Atlanta Falcons - Carolina Panthers
több mint 8 éve
Na 3&out, vagy turnover?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Picsába, ha nem megy be lett volna esély 😀
több mint 8 éve
Egyetlen ember hiányzik a tavalyi csapatból plusz visszatért KB ne legyen 1/1 de ez nagyon siralmas szezon lesz
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 8 éve
Ugye ezt nem gondolod komolyan? Tavaly könnyű volt a schedule azért is hasítottatok nagyon jól. Idén gyengébbnek is tűntök meg az nfc south össze van sorsolva az afc és az nfc westtel. Azért járjunk már a földön...Ahogy haladunk simánmármint rámentek az 1/1-re?Remélem szopunk vagy 60 pontot, hátha változik vmi.1/1 mi más?
gabokocka
JUNIOR46
Kampman
JUNIOR46
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Inkabb, mint Bortles. 8(Rubik cube jó lesz?Kene nekik a kube.mármint rámentek az 1/1-re?Remélem szopunk vagy 60 pontot, hátha változik vmi.1/1 mi más?
gabokocka
JUNIOR46
Kampman
Stez
iktriad
több mint 8 éve
Rubik cube jó lesz?Kene nekik a kube.mármint rámentek az 1/1-re?Remélem szopunk vagy 60 pontot, hátha változik vmi.1/1 mi más?
gabokocka
JUNIOR46
Kampman
Stez
több mint 8 éve
Azért ehhez nekünk is van hozzászólásunk.értem én a letargia okát,de ez igencsak túlzás.Ahogy haladunk simánmármint rámentek az 1/1-re?Remélem szopunk vagy 60 pontot, hátha változik vmi.1/1 mi más?
gabokocka
JUNIOR46
Kampman
JUNIOR46
Kenny
több mint 8 éve
értem én a letargia okát,de ez igencsak túlzás.Ahogy haladunk simánmármint rámentek az 1/1-re?Remélem szopunk vagy 60 pontot, hátha változik vmi.1/1 mi más?
gabokocka
JUNIOR46
Kampman
JUNIOR46
több mint 8 éve
Kene nekik a kube.mármint rámentek az 1/1-re?Remélem szopunk vagy 60 pontot, hátha változik vmi.1/1 mi más?
gabokocka
JUNIOR46
Kampman
több mint 8 éve
Ahogy haladunk simánmármint rámentek az 1/1-re?Remélem szopunk vagy 60 pontot, hátha változik vmi.1/1 mi más?
gabokocka
JUNIOR46
Kampman
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 8 éve
A siker kulcsa.Mack egy brutális igazolás volt...Nem az első olyan idény kezdése mikir ez legitim szóba kerülhet...eddig még soha nem sikerült így végig vinni...majd a 10. fordulóban jöhet ez 😊Matty Ice 400 passzolt yard felett.MVP MVP
iktriad
Kenny
peach
PEEtör
több mint 8 éve
Kampman
28 290
mármint rámentek az 1/1-re?Remélem szopunk vagy 60 pontot, hátha változik vmi.1/1 mi más?
gabokocka
JUNIOR46
több mint 8 éve
Jones kezd visszaesni, pedig egy TD mindenkepp kellene tole es COlemantol 8D
több mint 8 éve
Remélem szopunk vagy 60 pontot, hátha változik vmi.1/1 mi más?
gabokocka
több mint 8 éve
Remélem szopunk vagy 60 pontot, hátha változik vmi.
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
Mack egy brutális igazolás volt...Nem az első olyan idény kezdése mikir ez legitim szóba kerülhet...eddig még soha nem sikerült így végig vinni...majd a 10. fordulóban jöhet ez 😊Matty Ice 400 passzolt yard felett.MVP MVP
iktriad
Kenny
peach
több mint 8 éve
Szívesen. ha bent hagytam volna, akkor mar negy picknel jarna, TD nelkul.te vagy az én hősöm.Az MVP en vagyok, lecsereltem Luckra a fordulo elott, most szopok is miatta.Matty Ice 400 passzolt yard felett.MVP MVP
iktriad
Kenny
Stez
Kenny
több mint 8 éve
Nem az első olyan idény kezdése mikir ez legitim szóba kerülhet...eddig még soha nem sikerült így végig vinni...majd a 10. fordulóban jöhet ez 😊Matty Ice 400 passzolt yard felett.MVP MVP
iktriad
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Ki AIDS-es???Jones megkapta a rookie of the month díjat és begőzőlt. Vagy nemtudom, az utolsó 23. Te is simán 100 yard volt ellenünk az elmúlt écekben
Greg Olsen
TE - CAR@ATL
Q3 04:57, 10-31 0.00 pont.. Mi van vele?
Coolearie
peach
több mint 8 éve
Az MVP en vagyok, lecsereltem Luckra a fordulo elott, most szopok is miatta.Matty Ice 400 passzolt yard felett.MVP MVP
iktriad
Kenny
több mint 8 éve
Szomorú hogy nálunk a punter azMatty Ice 400 passzolt yard felett.MVP MVP
iktriad
Kenny
több mint 8 éve
Ahogy írtam, ahogy bekaptuk a harmadik Td-t feladtuk, azóta garbage time van. Zéró küzdés.
Tepper takarodj!