Arizona Cardinals - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
Phuu, ez a Cardinals O nagyon jó és kreatív. Murray a végére belejött a dobálásba. Igaz, ez a Lions nagyjából a legkönnyebb ellenfelek egyike ebben a szezonban, ez nem egy jó csapat.
több mint 5 éve
andree
1 736
Már épp teleírta volna a topicot az ember azzal, hogy nem látja mitől ilyen nagy offenzív géniusz ez a K2, erre jött két baromi jó hívás. Ezt a 4. negyedet már jó volt nézni.
több mint 5 éve
Petila
686
Dejavu...mintha a mi meccsünket nézném 😊
több mint 5 éve
asztakurva 😀
több mint 5 éve
Pep71
2 591
ez igen, alakul a meccs 😀
több mint 5 éve
és egyenlít a Cards
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
na jó ez fasza playhívás volt
több mint 5 éve
ott a Fitzgerald TD jöhet a 2pt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Cardinalis
5 788
mekkora brokikLions just lost a wide open TD play because they called timeout before the snap.
Stez
eeeezen mekkorát röhögtem 😊)))
THIS IS THE WAY
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
A pozitívum, hogy Murray labdáinak elképesztő íve és ereje van. Idővel jó lesz az.
több mint 5 éve
emberke22
571
Most nem tudom a Lions váltott hülyén a védekezésén, vagy mi javultunk, de most végre volt ritmusa ennek az egésznek.Ezen gondolkodok én is andree 😀
andree
több mint 5 éve
andree
1 736
Most nem tudom a Lions váltott hülyén a védekezésén, vagy mi javultunk, de most végre volt ritmusa ennek az egésznek.
több mint 5 éve
végre
több mint 5 éve
Cardinalis
5 788
What an incredible adjustment by Fitz with the ball in the air.Larry Legend hauls in a 41-yard diving catch.
He's still got it.
THIS IS THE WAY
több mint 5 éve
Cardinalis
5 788
aaaaz... óóóriási drive... 😉jééé! az első pontyot érő drive!!!és az előző 3 pont honnan jött? 😀 az is egy drive volt 😀
csak pozitívan...
Cardinalis
Löfli
THIS IS THE WAY
több mint 5 éve
jééé! az első pontyot érő drive!!!és az előző 3 pont honnan jött? 😀 az is egy drive volt 😀
csak pozitívan...
Cardinalis
több mint 5 éve
Cardinalis
5 788
jééé! az első pontyot érő drive!!!csak pozitívan...
THIS IS THE WAY
több mint 5 éve
emberke22
571
Védelem jobb, mint tavaly és PP nincs is itt. Murphy-ről volt elkapás, nekem nem rémlik, de ez így ígéretes lesz és a lesajnált Def line se teljesen homály van nyomás a qb-n. Offense katasztrófa, majdnem rosszabb mint tavaly sajnos, remélem javulni fog
több mint 5 éve
Hát srácok további jó meccset. Ez ugyan az mint tavaly. :S
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
LEgyünk pozitívak: Nem léptünk a tavalyihoz képest hátrafele. De legalább előre se!