NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 525
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Atlanta Falcons - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
Brooks térjen már vissza.....
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
És még rímelnek isEnnyi blitz? Schwartznak is időszerű egy agyrázkódás teszt.Schwartz és blitz kb. szinonima szavak.
csipkelli
iktriad
több mint 5 éve
De Agholornak nem is kellett volna első körödnek lenni 😊 mondjuk akkor már lehet elengedjük 😀Azért JJW amikor elő léphetne 2. körösként és hát eddig.....Agholor szarabbul kezdett első körösként 🙂 De amúgy eddig tényleg 0
dande
MrMiksa
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
Ennyi blitz? Schwartznak is időszerű egy agyrázkódás teszt.
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Azért JJW amikor elő léphetne 2. körösként és hát eddig.....Agholor szarabbul kezdett első körösként 🙂 De amúgy eddig tényleg 0
dande
több mint 5 éve
Sendejo javított
több mint 5 éve
nnntm
932
Csak tudnam miert nem szamit a blitzre
több mint 5 éve
Azért JJW amikor elő léphetne 2. körösként és hát eddig.....
több mint 5 éve
nnntm
932
Pickekben versenyeznek a csapatok a rud szalamiert, ti kicsit elhuztatok etekintetben, de visszahoztuk. Ennyit akartam mondani 😀Lehet, hogy a késői óra teszi, de dögöljek meg ha értem 🤣A pick meccset. Le voltunk maradva mint a borravalo, de hozzuk x-re, ha valamire buszkek lehetunk, az az, hogy barkit tul tudunk balf_kodniA rúd szalámit 😊?Pick parádé. A győztes kap egy rúd szalámit.Sirbol hozzuk vissza
iktriad
nnntm
dande
nnntm
MrMiksa
több mint 5 éve
Én értem, remélem nyernek 😊 😀Lehet, hogy a késői óra teszi, de dögöljek meg ha értem 🤣A pick meccset. Le voltunk maradva mint a borravalo, de hozzuk x-re, ha valamire buszkek lehetunk, az az, hogy barkit tul tudunk balf_kodniA rúd szalámit 😊?Pick parádé. A győztes kap egy rúd szalámit.Sirbol hozzuk vissza
iktriad
nnntm
dande
nnntm
MrMiksa
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Lehet, hogy a késői óra teszi, de dögöljek meg ha értem 🤣A pick meccset. Le voltunk maradva mint a borravalo, de hozzuk x-re, ha valamire buszkek lehetunk, az az, hogy barkit tul tudunk balf_kodniA rúd szalámit 😊?Pick parádé. A győztes kap egy rúd szalámit.Sirbol hozzuk vissza
iktriad
nnntm
dande
nnntm
több mint 5 éve
A rúd szalámit 😊?Pick parádé. A győztes kap egy rúd szalámit.Sirbol hozzuk vissza
iktriad
nnntm
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Agholor megnyeri nekünk a meccset 😊
több mint 5 éve
Pick parádé. A győztes kap egy rúd szalámit.
több mint 5 éve
nnntm
932
Ryant mindig megvedem, de ez a ket meccs ez nem ő
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Ez se rajtunk múlt
több mint 5 éve
Uristen ez a meccs is most marTiszteletbeli NFC East csoportmeccs.
nnntm
több mint 5 éve
Forró a krumpli.
több mint 5 éve
nnntm
932
Uristen ez a meccs is most mar
több mint 5 éve
Mázlisták......
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787