Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 8 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
...
akdestroyer
A Cards meccsen is néha fogtam a fejem a játékhívásoknál... 2nd&hosszúra McKissic futás 0 yardért - a csávó gyors és jó elkapó, de többet fut oldalra mint előre sajnos.
+3rd&1nél egy all curls mikor minden védő a LOSnél áll fel. Mindenki trafficban arra a pár yardra, visszafordul, nyilván nem dobja be Wilson annyi ember közé és akkor mindenki áll onnantól egy helyben, halott a play... Az egész éves kiszámíthatóságról és az alap hiányosságokról nem is beszélve. Mennie kellene Bevellnek, de az jött le a korábbi nyilatkozatokból, hogy nagyon védik.
több mint 8 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
A GB egy ARod nélküli szezon után kirúgta Caperst, És ment vele a fél d edzői kar, illetve áthelyezte Thompsont.
Ami a spanságot illeti.
Denverben a sógorság ellenére rakták ki Mike Shanahant..
Ok nem lesz változás, minden marad, akkor ez a Browns.

Szerintem mind félreértettetek, az én hibám
én Brian Schneiderre gondoltam.

Nagyon köszi mindenkinek a válaszokat. Lehet hatalmasat tévedek, de szívszakító döntések előtt áll Carroll, amelyeket meg fog hozni.
Helmut Zimmer
Nem tudom milyen szívszakító döntésekre gondolsz, én sajnos szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.

Kezdjük Bevellel, akinek betonbiztos a helye amíg PC a góré.
Bevell számtalan meccsen megbukott már mint OC, a józan ész szerint már rég távoznia kellett volna.
És bár az egyszeri szurkolónak elég kemény lenyelnie az alapszakaszban ragadást, viszont a Caroll-Bevell kapcsolat viszonylatában én egyszerűen nem érzem ezt egy olyan horderejű dolognak (sajnos), ami boríthatná vagy őt, vagy segítene PCnek leszámolni a démonjaival ebben az offseasonban hogy meglépje a nyílvánvalót.
Voltak ennél a kiesésnél szégyenletesebb dolgai is, mégis itt van, és a jövőben is annyi 3rd & outot csinálhat bármiféle következmény nélkül amennyit csak akar.

Amikor jómúltkorában arról volt szó hogy Wilson elit-e, és top mennyi, azt írtad hogy teljesen felesleges erről beszélni, mert túl nagy a zaj az objektív értékelhetőséghez, na ugyanezt igaznak érzem most az OC kérdés kapcsán is.
Vegyük csak az idei évet. Hiába szopatták taknyosra Bevellt nem is egy alkalommal még középszerű DC-k is, a zaj miatt a felelősség kérdése elmosódott, a pozíció meg sziklaszilárd maradt. Mire is gondolok zaj alatt: volt ugye egy Walsh akin meccsek mentek el, volt egy szokásos gyökér OL, kidőltek a kezdőfutók is, de még Wilson meneküléseibe is bele tudtak páran kötni, és ez mind Bevell kezére játszott. Mindig volt valami kifogás.

Igen mellészálltak FGk, és Ifedi is korszakos kretén, de persze arról már senki nem beszél vagy emlékszik:
Hogy ugyanazon a meccsen mennyi -fasz hívások miatti- 3rd&out volt.
Hogy folyamatosan tucatnyi pont ragadt bent középszerű ill. bottom védelmek ellen.
Hogy mégis az ütemjátékokkal mi a lópöcs volt.
Hogy 30 perceket játszottunk szerzett pont/TD nélkül.
Hogy 15 perceket játszottunk 1st down nélkül.
Hogy egy Jimmy Grahamet fél meccseken át target nélkül tartott fennt, viszont állandóan blokkoltatta.

Ezek miatt ki fog felelni? És mikor? Mégis mennyi run-run-screen-punt hívást kell lenyelnünk a változáshoz???

Remélem nem tévedsz Helm és PC meg fogja húzni a nyilvánvalót...

ui: És ez csak Bevell volt. Felkészül Tom Cable.
akdestroyer
több mint 8 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 896

Nagyon köszi mindenkinek a válaszokat. Lehet hatalmasat tévedek, de szívszakító döntések előtt áll Carroll, amelyeket meg fog hozni.
Helmut Zimmer
Nem tudom milyen szívszakító döntésekre gondolsz, én sajnos szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.

Kezdjük Bevellel, akinek betonbiztos a helye amíg PC a góré.
Bevell számtalan meccsen megbukott már mint OC, a józan ész szerint már rég távoznia kellett volna.
És bár az egyszeri szurkolónak elég kemény lenyelnie az alapszakaszban ragadást, viszont a Caroll-Bevell kapcsolat viszonylatában én egyszerűen nem érzem ezt egy olyan horderejű dolognak (sajnos), ami boríthatná vagy őt, vagy segítene PCnek leszámolni a démonjaival ebben az offseasonban hogy meglépje a nyílvánvalót.
Voltak ennél a kiesésnél szégyenletesebb dolgai is, mégis itt van, és a jövőben is annyi 3rd & outot csinálhat bármiféle következmény nélkül amennyit csak akar.

Amikor jómúltkorában arról volt szó hogy Wilson elit-e, és top mennyi, azt írtad hogy teljesen felesleges erről beszélni, mert túl nagy a zaj az objektív értékelhetőséghez, na ugyanezt igaznak érzem most az OC kérdés kapcsán is.
Vegyük csak az idei évet. Hiába szopatták taknyosra Bevellt nem is egy alkalommal még középszerű DC-k is, a zaj miatt a felelősség kérdése elmosódott, a pozíció meg sziklaszilárd maradt. Mire is gondolok zaj alatt: volt ugye egy Walsh akin meccsek mentek el, volt egy szokásos gyökér OL, kidőltek a kezdőfutók is, de még Wilson meneküléseibe is bele tudtak páran kötni, és ez mind Bevell kezére játszott. Mindig volt valami kifogás.

Igen mellészálltak FGk, és Ifedi is korszakos kretén, de persze arról már senki nem beszél vagy emlékszik:
Hogy ugyanazon a meccsen mennyi -fasz hívások miatti- 3rd&out volt.
Hogy folyamatosan tucatnyi pont ragadt bent középszerű ill. bottom védelmek ellen.
Hogy mégis az ütemjátékokkal mi a lópöcs volt.
Hogy 30 perceket játszottunk szerzett pont/TD nélkül.
Hogy 15 perceket játszottunk 1st down nélkül.
Hogy egy Jimmy Grahamet fél meccseken át target nélkül tartott fennt, viszont állandóan blokkoltatta.

Ezek miatt ki fog felelni? És mikor? Mégis mennyi run-run-screen-punt hívást kell lenyelnünk a változáshoz???

Remélem nem tévedsz Helm és PC meg fogja húzni a nyilvánvalót...

ui: És ez csak Bevell volt. Felkészül Tom Cable.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 8 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Holnapi kérdés- ha valaki kitölti, azt megköszönöm.

- Ha egy dolgot tanácsolhatnátok neki, mi lenne az?

Nem mindig szoktam az ilyenekre választ kapni, de, ha valaki megtisztel, megköszönöm.
Helmut Zimmer
Mondjuk ragadja meg újra azt a nyomorult kormánykereket és ne a szél irányítsa a hajót, hanem a kormányos...
somoskovig
Nagyon hasonlóan látom, de az én tanácsom, hogy menjen el egy pszichológushoz.

Megosztok egy különvéleményt. Nem az enyém, bár büszke lennék rá. Egy vezető HR tanácsadótól jött. Kúrva nagy cég Megmondó embere hRügyekben, de rendes srác, ért ahhoz, amit csinál. Az évadnyitón dumáltunk, azota gondolkozom rajta. Nos ő azt mondta, hogy:

“Nyomja meg a stop gombot Carroll, a videómagnón, mert még mindig az elvesztett superbowl utolsó jatékának démonával küzd.
Nincs nagyon nála jobb edző, csak Carroll ott ragadt abban a playben, és még mindig azon tűnődik mit rontott el/jól tette-e hogy megbízott a-ban b-ben c-ben/korai volt-e Wilsonnak adni a labdát, korai volt-e Bevellnek adni a playbookot? Dobott Carroll kamion elé embereket kevesebbért is, de amíg ezt nem tisztázza, addig nem fog tudni túllépni, és emiatt túl is kompenzálja a felelősség kérdését. Ezért vakult meg bizonyos kérdésekben.” Ez egy vezetői “betegség” főleg azoknál, akik már a valhallába keszülnek, és az utódokat nevelik.

Azt már én teszem hozzá, hogy pofázhat akármelyik nárcisztikus seggfej bármit a szurkolókra, vannak akik észrevették az öltözőben ezt a bizonytalanságot, és ra is játszanak.
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Csalódnék ha a lényeges elemekben nem lenne változás. Ha most nem akkor mikor? Nincs PO, ez az a pont, ahol a nagyszájúak kicsit lecsitulhatnak, aki menni akar menjen, a korábban lehetetlennek látszó döntéseket pedig meg kell hozni. Az Öreg nyugdíj, Kábel-Bevell lapát, minimális haverkodás coach szinten az öltözőben ls kemény büntetések a gyenge meccsek után. Regnáló csapatkapitányként mondom, ha nincs lealább minimális tisztelet, akkor nincs csapat sem. Az meg hogy két csapattárs a közösségi médiában üzenget egymásnak......az ellen meg röhög.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
ERFA:
Josh Forrest
Joey Hunt
Branden Jackson
Paul Dawson
Quinton Jefferson
Garrison Smith
Tyler Ott
J.D. McKissic
Tyrone Swoopes
Tyrus Thompson
Christian French
Jordan Simone
Akeem King

RFA:
Dewey McDonald
Dion Jordan
Justin Coleman
Mike Davis

Thomas Rawls

UFA:
Jimmy Graham
Luke Joeckel
Eddie Lacy
Sheldon Richardson
Bradley McDougald
Luke Willson
Michael Wilhoite
Paul Richardson
Blair Walsh
Marcus Smith
Oday Aboushi
Matt Tobin
Terence Garvin
Austin Davis
Byron Maxwell

Vastagon akikkel hosszabbítanék. Graham max aki belefér egy uj OCval. A két Richardson nem ér annyit amiért alá fog írni valahol.

cut:
Michal Bennett. kemény 2 millás spróolás lenne, de ez a legegyértelműbb cut.
Cliff Avril. 7,5M. ez is egyértelmű
Jeremy Lane. 4,75M
Germain Ifedi
CJ Prosise

offenset a Wilson-Baldwin-Duane Brown-Britt tengelyre kell építeni.
OLnyílván, de kell RB és WR frissítés is. Lockett nem lesz megoldás semmire.
defenset meg a Wagner-Thomas-Griffin-Wright-Reed-Clarkra, Amihez akár Nazair és Jodan csatlakozhat.

1/18as cetli, mivel kevés a pick, lesznek szép kisletradek. hogy aztán jöjjeneka közepes pickekkel közepes játékosok...
nagyszerű volta Brown-Richardson tradek.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
- Szerintetek kitakarít Carroll?
többékevésbé igen
- Szerintetek elküldi Brin Schneidert?
igen
- Szerintetek elküldi Bevellt?
igen
- Szerintetek elküldi Cablet?
igen
- Szerintetek elküldi Krist?
nem

- Szerintetek megy (cut /trade/nem hosszabbít)
- Bennett? igen
- Thomas? nem
- Sherman? trade. sajnos nagyon olcsón kb 4-5.kör
- Lacy? UFA ugye szal aki cutot írt annaknincs igaza.esélytelen hogy hosszabbít
- Graham? csak akkor maradjon ha nem top fizut kap (esélytelen) és ha Bevell megy
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 752 — Chiefs GM

Nem mindig szoktam az ilyenekre választ kapni, de, ha valaki megtisztel, megköszönöm.
Helmut Zimmer
Mondjuk ragadja meg újra azt a nyomorult kormánykereket és ne a szél irányítsa a hajót, hanem a kormányos...

több mint 8 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215

Megnéztem a tegnapi Carroll interjút (sorry pózer vagyok Bills meccset néztem inkább, Hawks meccset csak fél szemmel, láttam). Nem egy visszavonuló embert láttam, hallottam, és a félidei beavatkozás sem ennek tűnt.

- Szerintetek elküldi Schneidert?

- Bennett?
- Thomas?
- Sherman?
- Lacy?
- Graham?

- Szerintetek magába kell-e Carrollnak néznie, és miért?

Helmut Zimmer
- Szerintetek kitakarít Carroll? - nem
- Szerintetek elküldi Schneidert? - nem
- Szerintetek elküldi Bevellt? - sajnos nem
- Szerintetek elküldi Cablet? - szerintem megy (colts-nál kiesett?)
- Szerintetek elküldi Krist? - nem

- Bennett? - megy
- Thomas? - még 1évre marad
- Sherman? - trade
- Lacy? - egyértelműen cut
- Graham? - maradjon, ő kell.

- Szerintetek magába kell-e Carrollnak néznie, és miért? - Vissza kell nyerni a a játékosok előtt a BOSS címet, ha kell vágja ki a nagy szájúakat, (azért Baldwint tartsák meg😀 ) tudom van aki nem szereti😉

- Ha egy dolgot tanácsolhatnátok neki, mi lenne az? - végre az OL rendbe rakása, futójáték, és teljesen más play az offense-től de ehhez kell Bevell távozása, épp ésszel nem tudom felfogni mit keres még ebben a pozícióban, fut-fut, screen, ezosztigen... Ja és kell egy kicker, Walsh meg mehet, őt ki kell tenni. De nagyon félek ha Bevell marad akkor jövőre ugyan ilyen eredményt tarok reálisnak.
Kemény lesz a csoport, főlek ez a Garoppolo fiú és a csapata 😀
több mint 8 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
B.U.É.K Mindenkinek!

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve

több mint 8 éve

Megnéztem a tegnapi Carroll interjút (sorry pózer vagyok Bills meccset néztem inkább, Hawks meccset csak fél szemmel, láttam). Nem egy visszavonuló embert láttam, hallottam, és a félidei beavatkozás sem ennek tűnt.

- Bennett?
- Thomas?
- Sherman?
- Lacy?
- Graham?

Helmut Zimmer
- Szerintetek kitakarít Carroll? Max. külső nyomásra
- Szerintetek elküldi Schneidert? Kizárt, ők együtt építették fel ezt az egészet, ligaszerte elismert párost alkotnak.
- Szerintetek elküldi Bevellt? Valamiért az ő pozícióját érzem a legbiztosabbnak
- Szerintetek elküldi Cablet? Ha kell takarítania akkor őt fogja.
- Szerintetek elküldi Krist? Nem, viszont olvastam olyat, hogy szóba került más csapatoknál.

- Bennett? Megy
- Thomas? Marad, de csak amíg van szerződése
- Sherman? Marad, még mindig a legjobb és láthatjuk, mennyire gyenge nélküle az egység. Pofázás ide vagy oda.
- Lacy? Cut
- Graham? Ez volt az eddigi legproduktívabb szezonja nálunk, ha eddig nem tradeltük, szerintem most sem fogjuk. Nélküle ez a poszt is nagyon vékony.
- Kiegészítés: Avril/Kam kettős karrierje is veszélybe került a nyaksérüléssel, ha visszavonul legalább egy közülük, szerintem Richardsont vissza fogjuk igazolni.
- Walshnak mennie kell.

- Szerintetek magába kell-e Carrollnak néznie, és miért? All-in évben a playoff sem sikerült, nem kérdés, hogy át kell értékelnie a dolgokat- stáb, játékfilozófia, roster kialakítási elve az életkort, fizetést és az öltözőt figyelembe véve.
- Ha egy dolgot tanácsolhatnátok neki, mi lenne az? Engedje el azokat az elveket amikhez foggal-körömmel ragaszkodott és az elmúlt 2-3 év alapján nem jöttek be (részletkérdés, hogy soha nem működtek, vagy a már sokat tárgyalt felnőttek a srácok téma miatt már nem működik) és merjen újítani, mert potenciál még mindig van ebben a keretben.
több mint 8 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 472 — Erin Elite Andrews
egyébként én bírnám, ha O oldalon behoznánk a 2 tigthendes játékfelfogást, ami a patsnél volt /van és mondhatni elég jól ment nekik
Graham+Vanett/Willson + a mostani futókból Rawls-Davis + meglévő WR csapattal szerintem valami hasonlót ki lehetne hozni mint Gronkék
plusz még hozzávesszük wilson mobilitását - top 5 offense lehetne

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 067 — Csodabogár
Szerintetek kitakarít Carroll? Nem
- Szerintetek elküldi Schneidert? Nem
- Szerintetek elküldi Bevellt? Nem
- Szerintetek elküldi Cablet? Nem
- Szerintetek elküldi Krist? Nem

- Bennett? NH
- Thomas? Marad, van 1 éve
- Sherman? Marad
- Lacy? Bye Felicia
- Graham? Trade

- Szerintetek magába kell-e Carrollnak néznie, és miért? Igen. Már nem veszik meg a játékosok az egyetemi rah-rah dolgot, amikor éhesek voltak még jó volt, most már jóllakot szupersztárok akik nem egyetemi gólyák
- Ha egy dolgot tanácsolhatnátok neki, mi lenne az? Rágózzon kevesebbet, értékelje Schneider munkáját reálisan. Le kéne bontani az egokat és kialakítani egy másik kulturát..

több mint 8 éve

- Bennett?
- Thomas?
- Sherman?
- Lacy?
- Graham?

Helmut Zimmer
- Szerintetek kitakarít Carroll? - nem
- Szerintetek elküldi Schneidert? - nem
- Szerintetek elküldi Bevellt? - 50%
- Szerintetek elküldi Cablet? - igen (vagy magától megy)
- Szerintetek elküldi Krist? - nem

- Bennett? - megy
- Thomas? - marad
- Sherman? - trade
- Lacy? - cut
- Graham? - marad

- Szerintetek magába kell-e Carrollnak néznie, és miért? - igen, egy ilyen szaktudású embernek látnia kellett volna év elején, hogy kabaré ez az OL, de csak tűzoltási próbálkozások voltak

- Ha egy dolgot tanácsolhatnátok neki, mi lenne az? - futójáték! futójáték! futójáték!

több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Pozitív szezon, de nincs PO, vagyis csalódás van. PC kiváló edző, jó nagypapi, de a fejére nőttek a nagyszájúak (Bennett, Sherm, Baldwin, stb.). Ráadásul túl jó haverok a Kábel-Bevell tengellyel, így lehet hogy Richards-on fogják elverni a port (valamilyen szinten mondjuk meg is érdemli, de csak a másik kettő seggberúgása után).
Szerintem aki biztosan megy: Bennett, Brown, S. Richardson, Lacy, stb.
Aki marad (legalábbis remélem): Thomas, Wagner, Wright, Sherm, Graham, Baldwin, stb.

Ha jól belegondolok még a pozitív szezon is OK. Alapból kiesik a legjobb futód, a többi üvegből van , így aztán össze is törik menet közben, ezért kénytelen vagy a kikukázott sokadik számú futóval küzdeni. Davisnek jár a dícséret. Kiesik a fél védelmed, Sherm, Kancellár, Avril végleg és több más kulcsember átmenetileg: Wagner, Wright, Thomas. Az O falad az istennek nem képes összeállni, max felvillanásai vannak, Wilson meg a sokadik életbiztosításáért kuncsorog, mert épelméjű biztosító már nem áll szóba vele.
Dől borul a legó. Nincs aki megállítsa. Most meg ücsörgünk a romokon és próbálunk optimisták lenni, de alapvető változások nélkül nem lesz egyszerű.
Az all in szezon nem jött be. Mi ebben a pozitív? Ezután nem minket akar mindenki megverni!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve

- Bennett?
- Thomas?
- Sherman?
- Lacy?
- Graham?

több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
Boldog Uj evet minden Seahawks (es egyeb csapat) szurkolonak! Rajatszasban gazdag 2018-as szezont 😊

Hau-nak kalappal, en is drukkolok nekik, talan a legnagyobb underdogok a PO-ban 😊

Avrillal ellentetben Bennettert nem kar.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
fun fact: Hauschka a PO-ban a Bills-el 😊
remélem összejön nekik pár győzelem

több mint 8 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Most tényleg bele kell nyúlni a managementbe, mert idén sokan lemorzsolódtak a szurkolók közül, ráadásul a hazai pálya félelmetes híre is hamuvá vált.
garrett27
Ugyan már ez komoly?? Nézd meg Helm hozzászólását a Bills topicban na az az igazi szurkolói mentalitás. Ez amiről Te beszélsz csak a bandwagon efektus.

Futott a szekér, jöttek az eredmények, szerethető frencsájz kubit találtatok, zseniális edzővel. Nagyon közel jártatok egy dinasztiához. Persze, hogy jöttek a bandwagonisták, akik majd el is mennek, mert ez a dolog természete.
Volt idő amikor (ha csak ezt az itteni fórumot nézem, még nfl.hu korából akár), hogy pár ember írogatott (epikus volt pl undi és petey szerelme 😊 ). Ezek a szurkolók meg fognak maradni. Nálunk is a harboista társaság elment. Ne sajnáld. Century Field az marad ami volt, az ottaniak meg fogják tölteni. Emlékezzetek csak, amikor 7 győzelemmel csoportot lehetett nyerni, szar volt az NFCW, mindenki minket fikázott. Nolan, Szamuráj alatt picsogtunk de kitartottunk. Hawks fanok is ki fognak. Most is egy 9 W-s szezonotok volt, nem kell fakardba dőlni. Jó lesz ez a csoport és szurkolók is lesznek. Én várom a régi rivalry feelinget.

Boldog Új Évet srácok

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 183 — Invisible man
Bennett lenyilatkozta a News Tribune újságírójának, hogy jövőre valószínűleg nem lesz Seattleben.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Boldog új évet kívánok minden Seahawks szurkolónak!

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
Lassan megjön Funky is.... bár amilyen állapotban volt tegnap, lehet, hogy egy teherhajón kel fel tahiti felé...

najó nem trollkodok, ez nem az a nap!

Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 8 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Boldog Új Évet mindenkinek 😊
több mint 8 éve
Boldog Újévet, Urak!