NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 588
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Igen, ez a baj. Legalább egy FG-t fel kell rakni még a végéig. Az hogy folyamatosan 3&outozunk ez ellen a D# ellen, az az abszolút nokomment kategória.
több mint 5 éve
TT óbazdmeg. 😀Nem tehetett róla, nem láthatta, hogy a balfasz nem kapta el. Azt hitte, hogy miatta nem kapta el. Felesleges zászló volt....
akdestroyer
több mint 5 éve
Danny
1 717
Amikor hanyagoljuk ezeket az ertelmetlen kozepre futasokat es hagyjuk Murrayt jatszani akkor egesz eletkepes ez a dolog
több mint 5 éve
A második félidőben eddig ilyen minibyeweeket tartunk O# oldalon. A messzi földön rettegett Cardinals D# feltörhetetlen.nálatok az elit szó az valami fétis? 😀 legyen má benne a képregényben is plzs 😊
Griffin meg kibaszott elit ma.
akdestroyer
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
A második félidőben eddig ilyen minibyeweeket tartunk O# oldalon. A messzi földön rettegett Cardinals D# feltörhetetlen. Griffin meg kibaszott elit ma.
több mint 5 éve
Ezekbol az 1&20 draw futasokbol haladtunk valaha valamennyit?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Ha meg akarnak lepni akkor flea flicker. Akár 3&40-re is 1st downt ér. 😀Ezeket a 2&vegtelenre valo futasokat valaki magyarazza mar el nekem mire jo megishátha meglepik a védelmet. hááátha
Danny
petey
több mint 5 éve
Ezeket a 2&vegtelenre valo futasokat valaki magyarazza mar el nekem mire jo megishátha meglepik a védelmet. hááátha
Danny
több mint 5 éve
Danny
1 717
Ezeket a 2&vegtelenre valo futasokat valaki magyarazza mar el nekem mire jo megis
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Már épp kérdezni akartam hogy Griffin miért 10 méterre védekezik. De már elmúlt. 😀
több mint 5 éve
Cardinalis
5 788
szép sack, de persze a laszti neeem felénk gurul...
THIS IS THE WAY
több mint 5 éve
Oszi
1 215
Azért jó hogy Kendricks nálunk van, és nem ment a böribe😀
több mint 5 éve
Danny
1 717
Várunk még izgalmakat a meccstől amúgy, vagy elkezdhetem csattogtatni a fitymát?youtu.be/KHyUy00BCaI
Mert ez eddig annyira eseménydús, mint a 2009-es Haladás-Paks (0:0).
akdestroyer
több mint 5 éve
Most mar johetne egy Metcalf TD
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Várunk még izgalmakat a meccstől amúgy, vagy elkezdhetem csattogtatni a fitymát? Mert ez eddig annyira eseménydús, mint a 2009-es Haladás-Paks (0:0).
több mint 5 éve
Danny
1 717
Reddick zsenialisan ismerte fel a futas szandekot.
több mint 5 éve
Cardinalis
5 788
The 18th member of our Ring of Honor.Congratulations, @CarsonPalmer. 👏
THIS IS THE WAY
több mint 5 éve
Mivan? Mindenki kidőlt? Én szedek itt egyedül béres cseppet?Nagyon jó a meccs... 😀
akdestroyer
több mint 5 éve
Cardinalis
5 788
a D "csak" 13 pontyot engedett (eddig...) not badde az O 3 pontya siralmas...
THIS IS THE WAY
több mint 5 éve
12th member
1 053
Wilson ketszer is megfuthatta volna a td-t kar erte