NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Atlanta Falcons - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
Redskins ellen mi volt a fordulopont?El kezdtük jól használni az elkapókat... az ma.... s itt van irányító Kínom előbb utóbb bekorlátozható
nnntm
több mint 5 éve
Redskins ellen mi volt a fordulopont?a félidő
nnntm
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Redskins ellen mi volt a fordulopont?a kezdosipszo
nnntm
több mint 5 éve
nnntm
932
Eleg fura, hogy egy Falcons meccsen arrol kell beszelnunk, hogy mukodik a pass rush.Imadom nezni eddig ezt a meccset
Kenny
több mint 5 éve
nnntm
932
Redskins ellen mi volt a fordulopont?
több mint 5 éve
szerintem ez ma a semmi se sikerül meccsCsak ne legyen még 14 ilyen 😊
Janek
több mint 5 éve
Eleg fura, hogy egy Falcons meccsen arrol kell beszelnunk, hogy mukodik a pass rush.
több mint 5 éve
Clementnek amúgy is kifelé àll.... Ez meg sztem le lehet feküdni aludni 😊
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Darby is nagyon megszolgálja a szerződését
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Köszönjük
több mint 5 éve
Simán kibikszolja
több mint 5 éve
nnntm
932
Mezt csereltek a fiaink? Ilyeneket nem az ellenfel szokott csinalniRepesek
több mint 5 éve
Tessék bmeg
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Na ilyen még úgysem volt ma
több mint 5 éve
nnntm
932
6.2es passer rating Wentznel..Ha nem tudnank mekkora a skala, egesz jol hangozna
több mint 5 éve
nnntm
932
Hat nem tudom, remalmaimban orakon at lattam azt a ket playt amit a kepszunet alatt tiz percen at vetitettek, szerintem ma is egy olyannak all a zaszloEn orulok hogy egyelore nincs sack, es meg a futas elleni vedekezes is jol nez ki. Az a 10 pont viszont keves lesz a vegenEllenünk ma.... Max egy FGt rakunk fel tartok tőle.... 😊
nnntm
dande
több mint 5 éve
En orulok hogy egyelore nincs sack, es meg a futas elleni vedekezes is jol nez ki. Az a 10 pont viszont keves lesz a vegenEllenünk ma.... Max egy FGt rakunk fel tartok tőle.... 😊
nnntm
több mint 5 éve
nnntm
932
En orulok hogy egyelore nincs sack, es meg a futas elleni vedekezes is jol nez ki. Az a 10 pont viszont keves lesz a vegen
több mint 5 éve
Tiszta tavalyi Saints meccs feeling. Ilyen helyekre el se utazzunk, 3-0, azt kész.Azért az durvább volt 😊 persze még lehet 😛
csipkelli
több mint 5 éve
Akkor kéeünk efy Philly Specialt 😊Foles nincs bevethető állapotban hozzá.
dande
több mint 5 éve
Meg így is megleszünk, nyugi1 meccsig tartott a nagy támadó gépezetünk....AJ DJax,Dallas ,Wentz out.. mire számíthatsz ?
MrMiksa
Janek
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
Tiszta tavalyi Saints meccs feeling. Ilyen helyekre el se utazzunk, 3-0, azt kész.
több mint 5 éve
azert ha ezt a meccset nem nyerjuk meg akkor hinthetjuk be soval a domeot.
több mint 5 éve
Akkor kéeünk efy Philly Specialt 😊