NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Atlanta Falcons - Dallas Cowboys
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Áh ez meg se történt 😀
több mint 6 éve
Kenji
642
Beasley dack? WTF?
több mint 6 éve
Antonius
1 700
DLaw 2. sackje már a meccsenIdén is nagyon hasít, félek nagyon sokba kerül ez nekünk majd a nyáron. Viszont egy ilyen játékost nem engedhetünk el
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Kenji
642
Ryant még idén kinyíratja ez a nyomorék O line-nak nevezett valami.
több mint 6 éve
Creepy
890
Paszmek Schraeder..
több mint 6 éve
Creepy
890
Sanu passzolhatna már egyet..
több mint 6 éve
Kenji
642
#12 Qb
több mint 6 éve
Creepy
890
Trunak jó meccse volt eddig, Oliver is jól szállt be.Peach örülne, Ish pályát lát. Rileyval meg kiesett a fék a LB sorból.Jaja, ez kajak erősítés lesz! Tru az aggasztó, bármennyire is szar idén, Cooperre azért kellene...
Kenji
zekeffron
több mint 6 éve
Kenji
642
Legalább Oliver is megpróbálhat egy kicsit mélyebb vizet.Peach örülne, Ish pályát lát. Rileyval meg kiesett a fék a LB sorból.Jaja, ez kajak erősítés lesz! Tru az aggasztó, bármennyire is szar idén, Cooperre azért kellene...
Kenji
zekeffron
több mint 6 éve
Peach örülne, Ish pályát lát. Rileyval meg kiesett a fék a LB sorból.Jaja, ez kajak erősítés lesz! Tru az aggasztó, bármennyire is szar idén, Cooperre azért kellene...
Kenji
több mint 6 éve
Kenji
642
Peach örülne, Ish pályát lát. Rileyval meg kiesett a fék a LB sorból.
több mint 6 éve
tamas424
1 758
Dak továbbra sem tud dobni 😕
több mint 6 éve
Creepy
890
Debo. <3
több mint 6 éve
Antonius
1 700
Félek itt legalább 30 pont kell majd ha szándékunkban áll győzni 😕bátor HC-nknek meg persze eszébe sem jut 4.re nem rúgniJo volt itt a 3 pont. Beasley droppja jobban faj 4 pont benne maradt
Antonius
Blevi
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Creepy
890
Amúgy mi az ott Vander Esch nyakában?
több mint 6 éve
3ból 2 hívás egész jó volt itt. Az első sima TD-nek kellett volna lenni.
2. ötletes volt.
3. meg nem jó helyre ment.
több mint 6 éve
Kenji
642
Nem hiszem, hogy van olyan HC aki 0-0nál 5 yardról rámenne.bátor HC-nknek meg persze eszébe sem jut 4.re nem rúgniSztem ez azért védhető. Bár sztem kevés lesz ez a 3 ponty a végén.
Antonius
beltazor
több mint 6 éve
bátor HC-nknek meg persze eszébe sem jut 4.re nem rúgniSztem ez azért védhető. Bár sztem kevés lesz ez a 3 ponty a végén.
Antonius
több mint 6 éve
Antonius
1 700
ne vegyél mérget rá, Linehantól is minden kitelliknem hiszem el basszus, pedig miénk volt a momentum...Annyit legalább láthattunk, hogy ma este Zeke addig fog futkározni, amíg el nem fárad.
Antonius
Kenji
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
bátor HC-nknek meg persze eszébe sem jut 4.re nem rúgniJo volt itt a 3 pont. Beasley droppja jobban faj 4 pont benne maradt
Antonius
több mint 6 éve
Antonius
1 700
bátor HC-nknek meg persze eszébe sem jut 4.re nem rúgni
Cowboys 4ever.