Arizona Cardinals - Green Bay Packers
több mint 8 éve
Jared, Jeff az új JJ!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
JJ annyira súlytalan ,mint egy zsák tollpihe
több mint 8 éve
House hoz egy átlagos szintet ne akarj túl sokat.Hogy jobb, hogy nincs (nálunk).Na csak igazam lesz Cobb-bal kapcsolatban.Mire gondoltál?
iktriad
Gergőbácsi
iktriad
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Eddig Janis és Abby jobban játszik, mint bármikor máskor a szezonban. Nyilván annyira nem meglepő, mikor kb nincs már reciever, de végre "jókor vannak jó helyen"
több mint 8 éve
Értem.Hogy jobb, hogy nincs (nálunk).Na csak igazam lesz Cobb-bal kapcsolatban.Mire gondoltál?
iktriad
Gergőbácsi
iktriad
Na most Ricsi TD kéne.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Hogy jobb, hogy nincs (nálunk).Na csak igazam lesz Cobb-bal kapcsolatban.Mire gondoltál?
iktriad
Gergőbácsi
több mint 8 éve
Hülye ez az sms-író?Melyik nem az (tisztelet a kivételnek)?
Kampman
több mint 8 éve
Na csak igazam lesz Cobb-bal kapcsolatban.Mire gondoltál?
iktriad
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
nem értettem nbc-n, Cobb out, de mondtak valamit a sérüléséről?
több mint 8 éve
jó kis playa volt, csak sajnos agyilag Burfict szinten voltwooo szép xDAbdi viszont hasít... hol volt ő eddig?Pár éve a Fradiban focizott, most a török Rizespor játékosa 😛
alatriste
Shilkor
én csak Abdi, a "mágus"-nak hívtam
gamerkr
több mint 8 éve
Na csak igazam lesz Cobb-bal kapcsolatban.
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
Abby meg Janis hogy tolják már : D
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Az eredetileg 5-6. számú WR-nek szánt játékosainkkal egészen hasít az O 😀
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
Lacinak megint nem megy, nagyon...
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
Az álmos könyv szerint a felköhögött vér nem jelent jót.Nemlehet, hogy Cobbnak a tüdejében lett vérzés?Erre gondoltam én is. GB Falling Flies.
Abdi viszont hasít... hol volt ő eddig?
alatriste
Gergőbácsi
Hajrá Abdi, Janis
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Abdi viszont hasít... hol volt ő eddig?Pár éve a Fradiban focizott, most a török Rizespor játékosa 😛
alatriste
több mint 8 éve
Nemlehet, hogy Cobbnak a tüdejében lett vérzés?Erre gondoltam én is. GB Falling Flies.
Abdi viszont hasít... hol volt ő eddig?
alatriste
több mint 8 éve
Sztem az az a ver volt amit kihanyt vagy felkohogott.... Eleg komoly lehet a serulese sajnosaz láttam én is, viszont a szája (?) elég rondán sérült...nem volt benn a fogvédője vagy mi?A padon? Nem
gamerkr
silent7939
gamerkr
több mint 8 éve
sejtettem azt hittem van konkrétabb is köszi 😉Hogy nem jön visszaFasza hírek...mit mondtak mert én most tényleg némítva nézem streamen
Gergőbácsi
dande
Gergőbácsi
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
szépen fogyunk.Damarious Randall just dropped to one knee on the sideline. Getting looked at by the medical staff.
Micah Hyde (hip) is questionable to return. Randall Cobb (chest) is out for the game.
Szerkesztette: zsoltee