Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 970 — capitaine du château de Vienne 1487
Szerintem inkább ezt akarta linkelni 😊
 philly.blog.hu/2013/09/05/beharangozo_2013_wk1_eagles_redskins_mnfWyatt
Mondjuk én is furcsálltam, de gondoltam konvertálni készül a Sasos kolléga és beharangozó címén azzal probál kedveskedni új kedvenc csapata szurkolóinak, hogy a régi kedvencek egymás közti bunyóját linkeli....😀nexion218
Nekem szimpatikus csapat a Redskins, de azért ilyen messzeségekig nem mennék. Épp elég szépet írtam a csapatról a beharangozóban 😀Shawn84
de a tollfosztós részt nemírtad le, mer mibú van a fejdísz - cobolyból meg sastollakbú egy kis óriásporral meghintik az tádám!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 539
Mondjuk én is furcsálltam, de gondoltam konvertálni készül a Sasos kolléga és beharangozó címén azzal probál kedveskedni új kedvenc csapata szurkolóinak, hogy a régi kedvencek egymás közti bunyóját linkeli....😀nexion218
Nekem szimpatikus csapat a Redskins, de azért ilyen messzeségekig nem mennék. Épp elég szépet írtam a csapatról a beharangozóban 😀
több mint 13 éve
nexion218 4 031 — Washington Gyapotkombájnz fan
Mondjuk én is furcsálltam, de gondoltam konvertálni készül a Sasos kolléga és beharangozó címén azzal probál kedveskedni új kedvenc csapata szurkolóinak, hogy a régi kedvencek egymás közti bunyóját linkeli....😀

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Óóó hogy baszná ketté 😀 Wyatté a pont 😀 Javítottam is hamar.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 philly.blog.hu/2013/09/05/beharangozo_2013_wk1_eagles_redskins_mnf

több mint 13 éve
esetleg itt is érdekel 1-2 embert. MNF beharangozó:  www.csnphilly.com/video_content_type/cary-williams-and-riley-cooper-fight-practiceShawn84
Min vesztek össze? Cooper már a Rézbőrűekre is beszólt? Vagy Williams szólt be a country zenére? 😀

több mint 13 éve
esetleg itt is érdekel 1-2 embert. MNF beharangozó:  philly.blog.hu/2013/09/05/beharangozo_2013_wk1_eagles_redskins_mnf
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 970 — capitaine du château de Vienne 1487
lehet ez ijeszti el a vevőket, | Sapkának, ű a antifan 😀 |

több mint 13 éve
Shany trade alapnak szánta, nem jött be. Amúgy is, lehet hogy az első hét után már csak három marad... 😛
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Söprögető lesz belőle

több mint 13 éve
apeszos
4 QB-vel mentek neki a szezonnak?! Ez azért elég szokatlan 😮Flacco5
amíg White-ot át nem képzik Tekkölnek

több mint 13 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
apeszos
4 QB-vel mentek neki a szezonnak?! Ez azért elég szokatlan 😮
több mint 13 éve
több mint 13 éve
RóbertGida disqualified!

nyertem!sutianap
Nem nem... csak cserélik a protézist, időkérés volt kérem...
több mint 13 éve
RóbertGida disqualified!

nyertem!

több mint 13 éve
És ő lesz Rambo? 😀

Vödör meg inkább ez lenne, ha már Eagles...

több mint 13 éve
mer mi az a lógó ott, kutyabőr?
sutianap
Ja, hogy az? Nem, az kérlekszépen kutyatoll. 😊nexion218
sütianapahasadat művelődés!
a kutyák szájában szokott növekedni, mint egy fog
így-e
sapka
ezmeg MerrriWödör e tréningután,kifeküdt az allergiától, nemnormálisokvagytok, esküszöm.. 😀

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 693 — sapka
sutianap
Ja, hogy az? Nem, az kérlekszépen kutyatoll. 😊nexion218
sütianapahasadat művelődés!
a kutyák szájában szokott növekedni, mint egy fog
így-e

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
sutianap
Ja, hogy az? Nem, az kérlekszépen kutyatoll. 😊

több mint 13 éve
Elnézve az RB és a TE állományt, Robi (az elején biztos) nem nagyon fog futkosni... futás futás hátán, vagy Paulsennel passz a zsebból. Kell a blokkoló TE, mert Polumbus tönkre vágja Robit....
több mint 13 éve
sutianap
De ez má' döglött...

Vödör agya (helyének) környékére csak oda van biggyesztve néhány toll! Vazze!😊tomi-tomi
Jó safetynek tartom ész hiányában is, mindenesetre jobb mint a meglevő állomány. Tőlem tüskéket is hordhat a fején csak játszon...
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem madarak vagyunk mi, bézmeg! 😊nexion218
Vödör agya (helyének) környékére csak oda van biggyesztve néhány toll! Vazze!😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Most nézem Shanny sajtótájékoztatóját - meglepő módon Griffin játszik hétfőn este.

Ja, és spec team captain: REED DOUGHTY!!! 😀nexion218
Na, akkor tippelgessünk, hány meccset bír Robi.
Tippem: az Eaglest megússza, aztán Matthews megtépi, és jön a parancs fentről, hogy a Lionst meg a Raiderst nélküle is be kell húzni, a Dallasra drótozzák össze.
De az is lehet h szarnak bele, bírja amíg bírja, mert Cousins is jó.
hm?agent T
Sztem nem lesz vele gond. Nekem az a tippem, hogy ugyanúgy, ahogy az edzéseken, a meccseken fokozatosan fogják terhelni. Az első meccsen én kb. a tavalyi előszezon színvonalra számítok: konvencionálisabb, "pro style" offense/butított playbook, checkdown bajnokság, nuku QB futás.

Hall hol áll a cb rangsorban, valamint játszik-e hétvégén?! 😀Collapo
Elvileg ő a top CB-nk, játszik szerintem, nem rémlik sérülése. Ha Amerson játszik is (látok rá esélyt, mert Shanny a sajtótájékoztató közben nagyon bazsalyogva mondta, hogy "IF he plays", amikor arról kérdezték, hogy nyugodt lenne-e egy rookie kezdő CB-vel), akkor is Wilson helyén.

Engem ez jobban zavar:

www.csnwashington.com/football-washington-redskins/talk/redskins-meriweather-misses-practice

Lágyéksérülés.... De ha az agya(helye) a sérült, miért nem tud játszani???? 😀nexion218
A top CB azért barokkos túlzás. Wilson is jobb nála. Mondjuk úgy, hogy kezdő. Vödör meg nem meglepő. Lassan olyan lesz mint Landry. Majd elmegy máshová, ott meg hirtelen teljesen egészséges lesz.apeszos
van egy csomó pali akinek van eza tollallergiája vagymi 😉sutianap
Nem madarak vagyunk mi, bézmeg! 😊nexion218

több mint 13 éve
Most nézem Shanny sajtótájékoztatóját - meglepő módon Griffin játszik hétfőn este.

Ja, és spec team captain: REED DOUGHTY!!! 😀nexion218
Na, akkor tippelgessünk, hány meccset bír Robi.
Tippem: az Eaglest megússza, aztán Matthews megtépi, és jön a parancs fentről, hogy a Lionst meg a Raiderst nélküle is be kell húzni, a Dallasra drótozzák össze.
De az is lehet h szarnak bele, bírja amíg bírja, mert Cousins is jó.
hm?agent T
Sztem nem lesz vele gond. Nekem az a tippem, hogy ugyanúgy, ahogy az edzéseken, a meccseken fokozatosan fogják terhelni. Az első meccsen én kb. a tavalyi előszezon színvonalra számítok: konvencionálisabb, "pro style" offense/butított playbook, checkdown bajnokság, nuku QB futás.

Hall hol áll a cb rangsorban, valamint játszik-e hétvégén?! 😀Collapo
Elvileg ő a top CB-nk, játszik szerintem, nem rémlik sérülése. Ha Amerson játszik is (látok rá esélyt, mert Shanny a sajtótájékoztató közben nagyon bazsalyogva mondta, hogy "IF he plays", amikor arról kérdezték, hogy nyugodt lenne-e egy rookie kezdő CB-vel), akkor is Wilson helyén.

Engem ez jobban zavar:

www.csnwashington.com/football-washington-redskins/talk/redskins-meriweather-misses-practice

Lágyéksérülés.... De ha az agya(helye) a sérült, miért nem tud játszani???? 😀nexion218
A top CB azért barokkos túlzás. Wilson is jobb nála. Mondjuk úgy, hogy kezdő. Vödör meg nem meglepő. Lassan olyan lesz mint Landry. Majd elmegy máshová, ott meg hirtelen teljesen egészséges lesz.apeszos
van egy csomó pali akinek van eza tollallergiája vagymi 😉sutianap
Nem madarak vagyunk mi, bézmeg! 😊