NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
40
6
2:20, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Én például dogmatikailag leszarom az egészet, NFL játékosként az NFL erre vonatkozó szabályát kellett volna betartaniuk, nem tették, jogos bünti. Browner-rel már amúgy sem számoltam személy szerint, WT III eltiltása sokkal rosszabbul érint.MedvepapaSzerintem is így van!
Csak az a gáz, hogy a Legion of Boomot már nem látjuk együtt! Nem gondolom, hogynem fogják Carrollék megoldani, de akkor is ...end of an era!
több mint 11 éve
Ha együtt szívtak Bránerék, ha külön, azt már tudjuk, hogy merre fog Brees dobálni.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
espn.go.com/nfl/story/_/id/10039336/seattle-seahawks-add-perrish-coxa.kacsaAz a helyzet,hogy akinél ilyen tényállást lehetett összeszedni nemi erőszakkal kapcsolatban, azt nem szívesen látnám Hawks mezben:
Sztori röviden: Még 2010-ben, denveri játékosként ő és D.Thomas elmentek bulizni, és felcsíptek két csajt. Meghívták őket a VIP részre, ahol vélhetően beletettek valamit a piájukba, mert innentől kb az áldozatok nem emlékeznek semmire. Meglepően sok mindent amúgy elismertek Cox-ék... Szóval végül az ájult csaj teherbe esett....
blogs.westword.com/latestword/2012/06/perrish_cox_demaryius_thomas_lawsuit_date_rape_drugs.php?page=2
több mint 11 éve
espn.go.com/nfl/story/_/id/10039336/seattle-seahawks-add-perrish-cox
több mint 11 éve
Egy kis múltidéző, annak apropójából hogy jönnek a szentek.www.youtube.com/watch?v=xSZdntRnQVg
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Én például dogmatikailag leszarom az egészet, NFL játékosként az NFL erre vonatkozó szabályát kellett volna betartaniuk, nem tették, jogos bünti. Browner-rel már amúgy sem számoltam személy szerint, WT III eltiltása sokkal rosszabbul érint.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Igen. Ez az a fele a dolognak ami miatt nem egyértelmű merre billen a mérleg nyelve.Szerintem sokkal közelebbi példa,hogy ennyi erővel a liga megtehetné,hogy betilt más teljesen legális szereket, mint pl a kávé, és akinél kávéfogyasztást mutatnak ki, azt eltiltja.Az a helyzet, hogy megtehetné, ahogy mondjuk megteszi a lövész szövetség bizonyos teljesen legális nyugtatókkal vagy egy időben a taurinnal is volt bohóckodás itthon (persze a Reb Bull győzött, bár lehet csak ijesztgetés volt, nem tudom 😀).Gyurma Pappa
undisputedly
Mert szerintem a marihuána vagy egyéb drog hatása nem a meccs vagy edzés, aka NFL felügyelete alatt zajló tevékenység során fejtődött ki, hanem feltehetően otthon a kanapén.
Azt nem tudom-most nem gúglizok rá-,hogy a fű mennyi ideig mutatható ki, de szerintem nem csak használat utáni 1-2 órában.
Szóval ott tartunk, hogy egyértelműen szabálysértés történt, és kirótták a megfelelő büntetést, viszont jogászi szemmel azért látok réseket a dologban úgy,hogy nem ismerem a vonatkozó jogszabályokat.
Amit problémának látok az tényleg az,hogy nincs összhangban a tiltott szereket tartalmazó lista Washington(és Colorado) állam törvényeivel.
Mivel ezeknek a drogoknak a használata nmem jár teljesítményfokozó hatással, így dogmatikailag aggályos szerintem a helyzet, holott mindenképpen jogszerű az eltiltás.
Amúgy szerintetek Thurmond és Browner együtt szívtak? 😀
több mint 11 éve
Szerintem sokkal közelebbi példa,hogy ennyi erővel a liga megtehetné,hogy betilt más teljesen legális szereket, mint pl a kávé, és akinél kávéfogyasztást mutatnak ki, azt eltiltja.Az a helyzet, hogy megtehetné, ahogy mondjuk megteszi a lövész szövetség bizonyos teljesen legális nyugtatókkal vagy egy időben a taurinnal is volt bohóckodás itthon (persze a Reb Bull győzött, bár lehet csak ijesztgetés volt, nem tudom 😀).
undisputedly
több mint 11 éve
Nem azt mondtam,hogy felhbáborító az eltiltás, csupán némi joghézagot,- vagy nevezzük inkább diszharmóniának- érzek a területen.Az adózás egészen más kérdés, azt nem szabályozza a liga, hogy ennyi meg annyi adót fizess, nem is teheti meg, mivel az adózás állami (szövetségi, önkormányzati stb. amerikát nézve) monopólium. Viszont egyes szerek fogyasztását tekintve minden joga meg van korlátozni, hogy mit szabad és mit nem, ahogy mondjuk teszi ezt az olimpiai bizottság.Brownert elkaszálhatják megint 8 meccsre.No, akkor az a helyzet, hogy Browner már nem játszik többet Hawks mezben, amit nagyon sajnálok. Ez a felfüggesztés is tiltott szer használata miatt van, de nem teljesítménynövelő, hanem valószínűleg itt is valami fű vagy egyéb drog lesz a "szer".
www.nfl.com/news/story/0ap2000000288008/article/seahawks-brandon-browner-facing-suspension-for-pedsiktriad
Amúgy ez egy nagyon érdekes probléma, ugyanis Washington államban ugyebár legalizálták a személyes használatot, az itt játszó csapatok viszont az NFL policy-val vannak "mérve", amiben még benne van a marihuána.
Tehát szövetségi szinten tiltott a fogyasztás, de Coloradoban és Washingtonban pedig nem.
Na mármost, ha egyszer az adózási szempontok különbözőek lehetnek a frencsájzoknál egy-egy államban, tehát a liga itt figyelembe veszi,hogy más jogszabályok érvényesek államról államra, akkor miért nem teszi ezt a marihuána fogyasztásnál is.
Kicsit paradox,hogy törvényi szinten engedélyezett,de az nfl meg elmeszel érte...undisputedly
Kisarkítva a kérdést: ennyi erővel, mivel alkoholt fogyasztani legális Magyarországon, nem tilthatom meg a cégemnél, hogy részegen jöjjön be az alkalmazott dolgozni? Vagy nincs jogom egy állandóan másnapos alkalmazottak elküldeni? De ne menjünk ennyire bele: ha rendszeresen elkésik valaki, akkor őt is ki fogom rúgni előbb-utóbb.
Mondom ezt úgy, hogy alapvetően egyetértek veled abban a kérdésben, hogy túlzó ez a "buzgóság", de semmi paradox vagy álszent nincs ebben a szabályozásban.Gyurma Pappa
Szerintem sokkal közelebbi példa,hogy ennyi erővel a liga megtehetné,hogy betilt más teljesen legális szereket, mint pl a kávé, és akinél kávéfogyasztást mutatnak ki, azt eltiltja.
A kokain, marihuána stbstb drogok azért vannak fenn a tiltólistán, mert jogellenes a fogyasztásuk. Azaz jogellenes az államok túlnyomó többségében, de Washington államban, ahol mi székelünk, ott nem!
És a liga ezt nem komminkálta ki a törvénymódosítás óta.
több mint 11 éve
Az adózás egészen más kérdés, azt nem szabályozza a liga, hogy ennyi meg annyi adót fizess, nem is teheti meg, mivel az adózás állami (szövetségi, önkormányzati stb. amerikát nézve) monopólium. Viszont egyes szerek fogyasztását tekintve minden joga meg van korlátozni, hogy mit szabad és mit nem, ahogy mondjuk teszi ezt az olimpiai bizottság.Brownert elkaszálhatják megint 8 meccsre.No, akkor az a helyzet, hogy Browner már nem játszik többet Hawks mezben, amit nagyon sajnálok. Ez a felfüggesztés is tiltott szer használata miatt van, de nem teljesítménynövelő, hanem valószínűleg itt is valami fű vagy egyéb drog lesz a "szer".
www.nfl.com/news/story/0ap2000000288008/article/seahawks-brandon-browner-facing-suspension-for-pedsiktriad
Amúgy ez egy nagyon érdekes probléma, ugyanis Washington államban ugyebár legalizálták a személyes használatot, az itt játszó csapatok viszont az NFL policy-val vannak "mérve", amiben még benne van a marihuána.
Tehát szövetségi szinten tiltott a fogyasztás, de Coloradoban és Washingtonban pedig nem.
Na mármost, ha egyszer az adózási szempontok különbözőek lehetnek a frencsájzoknál egy-egy államban, tehát a liga itt figyelembe veszi,hogy más jogszabályok érvényesek államról államra, akkor miért nem teszi ezt a marihuána fogyasztásnál is.
Kicsit paradox,hogy törvényi szinten engedélyezett,de az nfl meg elmeszel érte...undisputedly
Kisarkítva a kérdést: ennyi erővel, mivel alkoholt fogyasztani legális Magyarországon, nem tilthatom meg a cégemnél, hogy részegen jöjjön be az alkalmazott dolgozni? Vagy nincs jogom egy állandóan másnapos alkalmazottak elküldeni? De ne menjünk ennyire bele: ha rendszeresen elkésik valaki, akkor őt is ki fogom rúgni előbb-utóbb.
Mondom ezt úgy, hogy alapvetően egyetértek veled abban a kérdésben, hogy túlzó ez a "buzgóság", de semmi paradox vagy álszent nincs ebben a szabályozásban.
több mint 11 éve
Brownert elkaszálhatják megint 8 meccsre.No, akkor az a helyzet, hogy Browner már nem játszik többet Hawks mezben, amit nagyon sajnálok. Ez a felfüggesztés is tiltott szer használata miatt van, de nem teljesítménynövelő, hanem valószínűleg itt is valami fű vagy egyéb drog lesz a "szer".
Kicsit paradox,hogy törvényi szinten engedélyezett,de az nfl meg elmeszel érte...
több mint 11 éve
Brownert elkaszálhatják megint 8 meccsre. több mint 11 éve
sőt, már szerződtettétek is
több mint 11 éve
Antoine Winfield-el vettétek fel a kapcsolatot.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=BtLqmWt2h2gHahaha 😊Miért, mit kellett volna skandálni?Gyurma Pappa
Saints fanok azt skandálták a mai meccs után,hogy minket akarnak... 😊undisputedly
több mint 11 éve
Szerintem nem is EU Bizottsági döntések értelmezésére kérték fel őket, hanem arra,hogy a teljesítményfokozók utáni megbeszélés( csapattagok összeültek,hogy wtf, ne csinálja senki) után ne csináljon baromságot. Főleg úgy,hogy egy RealRobReport-ban is benne volt amikor CM fűről "rappelt",hogy Clemons eléggé csóválta a fejét, és helyre is tette.Most tenyleg nem azert es tisztelet a kivetelnek, de ezek az arcok messze nem a vegtelen jo agyukrol hiresek..endorphynMostanra elvileg kiderült,hogy ahogy mondtam, füvezett ....igaz my bad.a.kacsaAzt hallottam,hogy NEM PED miatt. Szóval fű vagy valami hasonló.Thurmond 4 meccses eltiltással áll szemben PED miatt.itt az a kérdés, hogy ez csak nálunk van? vagy csak a mi játékosainkat kapják el ezzel? vagy máshol is van és el is kapják azokat is, csak én nem tudok róla?SeaSzilaHawk
egész sokáig bírtuka.kacsa
Nagyon megörülhetett az INT-nek 😀
"Cornerback Walter Thurmond is facing a four-game suspension for violating NFL Policy and Program for Substances of Abuse (non-PED), NFL Media Insider Ian Rapoport reported on NFL Network’s “NFL GameDay Morning,” according to multiple sources informed of the situation."
Amúgy kövezzetek meg, de nem sajnálom,hogy 4 meccset kihagy. Jövőre így olcsóbb is lesz ha meg akarjuk tartani, ráadásul így lehetőség van a fiataloknak fellépni. Továbbá ezzel inkáb Browner felé dől a mérleg,ha hosszabbításra kerül a dolog 😊undisputedly
Már elnézést,de kontrakt évben van, lesérül az egyik kezdőnk, nagy pénzt szakíthatna amennyiben jól játszik, erre füvezés(!!!) miatt eltiltatja magát 😀
Idióta.undisputedly
Egy egyszerű reláció ez. Ne csinálj semmi hülyeséget , főleg ne a kontrakt évedben, mert nem lesz pénz ember! Ennyi. Ha már a csapattársakra, játékra, szurkolókra nincs is tekintettel...
több mint 11 éve
Most tenyleg nem azert es tisztelet a kivetelnek, de ezek az arcok messze nem a vegtelen jo agyukrol hiresek..Mostanra elvileg kiderült,hogy ahogy mondtam, füvezett ....igaz my bad.a.kacsaAzt hallottam,hogy NEM PED miatt. Szóval fű vagy valami hasonló.Thurmond 4 meccses eltiltással áll szemben PED miatt.itt az a kérdés, hogy ez csak nálunk van? vagy csak a mi játékosainkat kapják el ezzel? vagy máshol is van és el is kapják azokat is, csak én nem tudok róla?SeaSzilaHawk
"Cornerback Walter Thurmond is facing a four-game suspension for violating NFL Policy and Program for Substances of Abuse (non-PED), NFL Media Insider Ian Rapoport reported on NFL Network’s “NFL GameDay Morning,” according to multiple sources informed of the situation."
Amúgy kövezzetek meg, de nem sajnálom,hogy 4 meccset kihagy. Jövőre így olcsóbb is lesz ha meg akarjuk tartani, ráadásul így lehetőség van a fiataloknak fellépni. Továbbá ezzel inkáb Browner felé dől a mérleg,ha hosszabbításra kerül a dolog 😊undisputedly
Már elnézést,de kontrakt évben van, lesérül az egyik kezdőnk, nagy pénzt szakíthatna amennyiben jól játszik, erre füvezés(!!!) miatt eltiltatja magát 😀
Idióta.undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Mostanra elvileg kiderült,hogy ahogy mondtam, füvezett ....igaz my bad.a.kacsaAzt hallottam,hogy NEM PED miatt. Szóval fű vagy valami hasonló.Thurmond 4 meccses eltiltással áll szemben PED miatt.itt az a kérdés, hogy ez csak nálunk van? vagy csak a mi játékosainkat kapják el ezzel? vagy máshol is van és el is kapják azokat is, csak én nem tudok róla?SeaSzilaHawk
Idióta.
több mint 11 éve
igaz my bad.Azt hallottam,hogy NEM PED miatt. Szóval fű vagy valami hasonló.Thurmond 4 meccses eltiltással áll szemben PED miatt.itt az a kérdés, hogy ez csak nálunk van? vagy csak a mi játékosainkat kapják el ezzel? vagy máshol is van és el is kapják azokat is, csak én nem tudok róla?SeaSzilaHawk
több mint 11 éve
Azt hallottam,hogy NEM PED miatt. Szóval fű vagy valami hasonló.Thurmond 4 meccses eltiltással áll szemben PED miatt.itt az a kérdés, hogy ez csak nálunk van? vagy csak a mi játékosainkat kapják el ezzel? vagy máshol is van és el is kapják azokat is, csak én nem tudok róla?SeaSzilaHawk
Amúgy kövezzetek meg, de nem sajnálom,hogy 4 meccset kihagy. Jövőre így olcsóbb is lesz ha meg akarjuk tartani, ráadásul így lehetőség van a fiataloknak fellépni. Továbbá ezzel inkáb Browner felé dől a mérleg,ha hosszabbításra kerül a dolog 😊
több mint 11 éve
Meg anno Hasselbeck dobott be Twitterre egy olyat, hogy erdekesek ezek a "szuroproba szeru" ellenorzesek. Kicsit ki volt bukva, hogy allndoan rajarnak csekkelni.
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Thurmond 4 meccses eltiltással áll szemben PED miatt.itt az a kérdés, hogy ez csak nálunk van? vagy csak a mi játékosainkat kapják el ezzel? vagy máshol is van és el is kapják azokat is, csak én nem tudok róla?
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Thurmond 4 meccses eltiltással áll szemben PED miatt.egész sokáig bírtuk