NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Én meg tudok, de a hét végén megint itt leszek a monitor előtt. Hátha a srácok nem üldöznek el. Ja, és soha nem fogok másnak szurkolni, csak ha megszűnik a franchise.Arra szavaztam a fanoldalon................=>agent TTeljesen igazad van. Egy dolgot kivéve, én nem tudok annyira megharagudni rájuk, hogy ne nézzem őket. Maximum elbújok egy sarokba sírdogálni.... :/apeszos
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
Arra szavaztam a fanoldalon................=>agent TTeljesen igazad van. Egy dolgot kivéve, én nem tudok annyira megharagudni rájuk, hogy ne nézzem őket. Maximum elbújok egy sarokba sírdogálni.... :/
több mint 13 éve
Arra szavaztam a fanoldalon, hogy a Buccaneerst megverjük, de azért nem árt észben tartani, hogy a Bucs az életéért küzd a tegnapi meccse után. Egy kicsit tegnap este elegem lett az egészből, és komolyan mondom megkönnyebbülés volt nézni a tévében a Mr és Mrs Smith-t egy idő után. Olyan ugyanis létezik, hogy egy csapat kikap, akár többször egymás után. tisztességes szurkoló ilyenkor nem hagyja cserben a csapatát, mert akkor már nem lennének Bills, Lions stb. ... meg 'Skins fanok sehol.
De az bazmeg, ami ezeken az embereken tegnap látszott... két futóval képes volt győzni a Giants, ezt tudtuk előre, hogy így lesz... de az a teljes fásultság, unottság, másokon meg az idegbaj jelei... amikor labdát szereztünk, azt várta az ember, mikor ki veszíti el... ez felháborító. Én lopott streameket nézek, de ha előfizettem volna, most nagyon anyáznék. Meg akkor is, ha mezt rendeltem volna. Ki lehet kapni, de tessék megdögleni a pályán, a milliós fizetésért. A Texans meccsen is kikaptunk, nem volt egy rossz szavunk se. Még a Philly után se, mert ott is küszködtek, pedig egy osztálynyi volt a különbség.
Ez szégyen gyalázat volt.
Ha óvatos akarok lenni, akkor azt mondom, hogy nem vagyok biztos a jövő heti győzelmünkben. Utána jön a Dallas, majd a playoffért harcoló JAX, aztán a tegnapi Giants henger a végén. A Dallas meccs után a helyünkre kerülünk. Jó, hogy nem lehet kiesni az NFC Eastből. Szerintem a szezon végén majd ki lehet írni egy szavazást, hogy ki volt a legszarabb, a védelem, az offense, az edzői kar vagy a spec team. Én nehezen tudnék dönteni.
Jövő héten 20.45-kor kezdődik az Ocean's eleven, addig el tudom dönteni, kíváncsi vagyok-e ezekre. Bár az is lehet, hogy szurkolok a csajom csapatának egy kicsit, a Green Bay néha hibázik, de nem lelketlen, szétesett csürhét alkotó, túlfizetett bohócok gyülekezete.
Szerk: Szerintem ez botrányos volt, kicsit is normális tulaj a szezon után új vezetést keresne. Egy teljesen szétesett banda leszünk, akit az ver meg, aki arra jár.
Braves on the warpath!!!
több mint 13 éve
a PO-nak hivatalosan is annyi...kár, mert McNabb szerintem is többett tehetett volna ezért a szezonért. :/ZsocaA PO tulajdonképpen a Rams és a Lions ellen elszállt. A Vikings csak ráadás volt. Most meg már..... Igen tehetett volna, ha akadnak társai. De amilyen sablont kitaláltak neki, az másnak sem ment volna. Plusz a célpontok ugye....
több mint 13 éve
Persze, hogy nem mutatja a valódi teljesítményét, de azért jelentős képet ad róla. Nem akarom becsmérelni D-Mac-et, sokáig számomra ő volt az isten QB, csak egy kis mutatót találtam twitteren, gondoltam megosztom veletek is...
több mint 13 éve
a PO-nak hivatalosan is annyi...kár, mert McNabb szerintem is többett tehetett volna ezért a szezonért. :/
több mint 13 éve
Igen. Lásd Raiders. Mégis azt gondolom, ha az elkapók összeszedettebbek, koncentráltabbak, nem lenne sérült Torain, meg lehetett volna a PO. Tudom sok a HA. Már csak egy kerékkötő van. Kyle Shanahan. Észrevettétek, hogy a meccs alatt egyszer sem mutatták? Mindíg csak az öreget.
több mint 13 éve
Igen, és az a szörnyű /akár meg is kövezhettek érte/ hogy szerintem ezeket az eredményeket Jason Campbell is tudta volna hozni. Nem visszasírni akarom, de "ezekkel" az elkapókkal egyszerűen jobbak voltak a statjai. Tudom a statisztika sokaknak nem számít, de kimutatható, hogy McNabb-nek a győztes meccseken sem volt jobb az átlaga, csak akkor futójátékunk is volt.Egyébként, hogy mennyire volt jó döntés McNabb elküldése, avagy mennyire nem megy neki: a 3. hét óta 71.7-es ratinget hoz, az azóta legalább 100 passz kísérlettel rendelkező QB-k között a 33. 36-ból, mindössze Anderson (Cards), Gradkowski (Raiders), Clausen (Panthers) rosszabb nála.deny79Csak ahogy azt Apeszos kolléga is írta egyrészt a számok nem feltétlen az ő egyéni teljesítményét tükrözik (sőt sose, mert pl a QB ratinghez mindig kell az is, hogy elkapják a WR-ek a labdát), másrészt pedig amit már korábban is feszegettem: D-Mac 11 évig nagyon jó volt a ligában, DE mindezt abból a szemszögből is nézhetjük - és ez már árnyalja a képet egy pöttyet - , hogy egy csapatban, egy rendszerben, egyugyanazon HC alatt hosszú ideig jól teljesített. Pedig kedvelem meg tényleg klasszisnak tartom az eddigi pályafutása alapján, csak hát szinte senki nem tudja, hogy mire képes a Reid rendszeren kívül (reméljük nem csak ennyire, amit eddig mutat...). Ilyen szempontból még Campbell-t is jobban ismertük: bármilyen rednszerben képes a gyenge-közepest hozni 😂 Egyébként azon gondolkodtam, hogy kaptunk egy SB edzőt, elment Cerrato, van egy franchise QBnk, javult a fal, vannak bizakodásra okot adó fiataljaink és mégis hogy a bánatos faszba vagyunk képesek ugyanolyan reménytelenül kinézni a pályán, mintha még mindig censored nevű HC trükkösjátékaival állnánk fel???nexion218
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 13 éve
Egyébként, hogy mennyire volt jó döntés McNabb elküldése, avagy mennyire nem megy neki: a 3. hét óta 71.7-es ratinget hoz, az azóta legalább 100 passz kísérlettel rendelkező QB-k között a 33. 36-ból, mindössze Anderson (Cards), Gradkowski (Raiders), Clausen (Panthers) rosszabb nála.deny79Csak ahogy azt Apeszos kolléga is írta egyrészt a számok nem feltétlen az ő egyéni teljesítményét tükrözik (sőt sose, mert pl a QB ratinghez mindig kell az is, hogy elkapják a WR-ek a labdát), másrészt pedig amit már korábban is feszegettem: D-Mac 11 évig nagyon jó volt a ligában, DE mindezt abból a szemszögből is nézhetjük - és ez már árnyalja a képet egy pöttyet - , hogy egy csapatban, egy rendszerben, egyugyanazon HC alatt hosszú ideig jól teljesített. Pedig kedvelem meg tényleg klasszisnak tartom az eddigi pályafutása alapján, csak hát szinte senki nem tudja, hogy mire képes a Reid rendszeren kívül (reméljük nem csak ennyire, amit eddig mutat...). Ilyen szempontból még Campbell-t is jobban ismertük: bármilyen rednszerben képes a gyenge-közepest hozni 😂 Egyébként azon gondolkodtam, hogy kaptunk egy SB edzőt, elment Cerrato, van egy franchise QBnk, javult a fal, vannak bizakodásra okot adó fiataljaink és mégis hogy a bánatos faszba vagyunk képesek ugyanolyan reménytelenül kinézni a pályán, mintha még mindig censored nevű HC trükkösjátékaival állnánk fel???
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Ez nem csak D-Mac-en múlik. Amikor összekeverik a falat előtte, olyan emberek mint Heyer állnak oda, a playcalling katasztrófa, mit lehet várni tőle? Arra is kíváncsi lennék hogyan játszana itt egy Manning, egy Rivers, vagy egy Drew Brees..... Amikor nemhogy az újoncok, de Cooley és Moss is elejtik a labdákat, és nincs futójáték? Örülök a statisztikáknak, de a kép csak akkor lenne teljes, ha ezzel együtt látnánk a fal és a WR-ek, TE-k teljesítményét is. A stat nem mutatja, hogy ebből mennyi volt a saját hibája, incomplete pass-nál hányszor ütötték meg, hányszor dropoltak a célpontjai, vagy éppen olyan route-ot futottak, hogy öreganyám kerekesszékben is lekövette volna őket. Armstrong egyszer tudott elszakadni, meg is találta, a szép az lett volna, ha azt is elejti. Bár az inkább már művészet. Ott van Banks és Austin, szét futnának -szerintem- bármilyen secondary-t, lenne célpont, de egyetlen percet sem játszanak. Austin állítólag van olyan gyors mint Banks, és magasabb is. Na befejezem, mert ez már rossz irány....apeszosteljes mértékben igazad van
több mint 13 éve
Ez nem csak D-Mac-en múlik. Amikor összekeverik a falat előtte, olyan emberek mint Heyer állnak oda, a playcalling katasztrófa, mit lehet várni tőle? Arra is kíváncsi lennék hogyan játszana itt egy Manning, egy Rivers, vagy egy Drew Brees..... Amikor nemhogy az újoncok, de Cooley és Moss is elejtik a labdákat, és nincs futójáték? Örülök a statisztikáknak, de a kép csak akkor lenne teljes, ha ezzel együtt látnánk a fal és a WR-ek, TE-k teljesítményét is. A stat nem mutatja, hogy ebből mennyi volt a saját hibája, incomplete pass-nál hányszor ütötték meg, hányszor dropoltak a célpontjai, vagy éppen olyan route-ot futottak, hogy öreganyám kerekesszékben is lekövette volna őket. Armstrong egyszer tudott elszakadni, meg is találta, a szép az lett volna, ha azt is elejti. Bár az inkább már művészet. Ott van Banks és Austin, szét futnának -szerintem- bármilyen secondary-t, lenne célpont, de egyetlen percet sem játszanak. Austin állítólag van olyan gyors mint Banks, és magasabb is. Na befejezem, mert ez már rossz irány....
több mint 13 éve
Egyébként, hogy mennyire volt jó döntés McNabb elküldése, avagy mennyire nem megy neki: a 3. hét óta 71.7-es ratinget hoz, az azóta legalább 100 passz kísérlettel rendelkező QB-k között a 33. 36-ból, mindössze Anderson (Cards), Gradkowski (Raiders), Clausen (Panthers) rosszabb nála.
több mint 13 éve
vajon hány ilyen kell/volt már hogy pofánrúgják Haslettet és Shanahant a 3-4 miatt?Remélem most jött el az ideje...
de most komolyan.
legalább a cincy-no és a cle-mia izgalmas volt :/ :/ :/sapka
több mint 13 éve
vajon hány ilyen kell/volt már hogy pofánrúgják Haslettet és Shanahant a 3-4 miatt?de most komolyan.
legalább a cincy-no és a cle-mia izgalmas volt :/ :/ :/
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Stílszerű befejezés....apeszosJa ja ja, nagyon szomorú vagyok és nem a vereség miatt.
Az bármikor benne van a pakliban.
A reménytelenség, az ami kiakasztott. Az, hogy nem láttam a tüzet a játékosok szemében.
Mintha tényleg minden mindegy lenne, és ezért a legkisebb erőfeszítésre sem hajlandóak.
Ha európai foci lenne, bundát kiáltanék... ááááá szarni bele. Miért is bosszankodok?
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 13 éve
Stílszerű befejezés....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mikor voltatok utoljára úgy, hogy kikapcsoltatok egy Redskins meccset a faszba, és néztetek egy filmet?agent TEnnak a meccsnek is remélhetőleg van pozitív oldala:
-reméljük nem fázott meg senki a NY-i télben! 😉
Ez keserves basszus! 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
OK!Nem, csak nem akartam tudni az eredményről, se a srácok formájáról. Mindegy. Abszolút nem azért mondtam, mert generálni akarok egy kis szájkaratét. Amúgy eredménykövetőben mindig nagyon jó a hangulat.undisputedlyErre ott az eredménykövető...undisputedly????
Talán valamikor megbántottalak....?deepsilver
Az eredmény követőt tudom, csak azt nem értettem soha, hogy oda írogatnak az emberek, utána meg egy héten keresztül beszélik ua.-t itt.....
De mindegy is! 😉
több mint 13 éve
Nem, csak nem akartam tudni az eredményről, se a srácok formájáról. Mindegy. Abszolút nem azért mondtam, mert generálni akarok egy kis szájkaratét. Amúgy eredménykövetőben mindig nagyon jó a hangulat.Erre ott az eredménykövető...undisputedly????
Talán valamikor megbántottalak....?deepsilver
több mint 13 éve
Mikor voltatok utoljára úgy, hogy kikapcsoltatok egy Redskins meccset a faszba, és néztetek egy filmet?
Braves on the warpath!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Erre ott az eredménykövető...undisputedly????
Talán valamikor megbántottalak....?
több mint 13 éve
Erre ott az eredménykövető...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A védelmen az élet nyomai kezdenek jelentkezni. 😊 Már kétszer puntolt a Giants egymás után! 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Naaaa véééégre már!!!! 😊 TD!!! 😊 😊