NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 509
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Atlanta Falcons - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
gabor25
5 144
direkt droppolt, nem maradhat időakkor lehet hogy ezt benezte : (
csipkelli
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
direkt droppolt, nem maradhat idő
több mint 5 éve
Tipikus USC-s WR...
több mint 5 éve
bazdmeg ezzel djax begyalogolt volna...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
2016
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Mailata nem is játszik 🙂meg jo hogy azt mondtak mivel duplazzak juliot nem szabad oda passzolni neki...vagy megisEz JMé volt
gabor25
dande
több mint 5 éve
gabor25
5 144
marmint hogy ez miert volt? a kommentatorok itt azt ecseteltek julionak jeleznie kellene, hogy duplazzak. Es hogy matt ice ne neki passzoljon. Kovetkezo passz julio td. Ha mas a kerdes. Akkor nem tudom..kifejtened..koszi...meg jo hogy azt mondtak mivel duplazzak juliot nem szabad oda passzolni neki...vagy megisEz JMé volt
gabor25
dande
több mint 5 éve
meg jo hogy azt mondtak mivel duplazzak juliot nem szabad oda passzolni neki...vagy megisEz JMé volt
gabor25
több mint 5 éve
gabor25
5 144
meg jo hogy azt mondtak mivel duplazzak juliot nem szabad oda passzolni neki...vagy megis
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Bazdmeg Clement
több mint 5 éve
Ez szabályos....?
több mint 5 éve
gabor25
5 144
meglepi...julio...
több mint 5 éve
4&3-ra az igen. Itt a 2. csavar. Lesz-e a harmadik?
több mint 5 éve
Tipikus 😊
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
OPI-re zászlót
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Bazzzzzmeg 4.re
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Na Graham sack gyere
több mint 5 éve
nnntm
932
Lehet hogy ma ugyanazt a meccset nezzuk, de en mindig ezeket nezem 😀
több mint 5 éve
Töltelék ember persze....
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Szerintem te ittál ma 🤣Igazabol alairnam ha ott lennenk az egyyardoson TDert, nem tudom most elmegyunk-e addigNa de figyeld, nem veletlenul mutogatjak az elozo ket kozos meccsunk utolso playeit, harmadszor is winning driveot kellenne vinniUgyanolyan végkifejlettel 🙂
nnntm
MrMiksa
nnntm
több mint 5 éve
nnntm
932
Igazabol alairnam ha ott lennenk az egyyardoson TDert, nem tudom most elmegyunk-e addigNa de figyeld, nem veletlenul mutogatjak az elozo ket kozos meccsunk utolso playeit, harmadszor is winning driveot kellenne vinniUgyanolyan végkifejlettel 🙂
nnntm
MrMiksa
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
De azt sem bánom, ha az előző volt azNa de figyeld, nem veletlenul mutogatjak az elozo ket kozos meccsunk utolso playeit, harmadszor is winning driveot kellenne vinniUgyanolyan végkifejlettel 🙂
nnntm
MrMiksa
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Na de figyeld, nem veletlenul mutogatjak az elozo ket kozos meccsunk utolso playeit, harmadszor is winning driveot kellenne vinniUgyanolyan végkifejlettel 🙂
nnntm