Seattle Seahawks
63 feliratkozó
több mint 12 éve
milyen hisztire gondolsz?Mondjuk nem 6-40-re nyertétek a meccset szóval nem értem ezt a hatalmas cinizmust. 20 centin múlt hogy nem Kap a hero és Sherman a szar. Nem így történt, nincs ha, de elszállni se kell. Egyébként remélem a srácaitok nem itt tartanak különben gondok lesznek.JayBA cinizmus, mar ha van, az inkabb Kapernick teljesen folosleges keritesen kivuli hisztijenek szol. Ha ez szerinted elszallas, akkor kb. meg se szolaljon senki - soha. De ha masoktol az az elvaras, hogy egy ilyenre bologasson itt mindenki, mint egy bubble head kutya a kocsi vegeben.. nos, az sajnos nem teljesitheto. Nem is tudom, kene meg egy topic, ami full zart, csak a csapat kozvetlen szurkoloi mehetnek be, mert ugy latszik minden alkalommal megkapjuk ezt a dolgot. Ez meg megmarad ilyen pc eloszobanak. JayB, ne vedd tamadasnak, de szerintem ez igy most tok folosleges volt.endorphyn
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
Mondjuk nem 6-40-re nyertétek a meccset szóval nem értem ezt a hatalmas cinizmust. 20 centin múlt hogy nem Kap a hero és Sherman a szar. Nem így történt, nincs ha, de elszállni se kell. Egyébként remélem a srácaitok nem itt tartanak különben gondok lesznek.JayBA cinizmus, mar ha van, az inkabb Kapernick teljesen folosleges keritesen kivuli hisztijenek szol. Ha ez szerinted elszallas, akkor kb. meg se szolaljon senki - soha. De ha masoktol az az elvaras, hogy egy ilyenre bologasson itt mindenki, mint egy bubble head kutya a kocsi vegeben.. nos, az sajnos nem teljesitheto. Nem is tudom, kene meg egy topic, ami full zart, csak a csapat kozvetlen szurkoloi mehetnek be, mert ugy latszik minden alkalommal megkapjuk ezt a dolgot. Ez meg megmarad ilyen pc eloszobanak. JayB, ne vedd tamadasnak, de szerintem ez igy most tok folosleges volt.
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
és mennyire igaza vanColin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerableTegnap azt mondta,hogy:
persze kopernikusz 😀 lehet sebezhető, de nem neki.braxa88
1, Sherm fél a 9ers elkapóitól 😀
2, Ő nem fél Shermtől, sőt, jövőre ki fogja aknázni,hogy Richard fél 😀
3, Ha tovább dobja egy lábnyival a labdát, most Ő lenne a döntőben 😀
Ennyire futotta 1 hét gondolkodás után 😀undisputedly
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
Mondjuk nem 6-40-re nyertétek a meccset szóval nem értem ezt a hatalmas cinizmust. 20 centin múlt hogy nem Kap a hero és Sherman a szar. Nem így történt, nincs ha, de elszállni se kell. Egyébként remélem a srácaitok nem itt tartanak különben gondok lesznek.
több mint 12 éve
Szerintem ezzel az ominozus meccs utani post game press confon mutatott arccal le is lehet zarni ezt a temat 😀Colin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerableTegnap azt mondta,hogy:

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Őszintén, az első 2-re ezt kell mondania. A másodikra meg inkább a Niners PRosának nem kellett volna erőltetni, hogy ilyen idióta mondatot mondjon. Mellesleg ezzel szépen felvállalta a felelőséget, szóval lehet kifogás és gáz nyilatkozatnak tűnik, de leadershipből 5-ös.Colin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerableTegnap azt mondta,hogy:
Inkább foglalkozzatok a Denverrel ahogy remélem a srácok is ezt teszik, mert magyon félek, hogy bent ragadtok az SF meccsben is ez könnyen visszaütet.
Egyébként a legjobb Secondaryvel dicsekedtek ezt nem a Niners hanem a Denver fogja beárazni és Shermöt is sokkal jobban fogja emelni ha a sok Bronco elkapó közül megfog egyet végig.
Remélem Harvin jön, lát és olyan meccset hoz amilyet nálunk hozott tavaly és végre rámutat az egyetlen hibátokra ( szánalmas Wr corpsra).
Wilsont meg lehet ekézni, hogy kurva szarul ugrál a zsebben, lehet basztatni, hogy sokszor szarul dob, de clutch szituban eddig top volt és remélem most is az lesz.
több mint 12 éve
Ha ez, ha az.... Ha anno a Colts Leaf-et draftolja...ha a saints onside kick-je nem sikerül... stb... Colinnak túl nagy a pofája... nem bírja elviselni, ha éppen nem őt istenítik... Sherman és a SEA elkente a szájukat, aminek nagyon örültem. Jövőre mi lesz? Ugyanez... Ezt a secondary-t egy Colin szintű QB nem szedi szét a playoffban... Már várom Sherman válaszát: "Dont you ever talk about me!! 😊 " ... nektek szurkolok a SB-ban! LOB!!!Hát ez így elég szánalmas...Stopytha bemegy, gól!a.kacsaColin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerableTegnap azt mondta,hogy:
több mint 12 éve
Hát ez így elég szánalmas...ha bemegy, gól!a.kacsaColin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerableTegnap azt mondta,hogy:
több mint 12 éve
Ha az apáink gumit húznak akkor mi nem születünk meg.... LOLColin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerableTegnap azt mondta,hogy:
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
ha bemegy, gól!Colin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerableTegnap azt mondta,hogy:
több mint 12 éve
Colin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerableTegnap azt mondta,hogy:
Ennyire futotta 1 hét gondolkodás után 😀
több mint 12 éve
Arról beszélgettem Richard Sherman első defensive back edzőjével, hogy hogyan mentette meg Sherman a karrierjét: insidehandoff.com/2014/01/30/how-richard-sherman-saved-his-career/Csak összejött a magyar fordítás: insidehandoff.com/2014/01/31/how-richard-sherman-saved-his-career-hungarian/
(Idő híján nem valószínű, hogy a Super Bowl előtt lesz magyar fordítás)zolika26

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
hajrá NFC WEST 😊Marshawn Lynch tries to Ghost Ride an Injury Cart
több mint 12 éve
Colin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerablepersze kopernikusz 😀 lehet sebezhető, de nem neki.
több mint 12 éve
Foci VB-nél polip és más egyéb állatok "jósoltak", most pedig kutyák... 😀Ettől függetlenül a döntőben inkább nektek szurkolok! 😊
több mint 12 éve
Uber cukkerek! 😊Még egy ok, amiért én nektek szurkolok vasárnap. Kurva nagy pacsi Colemannak meg annak, aki kitalálta mindezt.Hatalmas!!!!!!!ThundersNFL
berger90
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Még egy ok, amiért én nektek szurkolok vasárnap. Kurva nagy pacsi Colemannak meg annak, aki kitalálta mindezt.Hatalmas!!!!!!!
berger90
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
A Boeing is beállt a sorba, gyönyörű 😊 :Az egyik helyi mobil szolgáltató elérte,hogy minden nap annak a csapatnak a fényeibe öltöztetik az Empire State Building-et, amelyik aktívabb a szósöl médiában aznap. Eddig minden nap mi nyertünk 😊
több mint 12 éve
Arról beszélgettem Richard Sherman első defensive back edzőjével, hogy hogyan mentette meg Sherman a karrierjét: insidehandoff.com/2014/01/30/how-richard-sherman-saved-his-career/ment egy pm.
(Idő híján nem valószínű, hogy a Super Bowl előtt lesz magyar fordítás)zolika26
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Még egy ok, amiért én nektek szurkolok vasárnap. Kurva nagy pacsi Colemannak meg annak, aki kitalálta mindezt.Mindig jövőre
több mint 12 éve
Nem is tudtam, hogy ott leszünk a Super Bowlon de jó! na jó csak plakáton... ekkora melléfogást.... egyáltalán tudják, hogy elbaxták a plakátot?ThundersNFLHello földi, ment az üzi. Szurkolj nekünk a döntőben, már csak bosszúból is, ha már PM vert ki benneteket!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Az optimális verzió szerint hátrányban nem igen futhatnak 😛Megállom komment nélkül: #newyorkpostés ha futkároznak?diverdoc
Cseles kérdés, többet mondasz a válasszal mint gondolnád:
Kinek lesz a legtöbb szerelése a védelmünkből a Denver ellen?
Én E.T.-t mondom.undisputedly
Másrészt ha sikerült megfogni a Cards,Rams,Minnesota,9ers féle futásokat, akkor a Denveré nem okozhat komoly gondot. Papíron.
több mint 12 éve
Arról beszélgettem Richard Sherman első defensive back edzőjével, hogy hogyan mentette meg Sherman a karrierjét: insidehandoff.com/2014/01/30/how-richard-sherman-saved-his-career/(Idő híján nem valószínű, hogy a Super Bowl előtt lesz magyar fordítás)

http://insidehandoff.com/