Arizona Cardinals - Green Bay Packers
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
ez csúnya volt basszus
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
Na vwgre
több mint 8 éve
Na szép....
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Odaadhatod párnak a papírzacsit az avatarodról.Sok a prasnya.Egyszer kéne csinálni egy QB PR ranking játékos feleség/barátnő alapján. Mondjuk Bortles lehet most utolsó lenne benne, nem tudom Lindsey Dukenak van-e már utódja.Scouting Combine: www.playerwives.com/teams/nfl/
iktriad
Old Green Bay
Bazzani
több mint 8 éve
Kampman
28 290
borzalmas
több mint 8 éve
Sok a prasnya.Egyszer kéne csinálni egy QB PR ranking játékos feleség/barátnő alapján. Mondjuk Bortles lehet most utolsó lenne benne, nem tudom Lindsey Dukenak van-e már utódja.Scouting Combine: www.playerwives.com/teams/nfl/
iktriad
Old Green Bay
több mint 8 éve
Kitartás Cards szurkolók kicsit cserben hagytunk titeket itt de szurkolunk ezerrel. 😊Közös meccsnézés van Löflivel?
#BeRedSeeRed
Fucu
több mint 8 éve
twitter.com/darth/status/688548775271378944
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kitartás Cards szurkolók kicsit cserben hagytunk titeket itt de szurkolunk ezerrel. 😊#BeRedSeeRed
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Egyszer kéne csinálni egy QB PR ranking játékos feleség/barátnő alapján. Mondjuk Bortles lehet most utolsó lenne benne, nem tudom Lindsey Dukenak van-e már utódja.Scouting Combine: www.playerwives.com/teams/nfl/
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Egy vérbeli edge rusher, aki a legjobbak között van 3-4 OLB-k terén másfél éve ILB mert a csapat remek FA politikájának köszönhetően nem hogy 2 de igazából 1 jó tackle gyárat se tudunk felmutatni.Nálunk népbetegség, hogy ha jól megfizetünk egy játékost akkor majd szépen ráül: Shutdown, Shields első éve, idén Bulaga, (Cobb)... de Daniels-t nem tudom elképzelni, hogy ne küzdjön így. Nagyon komoly munkája van ebbe a falba. Az egyedüli aki valóban kiemelhető a DL-ből.Nem követtem a csapat idei szezonját, csak néhány meccseteket láttam, de mintha Matthews nem lett volna ott fejben teljesen. Jól látom?
alatriste
Cypress
ILB-ként is sokat blitzel, alig van hibázott szerelése. Mint írtam elég ergya a DL (Daniels kiv.), de a LB sorből ő aki valóban be tud segíteni a tackle-kel.
Pro Bowl lenne a neve miatt nyilván akkor is ha csak a karosszékben ülne, de nemhogy nincs ott fejben, pont ellenkezőleg. A D szíve.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Plusz lenne még egy javaslatom. Faith Hill ugyan nem QB-feleség, de egy szabadkártyát mindenképpen megérdemelne a SNF-el kapcsolatos tevékenysége miatt 😀Majd lemeccselik Underwooddal.
Kampman
Amúgy a hét egyik bulvárhíre volt. hogy Clipboard Jesus összejött az énekesnő Jewellel. 😊 😊 😊
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Ne feledkezzük meg Dánielek elvtársról semnéha elborul az agya, de még így is jobb, mint bárki a D-benNálunk népbetegség, hogy ha jól megfizetünk egy játékost akkor majd szépen ráül: Shutdown, Shields első éve, idén Bulaga, (Cobb)... de Daniels-t nem tudom elképzelni, hogy ne küzdjön így. Nagyon komoly munkája van ebbe a falba. Az egyedüli aki valóban kiemelhető a DL-ből.Nem követtem a csapat idei szezonját, csak néhány meccseteket láttam, de mintha Matthews nem lett volna ott fejben teljesen. Jól látom?
alatriste
Cypress
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
néha elborul az agya, de még így is jobb, mint bárki a D-benNálunk népbetegség, hogy ha jól megfizetünk egy játékost akkor majd szépen ráül: Shutdown, Shields első éve, idén Bulaga, (Cobb)... de Daniels-t nem tudom elképzelni, hogy ne küzdjön így. Nagyon komoly munkája van ebbe a falba. Az egyedüli aki valóban kiemelhető a DL-ből.Nem követtem a csapat idei szezonját, csak néhány meccseteket láttam, de mintha Matthews nem lett volna ott fejben teljesen. Jól látom?
alatriste
Cypress
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Majd azzá teszem. 😮Támogatom, lehetek zsűritag? Díványom már van. 😀Ez nem casting. 😊
Cypress
iktriad
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Plusz lenne még egy javaslatom. Faith Hill ugyan nem QB-feleség, de egy szabadkártyát mindenképpen megérdemelne a SNF-el kapcsolatos tevékenysége miatt 😀Igen azt lehagytam az eredeti hszben. Mindjárt korrigálom.Játèkosról volt szó 😊Ő nem QB.Tanehillné se rossz. Vagy Cutlerné.Ez diszkriminatív lenne Teo-val szemben.
Egyszer kéne csinálni egy PR ranking játékos feleség/barátnő alapján. Mondjuk Bortles lehet most utolsó lenne benne, nem tudom Lindsey Dukenak van-e már utódja.
iktriad
Gergőbácsi
iktriad
Gergőbácsi
iktriad
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Nálunk népbetegség, hogy ha jól megfizetünk egy játékost akkor majd szépen ráül: Shutdown, Shields első éve, idén Bulaga, (Cobb)... de Daniels-t nem tudom elképzelni, hogy ne küzdjön így. Nagyon komoly munkája van ebbe a falba. Az egyedüli aki valóban kiemelhető a DL-ből.Nem követtem a csapat idei szezonját, csak néhány meccseteket láttam, de mintha Matthews nem lett volna ott fejben teljesen. Jól látom?
alatriste
több mint 8 éve
mondjuk ha eljutunk red zone-ba legközelebb, szívesen látnék már egy RR felé menő passzt is
több mint 8 éve
Nem zavarna ha csinálnánk valamit támadásban. A védelemnek is megvannak a bajai, de egy 6 pontos Rodgers félidővel akkor is kiegyezek, ha a szertárosnak dobál.IR-en van már sajnos 😕
andree
Liverpool Fc
több mint 8 éve
andree
1 736
Nem zavarna ha csinálnánk valamit támadásban. A védelemnek is megvannak a bajai, de egy 6 pontos Rodgers félidővel akkor is kiegyezek, ha a szertárosnak dobál.
több mint 8 éve
Igen azt lehagytam az eredeti hszben. Mindjárt korrigálom.Játèkosról volt szó 😊Ő nem QB.Tanehillné se rossz. Vagy Cutlerné.Ez diszkriminatív lenne Teo-val szemben.
Egyszer kéne csinálni egy PR ranking játékos feleség/barátnő alapján. Mondjuk Bortles lehet most utolsó lenne benne, nem tudom Lindsey Dukenak van-e már utódja.
iktriad
Gergőbácsi
iktriad
Gergőbácsi
Egyébként ha Bortlesnek nincs most párja, akkor a Jaguars Henne nejét nevezi majd a listára. Ő se csúnya. 😊
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Játèkosról volt szó 😊Ő nem QB.Tanehillné se rossz. Vagy Cutlerné.Ez diszkriminatív lenne Teo-val szemben.
iktriad
Gergőbácsi
iktriad