NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 644
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
1 feliratkozó
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Hajmeresztő megmozdulásaink vannak
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Hali...erről most nincs Arena4 online élő?crackstreams.com/nfl-streams/6/
Ha nincs, valaki a szokásos stream linket plíz. Köszi
Chargers LT
több mint 4 éve
Hali...erről most nincs Arena4 online élő?Ha nincs, valaki a szokásos stream linket plíz. Köszi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
no
7 284
Ertem en hogy a Bengals ellen nyer Wink egyedul, de tenyleg csak a elkovetkezo meccseink OC-jait akarjuk osszezavarni lehet az egyetlen epeszu magyarazat, hogy jatszuk a pocketQB jatekunkat. Ertekelhetetlen. A W az W, de .....
több mint 4 éve
meme
2 102
Ebből válogatott meccs lesz, ott is több az esélyünk......
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
Ez kibaszás volt Tuckerrel.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Legalább a Tenor is mellé rúgott egyszer. Úgy sem láttunk ilyet 6 éve 😀
több mint 4 éve
no
7 284
Ez egy edzomeccs mindketto gardanak, amibol mi semmit nem fogunk tanulni
több mint 4 éve
meme
2 102
Garbage-ban meglesz.Miért tennék? Lesz pontunk, 10 felett szerintem. A Dnek viszont nincs eszköze.
nasheemMiért tennék? Lesz pontunk, 10 felett szerintem. A Dnek viszont nincs eszköze.Még mindig bízol benne?
nasheem
meme
nasheem
max ha lecserélik a hollók magukat a gyakorló csapatra...… akkor is necces!Garbage-ban meglesz.Miért tennék? Lesz pontunk, 10 felett szerintem. A Dnek viszont nincs eszköze.
nasheemMiért tennék? Lesz pontunk, 10 felett szerintem. A Dnek viszont nincs eszköze.Még mindig bízol benne?
nasheem
meme
nasheem
több mint 4 éve
Szipeter
1 650
Botrányos, 1 mp sem bír a fal egy játèknál sem
több mint 4 éve
Burrow erosen kostolgatja a fuvet 🤣😂
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 4 éve
ezt az LJ passzt nem tudom értelmezni. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Annyira felesleges ez
több mint 4 éve
Garbage-ban meglesz.Miért tennék? Lesz pontunk, 10 felett szerintem. A Dnek viszont nincs eszköze.
nasheem
meme
több mint 4 éve
Hát ezt hova szánta Jacko?
több mint 4 éve
meme
2 102
utállom ezt a bengalsnak úgy is mindegy mentalitást a zebráktól. undorító!
több mint 4 éve
meme
2 102
ez miért nem volt zászló, nálunk bedopták erre a blokkra.
több mint 4 éve
meme
2 102
Miért tennék? Lesz pontunk, 10 felett szerintem. A Dnek viszont nincs eszköze.
nasheem
Miért tennék? Lesz pontunk, 10 felett szerintem. A Dnek viszont nincs eszköze.Még mindig bízol benne?
nasheem
több mint 4 éve
meme
2 102
Hát ez az OL értékelhetetlen,pedig azt hittem a miénk szar,de nem...Így meg nehéz,de sztem simán jobb,mint a tavalyi. Én szurkolok nektek.De nem idén....még egy first down is problémát okoz....Szepen bekezdtunk iden. 4 W 1 L.2. negyed se ment le,azért ne temessük el a Bengalst,mert tudunk balfaszok lenni,bennük meg van potenciál.
Iden is kontenderek vagyunk, jo ezt latni, Lamar for president.
Voice
LeviPoki
meme
LeviPoki
Ez az OL egy mezei szellő ellen sem véd! Sajnos a draftos falemberek is egy marék molylepke.... ezt be kellene látni!Hát ez az OL értékelhetetlen,pedig azt hittem a miénk szar,de nem...Így meg nehéz,de sztem simán jobb,mint a tavalyi. Én szurkolok nektek.De nem idén....még egy first down is problémát okoz....Szepen bekezdtunk iden. 4 W 1 L.2. negyed se ment le,azért ne temessük el a Bengalst,mert tudunk balfaszok lenni,bennük meg van potenciál.
Voice
LeviPoki
meme
LeviPoki
több mint 4 éve
Coli60
2
Köszi!Sziasztok! Tud valaki stream linket a Baltomore-Bengals meccshez?crackstreams.com/nfl-streams/6/ Üdv itt! 😊
Coli60
LeviPoki
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Hát ez az OL értékelhetetlen,pedig azt hittem a miénk szar,de nem...Így meg nehéz,de sztem simán jobb,mint a tavalyi. Én szurkolok nektek.De nem idén....még egy first down is problémát okoz....Szepen bekezdtunk iden. 4 W 1 L.2. negyed se ment le,azért ne temessük el a Bengalst,mert tudunk balfaszok lenni,bennük meg van potenciál.
Voice
LeviPoki
meme
több mint 4 éve
Bounty van Burrow-n és az OL jutalékot kap?
több mint 4 éve
meme
2 102
De nem idén....még egy first down is problémát okoz....Szepen bekezdtunk iden. 4 W 1 L.2. negyed se ment le,azért ne temessük el a Bengalst,mert tudunk balfaszok lenni,bennük meg van potenciál.
Voice
LeviPoki
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Szepen bekezdtunk iden. 4 W 1 L.2. negyed se ment le,azért ne temessük el a Bengalst,mert tudunk balfaszok lenni,bennük meg van potenciál.
Voice