NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
JJ.Watt nem fog megint olyan szezont produkálni mint tavaly és még sorolhatnám...undisputedlyPont ezek a feltételezések, amik miatt ennyit mozoghatnak a tippek, mi is feltételezhetjük, hogy Wilson nem fog olyan szezont produkálni, mint tavaly, de Wilson helyére behelyettesíthető Lynch-től Wagneren át Earl Thomasig bárki.
több mint 11 éve
Jól össze lett foglalva, ehhez még annyit tennék hozzá,hogy Schofield,McDaniel,Bennett egészséges még a falba, ez majd felállástól függően fog változni 😊 Plusz itt van Mayowa is,aki biztosan fog snapet nézni első héten.segítek, bár nem hinném, h undinak szüksége lenne rá.Miért ne állná meg a helyét? Mondj egy egészséges kezdő DL-embert Bryanten kívül?4.helyre tették a csapatot, de mind1. érthető a 12.hely is. szar a 2 fal.Összességében 4. lett nem 5., igaz,de a szerkesztői külön rangsorolásban 12.
más:
Guy már a Jaxben, nem lesz tehát a PSben
felkészül Howard és Powellbraxa88
Szerintem meg eléggé nem érthető 😊
Nincs olyan csapat,ahol minden egység fasza lenne,szóval ez a falas dolog nem állja meg a helyét.undisputedly
McQuistan és Sweezy mennyire biztos kezdők? Breno idén is hozza a büntetéseket és a buta hibákat? Két király ember van az OL-ben.
Ők úgy gondolják (gabo meg is indokolta miért 12. nála) Te pedig nem.Fucu
A DL-ről csak annyit, hogy sok a sérült, de majd visszajövögetnek, plusz a tavaly sem volt valami jó a fal, de idén jobb lesz. Ha ebből indulunk ki és hogy a secondary és LB sor csak javult összeszokottságban és mélységben, akkor a D jobb lesz, mint tavaly. Tehát itt javultunk, legalább is papíron.
A OL pedig ugyancsak sokkal összeszokottabb lett. Két Pro Bowler, a két legfontosabb poszton, a mélyésg itt is javult. Plusz az O-ban Kearse javult, feltűnt egy Williams. RW javult. RB core javult. Ők sem lesznek gyengébbek. De ha így nem tetszik, akkor gabót kérd meg, h soroljon fel 11 ennél jobb OL falat, ha tényleg ez az indoka... ha gondolod lebonthatjuk minden emberkére. Vagy azt a 11 csapatot amit a Hawks elé sorolt azt is lebonthatjuk.
Elég lesz indoklásnak?
Nem értem, hogy mi a baj azzal, ha nem értünk egyet azzal, ha valaki PR-ben mást vél. Egészségére. Sztem nem sokan értenek velük egyet, mint az ki is derült. Mi sem. Na és akkor?
Muszáj volt egy ilyen ordas "TE PEDIG NEM INDOKOLTAD MEG" csúfságot beírni. Mert ha nem indokolná meg, akkor nem is gondolhat mást. Ezt az axiómát még nem ismerem.SeaSzilaHawk
Tavalyi falhoz képest Clem,Irvin az aki nem lesz készen a week1-ra, helyette itt van a fent említett kettős,de mivel IRvin idén LB, ezért maradjunk annyiban,hogy week1-ra Clem lesz az egyedüli,aki nem játszik. Szóval hagyjuk ezt a "ki egészséges a falból" mantrát. A rosterben lévő potenciálhoz képest gyenge lesz a fal első hétre, tavalyhoz kéepst meg nem.
Találtál 3 embert az O falból. Képes vagy egy ilyen érvet felhozni,hogy Bruno megint hozza-e a zászlókat? 😀 Szezon második felében már kezelték a problémáját. Megértem,hogy rengeteg csapatot kell figyelned, és a Cardinalson túl nehéz más csapatot rendesen megérteni,de azért na... nehogy már 1 éves hsz-ekből szedd az infódat 😊
Sweezy-vel egyedül én nem vagyok kb megelégedve a fórumon,mert szerintem még mindig szarul kommunikál. Stáb és a többi fórumozó szerint pedig nem. Nem is tettünk rá kísérletet,hogy upgradeljük a pozíciót. Inkább hiszek akkor Cable-nek... 😊
Tavalyhoz képest egyedül egy Clem nincs,de már az Atlanta ellen is így múlt egy hangyafasznyin,hogy továbbmenjünk,idegenben. Azon Atlanta ellen, aki gabokockáéknál 1. 😀
Most erre mit mondjak 😀
PErsze szabad vélemény,meg miegymás, nem is mondtam,hogy top5 lennénk, de kérlek, sorolj már fel 11 csapatot a ligából,akiket elénk teszel. Köszi 😉
Ja,persze kihagytam,hogy náluk pl a Giants és a Texans is sokkalta előrébb van mint mi. Tovább nem is igen néztem 😀 Amíg Eli irányít, veszélyesek az Óriások,tavaly nem volt PO, idénre lerokkant több posztjuk is, a saját fanjaik is szkeptikusak,de 5.-nem azt hiszem be kell tenni őket 😀
És a Texans? 😀 Hopkins agyrázkódás, megint marad a semmi passzjáték egy középszer Qb-val.
JJ.Watt nem fog megint olyan szezont produkálni mint tavaly és még sorolhatnám...
több mint 11 éve
segítek, bár nem hinném, h undinak szüksége lenne rá.Miért ne állná meg a helyét? Mondj egy egészséges kezdő DL-embert Bryanten kívül?4.helyre tették a csapatot, de mind1. érthető a 12.hely is. szar a 2 fal.Összességében 4. lett nem 5., igaz,de a szerkesztői külön rangsorolásban 12.
más:
Nincs olyan csapat,ahol minden egység fasza lenne,szóval ez a falas dolog nem állja meg a helyét.undisputedly
McQuistan és Sweezy mennyire biztos kezdők? Breno idén is hozza a büntetéseket és a buta hibákat? Két király ember van az OL-ben.
Ők úgy gondolják (gabo meg is indokolta miért 12. nála) Te pedig nem.Fucu
A DL-ről csak annyit, hogy sok a sérült, de majd visszajövögetnek, plusz a tavaly sem volt valami jó a fal, de idén jobb lesz. Ha ebből indulunk ki és hogy a secondary és LB sor csak javult összeszokottságban és mélységben, akkor a D jobb lesz, mint tavaly. Tehát itt javultunk, legalább is papíron.
A OL pedig ugyancsak sokkal összeszokottabb lett. Két Pro Bowler, a két legfontosabb poszton, a mélyésg itt is javult. Plusz az O-ban Kearse javult, feltűnt egy Williams. RW javult. RB core javult. Ők sem lesznek gyengébbek. De ha így nem tetszik, akkor gabót kérd meg, h soroljon fel 11 ennél jobb OL falat, ha tényleg ez az indoka... ha gondolod lebonthatjuk minden emberkére. Vagy azt a 11 csapatot amit a Hawks elé sorolt azt is lebonthatjuk.
Elég lesz indoklásnak?
Nem értem, hogy mi a baj azzal, ha nem értünk egyet azzal, ha valaki PR-ben mást vél. Egészségére. Sztem nem sokan értenek velük egyet, mint az ki is derült. Mi sem. Na és akkor?
Muszáj volt egy ilyen ordas "TE PEDIG NEM INDOKOLTAD MEG" csúfságot beírni. Mert ha nem indokolná meg, akkor nem is gondolhat mást. Ezt az axiómát még nem ismerem.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Robinsont kicsit sajnálom, faltörő kosnak tökéletes volt. Más meglepetés nekem nem volt. Talán a McGrath - Willson döntés lehetett volna fordítva is, de meglátjuk.nagyon remélem h Lotulelei nemnagyon lesz pályán, mert ha játszik az azt jelenti h Wagner és Wright sérült. És ők azért elég pótolhatatlanok.
Szerintetek ki lesz az év meglepetés embere? Nálam Mayowa és Lotulelei a tipp.garrett27
Mayowa nekem annyira nem jön be, nem tűnt dominánsnak a backup arcok ellen, így a kezdők ellen még annyira sem lesz az
sztem a meglepetés az Thurmond lesz. 4-5 picket várok tőle, és abban reménykedem h elit nickelback lesz
több mint 11 éve
krankovics
407
Robinsont kicsit sajnálom, faltörő kosnak tökéletes volt. Más meglepetés nekem nem volt. Talán a McGrath - Willson döntés lehetett volna fordítva is, de meglátjuk.Ha Lotulelei kap lehetőséget élni fog vele, nekem is nagyon szimpatikus volt. A haja és a mozgása Polamalura emlékeztet. 😊
Szerintetek ki lesz az év meglepetés embere? Nálam Mayowa és Lotulelei a tipp.garrett27
több mint 11 éve
Robinsont kicsit sajnálom, faltörő kosnak tökéletes volt. Más meglepetés nekem nem volt. Talán a McGrath - Willson döntés lehetett volna fordítva is, de meglátjuk.Szerintetek ki lesz az év meglepetés embere? Nálam Mayowa és Lotulelei a tipp.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Harpert viszont nem vitték el. PSben van
több mint 11 éve
Miért ne állná meg a helyét? Mondj egy egészséges kezdő DL-embert Bryanten kívül?4.helyre tették a csapatot, de mind1. érthető a 12.hely is. szar a 2 fal.Összességében 4. lett nem 5., igaz,de a szerkesztői külön rangsorolásban 12.
más:
Ők úgy gondolják (gabo meg is indokolta miért 12. nála) Te pedig nem.
több mint 11 éve
4.helyre tették a csapatot, de mind1. érthető a 12.hely is. szar a 2 fal.Összességében 4. lett nem 5., igaz,de a szerkesztői külön rangsorolásban 12.
más:
Nincs olyan csapat,ahol minden egység fasza lenne,szóval ez a falas dolog nem állja meg a helyét.
Howardért kár,de sejthető volt,hogy felveszi valaki.
több mint 11 éve
kurva életbeee...más:Howardot a Chiefs vitteFucu
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
braxa88
12 534
nem örülök.más:Howardot a Chiefs vitteFucu
igazábol nemtom mivel kevesebb mint D'Anthony SMith...
több mint 11 éve
más:Howardot a Chiefs vitte
több mint 11 éve
4.helyre tették a csapatot, de mind1. érthető a 12.hely is. szar a 2 fal.Csak egy embert hoztuk egyelőre., mellet még 3an jöttek, ketten a Philyből és DJ WIlliams a Packersből.
más:
több mint 11 éve
braxa88
12 534
4.helyre tették a csapatot, de mind1. érthető a 12.hely is. szar a 2 fal.más:
felkészül Howard és Powell
több mint 11 éve
NEm bírom ki, ide is ki kell írnom 😀Kikerült a főoldalra a Hawks 5.helyen a szezon előtti PR-ben, és briareos és gabokocka szerint közünk nincs a legjobb 1/3-hoz a ligában, ugyanis egyaránt 12. helyre tettek minket 😀
Oké,hogy nem vagyunk szerintem sem egyértelmű favorit, de azért egy szkeptikus becslés szerint is beférnénk szerintem a Top8-ba 😀
több mint 11 éve
Harper,McDonald és Guy szerintem megy is a Jax-be 😀Azt nem tudom, hogy Winfield sérült-e, mert azt nem látjuk/tudjuk. Ellenben Thurmond nagyon jó, és ezt láttuk is, így tudható is. Viszont egész évben azért fogunk aggódni, hogy csak meg ne sérüljön. Nagyon szurkolok neki, hogy így legyen.
Sajnálom Winfieldet,de állítólag sérült. Ami nekünk szívás,mert ez azt jelenti,hogy nem azért lett kitéve,mert WT3 annyira jó lenne,hanem azért, mert Winfield nincs egyben.undisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Harper,McDonald és Guy szerintem megy is a Jax-be 😀No,meg van nálunk is az 53-as keret.braxa88
Quarterbacks (2)
Starter: Russell Wilson
Backup: Tarvaris Jackson
Kitéve: Quinn
nincs megelepetés
Running backs (5)
Starter: Marshawn Lynch
Backups: Robert Turbin, Christine Michael, Spencer Ware, Derrick Coleman
Kitéve: Robinson
Robinsin cut ugye váratlan és szar is. Coleman és Ware is pótolhatja. de a kettő együtt nem ad ki egy Robindot
Wide receivers (5)
Starters: Golden Tate, Sidney Rice
Backups: Doug Baldwin, Jermaine Kearse, Stephen Williams
Kitéve: Phil Bates, Arceto Clark, Chris Harper, Bryan Walters
Harper mehet PSbe ha másnak nem kell. Papírforma lett a camp végére a sorrend, a camp előtt azonban nem ezt vártuk
Tight ends (2)
Starter: Zach Miller
Backup: Luke Willson
Kitéve: Sean McGrath, Cooper Helfet, Darren Fells
2 TE. Person lesz a blokkoló TE, aki ugye OT. McGrath-t vártam rosterre.
Offensive line (10)
Starters: LT Russell Okung, LG Paul McQuistan, C Max Unger, RG J.R. Sweezy, RT Breno Giacomini
Backups: OG James Carpenter, C/OG Lemuel Jeanpierre, OT Mike Person, OT/OG Michael Bowie, OT/OG Alvin Bailey
Waived: OG Ryan Seymour, OG Rishaw Johnson, C Jared Smith
teljesen papírforma. érdekes h a Bailey UDFA lett, pedig azt várták h draftolják. meg is csinálta a rostert., ellenben Seymourral és Smitthel akitől nem várták h draftolják....csak nem hülyék a scoutok. A OL deapht nem rossz, fiataok, tehetségesek, de a rutin nagyon hiáynzik.
D-Line (11)
Starters: DE Red Bryant, NT Brandon Mebane
Backups: DE Chris Clemons, DE/LB O’Brien Schofield, DE/DT Michael Bennett, DE Cliff Avril, DT Jordan Hill, DT Tony McDaniel, DE Benson Mayowa, DE/LB Bruce Irvin
Acquired in a trade: DT D’Anthony Smith
Terminated contract: DT Clinton McDonald
Waived: DT Jaye Howard, ST Sealver Siliga, DT Michael Brooks, DT Dewaye Cherrington, DE Ty Powell
Semmi meglepetés. Ha mindenki egészsáéges akkor nagyon erős egység, de ugy h Hill, Mebane, McDaniel, Clemons és Bennett is sérüléssel bajlódik, Irvin meg eltiltott igybajok vannak.
Linebackers (7)
Starters: OLB K.J. Wright, MLB Bobby Wagner, OLB Malcolm Smith
Backups: OLB Mike Morgan, MLB Heath Farwell, MLB Allen Bradford, OLB John Lotulelei
Nem gonoltam volna h Lotulelei rosteren lesz. Breadford megérdemli. Farwell emg kell a STbe
Secondary (9)
Starters: RCB Brandon Browner, LCB Richard Sherman, SS Kam Chancellor, FS Earl Thomas
Backups: CB Walter Thurmond, CB Jeremy Lane, CB Byron Maxwell, FS Chris Maragos, SS Jeron Johnson
Contract terminated: Antoine Winfield
Waived: CB Ron Parker, SS Winston Guy, FS/CB DeShawn Shead
Winfield cut várható volt. Erős CB sor, ligában szerintem magasan legjobb így is. Érdekes h Maragos megelőzte Guyt
Special teams (3)
Starters: P Jon Ryan, K Steven Hauschka, Snapper Clint Greshamundisputedly
Sajnálom Winfieldet,de állítólag sérült. Ami nekünk szívás,mert ez azt jelenti,hogy nem azért lett kitéve,mert WT3 annyira jó lenne,hanem azért, mert Winfield nincs egyben.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
No,meg van nálunk is az 53-as keret.
Quarterbacks (2)
nincs megelepetés
Running backs (5)
Robinsin cut ugye váratlan és szar is. Coleman és Ware is pótolhatja. de a kettő együtt nem ad ki egy Robindot
Wide receivers (5)
Harper mehet PSbe ha másnak nem kell. Papírforma lett a camp végére a sorrend, a camp előtt azonban nem ezt vártuk
Tight ends (2)
2 TE. Person lesz a blokkoló TE, aki ugye OT. McGrath-t vártam rosterre.
Offensive line (10)
Starters: LT Russell Okung, LG Paul McQuistan, C Max Unger, RG J.R. Sweezy, RT Breno Giacomini
Backups: OG James Carpenter, C/OG Lemuel Jeanpierre, OT Mike Person, OT/OG Michael Bowie, OT/OG Alvin Bailey
teljesen papírforma. érdekes h a Bailey UDFA lett, pedig azt várták h draftolják. meg is csinálta a rostert., ellenben Seymourral és Smitthel akitől nem várták h draftolják....csak nem hülyék a scoutok. A OL deapht nem rossz, fiataok, tehetségesek, de a rutin nagyon hiáynzik.
D-Line (11)
Backups: DE Chris Clemons, DE/LB O’Brien Schofield, DE/DT Michael Bennett, DE Cliff Avril, DT Jordan Hill, DT Tony McDaniel, DE Benson Mayowa, DE/LB Bruce Irvin
Waived: DT Jaye Howard, ST Sealver Siliga, DT Michael Brooks, DT Dewaye Cherrington, DE Ty Powell
Semmi meglepetés. Ha mindenki egészsáéges akkor nagyon erős egység, de ugy h Hill, Mebane, McDaniel, Clemons és Bennett is sérüléssel bajlódik, Irvin meg eltiltott igybajok vannak.
Linebackers (7)
Backups: OLB Mike Morgan, MLB Heath Farwell, MLB Allen Bradford, OLB John Lotulelei
Nem gonoltam volna h Lotulelei rosteren lesz. Breadford megérdemli. Farwell emg kell a STbe
Secondary (9)
Starters: RCB Brandon Browner, LCB Richard Sherman, SS Kam Chancellor, FS Earl Thomas
Backups: CB Walter Thurmond, CB Jeremy Lane, CB Byron Maxwell, FS Chris Maragos, SS Jeron Johnson
Winfield cut várható volt. Erős CB sor, ligában szerintem magasan legjobb így is. Érdekes h Maragos megelőzte Guyt
Special teams (3)
Starters: P Jon Ryan, K Steven Hauschka, Snapper Clint Greshamundisputedly
több mint 11 éve
braxa88
12 534
5 draftolt rookie élte meg az 53at: michael, hill, bowie, ware, willsonmongyuk többi megy PSbe
több mint 11 éve
No,meg van nálunk is az 53-as keret.Quarterbacks (2)
Running backs (5)
Wide receivers (5)
Tight ends (2)
Offensive line (10)
D-Line (11)
Linebackers (7)
Secondary (9)
Special teams (3)
Starters: P Jon Ryan, K Steven Hauschka, Snapper Clint Gresham
több mint 11 éve
Ha csak az utolsó PS meccset nézem és azt is figyelembe veszem, hogy sokaknak a roster volt a tét, akkor kb a fél csapat kivágható lenne. Robinsont nem értem, de majdcsak megtudjuk az okát, Quinn pedig pár éve megállt a fejlődésben és valószínűleg már így is marad. Elnézve néhány csapatot nem reménytelen egy backup szerepkör. A Packers pl. Harrell után Youngot is lapátra tette.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Winfield visszavonult. Lehet már nem maradt sok a tankban neki. Ìgy mèg nagyobb respect a tavalyi szezonjának. Jó játèkos volt.
több mint 11 éve
én bírtam Mike Robot, de az elittől messze volt ő minden poziban amiben játszottnagyon nem örülök1 milliót spóroltatok azzal hogy elküldtétek.Fucu2,5 millió base salary elvileg,most lusta vagyok rákeresni.Michael Robinson elküldve.FucuKar, tul sok penze kerult..?endorphyn
Nem lesz több RealRobReport :Sundisputedly
elit FBnek ment el. hiányozni fog a futójátékbanbraxa88