NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
30
6
2:20, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Grat, jelenleg ennyi volt közte. Semmiképp nem vártam Saints győzelmet, ha egy-két momentum sikerül, akkor is max. szorosabb lett volna, de a média "nyomása" ellenére sem volt semmi ami a mai napon a Saintsnek kedvezett volna, már az előzményeket tekintve sem. Megérdemelt győzelmet arattatok, grat a seed 1-hez!
több mint 10 éve
PH miert nem volt mar megint???ZoliZoltánEz az egész Harvin dolog örök rejtély marad! Gondolom vissza kellett tolni a garázsba, hogy állítsanak a futóművön, mert kanyarban tolta az orrát!
több mint 10 éve
és megint miénk a zajrecord:Even more than usual, the 12th man was a factor at CenturyLink Field. The Seahawks reclaimed the loudest crowd record from the Chiefs with a 137.6 decibel reading after the opening kickoff. Jumping fans registered a magnitude 1 or 2 earthquake on Michael Bennett's 22-yard fumble return touchdown in the first quarter. The crowd noise forced the Saints into penalties, including a stretch of three on one possession.
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
PH miert nem volt mar megint???
több mint 10 éve
Fúúú, még annyit, hogy nagyon jó volt a csapat, de Saints D feltünően rosszul olvasta a támadó játékokat, mondjuk 3. negyedig vagyok nagyjából képben, LB soruk nem igaz volt jó. Szerintem ez a meccs most kicsit megint plueprint volt.
több mint 10 éve
De nagy csend van itt gyerekek. Nyertetek!!! 😀bcsarli...kicsit beittam... 😊
Kösz Gabó!
több mint 10 éve
Nem semmi produkció volt!Grat!
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
EZ IGEN!
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
De nagy csend van itt gyerekek. Nyertetek!!! 😀
több mint 10 éve
Josszi
3 366
tettem rátok egy 10-est... ugyhogy reszkessetek xDNa jo, legalabb ne vettel volna komolyan! 😊 Amugy franc se tudja mi lesz este. Pokoli eros ez a Saints.idén idegenben isFucukár izgulni, otthon királyok vagytok.FucuNem, mi idegenben is kiralyak vagyunk! 😛 Csak legyen igazam, mert holnap (nem csak ma) jo nagy eges lehet ebbol a postbol. 😀endorphyn
Amugy Fucu, igazan nyerhettek volna este. Legalabb a kedvemert.endorphyn
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Na jo, legalabb ne vettel volna komolyan! 😊 Amugy franc se tudja mi lesz este. Pokoli eros ez a Saints.idén idegenben isFucukár izgulni, otthon királyok vagytok.FucuNem, mi idegenben is kiralyak vagyunk! 😛 Csak legyen igazam, mert holnap (nem csak ma) jo nagy eges lehet ebbol a postbol. 😀endorphyn
Amugy Fucu, igazan nyerhettek volna este. Legalabb a kedvemert.
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
idén idegenben iskár izgulni, otthon királyok vagytok.FucuNem, mi idegenben is kiralyak vagyunk! 😛 Csak legyen igazam, mert holnap (nem csak ma) jo nagy eges lehet ebbol a postbol. 😀endorphyn
több mint 10 éve
kár izgulni, otthon királyok vagytok.FucuNem, mi idegenben is kiralyak vagyunk! 😛 Csak legyen igazam, mert holnap (nem csak ma) jo nagy eges lehet ebbol a postbol. 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Nincs nagyobb jelentősége, mint mondjuk a Tampa elleni meccsnek, sőt ott lett volna égő kikapni. Persze remélem megőrizzük a CLink iránti félelmet. 😊 GO HAWKS! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
kár izgulni, otthon királyok vagytok.
több mint 10 éve
harvin nem játszik. yipiyo yipiye motherfucker!
több mint 10 éve
Valszeg ez a meccs fog dönteni a 1st seedről, ami nekünk létfontosságú ha SB akarunk játszani. Nincs mese a szenteket meg kell verni idehaza. Nagyon bízom a védelemben, még így az eltiltások ellenére is. Breesék tuti hogy 2-3 TD felpakolnak az eredmény jelzőre, így nekünk legalább 4-et kéne csinálni. Az idény legfontosabb mérkőzése előtt vagyunk. Kezdődjön már!
Go Hawks!
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
krankovics
407
Saints, 49ers, aztán MetLife Stadium, olyan, mintha már a rájátszás lenne. 😀kezdek izgulni 😊braxa88Én már sík ideg vagyok, pedig még aludnom kell előtte, hogy bírjam a hajnalt. Nagyon sok múlik Avril-ékon, mert nem lehet nyugalma Brees-nek. Szerintem ez lesz a kulcs.garrett27
több mint 10 éve
kezdek izgulni 😊braxa88Én már sík ideg vagyok, pedig még aludnom kell előtte, hogy bírjam a hajnalt. Nagyon sok múlik Avril-ékon, mert nem lehet nyugalma Brees-nek. Szerintem ez lesz a kulcs.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
kezdek izgulni 😊
több mint 10 éve
Papp Feri az IHM-ből hawks mezben virít most a Hal a Tortánban 😀😀😀petey.... és már nem először. Egy rendes ember!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Papp Feri az IHM-ből hawks mezben virít most a Hal a Tortánban 😀😀😀
több mint 11 éve
Ez vitathatatlanul igaz, hogy a LOB Browner nélkül már nem lesz az ami volt, az egyik (ha nem a) legkeményebben ütköző CB. De már most vannak nála jobbak a rosteren. Tharold Simon is elkezdett edzeni. Nem aggódok. 😊Én például dogmatikailag leszarom az egészet, NFL játékosként az NFL erre vonatkozó szabályát kellett volna betartaniuk, nem tették, jogos bünti. Browner-rel már amúgy sem számoltam személy szerint, WT III eltiltása sokkal rosszabbul érint.MedvepapaSzerintem is így van!
Csak az a gáz, hogy a Legion of Boomot már nem látjuk együtt! Nem gondolom, hogynem fogják Carrollék megoldani, de akkor is ...end of an era!Helmut Zimmer