Atlanta Falcons - Dallas Cowboys
2 feliratkozó
több mint 6 éve
tamas424
1 758
Maher berúgja 50-ről, aztán az XP-t kihagyja, bravó
több mint 6 éve
Maher bmeg
több mint 6 éve
Creepy
890
Ez most nagyon szép volt, nem is tudom mire vélni..Jordan Richards..geez..a screennél még jól is csinálta most, persze ez ritka
Creepy
empty taxi
több mint 6 éve
úgy fogunk ma kikapni, hogy nem szerzünk TD-t
több mint 6 éve
Jordan Richards..geez..a screennél még jól is csinálta most, persze ez ritka
Creepy
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Creepy
890
Jordan Richards..geez..
több mint 6 éve
Creepy
890
Ja, oké, már kezdtem elhinni, hogy minden faja, kösz Marv..
több mint 6 éve
Creepy
890
Beasley..miafasz? 😀
több mint 6 éve
Creepy
890
jó volt ez a Cooper elkapás, csak kár hogy a jobb lába sohasem volt lentAzt hittem, csak nekem van evvel bajom..
rálépett Tru lábfejére, az nem a pálya.
shawnka
több mint 6 éve
jó volt ez a Cooper elkapás, csak kár hogy a jobb lába sohasem volt lentrálépett Tru lábfejére, az nem a pálya.
több mint 6 éve
Elliot össze fog törni idén...
több mint 6 éve
Creepy
890
Ez jó volt, a riporter mondta, hogy Zeke megfogására koncentrálnak, erre fut egy nagyot.. 😂😂
több mint 6 éve
Creepy
890
Ja, pont annyit csinálnak, hogy ne húzhasd rájuk a vizes lepedőt, semmi többet. :/Ja tényleg, most már nekem is megvan. Egy szavam se lehet az O-ra ... 😀Meg az utolsó előttiben is egy.Egyébként csak én emlékszem rosszul, vagy az első drive-ot kivéve tényleg nem tudtunk megcsinálni egyetlen 1st downt se?Utolsó driveban sztem volt még!
Antonius
zekeffron
Creepy
Antonius
több mint 6 éve
Antonius
1 700
Ja tényleg, most már nekem is megvan. Egy szavam se lehet az O-ra ... 😀Meg az utolsó előttiben is egy.Egyébként csak én emlékszem rosszul, vagy az első drive-ot kivéve tényleg nem tudtunk megcsinálni egyetlen 1st downt se?Utolsó driveban sztem volt még!
Antonius
zekeffron
Creepy
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Creepy
890
Meg az utolsó előttiben is egy.Egyébként csak én emlékszem rosszul, vagy az első drive-ot kivéve tényleg nem tudtunk megcsinálni egyetlen 1st downt se?Utolsó driveban sztem volt még!
Antonius
zekeffron
több mint 6 éve
Kenji
642
Az csak szerintem durva, hogy még a red zone-ba se jutottunk be?Rakás szar a mai 'teljesítmény' is, csak a 'Boys sincs a topon. Meg Julio megmenti a csapat seggét.
Creepy
több mint 6 éve
Egyébként csak én emlékszem rosszul, vagy az első drive-ot kivéve tényleg nem tudtunk megcsinálni egyetlen 1st downt se?Utolsó driveban sztem volt még!
Antonius
több mint 6 éve
Antonius
1 700
Egyébként csak én emlékszem rosszul, vagy az első drive-ot kivéve tényleg nem tudtunk megcsinálni egyetlen 1st downt se?
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Creepy
890
Az csak szerintem durva, hogy még a red zone-ba se jutottunk be?
több mint 6 éve
Antonius
1 700
Az első félidő várható volt, hogy izgalmas lesz, én a 2.-tól várom, hogy az offense-tek faképnél fogja hagyni a miénket 😕Na ez a kemény, nem a reggeli meró!holnap témazárót írok bioszból, de nem tudom még itthagyni a meccset!
gorbel
pedig reggel korán kelés :/
shawnka
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Antonius
1 700
Sorba megálnak a stremjeim. Még semmit sem láttam a meccsből.Ez is jó:
6atos
youpit.me/2018/11/18/dallas-cowboys-vs-atlanta-falcons/
Cowboys 4ever.