Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Félre ne érts!Hát igen, ezek már csak ilyenek, ezek a kontakt sportok. 😊Oké, fent van a video is. Így visszanézve, tényleg durva volt Vick "összeroppantása". Mázli, hogy nem Landry ért oda előbb...apeszosMivel két oldalról megkínálták Vicket, úgy gondolta Skins secondary, hogy csak vissza igazítják a mellkasát szegény párának, és még a végén a hátára is ráestek mikor arccal a földön feküdt....... 😊
Azután mikor felkelt még a "vértezet" is szorította! 😊deepsilver
Vick fél yardra volt a vonalunktól, nem lehetett azt várni a secondarytől, hogy írásban, kérvénnyel forduljanak hozzá, hogy öreg, légyszi, álljál már meg. Az Eagles D# meg lehet, Portist intézte el egy időre. Ez van.agent T
Isten őrizzen reklamálni...Sőt! 😀
Azt gondolom Vick egy tökös gyerek de a felépülése után szerintem átsuhan a búráján, hogy megpróbálja-e a futást! 😀
több mint 14 éve
Hát igen, ezek már csak ilyenek, ezek a kontakt sportok. 😊Oké, fent van a video is. Így visszanézve, tényleg durva volt Vick "összeroppantása". Mázli, hogy nem Landry ért oda előbb...apeszosMivel két oldalról megkínálták Vicket, úgy gondolta Skins secondary, hogy csak vissza igazítják a mellkasát szegény párának, és még a végén a hátára is ráestek mikor arccal a földön feküdt....... 😊
Azután mikor felkelt még a "vértezet" is szorította! 😊deepsilver
Vick fél yardra volt a vonalunktól, nem lehetett azt várni a secondarytől, hogy írásban, kérvénnyel forduljanak hozzá, hogy öreg, légyszi, álljál már meg. Az Eagles D# meg lehet, Portist intézte el egy időre. Ez van.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Oké, fent van a video is. Így visszanézve, tényleg durva volt Vick "összeroppantása". Mázli, hogy nem Landry ért oda előbb...apeszosMivel két oldalról megkínálták Vicket, úgy gondolta Skins secondary, hogy csak vissza igazítják a mellkasát szegény párának, és még a végén a hátára is ráestek mikor arccal a földön feküdt....... 😊
Azután mikor felkelt még a "vértezet" is szorította! 😊
több mint 14 éve
Oké, fent van a video is. Így visszanézve, tényleg durva volt Vick "összeroppantása". Mázli, hogy nem Landry ért oda előbb...
több mint 14 éve
Portisról tudunk valamit??????agent TMég semmit, de rajta vagyok. Egyébként is nagyon tudnak ködösíteni..... Lásd Williams.
több mint 14 éve
Portisról tudunk valamit??????
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Ez szép volt, ment a főoldalra... 😊apeszosValahogy a győzelmi jelentések jobban sikerülnek. 😀
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Ez szép volt, ment a főoldalra... 😊
több mint 14 éve
Nem akarom leírni a statisztikai adatokat, yardokat, downokat hasonlókat, nem akarom leírni a mérkőzés lefolyását, mert aki keresi, úgyis megtalálja a kimutatásokat a neten, meg hát a Redskinsfan oldalon is biztos fenn lesz a video highlight. Inkább következzenek szubjektív impressziók Skins-Eagles meccs után. Elöljáróban elmondom, hogy eszemben sincs tudálékoskodni, nem vagyok nagy expert, és amit írok, az persze ezer ponton vitatható.A kedves nejem tegnap éjjel közölte, hogy szerinte egy meccs játékideje alatt begyűjtött infarktus fog engem kivégezni, ami reális eshetőségnek tűnik a tegnapi utolsó néhány percben átéltek után. De nem baj, ez szép halál. 😊
(A Sasok három-négy utolsó play-ét volt, hogy nem néztem, felváltva imádkoztam és káromkodtam, és amikor Ricsi ordított, ahogy az end zone-unkba érkezett a labda, és nem láttam hirtelen, hogy végül Hall kezében landol... húúú...)
Semmi kedvem nincs fanyalogni. Bizony, a második félidőben volt, hogy segítettük a Sasok támadómunkáját, (és talán kellene egy hálaimát rebegnünk Kolbnak), bizony a támadóink hozták az idei szezonban jellemző, nagyszünet utáni produkciót, a - jószerivel - nullát.
Igen, azt is lehet mondani, hogy az Eagles is lelkesen segítette a mi csapatunkat, a legeslegutolsó labdára is utalhatunk, amely végül DeAngelo Hall kezében landolt, de a félidei delay of game-ük sem volt akármi a mi egy yardunkon.
Végül pedig azt is figyelembe kell vennünk, hogy Michael Vick kiesésével olyan fordulatot vett a mérkőzés, amellyel kapcsolatban senki nem tudhatja, hogy ha nem történik meg, mi virít a végén az eredményjelző táblán.
Mindezen bizonytalansági faktorok ellenére semmi kedvem nincs fanyalogni, mert a csapat nem érdemli meg.
Volt futás. Ez volt az első meccs, amikor volt futójátékunk, és egyből győztünk is. Portis és Torain az első félidőben szerintem a szakértőket is meglepte, és csak egyetlen kérdés merül fel, hol rejtegettük eddig a futójátékot? (Portis remélem már a hétvégén pályára lép, általában elg jól elvan a fájdalommal a lágyékában.)
Volt támadófal, habár Trent Williams nem játszott. Ezen pontosítanék, Heyer nem tudott annyira béna lenni, hogy a W betűnkbe kerüljön a szerencsétlenkedése. Bár azért megpróbálta, ha jól emlékszem négy büntit fújtak be rá. Mindenesetre kérem az eget, hogy Trent Williams támadjon fel, mert Matthewsék ellen Heyer nem fér a képbe.
Volt visszahordás. Banks első megmozdulása a meccsen két további futást követően TD-t ért. (Mondtam én, hogy Banks a mi emberünk. 😊 )
A passzjátékunk most nem volt olyan erős, de nem is helyeztünk rá olyan nagy hangsúlyt, mert még egyszer mondom, volt futás. Azért D-Macnek csak lett TD passza a várva várt philadelphiai látogatás során, és itt mindenképp meg kell említenünk, hogy négy forduló után csak elismeréssel lehet szólni a tight endünk ténykedéséről.
És végül de nem utolsó sorban: volt defense-ünk végre. Emberek, feltűnt nektek, hogy a sporttévé kommentátorai szinte csak jókat mondtak Landryről, Alexanderről, Fletcherről, Orakporól és a többiekről? Lehet jönni a yardokkal, de végül is tizenkét ponton tartották az Eaglest. Eddig senki nem védte le ilyen jól őket. (Tudom, Vick... de hát ez egy ilyen sport...)
Ha egy szóban kellene jellemeznem a csapatot, akkor azt mondanám, hogy végletesen hektikus. Az első fordulóban bénák voltunk a 'Boys ellen - nyertünk. A másodikban (az első fordulós teljesítményhez képest mindenképpen) jók voltunk a Texans ellen - buktunk. A Rams ellen aztán szánalmasak és gyöngén felkészültek voltunk, ahogy kell, úgy el is buktunk. Tegnap este pedig az első félidőben kimondottan jók voltunk, és ez elég volt ahhoz, hogy nyerjünk. A Cowboys elleni sikerre talán azt mondhatnánk, ha a szívünkre tesszük a kezünket, hogy nem érdemeltük meg. Tegnap megérdemeltük.
Most először volt olyan érzésem, hogy kezd gerince lenni az alakulatnak. A második játékrészben nem ment a támadás, ez tisztán látszott, da a minimum, tehát a másodpercek gyilkolása legalább összejött. A védők pedig Vickből készültek, ez is kitűnt. Ám nyomát nem láttam a Rams meccsen feltűnően gyakran előfordult tanácstalan tekinteteknek. Küzdöttünk, összejött.
Lehet azt mondani, annyi történt, hogy a kevésbé szarabb csapat győzött. Azt is lehet mondani, hogy még mindig bénák vagyunk és rengeteg a hiba. Ezek mind igazak ha úgy nézzük, de ezek szubjektív dolgok. Ezzel szemben ami tény, hogy négy forduló után a Washington Redskins vezeti az NFC Eastet. Gondoltátok volna?
Képtelenség jósolni. A következő meccsen lehet, hogy megverjük a Packerst, de ki is kaphatunk húsz ponttal. Épül a csapat. Ez most már világos, és ha eljön a perc, amikortól azt a nyavalyás nagyszünetet nem arra használjuk, hogy leeresszünk, hanem mint a többi csapatok, feltüzelve és még az addigiaknál is agresszívebben, erőteljesebben jövünk ki a pályára, akkor sokra vihetjük.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
#516 számú hozzászólás:Ahhoz, hogy Kolb kezdjen, minimum egy tehervonatnak kellene Vick-et elcsapnia. Mondjuk a meccs elején sem késő.. Igazán nem akarok Vick-nek rosszat, de örülnék ha azt a vonatot Orakpo-nak hívnák, úgy az első negyed elején kb.... 😉 Csak annyira szédüljön meg, hogy ezen a meccsen ne tudjon irányítani. Jövő héten már dobálhat kedvére... 😛Én is elmegyek jósnak.... Az a vonat bejött. És mindjárt kettő.... Igaz, nem Orakpo hanem Moore volt meg ha jól láttam Landry (vagy Hall?). Vick ráfaragott a futkosásra, bár mondom, ezt nem kívántam neki. Most meg jobbulást.
több mint 14 éve
Hát a győzelem ellenére valami azt súgja a D# nem mozdult el az utolsó helyről. Heyer-t meg rúgja már valagba valaki. Hamburgerzabáló zsírvalag.RedMost pontosan látszott, mennyire hiányzik Williams. Meggyőződésem, hogy vele könnyebb lett volna.
több mint 14 éve
Grat a Skinsnek, ti voltatok a kevésbé rosszak 😊TomeeeEz sajnos így van. Az erős csapatok ellen jól játszunk, csak ne volna az a fránya második félidő. Eddig minden meccsen ez volt. Bár a Rams-t úgy látszik sikerült felhoznunk, mert most nagyon aláztak...
több mint 14 éve
Hát a győzelem ellenére valami azt súgja a D# nem mozdult el az utolsó helyről. Heyer-t meg rúgja már valagba valaki. Hamburgerzabáló zsírvalag.
Az elmúlt szezonban nem tudtunk nyerni otthon, és veszítettünk idegenben. Az én hibám, hogy ezeken kívül nem találtam egyéb helyet, ahol játszhattunk volna - Harry Neale, NHL edző
több mint 14 éve
Tomi bazz... 😀 😀
több mint 14 éve
Ezt a kedvességet sajnos sohasem tudjuk viszonozni 😛 😊Na eljön az a ritka alkalom amikor nektek drukkolok,remélem a cicafiú(értsd Landry 😀 ) lezuzza majd Djaxet párszor :cool:Cowboykarcsiezzel egyet tudok érteni, végre kényelmesen akadás nélkül lehet egy 'skins meccset látnisapkaViszont káromkodni is csak egyedül tudok majd.... 😀 😀apeszos
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Na eljön az a ritka alkalom amikor nektek drukkolok,remélem a cicafiú(értsd Landry 😀 ) lezuzza majd Djaxet párszor :cool:Viszont káromkodni is csak egyedül tudok majd.... 😀 😀apeszosMég jó, hogy a TV-ben lesz a meccs. Baromi szarok a streamek, vagy a netem. Vagy mindkettő...apeszosezzel egyet tudok érteni, végre kényelmesen akadás nélkül lehet egy 'skins meccset látnisapka
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Viszont káromkodni is csak egyedül tudok majd.... 😀 😀Még jó, hogy a TV-ben lesz a meccs. Baromi szarok a streamek, vagy a netem. Vagy mindkettő...apeszosezzel egyet tudok érteni, végre kényelmesen akadás nélkül lehet egy 'skins meccset látnisapka
több mint 14 éve
Még jó, hogy a TV-ben lesz a meccs. Baromi szarok a streamek, vagy a netem. Vagy mindkettő...apeszosezzel egyet tudok érteni, végre kényelmesen akadás nélkül lehet egy 'skins meccset látni
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Még jó, hogy a TV-ben lesz a meccs. Baromi szarok a streamek, vagy a netem. Vagy mindkettő...
több mint 14 éve
Ez a beszéééééééééd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De annyira erős mindenképpen van szerintem a keret, mint 2007-ben. Akkor megvolt a playoff. Tehát? Hajrá. 😊agent T... továbbá Orakpo, de az igazi erősödést az edzői karban látom.Reméljük...
Gibbs papa akkor már nem volt toppon. De először el kellett szenvednünk a (censored) érát 2008-2009.
Én tényleg bízom abban, hogy ezek csak a kezdeti összekovácsolódás hibái Shannyékkal.agent T
Én úgy vélem SAJNOS nincs sokkal jobb csapatunk, mint akkor... de persze megvannak a lehetőségek 😉Bjoca
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
Apeszos: héttől természetesen a Steelers-Ravens. Ha lesz jó stream. Ja, a belinkelt oldalon meg nincs időm molyolni, mi van vele? Lehet nézni a meccset élőben, vagy mi?Még nem tudom lehet-e, meglátjuk, de nem rossz gametime kezdeményezés. Szerintem én is a Ravens meccset nézem... A Cowboys nem, a Giants hajnalban játszik, az Eagles meg ugye.... A Green Bay meg nem hiszem, hogy túl izgi lenne, úgyhogy csoportellenfelet csak hajnalban tudok nézni. Kivéve a mi meccsünket ugye... 😀 Persze hogy a TV-ben nézem én is, csak jobb nagyban, és élesben.... Azért itt leszek, ha ritkábban is....
Semmit nem tudok a próbajátékokról, zéró idő ma. 😕
Ja, srácok... ha lehet tévében nézni a meccset, akkor én azt bizony úgy fogom megünnepelni, hogy bedőlök a tévé elé, és nem kucorgok a laptop előtt. Szóval csak lélekben leszek veletek az eredménykövetőben, de úgy nagyon. 😀agent T
több mint 14 éve
Én örülök, hogy bekerült Banks, remélem esélyt is kap a mai meccsen. Úgy érzem, hogy jól nyomnák Mossal, valahogy úgy, mint tette azt Randle El egykor. + Cooley, oszt dobjad, Donovan!Az viszont, hogy egyik héten még arról cikkezik a honlap, hogy Williams feljebb lép a RB-k között, rá egy hétre meg waiver, az kicsit kapkodás ízű dolog, szóval hát a jó ég tudja, miként lesz idén futás.
Apeszos: héttől természetesen a Steelers-Ravens. Ha lesz jó stream. Ja, a belinkelt oldalon meg nincs időm molyolni, mi van vele? Lehet nézni a meccset élőben, vagy mi?
Semmit nem tudok a próbajátékokról, zéró idő ma. 😕
Ja, srácok... ha lehet tévében nézni a meccset, akkor én azt bizony úgy fogom megünnepelni, hogy bedőlök a tévé elé, és nem kucorgok a laptop előtt. Szóval csak lélekben leszek veletek az eredménykövetőben, de úgy nagyon. 😀
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Épp ezért írtam, előrébb kéne rangsorolni.Jobban szeretném ha Devin Thomas játszana elkapóként. Banks, mint visszahordó bizonyított a preszezon alatt, nem is értem ezt a variációt miért nem próbálták már ki.BjocaA depht chartban #3 WR Moss és Roydell Williams mögött, a spec. teamben #2 PR Phillip Buchanon mögött...apeszos
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Jobban szeretném ha Devin Thomas játszana elkapóként. Banks, mint visszahordó bizonyított a preszezon alatt, nem is értem ezt a variációt miért nem próbálták már ki.BjocaA depht chartban #3 WR Moss és Roydell Williams mögött, a spec. teamben #2 PR Phillip Buchanon mögött...