Arizona Cardinals - Green Bay Packers
több mint 8 éve
Nem akarom elkiabálni, de még az is lehet, hogy nyerünkNem kiabalod el. CP eleg homaly eddig
Kampman
több mint 8 éve
Támogatom, lehetek zsűritag? Díványom már van. 😀Ez nem casting. 😊
Cypress
több mint 8 éve
Nálunk népbetegség, hogy ha jól megfizetünk egy játékost akkor majd szépen ráül: Shutdown, Shields első éve, idén Bulaga, (Cobb)... de Daniels-t nem tudom elképzelni, hogy ne küzdjön így. Nagyon komoly munkája van ebbe a falba. Az egyedüli aki valóban kiemelhető a DL-ből.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
D# kegyetlen!Csak tartsanak ki és tapadjunk,mint a kullancs, hátha lesz esély...
MaG1Xx
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Ő nem QB.Tanehillné se rossz. Vagy Cutlerné.Ez diszkriminatív lenne Teo-val szemben.
Egyszer kéne csinálni egy PR ranking játékos feleség/barátnő alapján. Mondjuk Bortles lehet most utolsó lenne benne, nem tudom Lindsey Dukenak van-e már utódja.
iktriad
Gergőbácsi
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Támogatom, lehetek zsűritag? Díványom már van. 😀Tanehillné se rossz. Vagy Cutlerné.Elég pattent csaj ez az Olivia. BlokkolnámStaffordné jobb.
Cypress
Bazzani
Egyszer kéne csinálni egy PR ranking játékos feleség/barátnő alapján. Mondjuk Bortles lehet most utolsó lenne benne, nem tudom Lindsey Dukenak van-e már utódja.
iktriad
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
D# kegyetlen!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Valamiből élni kell, Rodgers nem keres eleget. 😮Elég pattent csaj ez az Olivia. BlokkolnámHa távol tudod tartani A.A. Rontól, mehetsz a Packersbe O-linemannek. 😊
Cypress
Amúgy az a Munn-Rodgers eljegyzés pletyka is mekkora PR sztori volt - teljesen véletlenül a héten jött ki új filmje a csajnak..
iktriad
több mint 8 éve
Ez diszkriminatív lenne Teo-val szemben.Tanehillné se rossz. Vagy Cutlerné.Elég pattent csaj ez az Olivia. BlokkolnámStaffordné jobb.
Cypress
Bazzani
iktriad
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
hú isteni amit csinál a fal, Guion, Daniels..
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Nem akarom elkiabálni, de még az is lehet, hogy nyerünk
több mint 8 éve
Top1.Tanehillné se rossz. Vagy Cutlerné.Elég pattent csaj ez az Olivia. BlokkolnámStaffordné jobb.
Cypress
Bazzani
iktriad
több mint 8 éve
MIKEEE
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Bazza Pistons mecset nézed közben?Igen.
valakis
Meg is könnyeztem a Wallace mez visszavonultatást.
Tuti elbasszuk a végét.
több mint 8 éve
Tanehillné se rossz. Vagy Cutlerné.Elég pattent csaj ez az Olivia. BlokkolnámStaffordné jobb.
Cypress
Bazzani
Egyszer kéne csinálni egy QB PR ranking játékos feleség/barátnő alapján. Mondjuk Bortles lehet most utolsó lenne benne, nem tudom Lindsey Dukenak van-e már utódja.
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Minden tiszteletem az ővé, a legszűkebb elitbe van, de James Jones idén borzalmas szükre. Van néha 1-2 jó megmozdulása de simán lemegy 15-20 snap úgy, hogy 1m-re nem tud elszakadni.Mert PP levesziJJ annyira súlytalan ,mint egy zsák tollpiheNem egy Hoodini ma este,annyi szent.
gamerkr
Gergőbácsi
silent7939
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Összességében több mint vállalható, amit eddig csinálunkja, alig van off az eredménykövetőben
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Ez nyilvánvaló.Mert PP levesziJJ annyira súlytalan ,mint egy zsák tollpiheNem egy Hoodini ma este,annyi szent.
gamerkr
Gergőbácsi
silent7939
több mint 8 éve
Bazza Pistons mecset nézed közben?
We just form a fucking wall.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Összességében több mint vállalható, amit eddig csinálunk
több mint 8 éve
Mert PP levesziJJ annyira súlytalan ,mint egy zsák tollpiheNem egy Hoodini ma este,annyi szent.
gamerkr
Gergőbácsi
több mint 8 éve
Elég pattent csaj ez az Olivia. BlokkolnámStaffordné jobb.
Cypress
több mint 8 éve
Elég pattent csaj ez az Olivia. BlokkolnámHa távol tudod tartani A.A. Rontól, mehetsz a Packersbe O-linemannek. 😊
Cypress
Amúgy az a Munn-Rodgers eljegyzés pletyka is mekkora PR sztori volt - teljesen véletlenül a héten jött ki új filmje a csajnak..
több mint 8 éve
JJ annyira súlytalan ,mint egy zsák tollpiheNem egy Hoodini ma este,annyi szent.
gamerkr