Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Jó volt, sapka! Én is optimista vagyok alapvetően.................
apeszos, mondanám a vaterát meg hasonlókat, de gondolom újat akarsz.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
ezt nem nézted?De néztem, csak nekem nincs dombor nyomott kártyám... Másképpen kell megoldanom... 😕
http://store.redskins.com/cart.php?m=product_detail&p=3321&catID=221
Nem 10 ezer, de azért messze nem is 50...nexion218
Vedd fel a kapcsolatot Petyával a boltok üzletek topicban..........redKöszönöm fiúk a segítséget. Red, amint "készen állok" rá, rögvest..... Egyébként nem a mez ötven, hanem összesen. Sean Taylor mez, sapka, kapucnis pulcsi, bögre... Sapkám van, de már régi, kopott, bögrém volt, kettő is, sajnos csak a füle maradt mindkettőnek. Volt egy 'skins dzsekim, amolyan bomber style, azt meg tavaly ellopták. Szóval kifogytam. Mostanában nézegettem a dolgokat, és hát sokat akart a szarka..... Nem baj, majd egyenként lassan. Most egyenlőre PC-t kéne vennem, mert nem tudok redskinsfan-t szerkeszteni... 😀
több mint 14 éve
a Rams meccs utáni önkéntes száműzetésből visszatérve, még nem látom kimondottan sötéten azt a jövőt, najó ha 1-5-el fogunk állni, na akkor.úgy gondolom nagyon kevésre álltunk a 3-0tól, és hogy 1-2 lett az egy dolog, a Houston ellen nagyon sok minden elment fejbe, amire már nem mondanám rá hogy akkor ez a védelem hibája vagy Gano impotenciája (sőt a Rams ellen szerintem nagyon tisztességesen helytállt), persze vannak gondok meg trendi beírni hogy rebílding, de ugyan mindenhol vannak ilyen jellegű problémák, fejbe kéne odaérni
mert úgy érzem tavalyhoz képest, az akkori lélektelenséghez képest, hogy legalább az akarás megvan (szerintem ez igenis fontos)
problémák: BigAl, nagyon meg vagyok zavarodva vele kapcs., előző meccsen a vonalról jött a Rams 5 kísérletből, nem ért el pontot!! 16-14nél és akkor kb. a meccsen először ő volt benn(asszem Carrikerrel és Holliday-jal), legalább adjunk már esélyt neki hogy ne csak a száját jártassa hanem legalább kezdjen.(persze ha nem sikerül normálisan, akkor cutot mondok), sec., nem tudom megint, Moore és Landry egyszerűen jó volt, Hall-t nagyon szájára vette apeszos 😛, najó nem egy elsőszámú corner, de ha lenne még egy hasonló képességű (na nem Rogers....) akkor meg tudná mutatni (szerintem), viszont Rogerst kivágnám a picsába. talán a legégetőbb a futás, továbbra sem hiszem hogy a futókban lenne a különösebb hiba, és azt sem hiszem hogy nem lehetne egy istenverte tisztességes futót találni aki képes normálisan futni a zone blocking rendszer mögött/mellett...,
tuti akartam még vmit de kimaradt 😀
köv. meccs. komolyan mondom szerintem győzünk, de azért megkérném a törzsi nagytanács hivatalos látóját (kacsát) hogy mondja meg a tutit az Eagles ellen.
ja bocs hogy ilyen hosszú lett, de felgyűlt bennem pár gondolat, és nem volt kedvem idézgetni, biztos tévedek egykét helyen, de a 6-10en még mindig mosolyogni tudok csak.(jóértelemben)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Kicsit off... Azért az érdekes, hogy 'skins mezt akarok venni, és mindenhol csak Portis mez van. Ha egy kicsit többet is szeretnék, ott van kb. 50e. hu pénzben... 😕 nem jól van ez így....apeszosezt nem nézted?
http://store.redskins.com/cart.php?m=product_detail&p=3321&catID=221
Nem 10 ezer, de azért messze nem is 50...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
Kicsit off... Azért az érdekes, hogy 'skins mezt akarok venni, és mindenhol csak Portis mez van. Ha egy kicsit többet is szeretnék, ott van kb. 50e. hu pénzben... 😕 nem jól van ez így....apeszosVedd fel a kapcsolatot Petyával a boltok üzletek topicban. 10 ezerért gyakorlatilag bármilyen erdeti tehát varrott Skins mezt tudsz rendelni. Ha kicsit visszaolvasol ott akkor találsz képeket is a minőséget csekkolni. Az ott látható Monk Throwback meznek én vagyok a büszke tulajdonosa. Vagy ha magad akarod intézni nézd meg ezt: www.nfljerseydiscount.com
Ha további részletek érdekelnek küldj pm-et.
Az elmúlt szezonban nem tudtunk nyerni otthon, és veszítettünk idegenben. Az én hibám, hogy ezeken kívül nem találtam egyéb helyet, ahol játszhattunk volna - Harry Neale, NHL edző
több mint 14 éve
Kicsit off... Azért az érdekes, hogy 'skins mezt akarok venni, és mindenhol csak Portis mez van. Ha egy kicsit többet is szeretnék, ott van kb. 50e. hu pénzben... 😕 nem jól van ez így....
több mint 14 éve
Valami olyasmit olvastam,hogy a Rams ellen volt egy 27yardos futása, amikor lefeküdt a védők odaérkezése előtt.Igen így volt. De Portis nem az a "lefekvős" típus, valami lehetett benne.
Később Shannynak ezt azzal magyarázta, hogy félt a famblitől, mert fáj a csuklója... :/Bjoca
Portis megváltozott? :o Mindenesetre ajánlom BigAl és Hall figyelmébe a nyilatkozatát:
Washington Post
Trent Williams hopes sore toe will allow him to play SundayÉn is nagyon remélem...
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81af100c/article/mcnabb-hopes-for-warm-philly-welcome-but-also-expects-boos?module=HP_headlinesMindenesetre D-Mac nem vár boozást Phillyben.
Pedig jó lenne ha elérné, hogy az ottani fanok végképp kiakadjanak rá. 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Valami olyasmit olvastam,hogy a Rams ellen volt egy 27yardos futása, amikor lefeküdt a védők odaérkezése előtt.Később Shannynak ezt azzal magyarázta, hogy félt a famblitől, mert fáj a csuklója... :/
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Boccs, nem olvastam figyelmesen vissza... Nem tudom.... tény, hogy utoljára 2008-ban volt +1000 yds szezonja, de mégiscsak ő az "established name" a rosteren (bármennyire is nem volt szimpi a tavalyi hisztizése) és fiatal tálentumok ide vagy oda, ez Torain mégiscsak "fekete ló"...nexion218Ha jól tudom nem futott rosszabbul (legalábbis nem sokkal) mint Portis, akiről időközben kiderült, hogy a meccs elején megsérült a csuklója. Tulajdonképpen ezért is került #2-be. Nem tudom.... Nem megy nekünk a futás most, de ez nem feltétlen az RB-k hibája.
több mint 14 éve
Boccs, nem olvastam figyelmesen vissza... Nem tudom.... tény, hogy utoljára 2008-ban volt +1000 yds szezonja, de mégiscsak ő az "established name" a rosteren (bármennyire is nem volt szimpi a tavalyi hisztizése) és fiatal tálentumok ide vagy oda, ez Torain mégiscsak "fekete ló"...(a Rams meccsről direkt nem írok semmit...)Igen néztem, be is linkeltem, és nem is tetszik... Az az érzésem, idén is csak a liga hátát fogjuk nézni.
Azt néztétek a redskins.com-on, hogy Portis lényegében átmegy kettes számú, 3rd down back-ké??? Nyilván nem nekem kell ezt átlátni, hanem Shannyéknek, de ebbe még csak bele se tudok képzelni semmit....:Snexion218
Én a hülye kérdésre szavaztam, nekem az volt szimpatikus 😀 BjocaÉn is hezitáltam.. 😀apeszos
több mint 14 éve
(a Rams meccsről direkt nem írok semmit...)Igen néztem, be is linkeltem, és nem is tetszik... Az az érzésem, idén is csak a liga hátát fogjuk nézni.
Azt néztétek a redskins.com-on, hogy Portis lényegében átmegy kettes számú, 3rd down back-ké??? Nyilván nem nekem kell ezt átlátni, hanem Shannyéknek, de ebbe még csak bele se tudok képzelni semmit....:Snexion218
Én a hülye kérdésre szavaztam, nekem az volt szimpatikus 😀 BjocaÉn is hezitáltam.. 😀
több mint 14 éve
(a Rams meccsről direkt nem írok semmit...)Azt néztétek a redskins.com-on, hogy Portis lényegében átmegy kettes számú, 3rd down back-ké??? Nyilván nem nekem kell ezt átlátni, hanem Shannyéknek, de ebbe még csak bele se tudok képzelni semmit....:S
több mint 14 éve
Én a hülye kérdésre szavaztam, nekem az volt szimpatikus 😀Szavazás az Eagles meccsre..Szavaztam a győzelemre. Ezt nálam automatára lehet állítani, mindig a győzelemre szavazok.agent T
Redskinsfanapeszos
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Sajnos én is ettől tartok... Se védelem, se O fal.T.Williams még mindíg listán van. Van valakinek infója, tud játszani vasárnap?apeszosNem találtam konkrétumot, de az tény, hogy ha Heyer játszik, akkor beírhatod a Redskinsfan oldal megfelelő rovatába az 1-3-at.agent T
több mint 14 éve
T.Williams még mindíg listán van. Van valakinek infója, tud játszani vasárnap?apeszosNem találtam konkrétumot, de az tény, hogy ha Heyer játszik, akkor beírhatod a Redskinsfan oldal megfelelő rovatába az 1-3-at.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
T.Williams még mindíg listán van. Van valakinek infója, tud játszani vasárnap?
több mint 14 éve
Szavazás az Eagles meccsre..Szavaztam a győzelemre. Ezt nálam automatára lehet állítani, mindig a győzelemre szavazok.
Redskinsfanapeszos
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Brown tényleg nem rossz opció.Sok csodát ne várjatok tőle(ha jön),de McNabbel megvan az összhang és a keze sem rossz.GreengoHát, pedig mi mostanában csodaváró (Fox TV néző a'la Bundy) pozícióba helyezkedtünk....
több mint 14 éve
Brown tényleg nem rossz opció.Sok csodát ne várjatok tőle(ha jön),de McNabbel megvan az összhang és a keze sem rossz.ha már WR-ek, jön próbajátékra Reggie Brown (ex-Eagles) és Demetrius Williams (ex-Ravens)HöriBrown lájk, bár 2009-ben már nem volt túl jó. És szerintem D-Mac se bánja. 😊
Demetrius Williamst mér tették ki a Hollók?agent T
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
😀 BOO! Why Donovan McNabb Will Cause Philadelphia Embarrassment 😀A hozzáértők is ezt mondják....
Point-Counterpoint: Is Offense Or Defense The Problem?Azt hiszem a futás nem lesz jobb, sőt....
—The intro says it all about the defense—ranked last. If you can’t stop the other team, you aren’t going to win many games. The worst part is that the defense has been the strength of the team for years, and then Mike Shanahan and Jim Haslett had to come along and install the newfangled 3-4 defense. Go back to the 4-3 and let’s get on with the season.
Change Afoot In Redskins' Run Game?
😀 He he... Banks játsza Vick-et az edzésen.... 😀
Banks Has His Own Michael Vick Experience
több mint 14 éve
Biztos tudták, hogy nekünk jól jönne.. 😀 De csak az egyik maradhat.... Vagy hogy mondták a Hegylakóban? A végén csak egy maradhat! Moss is biztos örülni fog...ha már WR-ek, jön próbajátékra Reggie Brown (ex-Eagles) és Demetrius Williams (ex-Ravens)HöriBrown lájk, bár 2009-ben már nem volt túl jó. És szerintem D-Mac se bánja. 😊
Demetrius Williamst mér tették ki a Hollók?agent T
több mint 14 éve
ha már WR-ek, jön próbajátékra Reggie Brown (ex-Eagles) és Demetrius Williams (ex-Ravens)HöriBrown lájk, bár 2009-ben már nem volt túl jó. És szerintem D-Mac se bánja. 😊
Demetrius Williamst mér tették ki a Hollók?
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
ha már WR-ek, jön próbajátékra Reggie Brown (ex-Eagles) és Demetrius Williams (ex-Ravens)HöriAz a tuti.... Ez a rebuilding már az agyamra megy.
Az öreg Galloway nyugdíjba megy?