NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
4
4
2:20, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerintem egyetlen csapat lehet rátok igazán veszélyes. Pechetekre az is az NFC-ben van. Igen, nagyon hasonlít rátok: baszott jó védelem és egy olyan QB, aki tud passzolni és futni is. Megvan? Igen, Carolina. Na ezt a csatát nagyon szeretném, ha összejönne a PO-ban. Engem semlegesként az sem érdekel, hogy melyik körben. 😊 (Sajna nem láttam a nyitófordulós meccset 😕 )Ahogyan te is írtad, egy meccsen bárki megverhet bárkit. Én a magam részéről a Szenteket tartottam kryptonit szerű egységnek ami a védelmünket illeti, aztán láttuk ,hogy őket is képesek vagyunk megverni.
(ez persze nem azt jelenti, hogy egy adott meccsen ne lehetne mástól kikapni)
Persze nem fogtok mindig 7 ponton tartani egy elit O-t, de megmutattátok, hogy egy elit D mitől elit D. Ez az egység bárkit képes 20 ponton tartani, de legfeljebb 25 ponton, az pedig elég kell, hogy legyen ennek az O-nak. 😉Soldados
Eddig a védelmünket power-run játékokkal lehetett zavarba hozni, az meg nem a Panthers-re jellemző leginkább, sokkal inkább az a frisco oldalán, de amíg Capy fiú irányít, annyira nem tartok tőlük.
Ezt leszámítva nem tudom,hogy szerkezetileg hol lehetne megfogni a védelmet, majd valaki biztosan kitalálja,hogy mik a gyengébb pontok.
Személy szerint még a Detroit-tól is "tartok", ugyanis a D-fal megölheti a futást, és RW-re is veszéyles lehet, passzjátékban pedig Megatron az Megatron. Őt nem lehet megállítani, maximum lelassítani.
Aztán ott van még Manning, aki a játék áthívásaival és az intelligenciájával hozhat olyan változót, amit nem tudunk esetleg megfogni kellően.
több mint 10 éve
Ha Wilson ilyen formában lesz a PO-ban, akkor igencsak nehéz lesz benneteket megfogni. Nagyon éles és olyan szinten koncentráltan játszik, amit én mástól nem nagyon látok a ligában. Ehhez pluszban még szimpatikus figura is, úgyhogy én szurkolok neki maximálisan.Alapból Rice és Harvin lenne a két top elkapónk, de hogy a nagyokat idézzem, mindkettőt be kellett tolni a garázsba. A helyzet kezd egy kicsit a Pats-ére hasonlítani, RW annak dob, aki éppen arra jár és egészséges.
Ez az O pedig úgy muzsikál kiválóan, hogy a magasan legjobb elkapótok eddig egy meccset játszott. Mi lesz itt, ha összeáll a Wilson-Lynch-Harvin hármas huzamosabb időre is?psychocska
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Ha Wilson ilyen formában lesz a PO-ban, akkor igencsak nehéz lesz benneteket megfogni. Nagyon éles és olyan szinten koncentráltan játszik, amit én mástól nem nagyon látok a ligában. Ehhez pluszban még szimpatikus figura is, úgyhogy én szurkolok neki maximálisan.Ez az O pedig úgy muzsikál kiválóan, hogy a magasan legjobb elkapótok eddig egy meccset játszott. Mi lesz itt, ha összeáll a Wilson-Lynch-Harvin hármas huzamosabb időre is?
több mint 10 éve
Szerintem egyetlen csapat lehet rátok igazán veszélyes. Pechetekre az is az NFC-ben van. Igen, nagyon hasonlít rátok: baszott jó védelem és egy olyan QB, aki tud passzolni és futni is. Megvan? Igen, Carolina. Na ezt a csatát nagyon szeretném, ha összejönne a PO-ban. Engem semlegesként az sem érdekel, hogy melyik körben. 😊 (Sajna nem láttam a nyitófordulós meccset 😕 )(ez persze nem azt jelenti, hogy egy adott meccsen ne lehetne mástól kikapni)
Persze nem fogtok mindig 7 ponton tartani egy elit O-t, de megmutattátok, hogy egy elit D mitől elit D. Ez az egység bárkit képes 20 ponton tartani, de legfeljebb 25 ponton, az pedig elég kell, hogy legyen ennek az O-nak. 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Na és most gondoljatok bele, mi van, ha a Jags-nek nincs szüksége punterre?Az egész csapat dicséretet érdemel. Természetesen a helyén kell kezelni ezt a W-t is, de azért az öröm az öröm. Monday Night+Saints+ma már megint megszülettem, ez egy kiváló ajándék volt a srácoktól!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Amugy, ha a colts ellen nem buzizott volna a ST akkor most 12-0 lenne 😀 de sztem így jobb, nincs akkora teher, stb.
frisco elleni meccs nekünk tét nélküli de nagyon bírnám ha most is szájbacsapnánk őket 😊braxa88
undisputedlySzerintem Hori csak ezt rakja be a heti Power Rankingjebe es semmi mast. Nem is kell oda tobb. Mondjuk a maki hianyzona.. 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Amugy, ha a colts ellen nem buzizott volna a ST akkor most 12-0 lenne 😀 de sztem így jobb, nincs akkora teher, stb. frisco elleni meccs nekünk tét nélküli de nagyon bírnám ha most is szájbacsapnánk őket 😊
több mint 10 éve
Ez az... így kell játszani egy 9-2 mérlegű csapat ellen, hogy a többieknek eszükbe se jusson az az őrült ötlet, hogy esetleg nyerhetnek a C-Linken. A D és az O is óriásit tolt. Browner és Thurmond hiányát meg sem érezte meg a csapat. Igaz a futójáték nem ment, de ez azért volt, mert a szentek védelkezése erre épült. Állítsuk meg a futást és ha Wilson tud, akkor passzoljon. Hát tudott. Nagyot játszott Ő is. Úgy gondolom ezzel a játékkal New Orleansban is nyertünk volna.BigBaltazarEzzel bárhol, bárkit!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Ez az... így kell játszani egy 9-2 mérlegű csapat ellen, hogy a többieknek eszükbe se jusson az az őrült ötlet, hogy esetleg nyerhetnek a C-Linken. A D és az O is óriásit tolt. Browner és Thurmond hiányát meg sem érezte meg a csapat. Igaz a futójáték nem ment, de ez azért volt, mert a szentek védelkezése erre épült. Állítsuk meg a futást és ha Wilson tud, akkor passzoljon. Hát tudott. Nagyot játszott Ő is. Úgy gondolom ezzel a játékkal New Orleansban is nyertünk volna.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Josszi
3 366
Azert nem gondoltam volna h ennyire sima lesz. Kicsit hihetetlen volt nekem.kezed belelóg... 😀 magas lóról lehet nagyot esni...
Jovoheten a ninerst kijebb rugjuk a playoffbol aztan nagyjabol harom het pihi. Hahaa.kacsa
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Hóksszi Bp-ről12Szerintem már most naponta duplázódik a bandwagonunk létszáma 😀
több mint 10 éve
én megmondtam, hogy kár izgulni.Maxwell bebizonyította h kezdőszintű játékos.braxa88hajnalban csak pár playt láttam mielőtt mennem kellett volna és Maxwell két pass deflection-t tolt, nagyon szépen védekezett mind a kettőnél. Le a kalappal.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
nagyon sima volt. nem várt sima meccs volt.ugy vertük a kurvaerős NO-t, h nem ment a futójáték! sztem ez nagy fegyvertény.
büszke vagyok a csapatra.
Maxwell bebizonyította h kezdőszintű játékos.
több mint 10 éve
Josszi
3 366
azon csak én fogok meglepődni de naon 😀, gratula, egyoldalú volt az NFC "rangadó"Ja...igen és azon sem fogunk meglepődni, ha 2014/02/03-án megjelenik majd új rajongótársunk:Agyba reszkettuk magunkat. Maskor is tegyel rank! 😀endorphyntettem rátok egy 10-est... ugyhogy reszkessetek xDJossziNa jo, legalabb ne vettel volna komolyan! 😊 Amugy franc se tudja mi lesz este. Pokoli eros ez a Saints.idén idegenben isFucukár izgulni, otthon királyok vagytok.FucuNem, mi idegenben is kiralyak vagyunk! 😛 Csak legyen igazam, mert holnap (nem csak ma) jo nagy eges lehet ebbol a postbol. 😀endorphyn
Amugy Fucu, igazan nyerhettek volna este. Legalabb a kedvemert.endorphyn
Hóksszi Bp-ről12
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 366
kicsi volt az odds 1:1,35 de legalább így volt öröm az ürömben 😀Agyba reszkettuk magunkat. Maskor is tegyel rank! 😀endorphyntettem rátok egy 10-est... ugyhogy reszkessetek xDJossziNa jo, legalabb ne vettel volna komolyan! 😊 Amugy franc se tudja mi lesz este. Pokoli eros ez a Saints.idén idegenben isFucukár izgulni, otthon királyok vagytok.FucuNem, mi idegenben is kiralyak vagyunk! 😛 Csak legyen igazam, mert holnap (nem csak ma) jo nagy eges lehet ebbol a postbol. 😀endorphyn
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Ja...igen és azon sem fogunk meglepődni, ha 2014/02/03-án megjelenik majd új rajongótársunk:Agyba reszkettuk magunkat. Maskor is tegyel rank! 😀endorphyntettem rátok egy 10-est... ugyhogy reszkessetek xDJossziNa jo, legalabb ne vettel volna komolyan! 😊 Amugy franc se tudja mi lesz este. Pokoli eros ez a Saints.idén idegenben isFucukár izgulni, otthon királyok vagytok.FucuNem, mi idegenben is kiralyak vagyunk! 😛 Csak legyen igazam, mert holnap (nem csak ma) jo nagy eges lehet ebbol a postbol. 😀endorphyn
Hóksszi Bp-ről
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=BtLqmWt2h2g12Hahaha 😊Miért, mit kellett volna skandálni?Gyurma Pappa
Saints fanok azt skandálták a mai meccs után,hogy minket akarnak... 😊undisputedly
Fúúú, még annyit,..., mondjuk 3. negyedig vagyok nagyjából képben,..Helmut ZimmerÁllítólag a helyszínen, a negyedik negyedben, egy Úriember megtanította a liliomoknak az éjszakai műszakosok himnuszát:
www.youtube.com/watch?v=Y4FI9MnTlOI
több mint 10 éve
Agyba reszkettuk magunkat. Maskor is tegyel rank! 😀tettem rátok egy 10-est... ugyhogy reszkessetek xDJossziNa jo, legalabb ne vettel volna komolyan! 😊 Amugy franc se tudja mi lesz este. Pokoli eros ez a Saints.idén idegenben isFucukár izgulni, otthon királyok vagytok.FucuNem, mi idegenben is kiralyak vagyunk! 😛 Csak legyen igazam, mert holnap (nem csak ma) jo nagy eges lehet ebbol a postbol. 😀endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Nem merem a Saints topikba tenni 😀Ez mekkora mar. Az a szem.. 😀
Jakehomer
Amugy nem vagy igazi ferfi, ha nem rakod be hozzajuk! 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Azert nem gondoltam volna h ennyire sima lesz. Kicsit hihetetlen volt nekem. Jovoheten a ninerst kijebb rugjuk a playoffbol aztan nagyjabol harom het pihi. Haha
több mint 10 éve
Nem merem a Saints topikba tenni 😀Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Olyan, mint Flynn, megengedhetjük magunknak...PH miert nem volt mar megint???ZoliZoltánEz az egész Harvin dolog örök rejtély marad! Gondolom vissza kellett tolni a garázsba, hogy állítsanak a futóművön, mert kanyarban tolta az orrát!Helmut Zimmer