Arizona Cardinals - Green Bay Packers
több mint 8 éve
Általában a jediknek is csak 1 van, de ők padawannak hívják őket. Kiben teng túl jinxkloridián szint?Sithek elvileg ketten vannak... Mester és tanítványaúgy tudom te vagy itt a Sith jinx mester, szóval ne tagaddPadawanjai csak a jediknek vannak. 😊
Shilkor
iktriad
ThundersNFL
több mint 8 éve
Fohhó krumpli
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Itt legalább van futás
Draft
több mint 8 éve
FD bassza meg!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Sithek elvileg ketten vannak... Mester és tanítványaúgy tudom te vagy itt a Sith jinx mester, szóval ne tagaddPadawanjai csak a jediknek vannak. 😊
Shilkor
iktriad
Draft
több mint 8 éve
úgy tudom te vagy itt a Sith jinx mester, szóval ne tagaddPadawanjai csak a jediknek vannak. 😊
Shilkor
több mint 8 éve
ezekből a puntokból megint állati jól jövünk ki. tök mindegy h rúgjuk vagy fogadjuk
több mint 8 éve
Punting Ovation is lehet ma 😊Vagy puncit ovulation?
dande
Draft
több mint 8 éve
Punting Ovation is lehet ma 😊
több mint 8 éve
Hyde és Mesztéj a betli duó eddig
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Passzentos pinty punter puntolt pontosan pöpecül
Draft
több mint 8 éve
Olyan csak a Fail Mary idején van.ami már csak egy betűnyire van a shitting ovation-tőlvagy neked, bár akkor SITHing ovation lenne 😀Sitting ovationJosh Sittonnak tisztelegnek ezzel.
ThundersNFL
iktriad
Shilkor
Kampman
több mint 8 éve
úgy tudom te vagy itt a Sith jinx mester, szóval ne tagaddNem vagyok a sötét oldal híve. Bár előfordul hogy sokszor elég sötét dolgokat írok.vagy neked, bár akkor SITHing ovation lenne 😀Sitting ovationJosh Sittonnak tisztelegnek ezzel.
ThundersNFL
iktriad
Shilkor
iktriad
több mint 8 éve
Így van, a punterek közti különbség döntde csak miattaLátva ezt a driveot, most egy picit elbizonytalanodtam, hogy a GB behúzza-e a meccset...Ilyen punterrel nehéz lesz
Cypress
Jakehomer
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
jajj istenem, ezek a balfaszkodások is
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Na, ez így gyönyörű punt 😊
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Mesztély a kurva anyád
több mint 8 éve
Nem vagyok a sötét oldal híve. Bár előfordul hogy sokszor elég sötét dolgokat írok.vagy neked, bár akkor SITHing ovation lenne 😀Sitting ovationJosh Sittonnak tisztelegnek ezzel.
ThundersNFL
iktriad
Shilkor