NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
braxa88
12 534
-Clemons és Hill biztosan nem játszik vasárnap-Avril és McDaniel nem edzett
-Mebane limitáltan edzett
-szerdán edz McDaniel és Mebane is, akkor okosabbak leszünk.
-Avrilről bizakodó Carroll, de nem nagyon edz. Sztem ő biztosan nem játszik vasárnap
-Bennett nem edzett, de ő valószínűleg játszik vasárnap
-S.Williams sem edzett, szerdán fog (agyrázkódás)
-Rice sem edzett, szerdán fog
-Coleman a kezdő FB
-Kearse a kickoff returner
nagyon nehéz meccs lesz.
több mint 11 éve
espn.náé behúztuk a Power Rankings elsp helyet!van ott tudás, muhahaha 😊
több mint 11 éve
Jól van, kezdődik a szezon gyerekek!... 😀 xD (Y) 🏈undisputedlywyattpetey
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
akkor egy mod legyen szíves ezt a pár hszt átmozgatni az NFCW topikba, ott örömmel válaszolok 😊peteyAzt hiszem, hogy ez egy jo otlet Majd onnan is tovabbkuldenek titeket..
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
akkor egy mod legyen szíves ezt a pár hszt átmozgatni az NFCW topikba, ott örömmel válaszolok 😊Lufi az azt jelenti,hogy amikor a nagytesó akit kettőzni kellett,kiesett, már nem sok mindent mutatott 😉akkor kíváncsi lennék a szótáradra hogy mi a lufi benne. tény, JJ Watt, VonMiller előrébb járnak, de majd most kíváncsi leszek Vonra hogy nincs Dumerville. ezt az annyira nagy hype-ot nem értem, lásd az előző 2 pass rushert, ők többet kapnak. de higgy amit akarsz hogy tulajdonképpen 0 a srác, csak mert azt akarod belelátni.Azt nem mondtam,hogy szar. At igen,hogy lufi. Annyira nagy a hype, pedig csaka zért érvényesült "ennyire",mert JS ott volt.JS hiányában duplázták. utána megsérült a válla amit megműtöttek az offseasonban. de ha egy ilyen lufi lenne nálatok már rég "elit" státuszt kapott volna, a tények ne zavarjanak.a jól ismert indok ami csak a te értékrendszeredben létezik. lufi, ja. ekkora bohócságotpeteyÉs akkor mivel magyarázod a J.S. hiányábában mutatott játékot? 😀
Olyannyira csak az én értékrendszeremben létezik,hogy anno az nfl.com főoldalon foglalkozott a témával 😊undisputedly
lényeg hogy szar.petey
Meglepetés...mást is kettőznek a ligában 😊
Jajajajaja, nálunk elit lenne, ezért igazoltok a PS csapatunkból? 😀undisputedly
nekem fontosabb hogy legyen egység a védelemben, aminek ő is a fontos része, ha kell lufisan 19.5 zsákkal.
a PS meg szabadrablásra van. azt gondolod hogy csak nálatok vannak PS-en meg nem értett zsenik? ne menjél már le kutyába bakker, ennél okosabb vagy.petey
Nyugodtan meggyőzhetsz az ellenkezőjéről,de akkor belinkelhetnél valami statisztikát is,ahelyett,hogy szaporítod itt a kommenteket 😊
Nem tudom nálad mit jelent a "lemenni kutyába", de szerintem ez a mondatod pont kimeríti:
de ha egy ilyen lufi lenne nálatok már rég "elit" státuszt kapott volna, a tények ne zavarjanak. peteyundisputedly
több mint 11 éve
Lufi az azt jelenti,hogy amikor a nagytesó akit kettőzni kellett,kiesett, már nem sok mindent mutatott 😉akkor kíváncsi lennék a szótáradra hogy mi a lufi benne. tény, JJ Watt, VonMiller előrébb járnak, de majd most kíváncsi leszek Vonra hogy nincs Dumerville. ezt az annyira nagy hype-ot nem értem, lásd az előző 2 pass rushert, ők többet kapnak. de higgy amit akarsz hogy tulajdonképpen 0 a srác, csak mert azt akarod belelátni.Azt nem mondtam,hogy szar. At igen,hogy lufi. Annyira nagy a hype, pedig csaka zért érvényesült "ennyire",mert JS ott volt.JS hiányában duplázták. utána megsérült a válla amit megműtöttek az offseasonban. de ha egy ilyen lufi lenne nálatok már rég "elit" státuszt kapott volna, a tények ne zavarjanak.a jól ismert indok ami csak a te értékrendszeredben létezik. lufi, ja. ekkora bohócságotpeteyÉs akkor mivel magyarázod a J.S. hiányábában mutatott játékot? 😀
Olyannyira csak az én értékrendszeremben létezik,hogy anno az nfl.com főoldalon foglalkozott a témával 😊undisputedly
lényeg hogy szar.petey
nekem fontosabb hogy legyen egység a védelemben, aminek ő is a fontos része, ha kell lufisan 19.5 zsákkal.
a PS meg szabadrablásra van. azt gondolod hogy csak nálatok vannak PS-en meg nem értett zsenik? ne menjél már le kutyába bakker, ennél okosabb vagy.petey
Nyugodtan meggyőzhetsz az ellenkezőjéről,de akkor belinkelhetnél valami statisztikát is,ahelyett,hogy szaporítod itt a kommenteket 😊
Nem tudom nálad mit jelent a "lemenni kutyába", de szerintem ez a mondatod pont kimeríti:
de ha egy ilyen lufi lenne nálatok már rég "elit" státuszt kapott volna, a tények ne zavarjanak. petey
több mint 11 éve
akkor kíváncsi lennék a szótáradra hogy mi a lufi benne. tény, JJ Watt, VonMiller előrébb járnak, de majd most kíváncsi leszek Vonra hogy nincs Dumerville. ezt az annyira nagy hype-ot nem értem, lásd az előző 2 pass rushert, ők többet kapnak. de higgy amit akarsz hogy tulajdonképpen 0 a srác, csak mert azt akarod belelátni.Azt nem mondtam,hogy szar. At igen,hogy lufi. Annyira nagy a hype, pedig csaka zért érvényesült "ennyire",mert JS ott volt.JS hiányában duplázták. utána megsérült a válla amit megműtöttek az offseasonban. de ha egy ilyen lufi lenne nálatok már rég "elit" státuszt kapott volna, a tények ne zavarjanak.a jól ismert indok ami csak a te értékrendszeredben létezik. lufi, ja. ekkora bohócságotpeteyÉs akkor mivel magyarázod a J.S. hiányábában mutatott játékot? 😀
lényeg hogy szar.petey
a PS meg szabadrablásra van. azt gondolod hogy csak nálatok vannak PS-en meg nem értett zsenik? ne menjél már le kutyába bakker, ennél okosabb vagy.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Na jó, de most ezek közül csak Watt, Atkins és Wilkersonra nem igaz ez, mégis óriási szezont futottak, ha nincs Watt, most mindenki Atkinsről és Wilkersonról áradozna (bár akkor is lennének, akik inkább a sackekre mennének rá, de pl Wake-nek volt a nem kevés sackje mellett 69 irányító abuzálása (23 hit, 46 hurry), szal az sem feltétlenül rosszabb, ha nem csak azt nézzük, hogy mennyi a zsákolás)Hát azért egy passrusher olb-nél nem árt,ha idény végén szerepel pár sack a neve mellett 😀Őőő, nem azért, de csak az lehet az év védője, aki 15 millió sacket elér? Mert akkor pl itt elég szar a D 😊Milleren kívül egyedül Aldon járt közel a rekordhoz, de egyrészt ő 9er, másrészt meg a jól ismert indok,mely szerint a nagytesó nélkül lufi a srác. PErsze most majd mindjárt jön petey és bizonyítja,hogy nem,mert de 😊Atkins, Wilkerson csókoltat, mondjuk tán még Aldon is 😊Azért ne keverjük a kettőt.JJ.Watt nem fog megint olyan szezont produkálni mint tavaly és még sorolhatnám...undisputedlyPont ezek a feltételezések, amik miatt ennyit mozoghatnak a tippek, mi is feltételezhetjük, hogy Wilson nem fog olyan szezont produkálni, mint tavaly, de Wilson helyére behelyettesíthető Lynch-től Wagneren át Earl Thomasig bárki.somoskovig
JJ teljesítménye egészen fantasztikus volt. VonMilleren kívül senki meg sem közelítette azt a produktumot,ami majdnem sack rekordokat döntögetett.
RW nagyon jó szezont futott, de pl se a dobott,se a futott yard/td kombóban nem lett szerintem top 3 sem.
Lynchről ugyanezt elmondhatjuk. Nem lett emberfeletti teljesítménye,"csak" egy top 5 futott yard.
Nem járt semmilyen több éves,esetleg évtizedes rekord megdöntésének a közelében.
E.T. számok tükrében ngyon peches volt. Az év során lgalább 3 INT volt ami kiperdült a kezéből. Nála a jelenlét a fontos,hogy "őrködik" hátul, egy olyan fakto az egyenletben amit a Qb-k nem igen szeretnek 😊
Amúgy ez a Watt szar példa volt. Ha jobban beleinformálom magam, biztos vagyok,hogy találok a Texanson más lyukakat,mint ahogy minden csapaton,rajtunk is.undisputedly
4. köröst PS-re rakni kb egyenlő a cuttalWyatt
Amúgy a PS kérdés érdekes. Nagyon telített roster voltunk, igazán nagy need nélkül. Mire jött a draft,már jött Avril,Bennett,Harvin...
WR poszton pedig Rice-Tate-Baldwin hármas nagyon jó,mégha utóbbit tavaly a sérülése nagyon hátráltatta is, plusz most S.Wiliams szorította ki Harpert, aki a preseasonban elkapott 3TD-t,és mindegyik meccsen kb volt egy nagy elkapása.
Szerintem tervünk volt még a sráccal, egyszerűen pechünkre eszmélt a vezetőség az öbölben,és benyúlták.undisputedly
Harper nem játszott nagyot, nem hiszem, hogy annyira nagy veszteség lesz, viszont, ha egy csapat meg akar tartani egy embert, annak nagyon egyszerű a módja 😊 Ha meg annyira nem kell, akkor felesleges szomorkodni. Persze, szar, ha a nagy rivális lenyúlja így az egyik tehetségünket 😊Wyatt
Harper azért fáj,mert a Rice (WR)-Zach (TE) kettősből valamelyik nem fogja kitölteni a szerződését,mivel kell majd rendesen a capspace. TE-ben szarul állunk, de ha Harvin beválik, akkor WR-ben Rice nélkülözhetőbb lenne, és szerepet kaphatna az addig nevelődő Harper.undisputedly
Értem én, hogy számítottatok volna rá, de project játékosra elég alacsonyabb pick is azért, ha meg annyira bíztok benne, valahogy csak találtok neki helyet a rosteren 😊
több mint 11 éve
Hát azért egy passrusher olb-nél nem árt,ha idény végén szerepel pár sack a neve mellett 😀Őőő, nem azért, de csak az lehet az év védője, aki 15 millió sacket elér? Mert akkor pl itt elég szar a D 😊Milleren kívül egyedül Aldon járt közel a rekordhoz, de egyrészt ő 9er, másrészt meg a jól ismert indok,mely szerint a nagytesó nélkül lufi a srác. PErsze most majd mindjárt jön petey és bizonyítja,hogy nem,mert de 😊Atkins, Wilkerson csókoltat, mondjuk tán még Aldon is 😊Azért ne keverjük a kettőt.JJ.Watt nem fog megint olyan szezont produkálni mint tavaly és még sorolhatnám...undisputedlyPont ezek a feltételezések, amik miatt ennyit mozoghatnak a tippek, mi is feltételezhetjük, hogy Wilson nem fog olyan szezont produkálni, mint tavaly, de Wilson helyére behelyettesíthető Lynch-től Wagneren át Earl Thomasig bárki.somoskovig
JJ teljesítménye egészen fantasztikus volt. VonMilleren kívül senki meg sem közelítette azt a produktumot,ami majdnem sack rekordokat döntögetett.
RW nagyon jó szezont futott, de pl se a dobott,se a futott yard/td kombóban nem lett szerintem top 3 sem.
Lynchről ugyanezt elmondhatjuk. Nem lett emberfeletti teljesítménye,"csak" egy top 5 futott yard.
Nem járt semmilyen több éves,esetleg évtizedes rekord megdöntésének a közelében.
E.T. számok tükrében ngyon peches volt. Az év során lgalább 3 INT volt ami kiperdült a kezéből. Nála a jelenlét a fontos,hogy "őrködik" hátul, egy olyan fakto az egyenletben amit a Qb-k nem igen szeretnek 😊
Amúgy ez a Watt szar példa volt. Ha jobban beleinformálom magam, biztos vagyok,hogy találok a Texanson más lyukakat,mint ahogy minden csapaton,rajtunk is.undisputedly
Amúgy a PS kérdés érdekes. Nagyon telített roster voltunk, igazán nagy need nélkül. Mire jött a draft,már jött Avril,Bennett,Harvin...
WR poszton pedig Rice-Tate-Baldwin hármas nagyon jó,mégha utóbbit tavaly a sérülése nagyon hátráltatta is, plusz most S.Wiliams szorította ki Harpert, aki a preseasonban elkapott 3TD-t,és mindegyik meccsen kb volt egy nagy elkapása.
Szerintem tervünk volt még a sráccal, egyszerűen pechünkre eszmélt a vezetőség az öbölben,és benyúlták.undisputedly
Harper nem játszott nagyot, nem hiszem, hogy annyira nagy veszteség lesz, viszont, ha egy csapat meg akar tartani egy embert, annak nagyon egyszerű a módja 😊 Ha meg annyira nem kell, akkor felesleges szomorkodni. Persze, szar, ha a nagy rivális lenyúlja így az egyik tehetségünket 😊Wyatt
Harper azért fáj,mert a Rice (WR)-Zach (TE) kettősből valamelyik nem fogja kitölteni a szerződését,mivel kell majd rendesen a capspace. TE-ben szarul állunk, de ha Harvin beválik, akkor WR-ben Rice nélkülözhetőbb lenne, és szerepet kaphatna az addig nevelődő Harper.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Őőő, nem azért, de csak az lehet az év védője, aki 15 millió sacket elér? Mert akkor pl itt elég szar a D 😊Milleren kívül egyedül Aldon járt közel a rekordhoz, de egyrészt ő 9er, másrészt meg a jól ismert indok,mely szerint a nagytesó nélkül lufi a srác. PErsze most majd mindjárt jön petey és bizonyítja,hogy nem,mert de 😊Atkins, Wilkerson csókoltat, mondjuk tán még Aldon is 😊Azért ne keverjük a kettőt.JJ.Watt nem fog megint olyan szezont produkálni mint tavaly és még sorolhatnám...undisputedlyPont ezek a feltételezések, amik miatt ennyit mozoghatnak a tippek, mi is feltételezhetjük, hogy Wilson nem fog olyan szezont produkálni, mint tavaly, de Wilson helyére behelyettesíthető Lynch-től Wagneren át Earl Thomasig bárki.somoskovig
Harper nem játszott nagyot, nem hiszem, hogy annyira nagy veszteség lesz, viszont, ha egy csapat meg akar tartani egy embert, annak nagyon egyszerű a módja 😊 Ha meg annyira nem kell, akkor felesleges szomorkodni. Persze, szar, ha a nagy rivális lenyúlja így az egyik tehetségünket 😊
több mint 11 éve
Azt nem mondtam,hogy szar. At igen,hogy lufi. Annyira nagy a hype, pedig csaka zért érvényesült "ennyire",mert JS ott volt.JS hiányában duplázták. utána megsérült a válla amit megműtöttek az offseasonban. de ha egy ilyen lufi lenne nálatok már rég "elit" státuszt kapott volna, a tények ne zavarjanak.a jól ismert indok ami csak a te értékrendszeredben létezik. lufi, ja. ekkora bohócságotpeteyÉs akkor mivel magyarázod a J.S. hiányábában mutatott játékot? 😀
lényeg hogy szar.petey
Jajajajaja, nálunk elit lenne, ezért igazoltok a PS csapatunkból? 😀
több mint 11 éve
JS hiányában duplázták. utána megsérült a válla amit megműtöttek az offseasonban. de ha egy ilyen lufi lenne nálatok már rég "elit" státuszt kapott volna, a tények ne zavarjanak.a jól ismert indok ami csak a te értékrendszeredben létezik. lufi, ja. ekkora bohócságotpeteyÉs akkor mivel magyarázod a J.S. hiányábában mutatott játékot? 😀
lényeg hogy szar.
több mint 11 éve
a jól ismert indok ami csak a te értékrendszeredben létezik. lufi, ja. ekkora bohócságotpeteyÉs akkor mivel magyarázod a J.S. hiányábában mutatott játékot? 😀
Olyannyira csak az én értékrendszeremben létezik,hogy anno az nfl.com főoldalon foglalkozott a témával 😊
több mint 11 éve
a jól ismert indok ami csak a te értékrendszeredben létezik. lufi, ja. ekkora bohócságotMilleren kívül egyedül Aldon járt közel a rekordhoz, de egyrészt ő 9er, másrészt meg a jól ismert indok,mely szerint a nagytesó nélkül lufi a srác. PErsze most majd mindjárt jön petey és bizonyítja,hogy nem,mert de 😊undisputedlyAtkins, Wilkerson csókoltat, mondjuk tán még Aldon is 😊Azért ne keverjük a kettőt.JJ.Watt nem fog megint olyan szezont produkálni mint tavaly és még sorolhatnám...undisputedlyPont ezek a feltételezések, amik miatt ennyit mozoghatnak a tippek, mi is feltételezhetjük, hogy Wilson nem fog olyan szezont produkálni, mint tavaly, de Wilson helyére behelyettesíthető Lynch-től Wagneren át Earl Thomasig bárki.somoskovig
több mint 11 éve
Milleren kívül egyedül Aldon járt közel a rekordhoz, de egyrészt ő 9er, másrészt meg a jól ismert indok,mely szerint a nagytesó nélkül lufi a srác. PErsze most majd mindjárt jön petey és bizonyítja,hogy nem,mert de 😊Atkins, Wilkerson csókoltat, mondjuk tán még Aldon is 😊Azért ne keverjük a kettőt.JJ.Watt nem fog megint olyan szezont produkálni mint tavaly és még sorolhatnám...undisputedlyPont ezek a feltételezések, amik miatt ennyit mozoghatnak a tippek, mi is feltételezhetjük, hogy Wilson nem fog olyan szezont produkálni, mint tavaly, de Wilson helyére behelyettesíthető Lynch-től Wagneren át Earl Thomasig bárki.somoskovig
Szerintem tervünk volt még a sráccal, egyszerűen pechünkre eszmélt a vezetőség az öbölben,és benyúlták.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Atkins, Wilkerson csókoltat, mondjuk tán még Aldon is 😊Azért ne keverjük a kettőt.JJ.Watt nem fog megint olyan szezont produkálni mint tavaly és még sorolhatnám...undisputedlyPont ezek a feltételezések, amik miatt ennyit mozoghatnak a tippek, mi is feltételezhetjük, hogy Wilson nem fog olyan szezont produkálni, mint tavaly, de Wilson helyére behelyettesíthető Lynch-től Wagneren át Earl Thomasig bárki.somoskovig
4. köröst PS-re rakni kb egyenlő a cuttal
több mint 11 éve
#Seahawks Practice Squad: Michael Brooks, Cooper Helfet, Ty Powell, Ryan Seymour, DeShawn Shead, Sealver Siliga, Jared Smith & Bryan WaltersMedvepapa1 WR van a PS-ben. Ezek tényleg bíznak Harvin visszatérésében. Szerintem az döntött Walters javára, hogy nem újonc. Hogy Harpert azonnal lenyúlták az Aranyásók, nincs mit tenni, le kell nyelni a békát.
Mondjuk annak örülök, hogy Siliga legalább befért, mert azért Moffitt nem volt olyan rossz, hogy így elpocsékoljuk.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
#Seahawks Practice Squad: Michael Brooks, Cooper Helfet, Ty Powell, Ryan Seymour, DeShawn Shead, Sealver Siliga, Jared Smith & Bryan Walters
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
PS-ből való igazolásra nincs valami matchelési lehetőségünk?undisputedlyNincs. Két dolog foghatja vissza az ilyen szerződtetést. A saját csapat már eleve magasabb összeggel szerződteti a játékost PS-ba és az új csapatnak legalább három hétig az 53-as keretben kell tartania az így megszerzett játékost. Ha valaki nagyon kell, akkor le fogják "nyúlni".
Szar érzés, főleg, ha csoport rivális teszi, de ez van.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
PS-ből való igazolásra nincs valami matchelési lehetőségünk?a hír amitől hányok:hát ezt a kockázatot vállalták PC-ék...Medvepapa
49ers signed WR Chris Harper off the Seahawks' practice squad.braxa88
Amúgy azon csodálkoztam, a Jax miért nem húzta be...
49ers meg... rohadjanak meg 😀 😀
több mint 11 éve
a hír amitől hányok:hát ezt a kockázatot vállalták PC-ék...
49ers signed WR Chris Harper off the Seahawks' practice squad.braxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
a hír amitől hányok: 49ers signed WR Chris Harper off the Seahawks' practice squad.
több mint 11 éve
Offseasonban mindenki vaktölténnyel lő, ...Helmut ZimmerPR = Personal Request
(kicsit izgulok, hogy mennyi pontot kapok az indoklásra...)
több mint 11 éve
Én meg úgy gondolom, hogy ez egy fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, intelligensen.A matematika szabályai szerint bárkinek lehet rossz szezonja. De miért lenne?
Mindegy is, hogy a tavalyi DL-ből ki nincs, mert TOVÁBBRA SEM RAGASZKODUNK ORTODOX MÓDON A POZÍCIÓS JÁTÉKOKHOZ! Aki nézte a preseason meccseket, az láthatta, hogy változtak a package-k.
Amúgy egy jó melós csapatnál, aminél egy "3 and out" nem pusztán fontos, hanem folyamatos létkérdés, vagy a futás képességének folyamatos fenntartása folyamatos létkérdés, mert az O one trick pony, biztos használható ez az OL ilyen, DL olyan szemlélet, de tapasztalatom szerint kevésbé működik egy olyan csapatnál, ami tele van playmakerrel. Bigbennek évek óta halottnak kéne lennie, kb. Rodgersnek is!!! De nem, nem halottak, gyűrűjük van.
Mondom persze úgy, hogy az OL nekem továbbra is fájdalmam, Undival akkor ketten vagyunk Sweezy ügyében.
Szóval én úgy gondolom kezeljük a dolgokat a helyén, bowl.hu szerkesztői értékelnek elemeznek saját képességeik és módszereik szerint. Szerintem mindannyian tudjuk, mely szerkesztő véleménye mennyit ér, esszerint kell értékelni. Offseasonban mindenki vaktölténnyel lő, egy hét múlva okosabbak leszünk!
üdv.H
több mint 11 éve
Azért ne keverjük a kettőt.JJ.Watt nem fog megint olyan szezont produkálni mint tavaly és még sorolhatnám...undisputedlyPont ezek a feltételezések, amik miatt ennyit mozoghatnak a tippek, mi is feltételezhetjük, hogy Wilson nem fog olyan szezont produkálni, mint tavaly, de Wilson helyére behelyettesíthető Lynch-től Wagneren át Earl Thomasig bárki.somoskovig
Amúgy ez a Watt szar példa volt. Ha jobban beleinformálom magam, biztos vagyok,hogy találok a Texanson más lyukakat,mint ahogy minden csapaton,rajtunk is.