Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy így, hogy visszavonul valaki és van elő szerződése, lesz dead cap vagy így érvényét veszíti a szerződéss és a sapka alatt felszabadul valami?Marad a garantált pénz a sapiban.
TRI4X
több mint 8 éve
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy így, hogy visszavonul valaki és van elő szerződése, lesz dead cap vagy így érvényét veszíti a szerződéss és a sapka alatt felszabadul valami?
több mint 8 éve
Menjen, de ez nem az a pillanat.Jöjjön csak vissza hozzánk 😀 Az még a mostaninál is brutálabb O lenneSzomorú lennék 😀@MySportsUpdate: #Seahawks free agent TE Jimmy Graham is 'unlikely' to sign back with Seattle in the offseason, per @bcondotta of The Seattle Times.Megy a Patsbe 😀
Bazzani
undisputedly
Oszi
kapitnono
több mint 8 éve
Jöjjön csak vissza hozzánk 😀 Az még a mostaninál is brutálabb O lenneSzomorú lennék 😀@MySportsUpdate: #Seahawks free agent TE Jimmy Graham is 'unlikely' to sign back with Seattle in the offseason, per @bcondotta of The Seattle Times.Megy a Patsbe 😀
Bazzani
undisputedly
Oszi

több mint 8 éve
PC nyilatkozatával kb. egyértelmű, hogy mind Kancellár, mind pedig Avril karrierjének vége.civilhetes.net/sites/default/files/styles/large/public/kepek/gyasz_0.jpg?itok=Bp12sxAb
undisputedly
több mint 8 éve
PC nyilatkozatával kb. egyértelmű, hogy mind Kancellár, mind pedig Avril karrierjének vége.😥
undisputedly
Rohadt genyó vagyok de inkább vonuljon vissza mint hogy Chancellor máshol játsszon. 😕
több mint 8 éve
PC nyilatkozatával kb. egyértelmű, hogy mind Kancellár, mind pedig Avril karrierjének vége.
több mint 8 éve
Ha megnézitek, hogy milyen TE szeret BB (1. blokkolás, és nembaj, ha tud elkapni😊), és bár JG fejlődött abban, de kizártnak tartom. De már annyi mindent tartottam kizártnak😊
több mint 8 éve
Szomorú lennék 😀@MySportsUpdate: #Seahawks free agent TE Jimmy Graham is 'unlikely' to sign back with Seattle in the offseason, per @bcondotta of The Seattle Times.Megy a Patsbe 😀
Bazzani
undisputedly
több mint 8 éve
@MySportsUpdate: #Seahawks free agent TE Jimmy Graham is 'unlikely' to sign back with Seattle in the offseason, per @bcondotta of The Seattle Times.Megy a Patsbe 😀
Bazzani
több mint 8 éve
@MySportsUpdate: #Seahawks free agent TE Jimmy Graham is 'unlikely' to sign back with Seattle in the offseason, per @bcondotta of The Seattle Times.
több mint 8 éve
Baldwin üzent a fórumra:Azzal együtt, hogy én nem feltétlenül vagyok Bevell nagy barátja, tartom magam ahhoz, hogy akkora a zaj az O-ban hogy nagyon nehéz értékelni a munkáját, futójáték nélkül passprot nélkül (ahogy ezt AK jelezte)
"It's not playcalling. We go into a game knowing what the defense is going to give us, the situations that we're going to be in. We don't execute as a team. ... You guys can blame (Bevell) all you want to but the truth of the matter is Bev is not the problem. Do you watch any film?"
Mindeközben Jermaine Kearse idei statja az elit McCown - al:
65 catches, 810 yards, and 5 TDs
Tessu
Do you watch any film?-ez lényegtelen!
We don't execute as a team. Ez a lényeges.
Nade, miért nem? Hogyan lehet, hogy egy team nem funkcionál csapategységként, és ezért a koordinátort nem lehet felelősségre vonni?
- Ő egy pária, aki nem elég kemény ahhoz, hogy beleálljon a konfliktba?
- Vagy nem elég jó vezető?
- Vagy ő csak egy agy, aki kitalálja a stratégiát (ami 1 félidőn át nem működik)
- Vagy annyit kell suttognia Wilsonnak, hogy másra nincs energiája?
Tom Cable- OL and running game. Mi az ő függési viszonya Bevellel?
Majd Carroll igazságot tesz, vagy mi?
Esetleg a Seahawksnál nincs egyértelmű gazdája, és felelőse a feladatoknak, hanem Carroll dönt? Ezért nem akarja felelősségre vonni a "srácait"?
Milyen szervezet ez?
Mellesleg Baldwin ebben az interjúban lebegtet.
több mint 8 éve
Igen, bocs, ezt elnéztem. 2. elkapó.Kearse a Jets 2. számú elkapója volt, az első Anderson.Tessuundisputedly
gabokocka
Vannett megérett arra, hogy szintet lépjen? A statjai nem igazán árulkodnak semmiről.Nem igen használtuk elkapásra, de ez nem feltétlenül jelenti, hogy skillsetben ne lenne alkalmas arra, hogy esélyt adjunk neki, sokkal inkább azt, hogy a playbook azon szekciója amely a redzoneon kívül hív elkapást a TE-re, nem igen lett tesztelve. A jelenlegi szisztémában elférne. Mondjuk ha jönne egy más támadófilozófia, ahol a TE egyenlő szerepet tölt be a WR-el, akkor lehet, hogy ezt a bizonytalansági faktort túl nagynak ítélnénk és már bizonyított játékost keresnnénk a piacon, de ez nincs így. A Bevell érában a kezdetekkor a TE játék volt az "OL", csak aztán jött utóbbi, amely szemmel láthatóbban nagyobb hiány volt, és Jimmy érkeztével kezelve lett a posz (habár nem JG potenciáljához illően, tartom ugyanis, hogy neki az előző 3 év prime time lehetett volna egy más rendszerben, szóval nem egy nagy érdem, hogy egy "1000 yardos" és 10+ TD-s TE-et lebutítottunk 600y (sérülés) 2TD-900y 6TD-500y 10TD -s TE-re)
Bazzani
több mint 8 éve
Vannett megérett arra, hogy szintet lépjen? A statjai nem igazán árulkodnak semmiről.
több mint 8 éve
Kearse a Jets 2. számú elkapója volt, az első Anderson.Baldwin üzent a fórumra:"We go into a game knowing what the defense is going to give us" - ez most a take what they give you phrase akar lenni? Mert akkor itt a probléma.
"It's not playcalling. We go into a game knowing what the defense is going to give us, the situations that we're going to be in. We don't execute as a team. ... You guys can blame (Bevell) all you want to but the truth of the matter is Bev is not the problem. Do you watch any film?"
Tessu
Kearse teljes hanyatlásba esett át itt, rengeteg kulcs droppal. Az általad mutatott számok csak azt reprezentálják, hogy ő volt a Jets 1. elkapója. A kulcs droppokat, route futását nem. Szvsz jó döntés volt elengedni, kellett a játlidő a fiataloknak.
undisputedly
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Baldwin üzent a fórumra:"We go into a game knowing what the defense is going to give us" - ez most a take what they give you phrase akar lenni? Mert akkor itt a probléma.
Tessu
Kearse teljes hanyatlásba esett át itt, rengeteg kulcs droppal. Az általad mutatott számok csak azt reprezentálják, hogy ő volt a Jets 1. elkapója. A kulcs droppokat, route futását nem. Szvsz jó döntés volt elengedni, kellett a játlidő a fiataloknak.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Baldwin üzent a fórumra:"It's not playcalling. We go into a game knowing what the defense is going to give us, the situations that we're going to be in. We don't execute as a team. ... You guys can blame (Bevell) all you want to but the truth of the matter is Bev is not the problem. Do you watch any film?"
több mint 8 éve
Akkor annak kell elmennie, aki ezt a remek kickert szerezte.Ki felel a draft/FA igazolásokért?
Mondjuk komoly cégnél ilyenkor ez a válasz.
Istenem, ha bent ülhetnék az igazgatóságban!
Helmut Zimmer
több mint 8 éve
GB-ben megüresedett a GM poszt. JS korábban még úgy nyilatkozott, hogy ott akarja befejezni majd... 😊RFA:Rawlst nem tenném ki, mivel bagóért maradhat, és nem biztos, hogy annyira betett neki a sérülés, egy TC-t megér.
Dewey McDonald
Dion Jordan
Justin Coleman
Mike Davis
Thomas Rawls
UFA:
Jimmy Graham
Luke Joeckel
Eddie Lacy
Sheldon Richardson
Bradley McDougald
Luke Willson
Michael Wilhoite
Paul Richardson
Blair Walsh
Marcus Smith
Oday Aboushi
Matt Tobin
Terence Garvin
Austin Davis
Byron Maxwell
cut:
Michal Bennett. kemény 2 millás spróolás lenne, de ez a legegyértelműbb cut.
Cliff Avril. 7,5M. ez is egyértelmű
Jeremy Lane. 4,75M
Germain Ifedi
CJ Prosise
offenset a Wilson-Baldwin-Duane Brown-Britt tengelyre kell építeni.
OLnyílván, de kell RB és WR frissítés is. Lockett nem lesz megoldás semmire.
defenset meg a Wagner-Thomas-Griffin-Wright-Reed-Clarkra, Amihez akár Nazair és Jodan csatlakozhat.
1/18as cetli, mivel kevés a pick, lesznek szép kisletradek. hogy aztán jöjjeneka közepes pickekkel közepes játékosok...
nagyszerű volta Brown-Richardson tradek.
braxa88
Luke Willsont sem engedném el a piacon ha nem kér sokat, bagóárt 2. TE-nek maradhat Vennett mögött, jó depth. Kétlem, hogy ennyi tape-el valahol kapna ajánlatot.
Bennett easy cut, Avrilért kár, reméljük a sérülése nem hátráltatja a civil életét. Lane teljesítményéért sok a 4,74 M, de fölöslegesen nem csinálnék egy lyukat, amit kb valami dzsörni mannel vagy rookival tudunk csak befoltozni.
A Brown trade még jó lehet, Richardson bust.
Ezzel ott állunk, hogy van egy Top5 QB-d, egy top5 C-d, top10 LT-d (hiányzik a falba 3 átlagos, valamivel átlag alatti játékos), van egy Baldwin aki Top10 elkapó nálam (én GM-ként tradeelném, hatalmas nagy pofája van és zülleszt is, de Bennették nélkül talán kontrolálható). Azért ez nem rossz mag 😊
D: Wagner Top5 középső LB, Wright átlagon felüli LB, Thomas (szerintem nem marad) még mindig Top5-10 FS, és akkora ugye ott a fiatal mag, akik közül Griffinben potenciál van rá, hogy az új RS legyen.
Malik McDowell játékjoga is nálunk, kíváncsi vagyok mit tud majd. Clark/Reed átlagon felüliek.
Én még a leendő leépítéssel is Hawksot érzem a 2. legjobb csapatnak a divízióban a Rams mögött, amíg nálunk van RW, és egészséges, addig azért nagyon nem kell félni, egyértelműen a legjobb Qb a csoportban, de konferenciában is csak 2-3 másik van vele egy szinten.
Jó OC a prioritás, és, hogy a Bennett féléket kitegyük (ha már PC marad, én őt is küldeném).
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
- Szerintetek kitakarít Carroll? Nem- Szerintetek elküldi Schneidert? Nem
- Szerintetek elküldi Bevellt? Nem, pedig jó lenne menne.
- Szerintetek elküldi Cablet? Nem, max. akkor ha valahová elmenne.
- Szerintetek elküldi Krist? Nem
- Szerintetek megy (cut /trade/nem hosszabbít)
- Bennett? Megy
- Thomas? Marad
- Sherman? Marad
- Lacy? Megy
- Graham? Marad
+ szerintem Avril sem lesz már a következő szezonban.
+ Walsh... no comment. Vasárnap éjszaka remélem kirúgta magát a csapatból...
+ és mi lesz Kancellárral? nem tudom eldönteni most, h menjen-e, vagy maradjon
- Szerintetek magába kell-e Carrollnak néznie, és miért?
- Ha egy dolgot tanácsolhatnátok neki, mi lenne az?
Petey, Duff és Nadal leírta már előttem...
Ami meg megfigyelhető, hogy a mérkőzések első félidejében mindig alszunk. Ezen is sürgősen változtatni kellene. Plusz ez az irgalmatlan mennyiségű bünti...
több mint 8 éve
😀 😀 Egyébként én is kíváncsi lennék ilyenkor a párbeszédekre..Majd az lesz, hogy Blair Walsh-on elment kettő meccs. "Ha nincs a rossz kickerünk, sima SB, főnök" said SchneiderAkkor annak kell elmennie, aki ezt a remek kickert szerezte.
BigBaltazar
Helmut Zimmer
több mint 8 éve
Majd az lesz, hogy Blair Walsh-on elment kettő meccs. "Ha nincs a rossz kickerünk, sima SB, főnök" said SchneiderAkkor annak kell elmennie, aki ezt a remek kickert szerezte.
BigBaltazar
több mint 8 éve
Helmut Zimmer- Szerintetek kitakarít Carroll? Nem,
- Szerintetek elküldi Schneidert? Nem.
- Szerintetek elküldi Bevellt? Nem. (De jó lenne)
- Szerintetek elküldi Cablet? Talán. Ha menni fog valaki, ő lesz az. (Reméljük)
- Szerintetek elküldi Krist? Nem.
- Szerintetek megy (cut /trade/nem hosszabbít)
- Bennett? Cut. Nem tudom mennyi marad utána a sapkában, de ha jól tudom 2021-ig hosszabbított, egyszerűbb most kivágni. Edit: látom, Braxa írta, hogy 2M szabadul fel. Hát az nem sok, de még talán így is megérné.
- Thomas? Marad.
- Sherman? Marad. Remélem is, hogy marad. Szerintem idén látszódott, hogy kell az ő teljesítménye és a nagy pofája a védelembe.
- Lacy? Megy, egyértelmű.
- Graham? Ez jó kérdés, nem tudom mi lesz vele. Első két éve alapján kivágtam volna, de most meg ő volt a legjobb (és nagyjából az egyetlen) RZ weapon. Ezen utóbbi teljesítménye alapján megtartanám, de szerintem nem hosszabbít, megy valahova jó pénzért, amennyiért nekünk már nem érné meg. Esetleg ha előtte kirakják Bevellt, megfontolnám a neki nagy casht is.
- Szerintetek magába kell-e Carrollnak néznie, és miért?
- Ha egy dolgot tanácsolhatnátok neki, mi lenne az?
Erre nagyjából egyszerre lehet válaszolni. A lényeg, hogy próbáljon megújulni. Kitalált valamit amivel 2x SB-be ment, de azóta folyamatos a teljesítménycsökkenés, és mintha vagy nem venné észre, vagy csak szimplán erőltetné tovább a sémát. Kicsit a gurulósfocis Mourinhoval tudom párhuzamba állítani. Az is anno kitalált egy rendszert (a bunkerfociját), mellyel többször is sikereket ért el, de ez most már egyértelműen nem elég, és direkt vagy nem direkt nem veszi észre.
Szerkesztette: Duff
több mint 8 éve
Majd az lesz, hogy Blair Walsh-on elment kettő meccs. "Ha nincs a rossz kickerünk, sima SB, főnök" said SchneiderIgen ez tipikus, más csapat pucol rendesen. Mi meg mindent megmagyarázunk meg szőnyeg alá söprünk..
BigBaltazar
több mint 8 éve
Majd az lesz, hogy Blair Walsh-on elment kettő meccs. "Ha nincs a rossz kickerünk, sima SB, főnök" said Schneider
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!