Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 7 éve
Vance Joseph az új dc, nem Bowles.Mindenhol? Is?
Amadeus

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Vance Joseph az új dc, nem Bowles.
több mint 7 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1083097861997449216

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Abban biztos is lehetsz! 😊Qrvára kíváncsi vagyok mihez kezd Winstonnal. Állitom, hogy a csávóban akkora potenciál van, mint bármelyik másik QB-ban, csak normális edző kell neki.Mindjárt jön egy vasas szurkoló és azt mondja: összetöreti 😊
gabokocka
gordon
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 7 éve
Szinte az egész ex-Cardinals stáb megy Tampába, Bowles, Leftwitch, Goodwin is, érdekes lesz majd ősszel az Ari @ TB meccs 😊Minimum TNF-es meccs lesz emiatt, de nem kizárt egy korai MNF se.
Löfli
több mint 7 éve
😀😀😀Pedig azt hittem végre előtudok rántani egy egyedi önálló gondolatot 😕 azért majd elolvasom a tiedet is odaát 😀Ebben az egészség dologban sem vagyok teljesen biztos már. Egy év alatt meggyógyult? Inkább tűnik ez most annak, hogy látta, hogy jön a föld a cardinalsnak és egy sunyin maszkolt pr lépéssel otthagyta a süllyedő hajót.Agreed, ugyanezt írtam a Cards topicba 😀
peach
tenorx
peach
Mindenesetre shady ez a dolog, meg nem lesz szimpatikusabb Arians (lehet még a pittsburghi Arians takarodj működik bennem).
több mint 7 éve
Pedig azt hittem végre előtudok rántani egy egyedi önálló gondolatot 😕 azért majd elolvasom a tiedet is odaát 😀Ebben az egészség dologban sem vagyok teljesen biztos már. Egy év alatt meggyógyult? Inkább tűnik ez most annak, hogy látta, hogy jön a föld a cardinalsnak és egy sunyin maszkolt pr lépéssel otthagyta a süllyedő hajót.Agreed, ugyanezt írtam a Cards topicba 😀
peach
tenorx
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Ebben az egészség dologban sem vagyok teljesen biztos már. Egy év alatt meggyógyult? Inkább tűnik ez most annak, hogy látta, hogy jön a föld a cardinalsnak és egy sunyin maszkolt pr lépéssel otthagyta a süllyedő hajót.Agreed, ugyanezt írtam a Cards topicba 😀
peach
több mint 7 éve
Ebben az egészség dologban sem vagyok teljesen biztos már. Egy év alatt meggyógyult? Inkább tűnik ez most annak, hogy látta, hogy jön a föld a cardinalsnak és egy sunyin maszkolt pr lépéssel otthagyta a süllyedő hajót.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Nem gyakran látogatok a Bucs topicba, de most muszáj. Arians a kedvenc edzői kinevezésem idén, pedig sosem voltam Cards vagy Bucs fan.Ha ő nem tudja beilleszteni Winstont, akkor tényleg senki és 2 múlva mehet a teljes rebuild új GM-HC-QB trióval. Az egyedüli kérdéses rész az 5 éves szerződés. Még ha stabil jó csapat is lesz itt, akkor is az egészségi állapota eléggé kérdéses ilyen hosszú távon.
A keret mindenesetre adott, az egyik legjobb sztem az NFL-ben. A D-t kell rendbe rakni, de az alappillérek ott is megvannak. Szurkolok!
több mint 7 éve
Bowles érkezhet DC-nek. Szépen fel fog borulni az NFC South itt 1-2 éven belül.Eddig is majdnem évenként változtak a csooortgyőztesek és wc helyek a csoport erőssége miatt, szal felborulni nem fog, csak nagyon úgy néz ki a Bucs közvetett szerepe közvetlenné változik.
Amadeus
több mint 7 éve
Lassan az öreg egy szavát se lehet komolyan venni...twitter.com/RapSheet/status/1081606120651870209nem úgy volt, hogy csak a Browns?!
empty taxi
Amadeus
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
pffff... se nem fiatal offenseelme, se nem McVay tanítvány.ezt mégis hogy?!
több mint 7 éve
Keret egész jónak néz ki. Ha Arians hozza a Coltsos és Cardsos formáját ebből még PO-ot sem lehet kizárni jövőre.
több mint 7 éve
Szinte az egész ex-Cardinals stáb megy Tampába, Bowles, Leftwitch, Goodwin is, érdekes lesz majd ősszel az Ari @ TB meccs 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Bowles érkezhet DC-nek. Szépen fel fog borulni az NFC South itt 1-2 éven belül.
több mint 7 éve
Arians hivatalos. Érdekes sztori lesz ez is.
több mint 7 éve
Mostanság inkább a running back-ek kinyírása a sémaspecialitásaQrvára kíváncsi vagyok mihez kezd Winstonnal. Állitom, hogy a csávóban akkora potenciál van, mint bármelyik másik QB-ban, csak normális edző kell neki.Mindjárt jön egy vasas szurkoló és azt mondja: összetöreti 😊
gabokocka
gordon
több mint 7 éve
Qrvára kíváncsi vagyok mihez kezd Winstonnal. Állitom, hogy a csávóban akkora potenciál van, mint bármelyik másik QB-ban, csak normális edző kell neki.Mindjárt jön egy vasas szurkoló és azt mondja: összetöreti 😊
gabokocka
több mint 7 éve
Qrvára kíváncsi vagyok mihez kezd Winstonnal. Állitom, hogy a csávóban akkora potenciál van, mint bármelyik másik QB-ban, csak normális edző kell neki.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
twitter.com/Sheena_Marie3/status/1082291214601408512még a végén jövőre több Bucs meccset nézek, mint Cardinalst 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Mutual interest between Arians, Bucs for opening
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Lichttel (itteni GM) spanok, anno dolgoztak 1ütt Arizonában.twitter.com/RapSheet/status/1081606120651870209nem úgy volt, hogy csak a Browns?!
empty taxi
Amadeus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
twitter.com/RapSheet/status/1081606120651870209nem úgy volt, hogy csak a Browns?!
empty taxi