Arizona Cardinals - Green Bay Packers
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Höri, 2 másodperccel előztél meg
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Még nincs vége, de ha így marad, akkor 15kx3,6 😀Szegény PalmerTe viszont így gazdag leszel.
Cypress
iktriad
több mint 8 éve
RGIII a Texansban? Jaguars, Colts & Titans likes this!
több mint 8 éve
én meg itt feleslegesen őrjöngök... ááááh
több mint 8 éve
Kellett a reklámszünet na
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Hazai palya 😊
több mint 8 éve
Szemüveget a zebrának!
több mint 8 éve
LOLWow, akkor most először te előbb hallgattad meg mint én. 😊már követem Johnt, délután megvoltMajd hallgasd meg az új Bang Radio Hourt a meccsre menet, és teljesen relaxált állapotba kerülsz.Ilyen fárasztó volt a NE-KC kommentálás?Annyira nem mint a DEN-PIT lesz, országjárós napra számítok
alatriste
Höri
iktriad
Höri
több mint 8 éve
Szegény PalmerTe viszont így gazdag leszel.
Cypress
több mint 8 éve
már követem Johnt, délután megvoltMajd hallgasd meg az új Bang Radio Hourt a meccsre menet, és teljesen relaxált állapotba kerülsz.Ilyen fárasztó volt a NE-KC kommentálás?Annyira nem mint a DEN-PIT lesz, országjárós napra számítok
alatriste
Höri
iktriad
több mint 8 éve
seal
222
"You can take Palmer out of the bengals, but can't take the bengals out of Palmer."
több mint 8 éve
Majd hallgasd meg az új Bang Radio Hourt a meccsre menet, és teljesen relaxált állapotba kerülsz.Ilyen fárasztó volt a NE-KC kommentálás?Annyira nem mint a DEN-PIT lesz, országjárós napra számítok
alatriste
Höri
több mint 8 éve
A kedvencem még mindig a bowl.hu-s draft közvetítés:- Randall és Rollins pick után valaki a srácok közül: Igazából tök mindegy mi mit gondolunk ezekről a pickekről, Ted Thompson úgy is future hall of fame játékosokat szed ki.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Meg Cardinalis, Spori, Progressor kollégávav. De itt van empt, yooker is.Kitartás Cards szurkolók kicsit cserben hagytunk titeket itt de szurkolunk ezerrel. 😊Közös meccsnézés van Löflivel?
#BeRedSeeRed
Fucu
iktriad
Btw. Fuck offense
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Szegény Palmer
több mint 8 éve
Miért lett volna túlzás a Palmer alapszakasz MVP kijelentés?
több mint 8 éve
Ez szép,de most már alkossznk valamit
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Danny
1 717
Jol van, meg mindig csak 3 van kozte
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
SSSHHHHIIIIIIIIIIIIITT
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi