Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Bután kaptunk ki. Nem is. Inkább viccesen. Egy félidő előnyt kapott a Philly. Ez sok volt. Igaza volt Steznek, ez vicces csoport, de most mi játszottuk a bohócot....
több mint 13 éve
bár semmi kedvem nincs most irogatni a meccsrőlde szeretnék egy esetleges falmewart/sok buta kommentet megelőzni... (Griffin gyűlölők, félretájékozottak, stb.)
izgalmasan indult a találkozó, mivel Haslett nem tudta mire számítson Kellytől, ezért egy igazi progresszív D-t küldött fel, amely engedte a playeket, hogy a redzoneban megálljon a játék; ez tulajdonképpen be is jött
ha leszámítjuk a Morris fumblet (mert ez előfordul, benne van a játékban), akkor 3 kísérletből 10-7-et hozott össze a D, úgy hogy szinte teljesen ismeretlen terepen járt, ez egy jó teljesítmény.
Utána jött a 'csoda', nevezzük nevén: SOPHOMORE SLUMP, ami annyiban nyilvánult meg hogy kb. 3,5 negyedig Griffin nem állt bele rendesen a dobásaiba az első lábával, ez lehet sok mindentől, de aki látta nyáron edzésen, ennél lényegesen-lényegesen jobban dobált, amíg nem állt bele rendesen, nem volt meg az önbizalom, mentálisan nem volt rendben, addig nem találta el az elkapókat, (a sérülésből kifelé jövet igenis hiányzott az éles meccs tapasztalat, nem tudta meddig mehet el, szó szerint félt) kivéve az első intet..., az teljesen rossz döntés volt
de megesett az int, és jó védekezés, de teljes pálya; éssss Morris hozta a nemvártat, safety, amitől az egész támadójáték bele is zavarodott a fociba, a meccs nagy részére; sőt Griffinen túl Morris két nem várt hibája volt a leginkább meglepő, ő egy nagyon biztos embernek számított korábban, az elején pedig (inkább a körülmények miatt), de elindított egy lavina effektust
de nem fogom ellopni a philly D érdemeit, nagyon okosan sok embert tartott a boxban (8-9-et is), és folyamatosan inside blitzeket játszottak, nagyon bölcsen, kiszedték a futást, Griffin pedig az éles meccsre FEJBEN még egyszer FEJBEN nem állt készen; bár komoly nyomás nem volt belőle, de egyszer-egyszer elváltották a zónákat a belsők, és akkor bizony oda-oda értek, és ez bőven elég volt.
szóval végül a nagy megterheléstől az addig remek D leolvadt, 50 playt elszenvedni a totálisan inkompetens O miatt az elég sok, pedig már Haslett is kibontotta a kis kosárkáját, nagyon jó LB és corner blitzeket vett elő, de végül nagy hátránnyal ért véget a félidő;
és ekkor arra számítottam, ugye garbage time is, még itt van Griffin, jöhet az új meccs; de még nem 😊 interception megint, ugyanabból a hibából, és pontok.
majd jóval később szerencsés labdaszerzés, short field, amiből szép támadássorozat, de kihagyta Forbath, de látszott megtört a jég; és voltak rendes driveok, és ezen felül a philly O 0 pontot tett fel a táblára (persze visszakapcsoltak...); de már kipihente magát a D a driveok között, és Haslett is rendes gameplant épített fel
ennyi elég is volt most a vitát megelőzendőleg, de végül egy onside kicken múllott, ami be is jöhetett volna
a meccsről majd később
két-három sidenote; nem Doughty játszott safetyt, hanem Biggers FS-t, és Rambo SS-t (mivel nem igazán kellett az extra ember a boxban, így tul.képpen két zónázó safety volt végig), Hall nagyon-nagyon lassú; és Amerson végre hozta amit tud, szép mozgás, jó playek;
ami aggasztó volt, a sok missED Tackle, amiből nem tudtuk időben lezárni a playeket (->fáradtság, nagy megterhelés)
előre szólok 😛😛, teljesen meg vagyok a D-vel elégedve, és ha Griffin a meccs végére fel tudta építeni a játékát, akkor igenis szép szezon lesz ez, mert látszik a D-n hogy szintet lépett, de köv. meccset is így kell kezdeni ( a meccs végi lendülettel)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Ahhoz képest, hogy nagy zakó nézett ki az első félidőben, majdnem elpicsáztuk őket 😛Na, RG3-at táv gyógyítom kicsit és nem lesz itt gond 😊
több mint 13 éve
mégiscsak hiányzik Thomas
több mint 13 éve
elvileg az mert aktív, de Baker a csere párja, NT-nek egész jó BakerOké. De ezen a Dougthy dolgon nem tudom túltenni magam. Nem igaz hogy nincs kint a tailgate alatt egy normálisabb sütögető aki beállhatna helyette. Vödör is elmehet a picsába. Én már el is zavarnám. Tiszta Landry effektus.
másrészt szerintem nagyon sokat leszünk nickelben, szóval erős lesz a rotáció és Neild csak NT, míg Baker még DE-nek is elél, de inkább 4-3 Nt-nek, Neild meg annak nemjósapka
több mint 13 éve
elvileg az mert aktív, de Baker a csere párja, NT-nek egész jó Bakermásrészt szerintem nagyon sokat leszünk nickelben, szóval erős lesz a rotáció és Neild csak NT, míg Baker még DE-nek is elél, de inkább 4-3 Nt-nek, Neild meg annak nemjó
több mint 13 éve
Fantasztikus. Megint maradt a Vonalfestő. Ez a manus kurvára tud valamit, hogy még mindig itt van a csapatnál és KEZDŐ bazd meg, KEZDŐ!!! Ki lesz a NT ha Cofield keze mégse lesz fájintos?Csodás. Mijafaszom van T.Jacksonnal má'? És Nield miért?apeszosállítólag bőven egy hónap az adminisztrációsapka
több mint 13 éve
Csodás. Mijafaszom van T.Jacksonnal má'? És Nield miért?apeszosállítólag bőven egy hónap az adminisztráció
több mint 13 éve
Csodás. Mijafaszom van T.Jacksonnal má'? És Nield miért?
több mint 13 éve
háromszoros hurráDoughty will make his 47th career start tonight. Again: a lot of starts for a career backup.
Brandon Meriweather is out as expected. .Doughty starts. .Rex..White. .Royster..Gumbs. .LeRibeus..Neild are inactive
Neild 😕😕, Royster 😊😊, és Rex és White is 😮; LeRibeus 😮
több mint 13 éve
Jimmytűl lestemMikell Vikk
😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
üdv újra--
ez lesz a nyerő hozzáállás:
Redskins defensive coordinator Jim Haslett told reporters he watched tape of 23 or 24 Oregon games, along with all of the Birds’ preseason contests.
“If they can do anything else, God bless ‘em,” Haslett said.
több mint 13 éve
Szevasztok rézbőrűek! Stewie's back.
Néha rátok néztem az offsessionban, láttam szakmáztatok becsülettel, de én sem lazsáltam, két centit nőtt a bicepszem 😀
Holnap pipi husi lesz a menü, készüljetek 😊
több mint 13 éve
Kell itt valakinek egy XL-es Adidas Redskins szélkabát? Nekem igazából semmi szükségem rá, úgyhogy ha kell valakinek, akkor szívesen elpostázom vagy Pesten személyesen is oda tudom adni. Igény esetén rakok képet is.zolkabolkaIngyé'? Mert ez most úgy hangzott... 😊
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Kell itt valakinek egy XL-es Adidas Redskins szélkabát? Nekem igazából semmi szükségem rá, úgyhogy ha kell valakinek, akkor szívesen elpostázom vagy Pesten személyesen is oda tudom adni. Igény esetén rakok képet is.
több mint 13 éve
több mint 13 éve
www.washingtonpost.com/wp-srv/special/sports/rg3-hits/
több mint 13 éve
Sziasztok !!! Mit tudtok Flecher-ről és Hall- ról, fognak játszani?Leon78Tudomásom szerint igen.
több mint 13 éve
Sziasztok !!! Mit tudtok Flecher-ről és Hall- ról, fognak játszani?
több mint 13 éve
úgyis W.Niggaz lesz a, külömbe gyön a navajo felszabadítási front azt annyi, adják vissza nekik Dakotát, csókolom
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Haggyadmá' b+, vmi primkó indiántörzs a MNF előtt rádióreklámot fog sugároztatni, amiben a rasszista Redskins név leváltását követelik...A fehér fejű sas védett madár, tehát ebből még gondjai lehetnének Winnetouéknak 😀Shawn84de a tollfosztós részt nemírtad le, mer mibú van a fejdísz - cobolyból meg sastollakbú egy kis óriásporral meghintik az tádám!Nekem szimpatikus csapat a Redskins, de azért ilyen messzeségekig nem mennék. Épp elég szépet írtam a csapatról a beharangozóban 😀Shawn84Szerintem inkább ezt akarta linkelni 😊Mondjuk én is furcsálltam, de gondoltam konvertálni készül a Sasos kolléga és beharangozó címén azzal probál kedveskedni új kedvenc csapata szurkolóinak, hogy a régi kedvencek egymás közti bunyóját linkeli....😀nexion218
philly.blog.hu/2013/09/05/beharangozo_2013_wk1_eagles_redskins_mnfWyatt
sutianap
több mint 13 éve
Azért annyira nem egyetem lesz ez ám. Nem tudom néztél e bele eagles előszezon meccsbe, de ott azért 1-1 driveban látszott mi is lesz ez nem olyan elszállt dolog mint sokan gondolják. Ezért is van ott Shurmur. Optimizmus nélkül meg nem lehet beharangozót írni egy csapat blogra 😊 Majd gyere tippelni a blogra és meglátjuk ki lesz a jobb 😀esetleg itt is érdekel 1-2 embert. MNF beharangozó: philly.blog.hu/2013/09/05/beharangozo_2013_wk1_eagles_redskins_mnfShawn84azt várom az eaglestől, hogy Vick megtanult egy offseason alatt rendesen nfl top Qb-hoz mérten a zsebből passzolni, nem fog fumblet és Intet sem véteni, ezen felül biztosan lesznek olyan playek is, amelyben nem lesz tragikus a korábbi veterán wide9 DE-k flatzoneja
úgy 10 pontra tartanám is a sasokat, vagy 35 ellenében
--
gúnyosságon kívül, az eagles még kifejezetten játékban alakuló csapat, belső feszültségekkel, szervezetlenséggel; kész csoda lenne ha egy félideig kitartana a Redskins ellen a lendület, ha Griffin teljesen egészséges (a pályán úgyis kiderül minden...); de becsülöm a szurkolói optimizmusotokat, de nem hiszem, hogy sikerül a meccset szorossá tenni
Chip Kellyhez adalék:
How much did the fast pace hurt Washington? It really didn’t. The Redskins were quick with subs; on one play, Tapp ran from the sidelines to the huddle less than six seconds after the whistle blew. The fastest the Bills got off a snap after the whistle blew was 18.8 seconds. The Redskins weren’t fooled: Orakpo took two steps up then dropped into coverage and broke up a second-down pass. The next snap came 31.4 seconds later and the Redskins were able to switch from their base front to the fast nickel with Jenkins and Tapp entering. The Redskins’ first defense changed their front on eight different occasions and never looked lost. Tapp has been one of the more pleasant surprises this summer.
ez a különbség az egyetem és a profik között, és itt halt meg az 'extra' no huddle is; a college felállások pedig csak súlyos overcoahing esetén lehetne nyerő, ekkor a teljes stáb menesztését fogom követelni 😊sapka
több mint 13 éve
esetleg itt is érdekel 1-2 embert. MNF beharangozó: philly.blog.hu/2013/09/05/beharangozo_2013_wk1_eagles_redskins_mnfShawn84azt várom az eaglestől, hogy Vick megtanult egy offseason alatt rendesen nfl top Qb-hoz mérten a zsebből passzolni, nem fog fumblet és Intet sem véteni, ezen felül biztosan lesznek olyan playek is, amelyben nem lesz tragikus a korábbi veterán wide9 DE-k flatzoneja
úgy 10 pontra tartanám is a sasokat, vagy 35 ellenében
--
gúnyosságon kívül, az eagles még kifejezetten játékban alakuló csapat, belső feszültségekkel, szervezetlenséggel; kész csoda lenne ha egy félideig kitartana a Redskins ellen a lendület, ha Griffin teljesen egészséges (a pályán úgyis kiderül minden...); de becsülöm a szurkolói optimizmusotokat, de nem hiszem, hogy sikerül a meccset szorossá tenni
Chip Kellyhez adalék:
How much did the fast pace hurt Washington? It really didn’t. The Redskins were quick with subs; on one play, Tapp ran from the sidelines to the huddle less than six seconds after the whistle blew. The fastest the Bills got off a snap after the whistle blew was 18.8 seconds. The Redskins weren’t fooled: Orakpo took two steps up then dropped into coverage and broke up a second-down pass. The next snap came 31.4 seconds later and the Redskins were able to switch from their base front to the fast nickel with Jenkins and Tapp entering. The Redskins’ first defense changed their front on eight different occasions and never looked lost. Tapp has been one of the more pleasant surprises this summer.
ez a különbség az egyetem és a profik között, és itt halt meg az 'extra' no huddle is; a college felállások pedig csak súlyos overcoahing esetén lehetne nyerő, ekkor a teljes stáb menesztését fogom követelni 😊
több mint 13 éve
A fehér fejű sas védett madár, tehát ebből még gondjai lehetnének Winnetouéknak 😀de a tollfosztós részt nemírtad le, mer mibú van a fejdísz - cobolyból meg sastollakbú egy kis óriásporral meghintik az tádám!Nekem szimpatikus csapat a Redskins, de azért ilyen messzeségekig nem mennék. Épp elég szépet írtam a csapatról a beharangozóban 😀Shawn84Szerintem inkább ezt akarta linkelni 😊Mondjuk én is furcsálltam, de gondoltam konvertálni készül a Sasos kolléga és beharangozó címén azzal probál kedveskedni új kedvenc csapata szurkolóinak, hogy a régi kedvencek egymás közti bunyóját linkeli....😀nexion218
philly.blog.hu/2013/09/05/beharangozo_2013_wk1_eagles_redskins_mnfWyatt
sutianap