törne meg néha ez a nyomás?
Én a meccs után is csak két nagyon egyszerű kérdést tettem fel magamnak (az oda vezető utat nem számolva, csak ezt az egy meccset.)
Hogy alakult volna az eredmény HA:
- A két csapat irányítót cserél. Nálunk Goff passzol, a Ramsben pedig Russ. Szerintem 45-3 nem ide.
- A két csapat HC-t cserél. McVay viszi a puskát PC helyett. Itt pedig szerintem kis túlzással fordítva.
Nálam ez eldöntötte a kinek a hibája ez a meccs kérdést egy szempillantás alatt.
"Big changes" az.... akkor lesz itt változás, ha PC eldobja a kanalat, vagy Russ tényleg megunja, és mielőtt szétveretné magát visszavonul. Mondjuk az tényleg nagyot szólna. Jöhetnének a régi szép esélytelenek nyugalmával meccsnézős eredménykövetők 2008-2009-ből 😀
több mint 5 éve
Nem akkor ment neki, mikor oda lett adva a gyeplő a szezon első felében, s aztán visszavették? Vagy én emlékszem rosszul...Probalok nem negativ lenni de nem megy , az egesz szezonban 16 meccsbol kb a 15 legroszabb csapattal jatszottunk es igy jott ki a 12-4 es merleg,ha mas a sorsolas nincs iden se PO ahogy tavalyelott se volt, az elejen amikor ment neki ahogy Helm mondta nem voltak keszek a vedelmek, onnantol h beèrtek mar nem ment.
dande
több mint 5 éve
Mikor arról fantáziáltok, hogy hejjdenagyonjó lesz Griff nélkül, remélem lelki szemeitek előtt van Dunbar játéka., meg a tény, hogy nincs 1. körünk, tehát a 2. sem cornerre megy, és Kris távozása óta nem szarjuk a hátsó körös DB talenteket.Akkor kit engedsz el? Reed, az egyetlen DT-nk aki passrushban ertekelheto, es a ligaban az ilyen ritkabb, mint a jo CB?
Elengedtük Clarkot is , mert megkérte azt az árat, amelyet a piac megfizet, nincs is azóta konstans 4 emberes passrushunk.
Helmut Zimmer
Vagy Wagnert dobod ki? Vagy Wrigtot? Vagy Brownt aki evek ota az elso hasznalhato T a csapatban? Vagy RW-t?
Vagy Diggs es Adams nem kell? Vagy Lockett 12 millioja a sok?
Sajnos nem lehet mindenkit megtartani es Griff iden kifejezetten nem volt jo. MAradjon, ha belefer, de gyanitom lesz valaki aki tullicital.
Van kiemelkedo T, QB, WR, RB, LB1, LB2, SS, atlag feletti DT, FS, DE. Reed-del es Amadival, plusz meg valakivel lenne egy atlagosan jo CB sor is.
www.spotrac.com/nfl/seattle-seahawks/cap/
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Nem akkor ment neki, mikor oda lett adva a gyeplő a szezon első felében, s aztán visszavették? Vagy én emlékszem rosszul...
több mint 5 éve
Did I ever tell you the definition of insanity?Wrigth kell, Carson kell, a szezonban elég jól vigyázott a lasztira nem úgy mint a múlt idényben. Olsen háát nekem kérdőjel, Moore maradjon, de Griffin mehet, a többiekkel együtt.OSzinte leszek, RW-t remek, elit rianyitonak tartom, de amikor oda lett adva neki a gyeplo, hogy csinald, akkor beegtunk a szezon masodik feleben.
Itt jönne egy kérdésem a hozzártőkhöz. Nem is tudom hogy fogalmazzak. Mivel ilyen ,,bénán" kaptunk ki rams-től, én egyértelműen ráhúznám a coachingra. szvsz. De mivel PC marad 5évig, van arra egy hangyaf.sznyi esély hogy Wilson PC után is playoffig vigye majd a csapatot? Igaz akkor már 37éves lesz azért az már tényező. Egyszerűen nem értem, nem tudom felfogni miért nem látja be a stáb hogy építsenek rá? Szegény Paul Allan ha élne hagyta volna ezt? Mondjuk egy ilyen cserét amit Adamsért adtunk? Oké van tűz a csávóba meg nagyon éli az itt létet, de akkor is ezt tudja mindenki hogy nem érte meg. Azt is aláírom hogy Schneider és Caroll kapcsolata több mint sok más csapatnál. De azt nem láttom hogy a Jody Allan annyira mozgatná a szálakat a háttérből, ennyi erővel inkább megnéztem volna Jeff Bezost owner ként. De Wilsonnak ezt a visszaesését nem tudom hova tenni, de ide is inkább oc gondokat sejtek, oké lehet magánéleti gond/stressz de az nem Wilsonra jellemző, ott a gyerek, meg biztos építeni kell a brandjét stb, de akkor se tekintek erre úgy hogy homályba menjen a játéka.
Ezt csak kikívánkozott belőlem, lehet full bénán látom a helyzetet meg hülyeséget írtam, de azt betudom annak hogy én csak seahawks fotelszurkoló vagyok, maga a tök jó írásokat meghagyom a keménymagnak ők itt a szakik számomra 😊 😊
Oszi
PErsze tragya lett az OL, az OC inkompetens, de az INT eso a szezon felenel az az o sara.
PC addig marad amig kedve tartja, szerintem ez vitan felul all Jodyeknal.
Nagy valtozasok nem lesznek, vagy osszejon egy elit OL vagy elit vedelem a draftrol, vagy folytatodik a visszafejlodes. Ez most furan hangozhat, hiszen 12-4-el zartuk az evet, de szerintem mar szeptemberben tudta mindenki, hogy ez a plafon, es tobb nics benne az evben.
Nem is tudom mi a jo kifejezes arra, aki ugyanazt a hibat ismetli evrol-evre, de nem halando valtoztatni. Na ezek vagyunk mi.
undisputedly
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Mikor arról fantáziáltok, hogy hejjdenagyonjó lesz Griff nélkül, remélem lelki szemeitek előtt van Dunbar játéka., meg a tény, hogy nincs 1. körünk, tehát a 2. sem cornerre megy, és Kris távozása óta nem szarjuk a hátsó körös DB talenteket.Kivancsi vagyok mit fog kèrni, nem biztos hogy horribilis osszeget sot azt is meg merem kockaztatni h azert tartjak a tesojat palyan "minimalberert" hogy ezzel is osztonozzek az olcsobb maradasra (konteo)
Elengedtük Clarkot is , mert megkérte azt az árat, amelyet a piac megfizet, nincs is azóta konstans 4 emberes passrushunk.
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Carson, Wright kell, talán Griffin is , OLsen mehet, Pocic helyenként elfogadható volt, aztán a vége felé már simán elcseréltem volna. Moore maradhat, de a DK Lockett páros mellé kell egy jó kezű WR, különösen hogy DK azért annyira nem labdabiztos. A főnökségnél szerintem az Öreghez nem nyúlnak, így kellene egy karakteres Offense meg Defense coach. Nálam Schotty és Norton is kuka.
Wilson meg szedje össze magát, mert most már a legelvakultabb fanok fejébe is befészkelte magát a kétség. Most még csak kétség, de tudjuk hogy a nép ebből gyorsan tud ítéletet kreálni.
Ritkán beszélünk róla, de TE fronton is vannak gondok. Azon túl, hogy gyakorlatilag nullával egyenlő a TE játékunk, a nagyon jól induló Dissly mintha ott se lenne, Olsent hoztuk de minek, Hollister pedig nem az a szint. Évek óta nincs nagy formátumú TE-ünk (Grahamet most hagyjuk), így marad DK meg Lockett, őket meg leszedik a jobbak, így jöhet Wilson zsenije.
Jut eszembe, nekem úgy tűnik, mintha Wilson már nem lenne olyan robbanékony, kevesebb a nagy menekülése, sokkal többször áll bele inkább a sack-be.
Mindenesetre a következő szezon vízválasztó lehet, kiderül, hogy tényleg beragadtunk és képtelenek vagyunk váltani, vagy ez egy átmeneti időszak a LOB után.
Na és most jön majd egy kínkeserves draft, ahol szokás szerint hátratradelünk világtalan fickókért. Vagy nem, de az nem ránk vallana.
Próbálok optimista lenni, de az elmúlt évek jelentősen megnehezítik a biztató jövőbe tekintést. De ne legyen igazam!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Mikor arról fantáziáltok, hogy hejjdenagyonjó lesz Griff nélkül, remélem lelki szemeitek előtt van Dunbar játéka., meg a tény, hogy nincs 1. körünk, tehát a 2. sem cornerre megy, és Kris távozása óta nem szarjuk a hátsó körös DB talenteket.Elengedtük Clarkot is , mert megkérte azt az árat, amelyet a piac megfizet, nincs is azóta konstans 4 emberes passrushunk.
több mint 5 éve
2.Wrigth kell, Carson kell, a szezonban elég jól vigyázott a lasztira nem úgy mint a múlt idényben. Olsen háát nekem kérdőjel, Moore maradjon, de Griffin mehet, a többiekkel együtt.OSzinte leszek, RW-t remek, elit rianyitonak tartom, de amikor oda lett adva neki a gyeplo, hogy csinald, akkor beegtunk a szezon masodik feleben.
Itt jönne egy kérdésem a hozzártőkhöz. Nem is tudom hogy fogalmazzak. Mivel ilyen ,,bénán" kaptunk ki rams-től, én egyértelműen ráhúznám a coachingra. szvsz. De mivel PC marad 5évig, van arra egy hangyaf.sznyi esély hogy Wilson PC után is playoffig vigye majd a csapatot? Igaz akkor már 37éves lesz azért az már tényező. Egyszerűen nem értem, nem tudom felfogni miért nem látja be a stáb hogy építsenek rá? Szegény Paul Allan ha élne hagyta volna ezt? Mondjuk egy ilyen cserét amit Adamsért adtunk? Oké van tűz a csávóba meg nagyon éli az itt létet, de akkor is ezt tudja mindenki hogy nem érte meg. Azt is aláírom hogy Schneider és Caroll kapcsolata több mint sok más csapatnál. De azt nem láttom hogy a Jody Allan annyira mozgatná a szálakat a háttérből, ennyi erővel inkább megnéztem volna Jeff Bezost owner ként. De Wilsonnak ezt a visszaesését nem tudom hova tenni, de ide is inkább oc gondokat sejtek, oké lehet magánéleti gond/stressz de az nem Wilsonra jellemző, ott a gyerek, meg biztos építeni kell a brandjét stb, de akkor se tekintek erre úgy hogy homályba menjen a játéka.
Ezt csak kikívánkozott belőlem, lehet full bénán látom a helyzetet meg hülyeséget írtam, de azt betudom annak hogy én csak seahawks fotelszurkoló vagyok, maga a tök jó írásokat meghagyom a keménymagnak ők itt a szakik számomra 😊 😊
Oszi
PErsze tragya lett az OL, az OC inkompetens, de az INT eso a szezon felenel az az o sara.
Nagy valtozasok nem lesznek, vagy osszejon egy elit OL vagy elit vedelem a draftrol, vagy folytatodik a visszafejlodes. Ez most furan hangozhat, hiszen 12-4-el zartuk az evet, de szerintem mar szeptemberben tudta mindenki, hogy ez a plafon, es tobb nics benne az evben.
Nem is tudom mi a jo kifejezes arra, aki ugyanazt a hibat ismetli evrol-evre, de nem halando valtoztatni. Na ezek vagyunk mi.
undisputedly
4.
5.
7x2.
Ezek a draft pickek es kb 0 cap space a jovoben semmi nem lesz elit valoszinuleg sajnos de ne legyen igazam.
Tartozkodtak tole a vereseg ota hogy elkezdjuk a vitat RW rol mert sokszor az az ember erzese hogy nem.lehet leirni ha szarul jatszik mert mindig jon a kifogas hogy De mert ez/ De mert az
Az elmult 8 evben elit ianyito volt top 3-5 viszont! Most mindenki csukja be a szemet gondoljon az elmult evekre es h az hogy zajlott:
3 negyed szar aztan a 4. Negyedben RW megdobta a tupontos labdakat es ezzel a Momentummal vitte a csapatot(zsenialis).
Iden ezek a tupontos labdak nem sikerultek nem volt momentum, ez tortent a Rams ellen is amikor volt ra esely alul dobta ,tul dobta vagy az elkapo elejtette vagy jott a sack csakhogy korabban is jott a sack korabban is elejtettek el a labdajat de o 80% os pontossaggal dobalt es ez iden kozel se volt igy!
Lehet serult,lehet a brand miatt lehet a fasza tele az egesszel en nem mondom h elfelejtett jatszani en nem mondom h szar iranyito lesz jovore de iden nem ugy jatszott ahogy tole megszoktuk , pontatlan volt es voltak meccsek amikor tok egyertelmu celpontokat nem dobott meg stb.
Es hozza kell tenni, hogy ahhoz kepest hogy par hete azt irtuk itt hogy 2014 ota nem volt ilyen OL ahhoz kepest hogy azt irtuk h sose volt ilyen WR parosunk az OL hulladek es szamomra nagyon kiabrandito hogy a WR olyan szinten nem.tudtak 1-1 ben megverni Cornereket hogy az hihetetlen aki nezte a tobbi Wild card meccset az azt hiszem erti mirol beszelek . Lehet Schotty szar playeket hiv de en 50% ot adok ra h a kivitelezesben is bukta volt.
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 5 éve
Wrigth kell, Carson kell, a szezonban elég jól vigyázott a lasztira nem úgy mint a múlt idényben. Olsen háát nekem kérdőjel, Moore maradjon, de Griffin mehet, a többiekkel együtt.OSzinte leszek, RW-t remek, elit rianyitonak tartom, de amikor oda lett adva neki a gyeplo, hogy csinald, akkor beegtunk a szezon masodik feleben.
Oszi
több mint 5 éve
Pedig tök logikus lenne: Ha a DET elviszi Schneidert és PC lép egy Elway-szerű lépést (átmegy GMbe mondjuk), vagy valahogy leosztanák (PC-President of football operations, Schneider - GM) ÉS hoznának egy HC-t, aki kiépíthetné a saját staffját. Maradhatna PC-JS a góré az irányszabással, de lenne lehetőség színezni a dolgokat.
Ááááá, bele sem kezdek, hogy mennyi pont van, ami miatt nem valósulna meg... pedig eléggé kecske-káposztának tűnik...
több mint 5 éve
Wrigth kell, Carson kell, a szezonban elég jól vigyázott a lasztira nem úgy mint a múlt idényben. Olsen háát nekem kérdőjel, Moore maradjon, de Griffin mehet, a többiekkel együtt.Itt jönne egy kérdésem a hozzártőkhöz. Nem is tudom hogy fogalmazzak. Mivel ilyen ,,bénán" kaptunk ki rams-től, én egyértelműen ráhúznám a coachingra. szvsz. De mivel PC marad 5évig, van arra egy hangyaf.sznyi esély hogy Wilson PC után is playoffig vigye majd a csapatot? Igaz akkor már 37éves lesz azért az már tényező. Egyszerűen nem értem, nem tudom felfogni miért nem látja be a stáb hogy építsenek rá? Szegény Paul Allan ha élne hagyta volna ezt? Mondjuk egy ilyen cserét amit Adamsért adtunk? Oké van tűz a csávóba meg nagyon éli az itt létet, de akkor is ezt tudja mindenki hogy nem érte meg. Azt is aláírom hogy Schneider és Caroll kapcsolata több mint sok más csapatnál. De azt nem láttom hogy a Jody Allan annyira mozgatná a szálakat a háttérből, ennyi erővel inkább megnéztem volna Jeff Bezost owner ként. De Wilsonnak ezt a visszaesését nem tudom hova tenni, de ide is inkább oc gondokat sejtek, oké lehet magánéleti gond/stressz de az nem Wilsonra jellemző, ott a gyerek, meg biztos építeni kell a brandjét stb, de akkor se tekintek erre úgy hogy homályba menjen a játéka.
több mint 5 éve
Egyetértunk, kiveve: Moore.Szeretnem ismet megkerdezni mert nagyon erdekel a velemenyetek hogy az alabbi listabol ti kit latnatok szivesen jovore is ?Wright kell.
K.J. Wright,
Chris Carson,
Greg Olsen,
Mike Iupati,
Ethan Pocic,
David Moore and
Shaquill Griffin.
Nekem: | Wright,Carson,Pocic Griffin |
Fantomas0429
Carson kell.
Olsent meg kellett probalni, nem valt be. Menjen.
Iupati hasznavehetetlen, annyit serult. Menjen.
Pocicban nem vagyok biztos.
Moora maradjon.
Shaq nem eri meg a pent amit valahol kapni fog.
undisputedly
DK+Lockett+ barki eleg a wr csapatba. Az O gyengesegei nem ezen multak.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Szeretnem ismet megkerdezni mert nagyon erdekel a velemenyetek hogy az alabbi listabol ti kit latnatok szivesen jovore is ?Wright kell.
K.J. Wright,
Chris Carson,
Greg Olsen,
Mike Iupati,
Ethan Pocic,
David Moore and
Shaquill Griffin.
Fantomas0429
Carson kell.
Olsent meg kellett probalni, nem valt be. Menjen.
Iupati hasznavehetetlen, annyit serult. Menjen.
Pocicban nem vagyok biztos.
Moora maradjon.
Shaq nem eri meg a pent amit valahol kapni fog.
több mint 5 éve
Szóval a többség szerint PC a nehezék a hajón. Viszont amíg odafent úgy gondolják hogy inkább tőkesúly, addig ez lesz. Langyos középszer egy csapágyasra járatott Wilsonnal, érthetetlen trade-ekkel és soha össze nem álló támadófallal.Hát baszdmeg hogy mi már erre sem vagyunk jók. 😊 😉
Nehéz évek jönnek, de majd eszmét cserélünk a Jets Jags, Texans fanokkal.
garrett27
több mint 5 éve
Szeretnem ismet megkerdezni mert nagyon erdekel a velemenyetek hogy az alabbi listabol ti kit latnatok szivesen jovore is ?K.J. Wright,
Chris Carson,
Greg Olsen,
Mike Iupati,
Ethan Pocic,
David Moore and
Shaquill Griffin.
több mint 5 éve
Igen, mint a jatek elinditoja, invalidalom Fantomas kollega valaszat, KJ-t nem er beirni 😀 (Viccelek).Nalam azert lett o iden , mert ebben az evben nem Bobby arnyekabol lepett ki hatalmas jatekokkal, nalam az ev tackle je es int je is O hanem a sajat arnyekabol serules utan uj poszton egy rookieval a nyakadban , hatalmas !KJ.Wrightot írni egy unsung hero kérdezz-felelek játékban már-már csalás.Nekem | K.J.Wright |Szerintetek ki volt iden a legalulertekeltebb lancszem a csapatban?Nekem | DJ.Reed | volt az.
Az en valasztottam: | Shell-RT |
undisputedly
akdestroyer
Es megvalaszolva a korabbi free agent kerdesemet remelem marad is .
Fantomas0429
Neki ez a siganture move-ja idestova 8 éve - azaz Bobby árnyékában unsung heronak lenni, és soha el nem nyerni a neki kijáró elismerést.
akdestroyer
Remelem ameddig Brooks rookie szerzodesen van addig itt tartjuk aztan innen vonul majd vissza , de sajnos a cap space es a draft toke nem ezt vetiti elore! 😕
Fantomas0429
Mindegyikotok tippje vedheto amugy, van logika mindegyik mogott.
több mint 5 éve
Nalam azert lett o iden , mert ebben az evben nem Bobby arnyekabol lepett ki hatalmas jatekokkal, nalam az ev tackle je es int je is O hanem a sajat arnyekabol serules utan uj poszton egy rookieval a nyakadban , hatalmas !KJ.Wrightot írni egy unsung hero kérdezz-felelek játékban már-már csalás.Nekem | K.J.Wright |Szerintetek ki volt iden a legalulertekeltebb lancszem a csapatban?Nekem | DJ.Reed | volt az.
undisputedly
akdestroyer
Fantomas0429
Neki ez a siganture move-ja idestova 8 éve - azaz Bobby árnyékában unsung heronak lenni, és soha el nem nyerni a neki kijáró elismerést.
akdestroyer
Remelem ameddig Brooks rookie szerzodesen van addig itt tartjuk aztan innen vonul majd vissza , de sajnos a cap space es a draft toke nem ezt vetiti elore! 😕
több mint 5 éve
Amúgy szerintem neki van a legtöbb esze a játékhoz az egész csapatban.KJ.Wrightot írni egy unsung hero kérdezz-felelek játékban már-már csalás.Nekem | K.J.Wright |Szerintetek ki volt iden a legalulertekeltebb lancszem a csapatban?Nekem | DJ.Reed | volt az.
undisputedly
akdestroyer
Fantomas0429
akdestroyer
Legalább 2 pro bowllal tartozik neki az élet.
Vidám fickó, Jó dumája van, Sherman mellett mindig ő beszélt a legtisztábban, rohadtul örülnék, ha 3-4 év múlva, amikor visszavonul, edző, vagy szakkomi lenne belőle.
több mint 5 éve
KJ.Wrightot írni egy unsung hero kérdezz-felelek játékban már-már csalás.Nekem | K.J.Wright |Szerintetek ki volt iden a legalulertekeltebb lancszem a csapatban?Nekem | DJ.Reed | volt az.
undisputedly
akdestroyer
Fantomas0429
több mint 5 éve
Ezt a csávót még mindig imádom.óriásit játszott idén www.youtube.com/watch?v=isrf2Fii-dg
több mint 5 éve
Figyi, sokat fejlődtek ahhoz képest, amit az 1-8 héten mutattak.oké, kösz mindenki. nem láttam minden meccsetek, csak azért kérdeztem. amit láttam az alapján(meg ak diavetítéséből) húzogattam a szemöldököm, hogy hogy lehet ezt a D-t fejlődöttnek tekinteni, a nüanszok kimaradtak.
Bills elleni meccs tragikus volt elrontották a zónákat Dunbar rettenetes volt.
Kinőttek a D-ben jó teljesítmények. Diggs óriásit játszott, DJ Reed-nek voltak meccsei, Wagner árnyéka is játszott időnként jól. KJ még mindig jó, Wagner is.
De Collier óriás bust, Green is rotációs játékos, és ez nagy baj.
4 man rush az utolsó hetekben kezdett működni. De még mindig irgalmatlan sok a "furcsa hívás" Sok az odd, outside stunt, blitz játékhívás. Adams szó szerint a csontjait törte a csapatért, hogy legyen nyomás. Ennek az az oka, hogy nincs olyan playmaker a DL-ben, akire igazán figyelni kell .Dunlap érkezése nagyon sokat dobott a csapaton, de ő sem feltétlenül ez az ember Így Reed sem tudja ugyanazt játszani, mint Clark idején, igaz vannak végre jó meccsei újra. Alton Robinson bíztató.
Hát ennyi nagyjából. Egy jó 5-ös nagyon hiányzik. Vele ez rettenetesen ütős lenne.
Helmut ZimmerAham, sejtettem 😊 szóval ha megnézed ezt az uccsó pár hetet nem éppen világverő csapatokkal nyomtátok. csak egy pozitív mérlegű ellen(Rams). így érthető a javulás.Utolso 6-7 hetben top 5 volt a legfontosabb mutatokban. Elotte meg nem csak 32/32, de tortenelmi mertekkel nezve is gyenge volt.erre mondjatok már valami konkrétat, mert ez nekem urban legend valahogy, csak mondogatjátok.Én nemtom mit hozott ki a PFF, de szerintem Adams többnyire kifejezetten jó volt nálatok, de ezen a meccsen mondjuk pont nem. Az más kérdés, hogy az a trade amit összehoztatok vele kapcsolatban egy óriási ballépés volt amit nem igazán lehet védeni.Elszakadt elozo heten a vallaban valami, meccs utan montak el most. Emelett 3 vagy 4 ujja torott, ugy atszik mar 2-3 hete. Plusz volt egy agyekserulese ami miatt egy honapig nem jatszott.
Szesze
Szezon masodik feleben, amikor osszeallt a D, kifejezetten jol jatszott mar. A passrushben es nyomasgyakorlasban meg ligarekordot allitott fel. Jo jatekos o nagyon, de egy SS nem er 2 elso kort, amikor nincs DE-ed es az OL-ben sem vagy meg.
undisputedly
petey
In the seven games since the loss in Buffalo, the Seahawks Defense is allowing a league-best 15 points per game. Their 24 sacks over that span is tied for most in the league with the Rams and Arizona Cardinals. They also rank third in yards per game, sixth in passing yards per game.
profootballtalk.nbcsports.com/2020/12/29/seahawks-defense-has-made-substantial-turnaround-in-second-half-of-season/
undisputedly
ne érts félre, ezeket illett is lehozni így, csak szerintem ez nem az összeállást jelenti. na mindegy, köszi.
petey
Snacks elküldése most kicsit megosszúlta magát, ő fogta volna a futást tegnap.
kb. ennyi volt a gameplan a Ramsnak QB nélkül.
Russ meg nem tudom, nekem kicsit úgy tűnt ő fejben kicsekkolt pár hete. mintha konkrétan nem érdekelné a foci.
kíváncsi vagyok most kinek a feje fog gurulni a tegnapi után..
több mint 5 éve
Figyi, sokat fejlődtek ahhoz képest, amit az 1-8 héten mutattak.Bills elleni meccs tragikus volt elrontották a zónákat Dunbar rettenetes volt.
Kinőttek a D-ben jó teljesítmények. Diggs óriásit játszott, DJ Reed-nek voltak meccsei, Wagner árnyéka is játszott időnként jól. KJ még mindig jó, Wagner is.
De Collier óriás bust, Green is rotációs játékos, és ez nagy baj.
4 man rush az utolsó hetekben kezdett működni. De még mindig irgalmatlan sok a "furcsa hívás" Sok az odd, outside stunt, blitz játékhívás. Adams szó szerint a csontjait törte a csapatért, hogy legyen nyomás. Ennek az az oka, hogy nincs olyan playmaker a DL-ben, akire igazán figyelni kell .Dunlap érkezése nagyon sokat dobott a csapaton, de ő sem feltétlenül ez az ember Így Reed sem tudja ugyanazt játszani, mint Clark idején, igaz vannak végre jó meccsei újra. Alton Robinson bíztató.
Hát ennyi nagyjából. Egy jó 5-ös nagyon hiányzik. Vele ez rettenetesen ütős lenne.
Aham, sejtettem 😊 szóval ha megnézed ezt az uccsó pár hetet nem éppen világverő csapatokkal nyomtátok. csak egy pozitív mérlegű ellen(Rams). így érthető a javulás.Utolso 6-7 hetben top 5 volt a legfontosabb mutatokban. Elotte meg nem csak 32/32, de tortenelmi mertekkel nezve is gyenge volt.erre mondjatok már valami konkrétat, mert ez nekem urban legend valahogy, csak mondogatjátok.Én nemtom mit hozott ki a PFF, de szerintem Adams többnyire kifejezetten jó volt nálatok, de ezen a meccsen mondjuk pont nem. Az más kérdés, hogy az a trade amit összehoztatok vele kapcsolatban egy óriási ballépés volt amit nem igazán lehet védeni.Elszakadt elozo heten a vallaban valami, meccs utan montak el most. Emelett 3 vagy 4 ujja torott, ugy atszik mar 2-3 hete. Plusz volt egy agyekserulese ami miatt egy honapig nem jatszott.
Szesze
Szezon masodik feleben, amikor osszeallt a D, kifejezetten jol jatszott mar. A passrushben es nyomasgyakorlasban meg ligarekordot allitott fel. Jo jatekos o nagyon, de egy SS nem er 2 elso kort, amikor nincs DE-ed es az OL-ben sem vagy meg.
undisputedly
petey
In the seven games since the loss in Buffalo, the Seahawks Defense is allowing a league-best 15 points per game. Their 24 sacks over that span is tied for most in the league with the Rams and Arizona Cardinals. They also rank third in yards per game, sixth in passing yards per game.
profootballtalk.nbcsports.com/2020/12/29/seahawks-defense-has-made-substantial-turnaround-in-second-half-of-season/
undisputedly
ne érts félre, ezeket illett is lehozni így, csak szerintem ez nem az összeállást jelenti. na mindegy, köszi.
petey
több mint 5 éve
Ha megnezed ezeket a meccseket akkor latod az osszeállást, persze kotelezo meccsek gyengebb csapatok ellen ugyhogy a stat nem.mond sokat ,de nem voltak elvaltasok a zonaban az emberezesek is emberezesek voltak es idoben megtudtak fogni a futast , nem volt Top 5 D, de a szezon elso felehez kepest osszeállt. Nem a stat szamit, marmint szerintem "osszeállt" alatt nem a stat a lenyeg hanem egyszeruen nem.voltak azok az ordas nagy hibak amit a D maganak csinalt ellenfeltol fuggetlenulAham, sejtettem 😊 szóval ha megnézed ezt az uccsó pár hetet nem éppen világverő csapatokkal nyomtátok. csak egy pozitív mérlegű ellen(Rams). így érthető a javulás.Utolso 6-7 hetben top 5 volt a legfontosabb mutatokban. Elotte meg nem csak 32/32, de tortenelmi mertekkel nezve is gyenge volt.erre mondjatok már valami konkrétat, mert ez nekem urban legend valahogy, csak mondogatjátok.Én nemtom mit hozott ki a PFF, de szerintem Adams többnyire kifejezetten jó volt nálatok, de ezen a meccsen mondjuk pont nem. Az más kérdés, hogy az a trade amit összehoztatok vele kapcsolatban egy óriási ballépés volt amit nem igazán lehet védeni.Elszakadt elozo heten a vallaban valami, meccs utan montak el most. Emelett 3 vagy 4 ujja torott, ugy atszik mar 2-3 hete. Plusz volt egy agyekserulese ami miatt egy honapig nem jatszott.
Szesze
undisputedly
petey
undisputedly
petey
több mint 5 éve
Aham, sejtettem 😊 szóval ha megnézed ezt az uccsó pár hetet nem éppen világverő csapatokkal nyomtátok. csak egy pozitív mérlegű ellen(Rams). így érthető a javulás.Utolso 6-7 hetben top 5 volt a legfontosabb mutatokban. Elotte meg nem csak 32/32, de tortenelmi mertekkel nezve is gyenge volt.erre mondjatok már valami konkrétat, mert ez nekem urban legend valahogy, csak mondogatjátok.Én nemtom mit hozott ki a PFF, de szerintem Adams többnyire kifejezetten jó volt nálatok, de ezen a meccsen mondjuk pont nem. Az más kérdés, hogy az a trade amit összehoztatok vele kapcsolatban egy óriási ballépés volt amit nem igazán lehet védeni.Elszakadt elozo heten a vallaban valami, meccs utan montak el most. Emelett 3 vagy 4 ujja torott, ugy atszik mar 2-3 hete. Plusz volt egy agyekserulese ami miatt egy honapig nem jatszott.
Szesze
undisputedly
petey
undisputedly