Arizona Cardinals - Green Bay Packers
több mint 8 éve
Felírandóvagy neked, bár akkor SITHing ovation lenne 😀Sitting ovationJosh Sittonnak tisztelegnek ezzel.
ThundersNFL
iktriad
Shilkor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Kampman
28 290
ami már csak egy betűnyire van a shitting ovation-tőlvagy neked, bár akkor SITHing ovation lenne 😀Sitting ovationJosh Sittonnak tisztelegnek ezzel.
ThundersNFL
iktriad
Shilkor
több mint 8 éve
várom a fifikás hívásokat az O részéről...Majd aktor jönnek ezek, ha Masthay újra pályára kerül.
gamerkr
több mint 8 éve
vagy neked, bár akkor SITHing ovation lenne 😀Sitting ovationJosh Sittonnak tisztelegnek ezzel.
ThundersNFL
iktriad
több mint 8 éve
Kampman
28 290
de csak miattaLátva ezt a driveot, most egy picit elbizonytalanodtam, hogy a GB behúzza-e a meccset...Ilyen punterrel nehéz lesz
Cypress
Jakehomer
több mint 8 éve
várom a fifikás hívások az O részéről...Ez még az alvós negyed(ek egyike)
gamerkr
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
vagy csak szeretnek ülni 😊Sitting ovationJosh Sittonnak tisztelegnek ezzel.
ThundersNFL
iktriad
több mint 8 éve
Látva ezt a driveot, most egy picit elbizonytalanodtam, hogy a GB behúzza-e a meccset...Ilyen punterrel nehéz lesz
Cypress
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Te írtad a kisbabás smst? 😊Sry a család alszik Tv meg kurvahalkanSitting ovationJosh Sittonnak tisztelegnek ezzel.
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
több mint 8 éve
Sry a család alszik Tv meg kurvahalkanSitting ovationJosh Sittonnak tisztelegnek ezzel.
ThundersNFL
iktriad
Draft
több mint 8 éve
Sitting ovationJosh Sittonnak tisztelegnek ezzel.
ThundersNFL
több mint 8 éve
Az Elnök jött
Draft
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Látva ezt a driveot, most egy picit elbizonytalanodtam, hogy a GB behúzza-e a meccset...
több mint 8 éve
Most is szembeszél fúj?Ami volt, az lesz újra, és ami történt, az történik megint: semmi sem új a nap alatt.ezt már olvastam a Redskins meccsenEl is döltkb ez lesz egész meccsen
Janek
Kampman
Höri
Prédikátorok könyve 1.9
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Sitting ovation
Draft
több mint 8 éve
Szóval ezért szenved mindig a Phoenix SunsAmi volt, az lesz újra, és ami történt, az történik megint: semmi sem új a nap alatt.ezt már olvastam a Redskins meccsenEl is döltkb ez lesz egész meccsen
Janek
Kampman
Höri
Prédikátorok könyve 1.9
Kampman
több mint 8 éve
ShitTalán a múlt héten is egy drive-ot bírt
bebop
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Ami volt, az lesz újra, és ami történt, az történik megint: semmi sem új a nap alatt.ezt már olvastam a Redskins meccsenEl is döltkb ez lesz egész meccsen
Janek
Kampman
Höri
Prédikátorok könyve 1.9
több mint 8 éve
nem akarok okostojás lenni, de nem azért van kihúzható pálya Arizonában, hogy eredeti füvön és NE műfű játszanak?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Azért a Skins-t szerintem ne hasonlítsuk a Cardshoz. Kis túlzással ég, és föld!ezt már olvastam a Redskins meccsenEl is döltkb ez lesz egész meccsen
Janek
Kampman
Höri
több mint 8 éve
Tuti nem mert megyek aludni.El is döltkb ez lesz egész meccsen
Janek
Kampman