Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Esküszöm Shanahan lassan gyűjtő lesz. Újonc RB a gyakorló csapatban: Shawnbrey McNeal. Tegnap hozták.
több mint 14 éve
szép ki lajtstom 😀a.kacsaÉs nem végleges! Hol van még a Vasárnap? Shanny a hasára ütött és benyögött pár nevet. A nyakam rá, hogy mindenki játékra jelentkezik, kivéve Landry-t és Toraint. Ami már önmagában is katasztrófa. Tudni lehetett hogy Williams nem bírja egyedül, ráadásul szerintem sérült is, csak a tisztelt főedző bácsi mélyen kussol róla. Mert ha tényleg azért erőltette Davist a Minnesota ellen amit nyilatkozott, (ti. hogy szokja a tétmeccsek légkörét, és hogy fejlődjön) egy ilyen fontos meccsen, akkor viszont alkalmatlan. Egy szóval sem mondta, hogy Williams sérült, és azóta sem. Ha meglepetésnek szánta Davist, hát sikerült. Leginkább mi lepődtünk meg, a Vikings meg szart rá....
több mint 14 éve
szép ki lajtstom 😀
több mint 14 éve
Landry és Torain sem edzett tegnap, nagyon kétséges a játékuk. Szerintem megint nem lesznek. Korlátozott edzésmunkát végzett Banks, McNabb, Golston, Hicks, Moss, Orakpo, Lorenzo Alexander, Kareem Moore, Casey Rabach.
több mint 14 éve
mi a helyzet Landry-Torain(Williams), sérültekkel, nem igazán találtam róluk konkrét állapotot?sapkaMert nincs a sérültekről érdemi információ. Shanahannek ez a titkos fegyvere. Eltitkolja a sérültek állapotát, hátha az ellenfél megijed ha mégis meglát valakit a meccsen... 😀
El kéne kaparni az óriásokat.Menni fog?GreengoAzt nálunk sosem lehet tudni. Jelenleg meglehetősen szkeptikus vagyok, nem lehet tudni éppen melyik arcát fogja mutatni a csapat. Ebben az idényben még nem játszott jól a gárda, hol küzdött, hol nem. Meglátjuk most milyen kedvük lesz, és mire elég....
több mint 14 éve
El kéne kaparni az óriásokat.Menni fog? 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
mi a helyzet Landry-Torain(Williams), sérültekkel, nem igazán találtam róluk konkrét állapotot?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Na igen, hetedikén én is vizsgázok, tanulnom kellene ezerrel....Ez az oka annak, hogy leálltam a cikkírással.Igen, helyet a fiatal tehetségeknek.Ezek szerint nem vagyok egyedül ebben a kérdésben....
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/11/30/AR2010113005366.htmlagent T
OFF: Megvallom őszintén, tele a tököm az oldalunk szerverével.... Alig lehet szerkeszteni, sokszor szerkesztés közben is kidob. Két óra, mire felteszek egy cikket, amit már ráadásul előre megírtam egy szerkesztőben. Nagyon esetleges lett már....apeszos
Szakdolgozatot írok, németet tanulok, dolgozom, élek...
Két órám nincs rá, fél órám, amennyi alatt összedobom, talán lenne.agent T
több mint 14 éve
Ez az oka annak, hogy leálltam a cikkírással.Igen, helyet a fiatal tehetségeknek.Ezek szerint nem vagyok egyedül ebben a kérdésben....
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/11/30/AR2010113005366.htmlagent T
OFF: Megvallom őszintén, tele a tököm az oldalunk szerverével.... Alig lehet szerkeszteni, sokszor szerkesztés közben is kidob. Két óra, mire felteszek egy cikket, amit már ráadásul előre megírtam egy szerkesztőben. Nagyon esetleges lett már....apeszos
Szakdolgozatot írok, németet tanulok, dolgozom, élek...
Két órám nincs rá, fél órám, amennyi alatt összedobom, talán lenne.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Igen, helyet a fiatal tehetségeknek.Ezek szerint nem vagyok egyedül ebben a kérdésben....
OFF: Megvallom őszintén, tele a tököm az oldalunk szerverével.... Alig lehet szerkeszteni, sokszor szerkesztés közben is kidob. Két óra, mire felteszek egy cikket, amit már ráadásul előre megírtam egy szerkesztőben. Nagyon esetleges lett már....
több mint 14 éve
Igen, helyet a fiatal tehetségeknek. http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/11/30/AR2010113005366.html
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
A honlapon is volt már szó a playoff esélyekről, most meg a Post ír róla:Teljesen egyetértek. Úgy látom ilyen hullámzó teljesítménnyel 50%-os mérleg már jó lenne.
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/11/29/AR2010112905470.html
Szerintem teljesen felelsleges ezt a témát nyomatni, csak a terhet pakolják a játékosok vállára.
Hozzuk ikszre a mérleget vasárnap. A többit meglátjuk.agent T
több mint 14 éve
A honlapon is volt már szó a playoff esélyekről, most meg a Post ír róla:http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/11/29/AR2010112905470.html
Szerintem teljesen felelsleges ezt a témát nyomatni, csak a terhet pakolják a játékosok vállára.
Hozzuk ikszre a mérleget vasárnap. A többit meglátjuk.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Szerintem meg ne mi fejtsük már meg, hogy képes-e megélni a pályán Banks, mint elkapó.Visszahordás közben is megsérülhet, meg is sérült. Én viszont azt érzem, hogy hagyunk elkallódni egy jó kis játékost, miközben döglött a passzjátékunk, és ez luxus. Ennek az idénynek -is- lőttek, nem nagyon értem miért ne lehetne tétmeccsen bevetni az újoncokat.
Amit fentebb írtam azzal kapcsolatban, hogy bírta erővel high schoolban, college-ban idáig, az az elkapási lehetőségeire is áll, azt gondolom. Valamiért csak WR volt college-ban, és igaz, hogy a profi liga más, de annyira nem, hogy ki se lehessen próbálni "áh, úgyis kicsi" jelszóval.
Igen, az a Titans elleni elkapás megvolt neki.
A legjobb érvnek még mindig azt érzem a WR-ként való bevetése ellen, hogy ha megsérülne, meghalna a returner játékunk.agent T
több mint 14 éve
Szerintem meg ne mi fejtsük már meg, hogy képes-e megélni a pályán Banks, mint elkapó.Moss sem volt nagyobb mikor kezdte, és egész jó kis WR lett belőle (bár most éppen cáfol..) Ha nem próbáljuk, sosem tudjuk.... Azért én emlékszem a Titans ellen, egy playt kapott az utolsó két percben, és sikeres 10 yard feletti elkapást produkált. Nyerhettünk volna vele, ha Gano nem hagyja ki az FG-t. Most is jól jött volna....apeszosaz a baj banksel, hogy nem tud a scrimage-től eljönni, mert annyival erősebbek a DB-k. ez az amiért nem játszik, hiába iszonyatos a sebességea.kacsaigen-igen, teljesen egyetértek, Moss is küzd néha, emlékszek volt pár verekedése ebből 😊sapka
Amit fentebb írtam azzal kapcsolatban, hogy bírta erővel high schoolban, college-ban idáig, az az elkapási lehetőségeire is áll, azt gondolom. Valamiért csak WR volt college-ban, és igaz, hogy a profi liga más, de annyira nem, hogy ki se lehessen próbálni "áh, úgyis kicsi" jelszóval.
Igen, az a Titans elleni elkapás megvolt neki.
A legjobb érvnek még mindig azt érzem a WR-ként való bevetése ellen, hogy ha megsérülne, meghalna a returner játékunk.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Moss sem volt nagyobb mikor kezdte, és egész jó kis WR lett belőle (bár most éppen cáfol..) Ha nem próbáljuk, sosem tudjuk.... Azért én emlékszem a Titans ellen, egy playt kapott az utolsó két percben, és sikeres 10 yard feletti elkapást produkált. Nyerhettünk volna vele, ha Gano nem hagyja ki az FG-t. Most is jól jött volna....az a baj banksel, hogy nem tud a scrimage-től eljönni, mert annyival erősebbek a DB-k. ez az amiért nem játszik, hiába iszonyatos a sebességea.kacsaigen-igen, teljesen egyetértek, Moss is küzd néha, emlékszek volt pár verekedése ebből 😊sapka
több mint 14 éve
az a baj banksel, hogy nem tud a scrimage-től eljönni, mert annyival erősebbek a DB-k. ez az amiért nem játszik, hiába iszonyatos a sebességea.kacsaigen-igen, teljesen egyetértek, Moss is küzd néha, emlékszek volt pár verekedése ebből 😊
több mint 14 éve
az a baj banksel, hogy nem tud a scrimage-től eljönni, mert annyival erősebbek a DB-k. ez az amiért nem játszik, hoába iszonyatos a sebessége
több mint 14 éve
Az a helyzet, hogy szerintem kevés olyan gyors fickó van az NFL-ben mint Banks. A cornerek mire körülnéznek már métereket ver rájuk, olyan irányváltásai vannak, simán szabadulna. McNabb dobhatna hosszúakat, és különösebben az O falat sem terhelné, Brandon sebessége miatt pár másodperc, és szabad is a célpont. Amilyen előnye van a gyorsaságban, a corner max visszahúzni tudná.... Pontos labdánál a safety sem érne oda... Kincs ez a faszi, ki kellene használni...
több mint 14 éve
Basszus haggyukmá, aki eljut az NFL-be, annak már a high school meg a college során legalább 10 évet nyomnia kellett, és már a high school se piskóta Amerikában ha erről a sportról van szó.Lehet, hogy szarul esne neki, ha rajta landolna mondjuk Urlacher, de ne féltsük már annyira. Biztos nem véletlenül akart a football ligába kerülni, és nem lett mondjuk baseballos. Szerintem ha nem bírná, akkor már belehalt volna, amit kap, mikor megblokkolják visszahordáskor.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Moss 1,78 és kb 90 kg, Banks 1,70 és 70 kg, Austin 1,80 és 80 kg. Banks óvodás a "nagyfiúk" között, de a többi elkapónk sem óriás.... Ha visszahordás közben kibírja a nem kicsi ütéseket, nem látom be, miért ne játszhatna. Az azért mégsem járja, hogy mindíg a spec. team-re várunk....apeszosvárj, itt a kicsi alatt nem azt értem hogy nem bírja ki az ütéseket, hanem odaáll egy corner mellé az oké hogy lefutja mondjuk 10ből 6szor de 1 fejjel kisebb, tehát a cornernek 1.5x olyan hosszú keze van nagyon durva becsléssel, és azzal mit tudna kezdeni? főleg ha nem hajszálpontos labdát kap
most ok hogy ki lehetne próbálni, de az ST jó játéka sokkal fontosabb, legalábbis ez eddig nem volt teljesen minegy, most meg már ugye....
több mint 14 éve
Moss 1,78 és kb 90 kg, Banks 1,70 és 70 kg, Austin 1,80 és 80 kg. Banks óvodás a "nagyfiúk" között, de a többi elkapónk sem óriás.... Ha visszahordás közben kibírja a nem kicsi ütéseket, nem látom be, miért ne játszhatna. Az azért mégsem járja, hogy mindíg a spec. team-re várunk....
több mint 14 éve
Akkora mint Moss.agent Tnem ez így nem igaz, Moss 5.10, míg Banks csupán 5.7 (az jópár centi rendes mértékegységben)
több mint 14 éve
hagyjátok ezt a Bankset a kezdőbe dolgot, mert egyrészt túl kicsi, lehet hogy gyorsAkkora mint Moss.
plusz a tényleges érv hogy lehetséges hogy visszaesne a STben emiatt, amit nem lehet megkockáztatni semmiképp szerintem, tekintve hogy az St nyeri nálunk a meccseket...,egyelőre,sapka
A második érv jó, azt aláírom, hogy a ST meghalna nélküle.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
hagyjátok ezt a Bankset a kezdőbe dolgot, mert egyrészt túl kicsi, lehet hogy gyorsplusz a tényleges érv hogy lehetséges hogy visszaesne a STben emiatt, amit nem lehet megkockáztatni semmiképp szerintem, tekintve hogy az St nyeri nálunk a meccseket...,egyelőre,