NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
a Saints megdönti a ligarekordot 40 első kísérlettel....aminek a kb. fele futott volt.
undisputedly
Igazából nem is értem az egész hsz-d, a KC is csak 27. passzolt yardokban, de ők futásban is "csak" 12-ek, mindkét mutatóbak előttük vagytok, ők mégis tökéletesek. Hasonló mérleggel áll a Denver a másik főcsoportban, mint ti. Igen, ők sokat passzolnak, ráadásul a total D-jük elég gyenge, szinte semmiben nincsenek a középmezőny felett. Semmi iróniát nem látok ebben.
A "passzjáték sikerességét a futás orientáltság hozza meg" elv szerint a TB-nek (oké, most kidőlt James is, szóval inkább mondjuk, hogy elvileg) a liga top O-i között lenne a helye, ahogy a Vikesnak is. De nincsenek: a Tampa 25. a Minnesota 27. támadó PR-ben, engedettben is jól hátul vannak.
több mint 11 éve
A passzjátékunk sikerességét a futásorientáltság alapozza meg. Az egész támadó filozófiánk a futásra épül, még akkor is,ha az elmúlt 1-2 meccsen rövidyrdos szituációkban átlag fan által megkérdőjelezhető módon passzjátékokat hívtunk.undisputedlyHiába épül a teljes támadófilozófia a futás köré, ha a passzt rosszul dobja meg az irányító, elejti a célpont, rossz útvonalat fut a célpont. Közvetve lehet szerepe a sok futásnak a passzjáték sikerességében (a védelem túlságosan elkötelezi magát a futás ellen, emiatt könnyebben nyílnak meg passzsávok stb.), de hatékony és eredményes nem attól lesz, hanem a pontos végrehajtástól a passzjáték résztvevői (irányító, célpont, fal) által.
A 49ers 17. helyen van csak a támadó passer ratingben, pedig ugyanazt akarják csinálni mint ti, csak jóval kevésbé hatékonyabbak. Emiatt a védelmük hiába top3-as ebből a szempontból, csapatszinten a passzjátékban jelentősen leszakadva az élmezőnytől "csak" hetedikek, de mutatójukkal inkább a középmezőnyhöz tartoznak már.
több mint 11 éve
Harvin aktiválva a PUP listáról!krankovicsÉn ezzel együtt sem játszatnám még egy darabig, csak akkor ha baj van.
Legszívesebben azt látnám,ha az utolsó 2 fordulóban hazai pályán játszana,hogy azért szokja a közeget, de így limitálnánk is a rásérülés veszélyét.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Harvin aktiválva a PUP listáról!krankovicsMichael Brooks DT-t rakták ki, hogy legyen neki hely.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Ezzel nem értek egyet.Mégis... mégis az NFC trónján jelenleg egy olyan csapat ül, amelyik 24. a passzolt yard/meccs, és 31. a passzkísérlet/meccs mutatókban!undisputedlyPasszjáték hatékonyságban a támadók között negyedikek vagytok, védőknél és csapatszinten másodikok. Nem a mennyiség, hanem a minőség számít.DoM
A passzjátékunk sikerességét a futásorientáltság alapozza meg. Az egész támadó filozófiánk a futásra épül, még akkor is,ha az elmúlt 1-2 meccsen rövidyrdos szituációkban átlag fan által megkérdőjelezhető módon passzjátékokat hívtunk.
több mint 11 éve
Mégis... mégis az NFC trónján jelenleg egy olyan csapat ül, amelyik 24. a passzolt yard/meccs, és 31. a passzkísérlet/meccs mutatókban!undisputedlyPasszjáték hatékonyságban a támadók között negyedikek vagytok, védőknél és csapatszinten másodikok. Nem a mennyiség, hanem a minőség számít.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Brownernek ki kell hagynia a sérülése miatt néhány hetet :/ nem tudni hogy mennyi kbMcDaniel viszont játszhat vasárnap, tegnap is visszatért volna ha szükség lett volna
több mint 11 éve
Amúgy mennyire ironikus,hogy a mai NFL-ben szinte mindenki passzol!Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egy Nick Foles (nem megbántva) 7 TD-t passzol egy meccsen, hogy egy Megatron 300+ yardot szed össze egy meccsen,hogy a Cincyban szinte a semmiből előkerülnek egy meccsen 4 TD-s elkapók, hogy a Saints megdönti a ligarekordot 40 első kísérlettel.Mégis... mégis az NFC trónján jelenleg egy olyan csapat ül, amelyik 24. a passzolt yard/meccs, és 31. a passzkísérlet/meccs mutatókban!
több mint 11 éve
idegenbeli mérleg: 5-1Ez önmagában szép szám, de partner is kell hozzá. Mondjuk azért nem volna hülyeség végig otthon játszani, mert az esetleges New Orleans-i kirándulás nem túl csábító. Most majd a Frisco ki is próbálja.
eddig (az ideivel együtt)a franchise történetében 3x volt pozitív ez a szám. legutóbbi alkalommal SB-ba jutott a csapat.
nagyon kellene a 1st seed a POban, mert nem akarom h NO-ban egy túrát. 40db 1st downt csinált tegnap a Saints, 40et!braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Azt nem láttam sajnos 😊a másik szerintem szebb volt (Johnson első TD-ja) itt azért kellett némi szerencse, hogy PP kezéről pont oda pattanjon a labda, de kétség sem fér kellett Johnson zsenialitása az elkapáshoz.FucuUndi: ha nem győztes csapatból választasz szép elkapást Andre Johnson is mehetne a listára.FucuIgaz, ezt pont sikerült is elkapnom streamen.
Beteszem ide a gifet, talán van akit érdekel:
undisputedly
nagyon kellene a 1st seed a POban, mert nem akarom h NO-ban egy túrát. 40db 1st downt csinált tegnap a Saints, 40et!braxa88Szerencsére idegenben annyira nem veretesek.
Egyelőre nem tudom,hogy a RB passzokat hogyan fogjuk levédekezni, de nem is nekem kell tudnom, meg azért januárban nem kellemes fel jönni északra 😊
több mint 11 éve
Én úgy láttam tegnap, hogy az OLine nem volt annyira gyászos mint korábban. Aki ért hozzá megmondhatná: tényleg jobb volt most, vagy csak az ellen nem volt formában?Tegnap egy motiváció nélküli falconszal játszottunk. Nem éreztem azt, hogy ez egy "éles" mérkőzés lenne. A következő mérkőzéseken fog kiderülni szerintem, hogy az OLine mit produkciózik. A nagy javulást majd Okungék visszatérése után lehet majd észrevenni ( remélhetőleg ).
Előre is köszifunkyparduc
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
a másik szerintem szebb volt (Johnson első TD-ja) itt azért kellett némi szerencse, hogy PP kezéről pont oda pattanjon a labda, de kétség sem fér kellett Johnson zsenialitása az elkapáshoz.Undi: ha nem győztes csapatból választasz szép elkapást Andre Johnson is mehetne a listára.FucuIgaz, ezt pont sikerült is elkapnom streamen.
undisputedly
több mint 11 éve
braxa88
12 534
idegenbeli mérleg: 5-1eddig (az ideivel együtt)a franchise történetében 3x volt pozitív ez a szám. legutóbbi alkalommal SB-ba jutott a csapat.
nagyon kellene a 1st seed a POban, mert nem akarom h NO-ban egy túrát. 40db 1st downt csinált tegnap a Saints, 40et!
több mint 11 éve
braxa88
12 534
nekem is tetszett Bailey játéka.Én úgy láttam tegnap, hogy az OLine nem volt annyira gyászos mint korábban. Aki ért hozzá megmondhatná: tényleg jobb volt most, vagy csak az ellen nem volt formában?Nagyobb részt a Falcons védelem számlájára írható. De Alvin Bailey UDFA gyémánt lehet, ahogy reméltem is korábban. Tackle-ben és Guardban is egyaránt ügyesen mozgott. És őserő a srác! Csak legyen fejben rendben! 😊Medvepapa
azt amugy nem tetszik h nagyon gyakran van variális a falban. egyik playben Sweezy a RG, aztán Bailey, majd Bailey az LT, majd McQ...
Okung vlaszeg játszhat a Vikings ellen. nagyon jó hír ez. Gia is visszatérhet ha vasárnap nem is,d e a bye után szintén biztos. harvin is nagyon készül vasárnapra
több mint 11 éve
Én úgy láttam tegnap, hogy az OLine nem volt annyira gyászos mint korábban. Aki ért hozzá megmondhatná: tényleg jobb volt most, vagy csak az ellen nem volt formában?Nagyobb részt a Falcons védelem számlájára írható. De Alvin Bailey UDFA gyémánt lehet, ahogy reméltem is korábban. Tackle-ben és Guardban is egyaránt ügyesen mozgott. És őserő a srác! Csak legyen fejben rendben! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Undi: ha nem győztes csapatból választasz szép elkapást Andre Johnson is mehetne a listára.FucuIgaz, ezt pont sikerült is elkapnom streamen.
több mint 11 éve
Undi: ha nem győztes csapatból választasz szép elkapást Andre Johnson is mehetne a listára.
több mint 11 éve
Hat ha szuk a cso, akkor az meg nem olyan nagy baj.. 😀😀Pont ma beszeltem cegben egy Cardinals fannal, hogy ha megegyszer botlanak Friscoek akkor egyenloek veluk. Csak nekik rosszabb a divizios aranyuk (0-3). Amugy nalunk anno nem csak TJax volt a kerekkoto, hanem sok minden mas is, de en azt gondolom, hogy Friscoval menjenek olre mi meg meneteljunk be a PO-ba a legjobb arannyal.endorphynJogos a felvetés, de szerintem a Top10 védelem (most leellenőriztem, 2011-ben benne voltunk, mint most kb a Cards védelem) és a "nagy töltény szűk cső" támadósor párhuzam megállja a helyét 😛undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Pont ma beszeltem cegben egy Cardinals fannal, hogy ha megegyszer botlanak Friscoek akkor egyenloek veluk. Csak nekik rosszabb a divizios aranyuk (0-3). Amugy nalunk anno nem csak TJax volt a kerekkoto, hanem sok minden mas is, de en azt gondolom, hogy Friscoval menjenek olre mi meg meneteljunk be a PO-ba a legjobb arannyal.endorphynJogos a felvetés, de szerintem a Top10 védelem (most leellenőriztem, 2011-ben benne voltunk, mint most kb a Cards védelem) és a "nagy töltény szűk cső" támadósor párhuzam megállja a helyét 😛
több mint 11 éve
Habár még nem sikerült visszanézni a meccset, ezt a gifet beteszem azok számára akik nem látták , mert igen gyönyörűre sikeredett. Ha nem lenne az a Green HailMairy TD, akkor esélyes lehetne a forduló elkapása címre:Pont ma beszeltem cegben egy Cardinals fannal, hogy ha megegyszer botlanak Friscoek akkor egyenloek veluk. Csak nekik rosszabb a divizios aranyuk (0-3). Amugy nalunk anno nem csak TJax volt a kerekkoto, hanem sok minden mas is, de en azt gondolom, hogy Friscoval menjenek olre mi meg meneteljunk be a PO-ba a legjobb arannyal.
Amúgy mit szóltok a Pintyek meneteléséhez? Szép lassan nyerik a meccseket, és már ott tartunk,hogy PO esélyekkel is számolni kell náluk.
Amikor nem velünk játszanak szorítok nekik,mert a T-JAx féle Hawksra emlékeztetnek, és szerintem aki abban az időben szorított a csapatért, az átérzi,hogy milyen szar lehet ha a Qb a legnagyobb fék az amúgy kiváló csapatban.
No meg Arians szerintem kiváló szakember.undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Habár még nem sikerült visszanézni a meccset, ezt a gifet beteszem azok számára akik nem látták , mert igen gyönyörűre sikeredett. Ha nem lenne az a Green HailMairy TD, akkor esélyes lehetne a forduló elkapása címre:Amúgy mit szóltok a Pintyek meneteléséhez? Szép lassan nyerik a meccseket, és már ott tartunk,hogy PO esélyekkel is számolni kell náluk.
Amikor nem velünk játszanak szorítok nekik,mert a T-JAx féle Hawksra emlékeztetnek, és szerintem aki abban az időben szorított a csapatért, az átérzi,hogy milyen szar lehet ha a Qb a legnagyobb fék az amúgy kiváló csapatban.
No meg Arians szerintem kiváló szakember.
több mint 11 éve
így van, ne sértegessük, a földműveseket. valamit még 1 évvel ezelőőtről is keress vissza. komolyan szánlak.Spoiler a panthers-frisco meccsről!!!!!!!!!Szerintem ne vádold magad, ez különben sem nem parasztság, hanem Undiság ! 😀Helmut Zimmer
Értékes győzelem az Atlanta ellen, holnap bővebben is írok, ha sikerült megnézni még legalább egyszer, addig is a 9ers kikapott otthon a Pantherstől 10-9-re 😊
Parasztságból beteszem ezt ide 😛
Lynch sehol nem volt a Panthers ellen, a félelmetes Hawks támadóalakulat 12 pontot bírt felrakni a táblára.undisputedly
petey
több mint 11 éve
Tampa és Rams elleni meccs mutatja,hogy maximum kozmetikázni tudjuk -azt se nagy sikerrel-,de eltünteni nem.a LB sorunknál is sebesség a fontos nem a fizikum. ezért tudnak olyan könnyen elhalni a blokkokban, mert nincs meg az erejük hozzá. vmit vmiért, nem mondom h boldog vagyok ettől, de amíg két ilyen safety van mögöttük, el lehet tűntetni ezt a hiányosságot.a.kacsaIge,igen. RW-Lynch-Tate-Unger az aki a támadóktól szerintem elférne más csapatban is, és habár Tate-et nagyon nagy playmakernek tartom, és örülök,hogy nálunk játszik, de nyugodt szívvel csak az RW-Lynch párosra mondanám azt,hogy elit.Azt szerintem egy-ket jatekos kivetlevel mi sem tartjuk annak. Marmint a mienket.. 😀endorphynSpoiler a panthers-frisco meccsről!!!!!!!!!Csak egy a különbség: mi nem tartjuk félelmetesnek a mi támadóegységünket😉 btw nincs is miért annak tartani.
Értékes győzelem az Atlanta ellen, holnap bővebben is írok, ha sikerült megnézni még legalább egyszer, addig is a 9ers kikapott otthon a Pantherstől 10-9-re 😊
Lynch sehol nem volt a Panthers ellen, a félelmetes Hawks támadóalakulat 12 pontot bírt felrakni a táblára.undisputedly
petey
Ezzel nagyjából megvan a divizió Nektekdiverdoc
Remélem valaki "megszakérti" fieldgullson a LB sorunk gyengélkedésének okát,habár SeaSzila is rátapintott már eredménykövetőben ( in space vagyunk jók , vizont könnyen blokkolhatóak), mert egészen szembeötlő,hogy a Kansas vagy a Carolina védelmét mennyire a LB sor vezeti, míg nálunk a kelleténél többször végez a tackle lista élén a LOB valamelyik tagja, ami szeritem nem normális.
A Saints elleni meccstől előre félek, ugyani meglátásom szerint nincs még egy olyan csapat a ligában, akik a LB zónákat jobban meg tudnák verni 1-1 párosításokkal mint ők. Egy-két hete volt egy statisztika,hogy Brees a passzainak -hasból mondom- kb 70%-át futónak vagy TE-nek dobta....undisputedly
több mint 11 éve
a LB sorunknál is sebesség a fontos nem a fizikum. ezért tudnak olyan könnyen elhalni a blokkokban, mert nincs meg az erejük hozzá. vmit vmiért, nem mondom h boldog vagyok ettől, de amíg két ilyen safety van mögöttük, el lehet tűntetni ezt a hiányosságot.Ige,igen. RW-Lynch-Tate-Unger az aki a támadóktól szerintem elférne más csapatban is, és habár Tate-et nagyon nagy playmakernek tartom, és örülök,hogy nálunk játszik, de nyugodt szívvel csak az RW-Lynch párosra mondanám azt,hogy elit.Azt szerintem egy-ket jatekos kivetlevel mi sem tartjuk annak. Marmint a mienket.. 😀endorphynSpoiler a panthers-frisco meccsről!!!!!!!!!Csak egy a különbség: mi nem tartjuk félelmetesnek a mi támadóegységünket😉 btw nincs is miért annak tartani.
petey
Ezzel nagyjából megvan a divizió Nektekdiverdoc
Remélem valaki "megszakérti" fieldgullson a LB sorunk gyengélkedésének okát,habár SeaSzila is rátapintott már eredménykövetőben ( in space vagyunk jók , vizont könnyen blokkolhatóak), mert egészen szembeötlő,hogy a Kansas vagy a Carolina védelmét mennyire a LB sor vezeti, míg nálunk a kelleténél többször végez a tackle lista élén a LOB valamelyik tagja, ami szeritem nem normális.
A Saints elleni meccstől előre félek, ugyani meglátásom szerint nincs még egy olyan csapat a ligában, akik a LB zónákat jobban meg tudnák verni 1-1 párosításokkal mint ők. Egy-két hete volt egy statisztika,hogy Brees a passzainak -hasból mondom- kb 70%-át futónak vagy TE-nek dobta....undisputedly