NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
Winston kap egy kis pihit
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Ti maradhattok 😊
több mint 6 éve
a zöldközi-henger partyán....Floridaban nem lehet gondAz elso 2018-as mockokban meg elso koros volt J Feherfejtehetségre elsőkörös is, a problémák a personelbe vannak erőssen
Janek
sutianap
Janek
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Floridaban nem lehet gondAz elso 2018-as mockokban meg elso koros volt J Feherfejtehetségre elsőkörös is, a problémák a personelbe vannak erőssen
Janek
sutianap
több mint 6 éve
Az elso 2018-as mockokban meg elso koros volt J Feherfejtehetségre elsőkörös is, a problémák a personelbe vannak erőssen
Janek
több mint 6 éve
Az elso 2018-as mockokban meg elso koros volt J Feherfej
több mint 6 éve
szívunk?twitter.com/Pitt_FB/status/990277285344415745
több mint 6 éve
Tárgytalan, de James, vagy fitzpatricket vittem volna. Bár így utólag a franc tudja miért csúszott James ennyit...Minkah meg ugyebár pont előzttetek ment ki. Lehet ő lett volna ha a phins nem kavar be.
TheBerzerkerEzt én értem, de az offseason után én úgy látom nem DL-nél van a legnagyobb gond. Sokkal inkább hátul meg oldalt. OL-ről nem is beszélve.Sztem magasan volt a boardotokon, james pedig nem, mert nyílván ő lett volna a logikus választás. Grimes még mindig jó cb, a hargreaves projektet meg még nem akarjátok feladni. A legjobb ot és guard kiment, ill. barkley is, így sztem védhető pick volt és a logikát is vélem felfedezni benne. Miért, neked ki tetszett volna sokkal jobban ott?
TheBerzerkerValaki magyarázza meg az első kör pickét, mert én nem értem.A tavalyi szezonotok azon ment el, hogy a los-on elvesztették a meccsek java részét. Na a DL-el idén valszeg nem lesz ilyen probléma, illetve mccoy is profitálni fog abból, hogy vea valszeg egyedül is legyilkolja a futást.
TheBerzerker
peach
peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Tárgytalan, de James, vagy fitzpatricket vittem volna. Bár így utólag a franc tudja miért csúszott James ennyit...Ezt én értem, de az offseason után én úgy látom nem DL-nél van a legnagyobb gond. Sokkal inkább hátul meg oldalt. OL-ről nem is beszélve.Sztem magasan volt a boardotokon, james pedig nem, mert nyílván ő lett volna a logikus választás. Grimes még mindig jó cb, a hargreaves projektet meg még nem akarjátok feladni. A legjobb ot és guard kiment, ill. barkley is, így sztem védhető pick volt és a logikát is vélem felfedezni benne. Miért, neked ki tetszett volna sokkal jobban ott?
TheBerzerkerValaki magyarázza meg az első kör pickét, mert én nem értem.A tavalyi szezonotok azon ment el, hogy a los-on elvesztették a meccsek java részét. Na a DL-el idén valszeg nem lesz ilyen probléma, illetve mccoy is profitálni fog abból, hogy vea valszeg egyedül is legyilkolja a futást.
TheBerzerker
peach
peach
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 6 éve
Ezt én értem, de az offseason után én úgy látom nem DL-nél van a legnagyobb gond. Sokkal inkább hátul meg oldalt. OL-ről nem is beszélve.Sztem magasan volt a boardotokon, james pedig nem, mert nyílván ő lett volna a logikus választás. Grimes még mindig jó cb, a hargreaves projektet meg még nem akarjátok feladni. A legjobb ot és guard kiment, ill. barkley is, így sztem védhető pick volt és a logikát is vélem felfedezni benne. Miért, neked ki tetszett volna sokkal jobban ott?
TheBerzerker
peach
több mint 6 éve
Ezt én értem, de az offseason után én úgy látom nem DL-nél van a legnagyobb gond. Sokkal inkább hátul meg oldalt. OL-ről nem is beszélve.Valaki magyarázza meg az első kör pickét, mert én nem értem.A tavalyi szezonotok azon ment el, hogy a los-on elvesztették a meccsek java részét. Na a DL-el idén valszeg nem lesz ilyen probléma, illetve mccoy is profitálni fog abból, hogy vea valszeg egyedül is legyilkolja a futást.
TheBerzerker
peach
több mint 6 éve
Valaki magyarázza meg az első kör pickét, mert én nem értem.A tavalyi szezonotok azon ment el, hogy a los-on elvesztették a meccsek java részét. Na a DL-el idén valszeg nem lesz ilyen probléma, illetve mccoy is profitálni fog abból, hogy vea valszeg egyedül is legyilkolja a futást.
TheBerzerker
több mint 6 éve
Valaki magyarázza meg az első kör pickét, mert én nem értem.
több mint 6 éve
Idei menetrend 1 MNF-el a Steelers ellentöbb mint 6 éve
Már csak azt kéne megoldani, hogy ne öljék meg Winstont és valaki futni is tudjon egy kicsit...
több mint 6 éve
A DL akkor itt is meg lesz, Curry, JPP, McCoy nem rossz.
több mint 6 éve
Na gyerekek JPP in da house! McCoyal együtt fogják abúzálni az ellent!
több mint 6 éve
buccaneer
490
www.facebook.com/BucsBlog/Akkor facebookon ajánlom a Bucs blogot 😉Magammal nem szeretek beszélgetni, híreket meg én is olvasok. Minek jöjjek ide? 😀Én szívesen olvasnám a zanzásított bucks híreket 😊
D11
Giowa
Egyébként pedig nem nagyon van Bucs szurkoló, védettnek számítunk 😀
Greg666
Itt gyűlünk össze néha egy páran, (van aki Floridában élő magyarként) egy nem túl sikeres és büszke beszélgetésre alapot adó franchise-zal a hátunk mögött.
több mint 6 éve
Vagyunk azért itt. Várjuk a nagy csodát, hogy befusson a bandwagon és hozza az utasokat .)
több mint 6 éve
Ja csak közben megzsarolta Sobrit hogy ha nem lesz Jags szurkoló legalább egy évig halálba jinxeli a Patset. A többi már történelem 😀 Erre azért nem mindenki képes.Magammal nem szeretek beszélgetni, híreket meg én is olvasok. Minek jöjjek ide? 😀Ik is így kezdte a Jagsel 😉 Szinte csak magának irogatott, aztán tessék. Te is lehetsz legenda 😀
D11
dande
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Voltak itt régen 4-5en fixen, de sajnos ők is eltűntek.Akkor facebookon ajánlom a Bucs blogot 😉Magammal nem szeretek beszélgetni, híreket meg én is olvasok. Minek jöjjek ide? 😀Én szívesen olvasnám a zanzásított bucks híreket 😊
D11
Giowa
Greg666
több mint 6 éve
Magammal nem szeretek beszélgetni, híreket meg én is olvasok. Minek jöjjek ide? 😀Ik is így kezdte a Jagsel 😉 Szinte csak magának irogatott, aztán tessék. Te is lehetsz legenda 😀
D11
több mint 6 éve
Akkor facebookon ajánlom a Bucs blogot 😉Magammal nem szeretek beszélgetni, híreket meg én is olvasok. Minek jöjjek ide? 😀Én szívesen olvasnám a zanzásított bucks híreket 😊
D11
Giowa
több mint 6 éve
Magammal nem szeretek beszélgetni, híreket meg én is olvasok. Minek jöjjek ide? 😀Én szívesen olvasnám a zanzásított bucks híreket 😊
D11
több mint 6 éve
Magammal nem szeretek beszélgetni, híreket meg én is olvasok. Minek jöjjek ide? 😀Ennyire nincs Bucs fan az oldalon? Pedig komolyan tök szimpi csapat 😀
D11