Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 8 éve
Nem McCown hibája, de ez a qb csere nem jött be
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Bejött ez a McCown behozatal. A Ravensnek. Utóbbi. Van college meccs is.mármint a söröket vagy, hogy nincs másik meccs?😀O-ó ezt nem lett volna szabad mondani 😛sok sört ittam meló után és nincs másik 😀 😀a Saints a kedvenc csapatom, de ettől függetlenül magát a játékot imádom így lehetetlen nem kedvelni egy Smith féle játékost 😊és mégis ezt a meccset nézed, valami itt nem stimmel :p
sLyNz
baggio
sLyNz
Jakehomer
sLyNz
több mint 8 éve
ezért megérte betenni az öregetmi a fasz??
több mint 8 éve
mármint a söröket vagy, hogy nincs másik meccs?😀O-ó ezt nem lett volna szabad mondani 😛sok sört ittam meló után és nincs másik 😀 😀a Saints a kedvenc csapatom, de ettől függetlenül magát a játékot imádom így lehetetlen nem kedvelni egy Smith féle játékost 😊és mégis ezt a meccset nézed, valami itt nem stimmel :p
sLyNz
baggio
sLyNz
Jakehomer
......
több mint 8 éve
O-ó ezt nem lett volna szabad mondani 😛sok sört ittam meló után és nincs másik 😀 😀a Saints a kedvenc csapatom, de ettől függetlenül magát a játékot imádom így lehetetlen nem kedvelni egy Smith féle játékost 😊és mégis ezt a meccset nézed, valami itt nem stimmel :p
sLyNz
baggio
sLyNz
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
sok sört ittam meló után és nincs másik 😀 😀a Saints a kedvenc csapatom, de ettől függetlenül magát a játékot imádom így lehetetlen nem kedvelni egy Smith féle játékost 😊és mégis ezt a meccset nézed, valami itt nem stimmel :p
sLyNz
baggio
......
több mint 8 éve
1. TD-s TEk. 1. TD-s TEk everywhere. Alex Lewis közben kiszáll egy időre (idénre?). 😕
több mint 8 éve
a Saints a kedvenc csapatom, de ettől függetlenül magát a játékot imádom így lehetetlen nem kedvelni egy Smith féle játékost 😊és mégis ezt a meccset nézed, valami itt nem stimmel :p
sLyNz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
mondjuk Pryornak ezt oda lehetett volna dobni, volt annyi idő
több mint 8 éve
a Saints a kedvenc csapatom, de ettől függetlenül magát a játékot imádom így lehetetlen nem kedvelni egy Smith féle játékost 😊Azért értékelem a jóindulatot, a Saints fanek általában a pokolba szokták kívánni, nem a Superbowlba 😊ja igen, ezt benéztem 😀😀szegény Smith, igazán megérdemelt volna egy gyűrűt a karrierje során, vagy legalább egyszer egy olyan csapatot amelyik a super bowl közelébe jutEz most valami vicc?
sLyNz
Jakehomer
sLyNz
Jakehomer
......
több mint 8 éve
Azért értékelem a jóindulatot, a Saints fanek általában a pokolba szokták kívánni, nem a Superbowlba 😊ja igen, ezt benéztem 😀😀szegény Smith, igazán megérdemelt volna egy gyűrűt a karrierje során, vagy legalább egyszer egy olyan csapatot amelyik a super bowl közelébe jutEz most valami vicc?
sLyNz
Jakehomer
sLyNz
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Amegesik, mentségemre szóljon 2007 óta követem az NFL-t és 15 óra meló után vagyok pár sör kiséretében 😀
Nem kicsit 😊ja igen, ezt benéztem 😀😀szegény Smith, igazán megérdemelt volna egy gyűrűt a karrierje során, vagy legalább egyszer egy olyan csapatot amelyik a super bowl közelébe jutEz most valami vicc?
sLyNz
Jakehomer
sLyNz
ThundersNFL
sLyNz
......
több mint 8 éve
A Nem kicsit 😊ja igen, ezt benéztem 😀😀szegény Smith, igazán megérdemelt volna egy gyűrűt a karrierje során, vagy legalább egyszer egy olyan csapatot amelyik a super bowl közelébe jutEz most valami vicc?
sLyNz
Jakehomer
sLyNz
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
valamiért azt hittem ő az utána való évben kezdett.. idk miért, my badszegény Smith, igazán megérdemelt volna egy gyűrűt a karrierje során, vagy legalább egyszer egy olyan csapatot amelyik a super bowl közelébe jutEz most valami vicc?
sLyNz
Jakehomer
......
több mint 8 éve
Nem különösebben 😊Salty much? 😛szegény Smith, igazán megérdemelt volna egy gyűrűt a karrierje során, vagy legalább egyszer egy olyan csapatot amelyik a super bowl közelébe jutEz most valami vicc?
sLyNz
Jakehomer
Igor
Azért nem olyan nagy titok az, hogy játszott Superbowlt.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
ja igen, ezt benéztem 😀😀szegény Smith, igazán megérdemelt volna egy gyűrűt a karrierje során, vagy legalább egyszer egy olyan csapatot amelyik a super bowl közelébe jutEz most valami vicc?
sLyNz
Jakehomer
......
több mint 8 éve
Salty much? 😛szegény Smith, igazán megérdemelt volna egy gyűrűt a karrierje során, vagy legalább egyszer egy olyan csapatot amelyik a super bowl közelébe jutEz most valami vicc?
sLyNz
Jakehomer
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
szegény Smith, igazán megérdemelt volna egy gyűrűt a karrierje során, vagy legalább egyszer egy olyan csapatot amelyik a super bowl közelébe jutEz most valami vicc?
sLyNz
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
szegény Smith, igazán megérdemelt volna egy gyűrűt a karrierje során, vagy legalább egyszer egy olyan csapatot amelyik a super bowl közelébe jutEzt mondtak Boldinrol is... 😀
sLyNz
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Mókáznak a srácok 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
"16th straight possession without an offensive TD."
több mint 8 éve
öcsém ma a védelem még hasonlít is egy nfl csapatéhoza Baltimore offense meg egy HS csapathoz 😀 😀
Drip
......
több mint 8 éve
Vagy szar a ravens oline😀 ettől még a védelem úgy néz ki mintha jó lenne
Janek