Seattle Seahawks
63 feliratkozó
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000342885/article/richard-sherman-seattle-seahawks-nearing-extensionTotál feleslegesen látsz bele ennyi(negatív) dolgot ebbe a hírmorzsába. Nyilvánvaló, hogy meg akarjuk hosszabbítani Sherm&ET szerződését. Az, hogy most egy offseason-on belül melyiket jelentik be hamarabb...btw. még értelme is van, valszeg Sherm szerződését módosítva terjesztik ki, mert amúgy 2014-ben ugyanolyan szotyiért játszana mint Wilson. Teljesen logikus, egy jól működő franchise megfizeti a legjobb játékosait. Van arca a csapatnak, Sherman-nek is van arca, de egyben a csapat arca is. A szabályok pedig engedik a módosítást, ahogy Wilson esetében még nem. És majd pont a liga legjobb CB-jét hagyjuk elsétálni a rookie szerződése után. Ez nem lenne bajnok mentalitás. ET felől pedig légy nyugodt, és emlékezz vissza a Sound FX-ekre, ahol ET és Sherm poénkodnak egymással a legtöbbet. ET rookie szerződése idén 5 misi környéki összeget adhat neki, hosszabbítás esetén olyan évi 9-10 millióra tippelnek, Shermnek meg 600k-t. És akkor mi van, ha csak augusztusban jelentik majd be az ET dealt? Semmi. Sőt, ráérnek akár szezon közben is, annyira tuti, hogy közös folytatás lesz. Ne üljünk már fel a médiának. És ahogy kezdtem, feleslegesen ne lássunk bele ilyen dolgokat, mert mi olyan minimális töredékét látjuk, halljuk a teljes történéseknek. 😊
......
undisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000342885/article/richard-sherman-seattle-seahawks-nearing-extensionET a DB sor esze és lelke. Sherman nem egy gyors CB, abból él, hogy egyfolytában nyaggatja a Wr-t. a gyors WR-ekkel szemben 1-1-ben alulmarad, és itt jön be ET, aki hihetetlen mód be tudja játszani a backfieldet.
Közel van Sherm új szerződése a hírek szerin, így pedig ő lehet a legjobban fizetett CB a ligában. Nem ok nélkül.
Viszont:
Szerintem először E.T.-t kellene/kellett volna hosszabbítani. Habár nagyon egységes a LoB, a szezon végén rengeteg nyilatkozatot olvastam, és főleg a 9ers elleni NFC döntő után Earl szinte mindig belecsempészte a nyilatkozataiba,hogy nem csak a LoB, de az egész D# vezére akar lenni. Mert,hogy a LoB-nak ő a vezére.
Mivel a játékosok 90%-a nagyon odafigyel arra,hogy mit nyilatkozik, és nagyon markánsan szinte sosem nyilatkozik az intelligensebbik része, ezért ez nálam bőven jelentheti azt,hogy nem tetszett neki a figyelem amit Sherm kapott/elvett tőlük.
Nem is igen emlékszem olyan hírekre,hogy ők ketten együtt szoktak lógni.
Nyilván nem kell itt klikkesedésről beszélni, de szerintem E.T. joggal érezheti,hogy ő a védelem irányítója, és nélküle tényleg nem lehetne a sémát futtatni, míg Sherm "csupán" egy precíziós fegyver, aki nélkül ugyan gyengül a védelem, de a séma működik tovább.
Nekem amúgy az a véleményem-amivel szerintem egyedül vagyok a magyar fanok körében-,hogy egy csapat,ahol a liga legjobb DB műhelye van, ott nem kellene ekkora pénzt költeni egy CB-re, mert simán kinevelünk egy rendszerfit másikat aki ugyan nem lesz a liga legjobb CB-je, de átlagon felüli játékra képes.
Az így megspórolt pénzből még kijön egy jó kis passrusher DE vagy egy elit OG.
Mondom mégegyszer, én bírom Sherm játékát, és azzal is tisztában vagyok,hogy roppant intelligens, de szerintem figyelembe véve,hogy gomba módra szaporodnak nálunk a jó DB-k, nem akkor égető probléma a távozása, aztpedig főleg nem értem, miért nem E.T. kap először szerződést PC&JS jobban tudja.undisputedly
több mint 11 éve
Közel van Sherm új szerződése a hírek szerin, így pedig ő lehet a legjobban fizetett CB a ligában. Nem ok nélkül.
Viszont:
Szerintem először E.T.-t kellene/kellett volna hosszabbítani. Habár nagyon egységes a LoB, a szezon végén rengeteg nyilatkozatot olvastam, és főleg a 9ers elleni NFC döntő után Earl szinte mindig belecsempészte a nyilatkozataiba,hogy nem csak a LoB, de az egész D# vezére akar lenni. Mert,hogy a LoB-nak ő a vezére.
Mivel a játékosok 90%-a nagyon odafigyel arra,hogy mit nyilatkozik, és nagyon markánsan szinte sosem nyilatkozik az intelligensebbik része, ezért ez nálam bőven jelentheti azt,hogy nem tetszett neki a figyelem amit Sherm kapott/elvett tőlük.
Nem is igen emlékszem olyan hírekre,hogy ők ketten együtt szoktak lógni.
Nyilván nem kell itt klikkesedésről beszélni, de szerintem E.T. joggal érezheti,hogy ő a védelem irányítója, és nélküle tényleg nem lehetne a sémát futtatni, míg Sherm "csupán" egy precíziós fegyver, aki nélkül ugyan gyengül a védelem, de a séma működik tovább.
Nekem amúgy az a véleményem-amivel szerintem egyedül vagyok a magyar fanok körében-,hogy egy csapat,ahol a liga legjobb DB műhelye van, ott nem kellene ekkora pénzt költeni egy CB-re, mert simán kinevelünk egy rendszerfit másikat aki ugyan nem lesz a liga legjobb CB-je, de átlagon felüli játékra képes.
Az így megspórolt pénzből még kijön egy jó kis passrusher DE vagy egy elit OG.
Mondom mégegyszer, én bírom Sherm játékát, és azzal is tisztában vagyok,hogy roppant intelligens, de szerintem figyelembe véve,hogy gomba módra szaporodnak nálunk a jó DB-k, nem akkor égető probléma a távozása, aztpedig főleg nem értem, miért nem E.T. kap először szerződést PC&JS jobban tudja.
több mint 11 éve
nekem meg igen."Fact of day: If Seahawks QB T. Pryor makes team, he will make $705,000; This season, Russell Wilson will make $662,434." (Schefter, twitter)GogoHát ilyen is csak nálunk van. Két csere irányító is többet keres mint a Super Bowl-t nyerő Russel. Vicc... de nincs kedvem nevetni.BigBaltazar
31 csapat irígykedik.
több mint 11 éve
Ez miért negatívum nálad? 😀"Fact of day: If Seahawks QB T. Pryor makes team, he will make $705,000; This season, Russell Wilson will make $662,434." (Schefter, twitter)GogoHát ilyen is csak nálunk van. Két csere irányító is többet keres mint a Super Bowl-t nyerő Russel. Vicc... de nincs kedvem nevetni.BigBaltazar
Ez éppen az FO munkáját dícséri. Rookie kontrakt alatt lévő irányítónk már SB gyűrűvel az ujján irányít-átvitt értelemben 😀.
Nem kell félned van mit a tejbe aprítania. Egyrészt az a 662ezer dollár is olyan összeg,hogy igen boldog lenne vele minden ember, nem kell a megélhetéssel foglalkoznia 😊
Ezen felül már most van vagy 5 reklámszerződése, ami ennek sokszorosát hozza neki, légy benne nyugodt. Ráadásul lassan jön az új 15+ milla/év szerződése.
több mint 11 éve
"Fact of day: If Seahawks QB T. Pryor makes team, he will make $705,000; This season, Russell Wilson will make $662,434." (Schefter, twitter)GogoHát ilyen is csak nálunk van. Két csere irányító is többet keres mint a Super Bowl-t nyerő Russel. Vicc... de nincs kedvem nevetni.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
"Fact of day: If Seahawks QB T. Pryor makes team, he will make $705,000; This season, Russell Wilson will make $662,434." (Schefter, twitter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
inkább Pryor mint egy 7.körös rookie aki menne augusztus végén a Jaxbe 😀braxa88Eddig a het beszolasa 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
inkább Pryor mint egy 7.körös rookie aki menne augusztus végén a Jaxbe 😀
több mint 11 éve
Megvan az ár: The Seahawks give up their 7th-round pick (the last tradeable pick in the draft) for Terrelle Pryor.
több mint 11 éve
Jött egy új QB. A Pro Football Talk szerint tradeltetek Terelle Pryorért.Bennem már felvetődött amikor meghallottam,hogy kiteszik, de úgy voltam vele,hogy áh, mennyi az esély rá, mert ha jól olvastam akkor kezdő akar lenni.
Raiders trade Terrelle Pryor to the Seahawks, per league source.Kíváncsi leszek mit adtatok érte?iktriad
Papíron jó fit. RW mögött ugye ott van T-Jax, aki ha jól emlékszem egy évre jött vissza, és róla már tudjuk,hogy hol vannak a korlátai. Nem explozív, gyenge manager játékot tud hozni, viszont nagyon-nagyon jól ismeri a rendszert.
Mögötte ha minden igaz még itt van a 9ers gyakorlóitól hozott Daniels(?), aki szintén mozgékony QB. Na most hozzájuk mérten Pryor szerintem upgrade, mert ha be kell állnia, legalább van robbanékonyság a csapatban, ami a toxic számra figyelő Pete-nél hatalmas előny. Kérdés,hogy ha kell tud-e egy-két 3rd downt passzolni.
több mint 11 éve
Jött egy új QB. A Pro Football Talk szerint tradeltetek Terelle Pryorért.Elv. late-round pick.
Raiders trade Terrelle Pryor to the Seahawks, per league source.Kíváncsi leszek mit adtatok érte?iktriad
több mint 11 éve
Jött egy új QB. A Pro Football Talk szerint tradeltetek Terelle Pryorért. Raiders trade Terrelle Pryor to the Seahawks, per league source.Kíváncsi leszek mit adtatok érte?
több mint 11 éve
Most esett le, Rizsa 1,5 milláért írt alá! Ez már szinte társadalmi munka. Már úgy értem az ő szintjén, ha nem esik szét menet közben.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
A draftpickes BPA vagy előre determinált pozíció témához már nem szólok hozzá, mert fenntartom amit írtam.Abban egyetértünk, hogy az Oline több sebből vérzik, oda első körökből várok picket. De a többi posztra olyan égető need nincsen. Tehát az hogy melyik posztra draftoljuk a többi játékost az a legjobb opció dönti/döntse el. Az hogy megfelelő RB-nk depth pedig van megfelelő azt egy picit barokkos tulzásnak érzem. Se Turbin, se Krisztina sajna messze van hogy a Szörnyeteget pótolni tudná egy RunHeavy csapatnál.BigBaltazarSzóval igaz,hogy égető need csak az O-fal van, de attól még vannak posztok ahol most kell gondolni a jövőre.undisputedlyEgyenlőre csak azt írták 1 éves szerződés. Ha egészséges, és az is marad hasznos lehet a csapatnak.Sidney Rice agrees to terms with the Seahawks, per league source. One-year deal.HulkeinsteinNekem tetszik!
Az megvan valahol, hogy mennyit kap így egy évre?funkyparduc
Más... Rice leigazolásával egyre csökken a needek száma. Lehet hogy a drafton BPA szisztéma szerint fogunk draftolni? Ez idáig nem volt jellemző a FO-ra. Esetleg olyan prospectek jönnek akikben nagy potenciált látnak, de az első évükben még nem akarják a mély vízbe dobni őket? Ez sokkal jellemzőbb ránk. Szerintem ha nincs nagy need akkor a BPA volna a szerencsés, mert egy esetleges sérülés esetén a backup is tudná pótolni a hiányzót.BigBaltazar
Szerintem a RB sor bőven kielégítő. Lynch még szerintem 2 évig tud elit szintet hozni minimum., sőt utána is hozhat még. Turbin eddig nem adta jelét,hogy Top10 rb potenciállal bírna, viszont CMájk 2. körös pick volt egy olyan évben, ahol a futók értékének inflálódása már bőven elkezdődött. Nézd csak meg milyen fizetéseket és pickeket adnak a futókért manapság. A ricsárdzon deal egyedül ami kilóg a sorból,de szerintem az teljesen más tészta volt,mert úgy tűnt,hogy a futásbuzi OC szerint csak a balance hiányzik az Indy támadóitól. Ezen kívül bagóért kelnek el a futók, átlagban a punter(!!!!!) többet kap már mint ők 😀
Na, mi ilyen környezetben ellőttünk egy 2. körös picket egy futóra, aki tavaly azért nem játszott, mert a primér back szerepét nem vehette át Lynchtől, blokkolni viszont Turbina jobban tud/tudott.
több mint 11 éve
Abban egyetértünk, hogy az Oline több sebből vérzik, oda első körökből várok picket. De a többi posztra olyan égető need nincsen. Tehát az hogy melyik posztra draftoljuk a többi játékost az a legjobb opció dönti/döntse el. Az hogy megfelelő RB-nk depth pedig van megfelelő azt egy picit barokkos tulzásnak érzem. Se Turbin, se Krisztina sajna messze van hogy a Szörnyeteget pótolni tudná egy RunHeavy csapatnál.Szóval igaz,hogy égető need csak az O-fal van, de attól még vannak posztok ahol most kell gondolni a jövőre.undisputedlyEgyenlőre csak azt írták 1 éves szerződés. Ha egészséges, és az is marad hasznos lehet a csapatnak.Sidney Rice agrees to terms with the Seahawks, per league source. One-year deal.HulkeinsteinNekem tetszik!
Más... Rice leigazolásával egyre csökken a needek száma. Lehet hogy a drafton BPA szisztéma szerint fogunk draftolni? Ez idáig nem volt jellemző a FO-ra. Esetleg olyan prospectek jönnek akikben nagy potenciált látnak, de az első évükben még nem akarják a mély vízbe dobni őket? Ez sokkal jellemzőbb ránk. Szerintem ha nincs nagy need akkor a BPA volna a szerencsés, mert egy esetleges sérülés esetén a backup is tudná pótolni a hiányzót.BigBaltazar
több mint 11 éve
Ha Rizsa meg Harvin kibír egy egész szezont, akkor a Baldwin-Kearse-Lockette hátvédsorral már nem akkora a baj. Mondjuk attól még kell a WR draft.garrett27rookie lockette helyett
több mint 11 éve
Ha Rizsa meg Harvin kibír egy egész szezont, akkor a Baldwin-Kearse-Lockette hátvédsorral már nem akkora a baj. Mondjuk attól még kell a WR draft.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Én pont máshogy látom.Egyenlőre csak azt írták 1 éves szerződés. Ha egészséges, és az is marad hasznos lehet a csapatnak.Sidney Rice agrees to terms with the Seahawks, per league source. One-year deal.HulkeinsteinNekem tetszik!
Szerintem az O#-falban legalább 3 posztra ráfér a kezdő szintű upgrade(két G és a RT), plusz a mélység is kell, ki tudja mi lesz a B&B-vel.
Ezen kívül a CB sorba hátsó körössel mindenképpen kell hozni rendszerfit CB-t, szerintem amúgy van rá reális esély,hogy Sherm az utolsó szezonját futja nálunk, és akkor a Maxi-Lane kettős mögé bőven kell tartalék, Simon egyelőre nem több egy kérdőjelnél.
Az általad várt BPA azt jelentené,hogy pl egy 4. körössel elhozzuk a legjobb elérhetőt, aki tegyük fel egy RB, holott egyértelműen kell a depth más posztra.
Az RW-Sherm-E.T. hármas hatalmas pénzeket fog elvinni. Ők hárman akár kerülhetnek 35 millió/év-be, ami a sapka 25%-a lesz kb.
Rice-hoz még annyit,hogy állítólag nem igen volt iránta érdeklődés. Szerintem balgaság lenne nem hozni WR-t a draftról.
Ezzel pedig már ott járunk,hogy 2 vagy 3 Oline, legalább 1 cb, legalább 1 wr, szokásos Dline, és LB sorban is ülhet még egy depth.
Szóval igaz,hogy égető need csak az O-fal van, de attól még vannak posztok ahol most kell gondolni a jövőre.
több mint 11 éve
Pénzre kíváncsi vagok, remélem nem sok, mert van rá pár zsetonom, hogy nem lesz meg neki a 16 meccs.
több mint 11 éve
(y)
több mint 11 éve
Egyenlőre csak azt írták 1 éves szerződés. Ha egészséges, és az is marad hasznos lehet a csapatnak.Sidney Rice agrees to terms with the Seahawks, per league source. One-year deal.HulkeinsteinNekem tetszik!
Más... Rice leigazolásával egyre csökken a needek száma. Lehet hogy a drafton BPA szisztéma szerint fogunk draftolni? Ez idáig nem volt jellemző a FO-ra. Esetleg olyan prospectek jönnek akikben nagy potenciált látnak, de az első évükben még nem akarják a mély vízbe dobni őket? Ez sokkal jellemzőbb ránk. Szerintem ha nincs nagy need akkor a BPA volna a szerencsés, mert egy esetleges sérülés esetén a backup is tudná pótolni a hiányzót.
több mint 11 éve
Sidney Rice agrees to terms with the Seahawks, per league source. One-year deal.
több mint 11 éve
A támadók jelentős része Californiában van, együtt edzenek 😊A TMZ kapta őket videóra. Eze gy elég szenny médium, de csak náluk van videó 😊
Lockettről kérdezték a játékosokat, akik kb pont ... ,hogy mi van vele 😀
www.tmz.com/2014/04/15/seattle-seahawks-ricardo-lockette-russell-wilson-training-video/